ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΧΑΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ»

    Κοινοποίηση:
    ΖΑΕΦ

    Επίσημος προσκεκλημένος στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

    Λίγο πριν την άφιξή του στην Αθήνα, ο κ. Ζάεφ μίλησε για τις σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    «Η Συμφωνία των Πρεσπών άξιζε και θα αξίζει τον κόπο», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Βραδινή» των Σκοπίων, προσθέτοντας ότι θα αποδειχθεί ότι αξίζει, διότι μετέτρεψε το πρόβλημα σε λύση, τη σύγκρουση σε συνεργασία και την εχθρότητα σε συμμαχία.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνεργασία μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Σχολίασε ότι «υπάρχουν σημεία όπου υπάρχει συνεργασία και πρόοδος πολύ γρήγορη, υπάρχουν και σημεία όπου η συνεργασία γίνεται σε μέτριους ρυθμούς», τονίζοντας ότι η πρόοδος είναι εμφανής και δεν υπάρχει οπισθοδρόμηση.

    «Είδαμε τους πρωθυπουργούς Κοβάτσεφσκι και Μητσοτάκη τις προάλλες στους Δελφούς για μια κοινή, εποικοδομητική φιλική συνάντηση. Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες και οι πολιτικές δυνάμεις, που θέλουν φιλία και συνεργασία, αντί για απομόνωση και σύγκρουση, είναι πολύ πιο πολυάριθμοι και κυρίαρχοι σε σύγκριση με αυτούς που είναι αντίθετοι», τονίζει ο Ζάεφ.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Ζάεφ τόνισε πως «είμαστε τώρα γείτονες, που είναι μαζί στο ΝΑΤΟ, που υποστηρίζουν και προστατεύουν ο ένας τον άλλον, οι εταιρείες των δύο χωρών συνεργάζονται περισσότερο από πριν».

    Και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα τελικά δεν έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι είμαστε Μακεδόνες από τη Βόρεια Μακεδονία».

    «Σας καλώ, όλους όσοι θα διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη, βάλτε το δεξί σας χέρι στην καρδιά σας και απαντήστε σε αυτές τις ερωτήσεις, όπως το κάνω αυτή τη στιγμή. Λέω: άξιζε τον κόπο; Και λέω ότι αξίζει τον κόπο», δήλωσε ο Ζάεφ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Η Μακεδονια ηταν..ειναι..και θα ειναι..παντα Ελληνικη…γυφτοσκοπιανε….μονο για τους πουλημενους-προδοτες ανθελληνες πολιτικους δεν θα ειναι..για τον Ελληνικο λαο παντα η Μακεδονια θα ειναι Ελληνικη…παντα !!!

    2. Αφου οι πολιτικες αδερφες που εχουμε εδω στο καφενειο, ανοιγουν τα ποδια και χαριζουν τα παντα ολα, καλα να μας κανουν

    3. Μακεδόνες και μακεδονικό κράτος αναγνώρισε το Ελληνικό κράτος το 2018 ,κατά τα άλλα αγοράζουμε Ραφαλ ,φρεγάτες κτλ έχω την εντύπωση πως αυτό το έργο θα έχει συνέχεια εις βάρος μας.

    4. Ο Σκοπιανος μηπως φταιει Οι προδοτες που μας κυβερνουν ειναι αυτοι που ξεπουλανε την πατριδα και την ιστορια μας Και ποιος ξερει τι αλλο θα ακολουθησει

    5. ολα τα κομματα της μεταπολιτευσης ειναι στο κολπο με τις πλατες οσων τους ψηφισαν μεχρι σημερα

      να τα βλεπετε αυτα και να δουμε τι θα ψηφισετε την επομενη φορα

      ΒΑΛΕ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ
      ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΩ
      και αναφερομαι σε ΟΛΟΥΣ οσους ηταν ηποψηφιοι ή ηταν βολευτες – μεταπολιτευση

    6. Τίποτα δεν είναι οριστικό!
      Απολύτως τίποτα!
      Ο τροχός δεν έχει ακόμη σταματήσει να γυρίζει!

    7. Που είναι οι Μακεδονομαχοι ?
      Τρώνε σανο αλά Μητσοτάκη

    8. Έλα στη Θεσσαλονικη να φιλήσεις το χέρι του αρχιραβινου της συναγωγης γιατί σε αυτούς οφείλεις την ύπαρξη σου.

      1. Άμα πάρουνε τον μπούλο μια για πάντα από την Θεσσαλονίκη οι Εβραίοι θα φταίνε μετά οι Έλληνες;

    9. Έρχεται και η ώρα σας πουστρ@κι@ σκοπιανοί.

    10. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΔΟΝΙΑ ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ,ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΗΛΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ,ΕΔΩ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!!!

    11. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ , ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΟΛΕΝΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΓΕΣΙΑ ! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ……… !!!

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤ@@ΝΕΣ !!!

    12. Ένας Ζελενσκι των Σκοπίων είναι και αυτός για λογαριασμό των Αμερικανοσιωνιστων.Θα έρθει η ώρα τους!

    13. Ζαεφ με το iq ραδικιού πες μας μια και μοναδική φορά την αλήθεια πως είσαι ένας ανιστόρητος μ@λ@κ@ς.

    14. Βρε αντε και γ@μησου, κωλοΣκοπιανε! Που εκανε κι’ η μυγα κωλο κι’ εχεσε τον κοσμο ολο! Αλλα δεν φταιτε, εσεις! Η καταρα του Πλανητη, οι βρωμοΣιωνιστες, φταινε!

    15. Αδ. Γεωργιάδης για Συμφωνία Πρεσπών: «Ο Τσίπρας δεν είναι προδότης και κανένας από το ΣΥΡΙΖΑ»

      1. Τους ομοίους του συρζεους στιριζει ο αδων γυρολόγος άλλωστε ίδιας καταγωγής είναι όλα αυτά τα ερπετά. Ο Μέγας Αλέξανδρος οστά Ελλήνων έστειλε στην τότε Ελλάδα από τα πεδία των μαχων διότι η Μακεδονία ήταν και είναι Ελληνική.

    16. Δεν φταίνε οι Σκοπιανοί, φταίνε αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο οι οποίοι προσπαθούν να κατακτήσουν των πλανήτη αλλά! Αλα λογαριάζει ο Μαρτης κ’ αλα η Σαρακοστή. Και ο νοών νοείτο.

    17. Γα$#σι και ξύλο γιαούρτια στα σκατοσυριζια και φάπες και γιαούρτια στους ΝΔκρατες…όλους τους βρωμιάρηδες μαύρο στους ανθέλληνες που αφήνουν το λαό να κρυώνει και να πεινάει …….ξυπνάτε ωρέ…….ξυπνάτε …..
      Μαύρο στους βρωμιάρηδες που πρόδωσαν Μακεδονία και βόρεια ήπειρο μαύρο στα πιόνια ξυπνήστε…..ωρέ!!!

    18. Η πουλημένη στην Νέα Τάξη κυβέρνηση δεν έχει πρόβλημα. Οι Έλληνες δεν δέχονται αυτό το ψεύδος.

    19. Αν είναι Μακεδόνας από τη Βόρεια Μακεδονία….τότε είναι Έλληνας!

      Διότι η Μακεδονία είναι μια και είναι είναι ελληνική….

    Comments are closed.