ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΙΑ 43ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    υκξυξκξυκ

    Τρεις είναι οι νεκροί από το χθεσινό επεισόδιο στα Κάτω Πατήσια, όπως επιβεβαιώνει και η αστυνομία με τη σημερινή της ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρεται και πως ξεκίνησαν όλα, όταν και ένας 48χρονος και η 43χρονη συνοδηγός του παρέσυραν δύο φορές τον 23χρονο που έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου.

    Αναλυτικά:

    Σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα χθες στα Πατήσια, από τη έκβαση του οποίου τραυματίστηκαν θανάσιμα 3 αλλοδαποί (48χρονος, 46χρονος και 23χρονος), συνελήφθη αλλοδαπή (43χρονη) και 2 αστυνομικοί νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Γ.Σ.Ν.Α. 401, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

    Βραδινές ώρες χθες στην περιοχή των Πατησίων 48χρονος αλλοδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτη 43χρονη αλλοδαπή, πυροβόλησε σε βάρος ομάδας αλλοδαπών παρασύροντας τον έναν από αυτούς (23χρονο αλλοδαπό).

    Στη συνέχεια η αλλοδαπή, οδηγώντας το όχημα παρέσυρε και αυτή τον 23χρονο, ενώ ο 48χρονος διέφυγε πεζός και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε αυτοκίνητο από διερχόμενο οδηγό και κινήθηκε προς την περιοχή των Αχαρνών.

    Ακολούθως, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη, με την απειλή όπλου χρηματικό ποσό. Εξερχόμενος από το κατάστημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι προσπάθησαν να τον ελέγξουν.

    Ο 48χρονος, στη θέα των αστυνομικών πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον ένα στο στήθος και στα πόδια και τον δεύτερο στα πόδια. Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

    Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί δύο πιστόλια 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα και έχουν προσαχθεί και εξετάζονται πέντε ακόμη άτομα.

    Οι έρευνες συνεχίζονται και μετά το πέρας, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

    Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Απελαση στους παραβατικους λαθρο απο οπου και αν προερχονται

    2. Αφού βλέπουμε πως ξεκαθαρίζονται μεταξύ τους,φανταστείτε πώς θα ξεκάνουν τους Ελληνόφωνους ραγιάδες,όταν θα μπουκάρουν οι τούρκοι και ταυτόχρονα θα ξεσηκωθούν όλα τα λαθροσκουπίδια που μαζέψανε από το 1991 και μετά.
      Πού είσαι ρε Στρατηγάρα Νικόλαε Ντερτινλή ;;;; Με την μία στο ψαχνό, ΜΠΑΜ και ΚΆΤΩ!!!!

    3. Κούλη περιμένουμε τον τηλεμαιντανο τον Κνιτακη Θεοδωρικακο στα νότια προάστια να τον αγαπήσουμε,ουστ κοπριτες

    4. Όπως έλεγε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός να έχετε 2 όπλα, τα κάθε όπλο θα σώζει δεκάδες… Ξύπνα ραγιά!

    5. Στην Ελλάδα μονο γηγενείς Ελληνες ολοι οι υπόλοιποι αλλοδαποί οπως και οι αριστεροι τον μπουλο

    6. ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΝΑΡΚΩΤΗΚΩΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ……ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΜΠΟΥΛ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΡΕΙΣ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΧΑ ΧΑ……………………

    7. Ψηφιστε ασφαλεια ! Ψηφιστε νδ πασοκ συριζα!!!…τωρα πατριωτικα κονατα στην εξουσια …εκαθαριση με συνοπτικες διαδικασιες…..

    8. Αντε μανα μ! Επενδυτες θανατου! Πολυπολιτισμικος πολιτισμος ειναι δαυτος Κουλαρα μ! Ρε που καταντησαμε! Εδω θελει ελληνικα ες ες για να ξεβρωμισει ο τοπος! Λιακο προχωρα!

    9. Τη μια σκότωσαν το παιδί στη Θεσ/νίκη και το έριξαν δήθεν στη βία στα γήπεδα. Μετά σκοτώνουν με σιδηρογροθιές. Μετά μαντρώνουν μια να μην πηγαίνει με 37χρονο.. Τωρα φαρ Ουέστ.
      Πλήρης η… ενσωμάτωση των Αλβανών…
      Μηδέν απελάσεις ακόμα και στους κακοποιούς. Για ποιό λόγο θέλουν εγκληματίες στην Ελλάδα; Τι συμφέροντα υπάρχουν;

      1. Ο Πρώτος Πόλεμος του Οπίου, γνωστός επίσης ως Πόλεμος του Οπίου και ως Άγγλο-Κινέζικός Πόλεμος, διεξήχθη ανάμεσα στη Μεγάλη Βρετανία και την Αυτοκρατορία των Τσινγκ λόγω των αντιμαχόμενων απόψεων τους πάνω σε διπλωματικές σχέσεις, το εμπόριο….
        Είναι από Μ.Βρετανια Αγγλοσάξωνες Ιουδαίους μέσω του εμπορίου ναρκωτικών οι Αλλοδαποί να επιβληθούν στο ντόπιο πλυθησμό με μαύρο χρήμα και την βία των όπλων.

    10. αλλοδαπος,αλλοδαπη,αλλοδαπος…και μας λενε οτι οι βαρβαροι δεν ξεπερνουν τις διακοσιες χιλιαδες,σουκοι γιομπανιοι!!!

    11. αλλά να πατάμε και κάναν αστυνομικό καμμιά φορά……από αυτούς που σε συλλαμβάνουν αν χρησιμοποιήσεις την καραμπίνα σου όταν μπει ο λάθρο στο σπίτι σου να σε σκοτώσει και δέρνουν τον κόσμο όταν προσπαθεί να σταματήσει την δημιουργία Χοτ-Σποτ……

    12. Bienvenido a Honduras αγαπητέ Στέφανε.
      Έχουμε ξεχάσει προ πολλού την ανέμελη Ελλάδα που γνωρίζαμε. Προδότες πολιτικοί – πιστά σκυλιά του Σώρος που μαζεύουν λάθρο/μετανάστες αλλοδαπούς σάπιους κι εγκληματίες. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την ένδοξη Ελλάδα μας, παρά μόνο ένα πραξικόπημα να πέσουν κεφάλια, καθότι όλοι των κομμάτων είναι εβραιόδουλοι και δεν θα σταματήσουν αν δεν εξοντώσουν οτιδήποτε ελληνικό!

      1. σαν να εχεις δικαιο μου φαινεται. χρειαζεται “ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ”.

    Comments are closed.