ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ – ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    Κοινοποίηση:
    lathros-greece

    Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του 1ου και του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας, στην καρδιά της πρωτεύουσας, εξαιτίας της αυξημένης εγκληματικότητας και των αλλεπάλληλων περιστατικών βίας σε βάρος τους, που κάνει την καθημερινότητά τους να μοιάζει με σενάριο ταινίας θρίλερ.

    «Όλοι στην περιοχή είχαμε σπασμένα αυτοκίνητα πριν από λίγο καιρό. Ναρκομανείς είχαν διαφορές μεταξύ τους με διακινητές και κατέστρεψαν με μπετόβεργα τα αυτοκίνητα. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια από δύο κατοίκους, που είχαν υποστεί ζημιές τα οχήματά τους, αλλά οι υπαίτιοι δεν εμφανίστηκαν. Το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου κάλεσα την Άμεση Δράση, καθώς για πολλοστή φορά με καταδίωξε ένας τοξικομανής, ο οποίος με απείλησε και προσπαθούσε να με χτυπήσει, ενώ δεν με άφηνε να μπω στο σπίτι μου. Στο πρόσφατο παρελθόν είχα κάνει μήνυση κατά αγνώστου στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, γιατί, ενώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο, κάποιος με χτύπησε στο κεφάλι για να αρπάξει την τσάντα μου. Ένα άλλο πρωί κάποιος εισέβαλε στο σπίτι μου και έκλεψε δύο κινητά κι ένα πορτοφόλι με χρήματα, ταυτότητα, δίπλωμα. Έγινε καταγγελία στο Τμήμα της Ομόνοιας, αλλά δεν εντοπίστηκε ποτέ ο δράστης ούτε βρήκαμε τα κλοπιμαία», περιγράφει στην «Espresso» μια κάτοικος της περιοχής, που ζει με την οικογένειά της στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

    Δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα κάτοικοι του 1ου και του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας έστειλαν τον περασμένο Οκτώβριο επιστολή προς τις Αρχές (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ΓΑΔΑ, Δήμος Αθηναίων) κάνοντας έκκληση να αυξηθεί η αστυνόμευση στις γειτονιές τους, που μαστίζονται από την εγκληματικότητα.

    «Μετά την από 4/10/2021 επιστολή μας, επανερχόμαστε κατεπειγόντως λόγω των καθημερινών, δραματικών εξελίξεων στην περιοχή μας στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών. Την Τετάρτη 20/10/21 δύο κάτοικοι της περιοχής μας παρέστησαν στο δικαστήριο ως μάρτυρες συμπλοκής παραβατικών στοιχείων με σίδερα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τραυματισμούς και φθορές αυτοκινήτων».

    Οι κάτοικοι υψώνουν φωνή απόγνωσης, καθώς νιώθουν ότι απειλείται ακόμη και η ζωή τους από τους χρήστες και τους εμπόρους ναρκωτικών, τους αστέγους και τους σωματεμπόρους, που εξωθούν στην πορνεία ακόμη και ανήλικα κορίτσια.

    «Όλη την ημέρα κυκλοφορούν στην οδό Φυλής, από την Ιουλιανού έως την Ηπείρου και στην οδό Σμύρνης, από την Αχαρνών έως την οδό Αριστοτέλους, κατά ομάδες και τρομοκρατούν τους κατοίκους. Σας καλούμε να αναλάβετε την πολιτική ευθύνη για τις άθλιες καταστάσεις που βιώνουν οι κάτοικοι υποτίθεται ενός ευρωπαϊκού κράτους, που στην ουσία μόνο τριτοκοσμικές καταστάσεις θυμίζουν», επισημαίνουν οι λιγοστοί πια ντόπιοι και συνεχίζουν: «Μας έχουν κατακλέψει, παραβιάζουν τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, κλέβουν τις τσάντες μας, έχουν μετατρέψει τον δρόμο σε αφοδευτήριο, κοιμητήριο, τόπο ερωτικών συνευρέσεων, σημείο διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών. Πλέον έχουν μόνιμα εγκατασταθεί στους δρόμους αυτούς, και μάλιστα έχουν στήσει και αντίσκηνα, ζουν μέσα στα σκουπίδια, που καθημερινά είναι σκόρπια στους δρόμους».

    Κλεισμένοι στα σπίτια τους
    Στο στόχαστρο των εγκληματικών στοιχείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή βρίσκονται κυρίως οι πιο ηλικιωμένοι κάτοικοι, που αποτελούν πιο ευάλωτα θύματα. «Στην ανοχύρωτη πλέον περιοχή μας οι ηλικιωμένοι αποφεύγουν να βγαίνουν από τα σπίτια τους, δεν κυκλοφορούν στον δρόμο, καθώς πολλοί από αυτούς δέχονται επιθέσεις και αρκετοί τραυματίζονται. Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά τα περιστατικά βίας εναντίον ηλικιωμένων, κυρίως γυναικών, με σκοπό να τους κλέψουν χρήματα και κοσμήματα. Σε μια περίπτωση οι δράστες είχαν ρίξει στο οδόστρωμα ηλικιωμένη και προσπαθούσαν να της πάρουν το πορτοφόλι, τους φώναζε να την αφήσουν, αλλά έχουν τόσο αποθρασυνθεί, που την απειλούσαν ότι, αν δεν σταματήσει να φωνάζει, θα της κάψουν το σπίτι», γράφουν.

    Σε άλλο σημείο της καταγγελίας τους, οι κάτοικοι της περιοχής πέριξ του Αρχαιολογικού Μουσείου ζητούν αύξηση των περιπολιών και της αστυνόμευσης στις περιοχές τους, επισημαίνοντας ότι οι υπάρχουσες δυνάμεις δεν επαρκούν, την ώρα που διατίθενται αστυνομικοί για τη φύλαξη επωνύμων.

    «Επανδρώστε τις περιοχές της πλατείας Βικτωρίας, του Αγίου Παντελεήμονα, της Κυψέλης με περισσότερα άτομα και περιπολίες της ΔΙΑΣ, το έχουμε ανάγκη! Στο επίπεδο της προστασίας που η Πολιτεία επιτρέπει στους αστυνομικούς να παρέχουν στους πολίτες παίρνουν άριστα, κατά κοινή ομολογία των εδώ πολιτών. Οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή είναι ελάχιστες. Οι αστυνομικοί έρχονται πάντα και τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν και την κατανόηση που δείχνουν στα προβλήματά μας, αλλά, όσο και να προσπαθούν, δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, καθώς είναι πολύ λίγοι αυτοί που είναι σε περιπολίες στην περιοχή. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πολιτικοί που διαθέτουν περισσότερους αστυνομικούς για προστασία από ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας! Μας έχετε αφήσει απροστάτευτους», τονίζουν εμφατικά.

    Ληστρικές επιδρομές
    Την ίδια ώρα, τα επίσημα στοιχεία που παραθέτει η ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζουν μείωση στους δείκτες εγκληματικότητας! Όμως, οι πολίτες ξέρουν την αλήθεια. «Έχουν αυξηθεί οι ληστρικές επιδρομές εναντίον μας, στα σπίτια και τα αυτοκίνητά μας. Οχι μόνο σε κλέβουν, όχι μόνο απειλούν τη ζωή σου, εάν τους πεις πως θα καλέσεις την Αστυνομία, σου λένε: “Κάλεσέ τη, να δούμε αν θα έρθει!” και σου χαμογελούν ειρωνικά, για να σου δείξουν πόσο ανίσχυρος είσαι απέναντί τους», αναφέρουν περιγράφοντας τη ζοφερή πραγματικότητα στην καρδιά της Αθήνας και προσθέτουν: «Εάν περιμένετε να μας αποτελειώσουν, πολύ σωστά πράττετε, γιατί ήδη το έχετε καταφέρει! Εχει εκκενωθεί η πάλαι ποτέ όμορφη περιοχή μας από τους παλιούς, καλούς κατοίκους και έχουν εγκατασταθεί αλλοδαποί αμφιβόλου χώρας προέλευσης, χωρίς δικαίωμα νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα. Ζουν στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο σε μικρά διαμερίσματα. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί; Τους ελέγξατε ποτέ; Με την απραξία όλοι οι αρμόδιοι μάς υποχρεώνετε να υποστούμε αυτήν την αθλιότητα. Φοβόμαστε να βγούμε στον δρόμο. Η περιοχή είναι απροστάτευτη, στο έλεος αυτών που λυμαίνονται τις ζωές μας και τις περιουσίες μας. Ζούμε στην περιοχή και είμαστε κυριολεκτικά απροστάτευτοι. Είμαστε τόσο τρομοκρατημένοι, που τον τελευταίο καιρό έχουμε σταματήσει να καταγγέλλουμε τα περιστατικά, επειδή απειλούμαστε, φοβόμαστε τα αντίποινα. Η κατάσταση είναι τόσο εκρηκτική, που φοβόμαστε ότι θα έχουμε και πιο σοβαρά περιστατικά».

    Οι κάτοικοι προειδοποιούν τις Αρχές ότι είναι πλέον αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν μόνοι τους τις γειτονιές τους. «Σας ενημερώνουμε πως όλοι οι κάτοικοι σχεδιάζουμε να δημιουργηθούν ομάδες περιφρούρησης, προκειμένου οι πολίτες μόνοι μας να προστατεύσουμε τις ζωές και τις περιουσίες μας. Ποια θα είναι τα επακόλουθα αυτής της κίνησης θα το μάθετε τελευταίοι από τα κανάλια και πλέον, αργά μεν, αλλά θα υποχρεωθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες», καταλήγουν.

    Η εγκληματικότητα ανά περιοχή
    Εξάρχεια: Περιμετρικά του Πολυτεχνείου και της πλατείας Εξαρχείων δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών οργανωμένες ομάδες Αλβανών, Αλγερινών αλλά και Ελλήνων, ενώ εντοπίζεται και δραστηριότητα Μαροκινών και Σύρων ως ντίλερ στα κυκλώματα. Στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων δραστηριοποιούνται Πακιστανοί και Αφγανοί, που είναι οι «κλειδούχοι» στις «καβάτζες» στην ευρύτερη περιοχή. Στις οδούς των Εξαρχείων μέχρι τα όρια Κολωνακίου, που ορίζεται μεταξύ Τσαμαδού, Ζαΐμη, Μεθώνης, Δερβενίων, Βαλτετσίου, Αραχώβης, Στουρνάρη και Τζωρτζ, σπείρες Αλγερινών, Μαροκινών και Νιγηριανών κάνουν καθημερινά διαρρήξεις σε οχήματα και ληστείες σε πεζούς. Το τελευταίο διάστημα έχουν δραστηριότητα στην περιοχή και Ρομά, που διαπράττουν κλοπές και ληστείες σε βάρος μοναχικών ηλικιωμένων κατοίκων της παλιάς αστικής Αθήνας.

    Πατησίων: Στην πλέον εγκληματογόνα περιοχή εκατέρωθεν της Πατησίων κουμάντο κάνουν εγκληματικές ομάδες από Νιγηρία, Σομαλία, Σιέρα Λεόνε, Ακτή Ελεφαντοστού, Αφγανιστάν, Αλγερία και Μαρόκο. Στις οδούς Αντωνιάδου, πίσω από την ΑΣΟΕΕ, Ιουλιανού, Χέυδεν, Ηπείρου, Βερανζέρου, Ιουλιανού, Δεριγνύ, Κοδριγκτώνος και Πιπίνου εντοπίζεται έντονη δραστηριότητα στη διακίνηση ναρκωτικών. Η ίδια παράνομη δραστηριότητα εντοπίζεται και στις οδούς Φυλής, Μηθύμνης, Λέλας Καραγιάννη, στις πλατείες Αμερικής, Κολιάτσου, Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και στο Πεδίον του Αρεως. Μάλιστα, στην 3ης Σεπτεμβρίου και στα Κάτω Πατήσια λειτουργούν εργαστήρια κατασκευής πλαστών εγγράφων, που έχουν στήσει Αφρασιάτες. Η Πατησίων μετά την πλατεία Αμερικής έως και την περιοχή του Αγίου Λουκά μετατρέπεται σε «πιάτσα» γυναικών από την Αφρική.

    Ομόνοια: Στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας μέχρι και τον Κεραμεικό τα τελευταία δέκα χρόνια δρουν μαφιόζικες ομάδες αλλοδαπών. Τις οδούς Μενάνδρου, Γερανίου, Νικηφόρου, Σοφοκλέους, Αναξαγόρα και Ζήνωνος ελέγχουν αδίστακτες συμμορίες Αφγανών, Πακιστανών, Αλγερινών και Μαροκινών, που μετατρέπουν τα διαμερίσματα πολυκατοικιών σε «καβάτζες» λαθραίων καπνικών προϊόντων και ναρκωτικών. Εκατοντάδες «αχαρτογράφητοι» παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο κέντρο μέσω ΜΚΟ, δρουν ως οργανωμένες σπείρες, διαπράττοντας κλοπές και διαρρήξεις, ενώ η διαβίωσή τους κατά δεκάδες σε υπόγεια πολυκατοικιών αποτελεί υγειονομική «βόμβα» για τη δημόσια υγεία.

    Οι πλατείες της Αθήνας: Σε πιάτσες διακίνησης ναρκωτικών έχουν μετατραπεί η πλατεία Ομονοίας και η οδός Ξούθου, οι πλατείες Βάθη, Αμερικής και Εξαρχείων, η οδός Αντωνιάδου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, το Αλσος Χωροφυλακής στους Αμπελοκήπους, το πάρκο του Αγίου Νικολάου στο Κολωνάκι, όπου μετακόμισαν οι τοξικομανείς από την οδό Μασσαλίας και το άλσος του Ευαγγελισμού. Μάλιστα, μεταξύ όσων συγκεντρώνονται σε αυτούς τους χώρους, είναι και άστεγοι.

    Σεπόλια, Κάτω Πατήσια, Κολωνός: Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν καθημερινά την εγκληματική δραστηριότητα συμμοριών ανήλικων παιδιών, που κάνουν ληστρικές επιθέσεις σε βάρος πεζών και διαρρήξεις. Τον τελευταίο χρόνο υπάρχει έξαρση στις επιθέσεις ανηλίκων -οργανωμένων σε ομάδες- σε αντίπαλες ομάδες συνομηλίκων τους ή και σε πεζούς.

    Αχαρνών: Αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης φρούτα διατίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες σε παράνομες λαϊκές, με πάγκους που στήνουν πλανόδιοι Ρομά και αλλοδαποί χωρίς την προβλεπόμενη άδεια σε δρόμους κάθετους στην Πατησίων και την Αχαρνών, κοντά στη νόμιμη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί στη Μιχαήλ Βόδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ-ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗ,ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

    2. Ο τορογιός ασχολείται με πεζοδρόμια κ παλτάνια κ τρώει μύρια σε μίζες, η αστυνομία κόβει πρόστιμα για μάσκες κ εμβόλια και η εγκληματικότητα καλπάζει…Ούτε μέρα δεν περπατας πια στο κέντρο…ΣΚΟΥΠΑ ΤΩΡΑ!!! Αλλοδαποί κ τοξικομανείς παντού…Βρωμάει ούρα όλο το κέντρο…

    3. Κασιδιάρη θα λέτε και θα κλαίτε, ανεγκέφαλοι.

    4. Για να μαζευουν αυτοι οι σαταναδες το χρημα δεστε τι τραβαει ο κοσμος και απο την αλλη με οσα ζει ο κοσμος ας δει τι μυαλο κουβαλαει που ακομη τα ζει.Κλωτσηστε καρεκλες και παρτε την ζωη σας στα δικα σας χερια αλλιως προκοπη δεν θα δει κανεις μας

    5. Οι αστυνομικοί βολεύτηκαν στα πρόστιμα για τον ιό τάχα και αράζουν όλη μέρα και μετά διαμαρτύρονται για τον μισθό που περνουν… όταν θα τους τα κόψουν όλα και θά τούς βαράει και ο κόσμος από πάνω να δούμε τί θα λένε

    6. Και κάποιοι μεσίτες πανηγυρίζουν αυτές τις εποχές.

    7. η αστυνομια τους στηριζει, οπως και τους μπαχαλακηδες γιατι αυτη η κατασταση ειναι μετρο πιεσης της κοινωνιας και δυστυχως πιανει στους ηλιθιους … αλλα ευτυχως για εσας, δεν ειμαστε ολοι ηλιθιοι.

    8. Άμεση νομοθεσία για άδεια όπλου, με νόμιμη χρήση του σε περίπτωση εισβολής στο σπίτι. Οποίος κινδυνεύει, να είναι σε θέση να αμυνθεί. Η άδεια να δίνεται σε Έλληνες μόνο, με λευκό ποινικό μητρώο και μετά από εξετάσεις. Οι αμερικανοί κάτι ξέρουν που επιτρέπουν την υπό όρους οπλοκατοχή. Αλλιώς, η καραμπίνα με (τυπική) άδεια κυνηγιού, βλέπω να γίνεται πλέον μονόδρομος. Εκτός κι αν επανέλθουν οι πυκνές πεζές και εποχούμενες περιπολίες της αστυνομίας (που το βλέπω χλωμό).

    9. Καλά να πάθετε καθίκια δεν θέλατε Κασιδιάρη θελάτε την αδερφή τον Μπακογιάννη Καλά να πάθετε

    10. Όλα αυτά τα κοθώνια Νέα Δημοκρατία ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ψήφισαν τώρα να το βουλώσουν και να μην διαμαρτύρονται Γιατί η δημοκρατία Θα τους σώσει

    11. Στην φυλακή όμως οι ‘”Δημοκράτες” αλληλέγγυοι ” , έβαλαν τη Χ.Α
      Τώρα όλη χλέμπα κάνει κουμάντο .

    12. Κακά τα ψέματα, χρειάζονται τάγματα εφόδου για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να καθαρίσει η να το πούμε καλύτερα δε την αφήνουν.

    13. Η Ελλάδα τελείωσε το ’90 όταν μπουκάρανε οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα.

    14. Πλατεία Αμερικής καθημερινό 24ωρο ναρκεμπόριο στην αρχή της οδού Λευκωσίας με ολονύκτια επεισόδια,
      ξυλοδαρμούς,μαχαιρώματα μεταξύ συμμοριών αφγανών και αφρικανών.
      ‘Ολοι γνωρίζουνε και βλέπουνε το καθημερινό δημόσιο φανερό όργιο παραβατικότητας
      εκτός της αόμματης αστυνομίας …..

      1. Η Αστυνομία κόβει πρόστμα στους ανεμβολίαστους…Και οι εγκληματίες αλωνίζουν!!!

    15. Θα γίνουν πολλά σε γρήγορους χρόνους», συμπλήρωσε με νόημα.
      «Μοιράστε κινητά καινούργια να έχουν όλοι», ζήτησαν από τον Υπουργό στο τέλος της σύνδεσης οι δύο παρουσιαστές, επιδεικνύοντας τα κινητά στην κάμερα.

    16. Θα τους σώσει ο Μπακογιάννης 🖐️😂 δεν θέλανε Κασιδιάρη για δήμαρχο….

    17. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ

    18. Όταν η προβατοειδης μάζα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, τσιπραιους κτλ αυτά θα γίνονται!!!!!! Θα συνεχίζουν να μας φέρνουν κι άλλους!!!!!! Ψηφιστε πατριωτικά κόμματα για να τους διώξουν όλους να πάνε πίσω στη χώρα τους να… επενδύσουν!!!!! Το κακό είναι ότι εξαιτίας των ζώων που ψηφίζουν τα βοθροκομματα μας παίρνει όλους η μπάλα…. Παναθεμα σας πρόβατα!!!!!

    19. Η αστ(ει)νομια όντως είναι μόνο για τα πρόστιμα. Εδώ στην Αριστοτέλους κάθε μέρα πλακωνονται οι Πακιστανοί για τα τσιγάρα, ενώ ταυτόχρονα μέσα στην αγορά στο τέλος της πλατείας βρίσκονται καταστήματα Πακιστανών και Συριων τα οποία δεν τηρούν κανένα μέτρο και πέρσι καθ’ όλη τη διάρκεια του lock down ήταν ανοιχτά και η Αστεινομία έκανε και κάνει ότι δεν βλέπει.
      Προχτές είχαν μια κλούβα και δέκα αστυνομικούς μερικες δεκάδες μέτρα πιο κάτω από το Αστυνομικό τμήμα στην Τσιμισκή για να «επιτηρουν» τους Θεσσαλονικείς. Έτσι χωρίς λόγο.
      Κάθε μέρα σχεδόν είναι εκεί!! Μας προετοιμάζουν φαίνεται.

    Comments are closed.