ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ! ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΑΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡ: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ»

    Κοινοποίηση:
    ΤΑΤΑΡ

    Ο Ερσίν Τατάρ προκαλεί ξανά με τις νέες του δηλώσεις, καθώς τόνισε ότι η Τουρκία βρισκόταν πάντα μαζί τους σε αυτόν τον αγώνα.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκίνησε μια νέα εποχή στην Κύπρο επαναλαμβάνοντας πως η διζωνική λύση «δεν αποφέρει κανένα αποτέλεσμα» ενώ «παίζονται διαφορετικά παιχνίδια», και «υπάρχει μια νέα πολιτική που έχουμε αναπτύξει μαζί με τη μητέρα – πατρίδα Τουρκία».

    «Στον αγώνα στην Ανατολική Μεσόγειο υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας, στη Γαλάζια Πατρίδα, στα γαλάζια νερά» ανέφερε, σύμφωνα με το δίκτυο BRTK, ενώ πρόσθεσε πως οι Τουρκοκύπριοι δίνουν μεγάλους αγώνες στην Κύπρο και ότι η ανεξαρτησία τους αποτελεί μεγάλη αρετή για τους ίδιους.

    «Μία από τις απαραίτητες γραμμές μας είναι φυσικά, το δικαίωμα της Τουρκίας να είναι εγγυήτρια, είναι απαραίτητη η παρουσία της στην Κύπρο. Σε κάθε ευκαιρία λέω συνέχεια ότι ένας ορισμένος αριθμός Τούρκων στρατιωτών πρέπει να μείνει στην Κύπρο. Το παιχνίδι που παίζεται είναι η Κύπρος» σημείωσε.

    Για τον ίδιο, το ψευδοκράτος έχει γίνει πιο ισχυρό λόγω της στρατηγικής του θέσης στην Ανατολική Μεσόγειο, διαμηνύοντας πως ο Τουρκοκύπριος λαός. δεν θα κάνει ποτέ παραχωρήσεις στην κυριαρχία, την ασφάλεια ή την ελευθερία του.

    Έκανε λόγο για άθραυστο δεσμό μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους και ελπίζει ότι οι επαφές θα αυξηθούν και θα αναπτυχθούν περαιτέρω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Καραφλοποντικα με την γεμάτη πίτουρα κεφάλα σου με αυτά που λες μπαίνεις στις πρώτες θέσεις της λίστας αυτών που τα Rafale μας θα τιναξουν τα μυαλά τους στον αέρα.

    2. Ο Ταταρ με τις πλάτες του Τούρκου έχει ξεσαλωσει κι οι Ελληνοκύπριοι μετράνε με το κομπιουτεράκι πόσοι έχουν μπολιαστει με μια δόση,με δύο δόσεις,με τρεις δόσεις,με δόσεις για εφήβους,με δόσεις για νήπια….και την τύφλα τους την μαύρη…..
      Άξιοι της μοίρας τους,όπως κι εμείς….

    3. Τα παραπονα στους τοτε εγγυητες “συμμαχους” εγγλεζους που παραδωσανε τη μιση κυριαρχια της Κυπρου! Βγηκε τοτε αμεσως καμμια λινατσα ρωμαιικη η Εγγλεζικη να παει κοντρα στην αναγνωριση του ψευδοκρατους? Αρα λοιπον μιλανε για δικαιωματα οι Τουρκοσποροι! Χιλιες φορες ντροπη μας!

    4. τι θελεις ρε κιοπεκ?. θελεις διαβατηριο?.τωρα πως την βγαζεις?. ταξιδευεις απο το παρανομο αεροδρομιο του κατοχικου στρατου fatmayie dolma sultan?

    Comments are closed.