ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ – ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΕΥΣΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ “NAUTICAL GEO”»

    Κοινοποίηση:
    τουρκικές-φρεγάτες

    Η τουρκική φρεγάτα κλάσης “G”,  TDK Gemlik προειδοποίησε και πάλι το γαλλικό ερευνητικό σκάφος “Nautical Geo” που εκτελεί έρευνες ανατολικά της Κρήτης να μην εξέλθει των έξι ναυτικών μιλίων, γιατί «θα απαντήσει βάσει των διεθνών συνθηκών» εννοώντας το τουρκολιβυκό Μνημόνιο για την ΑΟΖ με την Λιβύη, το οποίο είναι γεγονός ότι έχει αναγνωριστεί από το ΟΗΕ, καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη.
    Το ερευνητικό σκάφος, που είναι μισθωμένο από την Ελλάδα κατόπιν την προειδοποίηση, έλαβε εντολή από την Αθήνα να σταματήσει τις έρευνες πέραν των 6 μιλίων!
    Αυτό σημαίνει βέβαια, ουσιαστικά, αναγνώριση του τουρκολιβυκού συμφώνου από την Ελλάδα. Δυστυχώς οι εισηγήσεις ορισμένων μελών της στρατιωτικής ηγεσίας για «θερμή προειδοποίηση» στην Άγκυρα δεν εισακούστηκαν,

    Η Τουρκία έστειλε δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο περί την Λέσβο και την Σκύρο, σε μια επίδειξη δύναμης που απαντήθηκε από ελληνικής πλευράς με κινητοποίηση ανάλογων δυνάμεων.

    Ελληνικά πολεμικά πλοία, έχουν αντιπαρατεθεί στα τουρκικά στην Κρήτη, αλλά περισσότερο για να υπάρχει επιτήρηση, καθώς η TDK Gemlik, έφτασε στις πολύ κοντά στις ανατολικές παραλίες του νησιού και υπήρξε ανησυχία μήπως κτυπηθεί κάποιο sea jet των λουόμενων…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
      ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    2. Δυστυχώς αδέρφια με τα κωλοπαιδια του κερατά που έχουμε μπλέξει χάνονται τα πάντα.ο κύριος Μητσοτάκης και οι τσιροι του ασχολούνται με τα εμβόλια και τις παπαριές τους.ξεφτυλα εντελώς.ενώ από την άλλη κάηκαν τοσες χιλιάδες στρέμματα ,άνθρωποι έμειναν στο δρόμο,στα σύνορα γίνεται ο χαμός και σε λίγο θα προσγειώνονται στην Τανάγρα και στην Κρήτη τα τουρκακια για καφέ και γούστα με τα f16.οταν καταλάβει ο κάθε ένας από εμάς αυτό που συμβαίνει θα είναι πολύ αργά……. λυπάμαι πολύ γιατι το περιεχόμενο του παντελονιού είναι πολύ φτηνό.

    3. Δυστυχως αυτη η επι σειρα ετων υποχωρητικοτητα και η πολιτικη κατευνασμου που εφαρμοζουν οι ξευτιλισμενες Ελληνικες κυβερνησεις ολα τα τελευταια χρονια, εχει αποθρασυνει τους Τουρκους, οι οποιοι…αλωνιζουν σ’ ολο το Αιγαιο και δεν υπολογιζουν κανενα!!!!!!! Η υπομονη και η ανοχη εχουν τα ορια τους, εδω οι Τουρκοι εχουν ….ξεφυγει τελειως και οι ….κοτες που κυβερνουν πιπιλιζουν συνεχως την καραμελα περι του Διεθνους Δικαιου, το οποιο βεβαια η Τουρκια το εχει γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι, αλλα οι υποτακτικοι πολιτικαντηδες εχουν τον δικο τους μονοτονο χαβα ξευτιλιζοντας την χωρα!!!!!!!!!

    4. ΤΑ ΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΤΙΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    5. Εννοείται ότι θα υποχωρεί αιώνιος η χώρα μας !

    6. Π**ΤΣΑ παλι… Π**ΤΣΑ!
      Πλέον απλά το έχουμε συνηθίσει να την τρώμε. Το ότι δήθεν πάμε κόντρα στους απέναντι είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση. Μας τον ακουμπάνε κι εμείς κάνουμε μοκο.

    7. Δυστυχώς δεν είναι “στα ανοιχτά της Κρήτης”…
      Φάγαμε γκολ από τα αποδυτήρια. Η τουρκική φρεγάτα έφτασε στα 2,5 Ν.Μ. ΜΟΛΙΣ, εχθές, και δεν έπεσε κανένα κεφάλι…
      Αν δεν πέσουν χθες οι ΑΘΛΙΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας “”””κυβερνούν””””, σύντομα η Ελλάδα μας θα γίνει κι επίσημα προέκταση της Τουρκίας.
      Θεός φυλάξοι… μόνο αυτό.

    8. Βρε δεν πάνε να ανέβουν και στο Ψηλορείτη ποσώς ενδιαφέρει τους Κρητικούς είναι όλοι της μασάς αφού πέρασαν και το πακιστανο πανεπιστήμιο με 4 χρόνια Ελλάδα

    9. Ραγιαδες κακομοιρηδες! Υποθηκευμενη Πατριδα τι τραβας! Θα γινεται παντα αυτο που θελουν οι πρεσβευτες της Αμερικης στην Ευρωπη οι ναζι!

    10. Τελειωμένα πράγματα. Μόλις σηκώσουν την σεληνοκόκκινη στην ακρόπολη το κομμάντο θα τους κάψει. Κούλααααα κουλίτσα.

    11. Προφανώς φοβούνται πως σε σαρανταοκτώ το πολύ ώρες θα έχουν φτάσει στη Λάρισα. Δεκαετίες υπάρχει αυτός ο φόβος. Τα υπόλοιπα περί ανωτερότητας και μ@λακίες είναι για να καθησυχάζεται το πόπολο. Όλες αυτές οι επί σειρά ετών υποχωρήσεις δείχνουν ότι το σκατό έχει φτάσει στην κάλτσα. Μπερδεγουέη όταν το διάβημα είναι αυστηρό τι ακριβώς τους λέει ότι θα τους τα αερίσουμε ας πούμε;

    12. Εε βέβαια..!!!Οι Τούρκοι είχαν στείλει το Oruc Reis συνοδεία του μισού πολεμικού στόλου τους, εμείς το στείλαμε ξυπόλητο στ’ αγκάθια!!Άκου λέει τα δικά μας πολεμικά επιτηρούν γιατί η τουρκική φρεγάτα έφτασε τόσο κοντά στην παραλία, που φοβούνται μήπως χτυπήσει κάποιο Jet ski!!!Ξηλώστε τα γαλόνια σας ρε και πετάχτε τα στην θάλασσα!!!

    13. Αφου σας αφηνουν α κανετε και μπανιο παλι καλα.Κοιταξτε μη χασετε και τη Μυκονο γιατι δεν θα μπορουμε να ερθουμε διακοπες εμεις οι ξενητεμενοι. Δεν θελω να χρησιμοποιω το διαβατηριο μου για να πηγαινω Μυκονο.

      1. Εσένα σε νοιάζει μόνο η Μύκονος σου, ενας φίλος μου Μυκονιάτης ντρέπεται να λέει ότι είναι απο το νησί που πηγαίνουν οι πισωγλέντες.

    Comments are closed.