ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ – ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ… ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΝ ΑΜΠΑΝΤ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    zaxaropoulou-makron

    Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, υφυπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Μακρόν, παραμένει στη θεσμική της θέση, παρά τις καταγγελίες για βιασμό.

    Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ωστόσο, για τον πρώην υπουργό αλληλεγγύης Νταμιάν Αμπάντ, τον έτερο υπουργό της κυβέρνησης Μακρόν που αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραπτώματα σεξουαλικής φύσεως.

    Η διατήρηση ή όχι του Ντάμιεν Αμπάντ εντός της κυβέρνησης εξετάστηκε αυστηρά υπό το πρίσμα της κατηγόριας που του άσκησε μία γυναίκα σύμφωνα με την οποία ο πρώην υπουργός επιχείρησε να τη βιάσει σε δεξίωση στο σπίτι του το 2010, ενώ μια δεύτερη γυναίκα καταθέτει εναντίον του αυτή τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του BFMTV.

    O Αμπάντ έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στόχος κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση και βιασμό, σύμφωνα με πληροφορίες του BFMTV πράγμα που αναγκάζει τον πρόεδρο Μακρόν να τον απομακρύνει από το αξίωμά του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. kai αυτός ανώμαλος είναι , με την μαμά του τα χει , πως θα καταλάβει την ανωμαλία των άλλων ;

    2. Εάν είχε αποπειραθεί να βιάσει αγόρι, και αυτός στη θέση του θα παρέμενε.

    3. τιμη μας να υπαρχει μια ελληνιδα στο γαλλικο υπουργικο συμβουλιο

    4. ο τυπος περιμενει να τσεπωσει φραγκα, πουλωντας τα σαπακια του στην ελλαδα, γι αυτο την κρατησε

    5. Φοράει το strapon και περιποιείται τους μακρόν.α ρε Χρυσούλα ανωμαλιαρα.

    6. Ανώμαλοι νεοταξιτες διεστραμενοι που προστατεύονται από τα πιασμένα μμε και αμερικανικές εταιρείες επικοινωνίας οργανώνουν μέχρι το τι θα πουν πως θα περπατήσουν και πως θα το πουν. Όλοι αυτοί οι ανωμαλοι βλακες στην εε είναι μαριονέτες.

    7. Σαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τους παιδεραστές .

    Comments are closed.