ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

    Κοινοποίηση:
    ksylodarmos-stathmarxi-omonoia-14-1-21

    Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκε το συμβάν στον σταθμό της Ομόνοιας, η αστυνομία είχε βάλει ως “στοίχημα” να βρει τους δύο δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη. Αυτό επετεύχθη και σήμερα, τα δύο ανήλικα “φυντάνια” θα περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα.

    Πρόκειται για έναν 15χρονο και έναν 17χρονο, οι οποίοι είναι αδέρφια και προσήχθησαν χθες στην Ασφάλεια και μετά την αναγνώρισή τους από το θύμα, συνελήφθησαν και σήμερα θα μεταβούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Μαζί τους θα περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα και ένας Ειδικός Φρουρός, ο οποίος γνώριζε ότι οι δύο νεαροί είχαν ξυλοκοπήσει τον σταθμάρχη και τους κάλυπτε.

    Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας:

    “Μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό Ομονοίας, από δύο (2) νεαρά άτομα την Τετάρτη 13/01/2021, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενέργησε επισταμένες έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.

    Στο πλαίσιο των ερευνών επετεύχθη ο εντοπισμός δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, ηλικίας δέκα πέντε (15) και δέκα επτά (17) ετών, οι οποίοι προσήχθησαν χθες το απόγευμα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στο περιστατικό και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.

    Σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία και σήμερα οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Επιπλέον συνελήφθη και Ειδικός Φρουρός, ο οποίος, όπως προέκυψε, αν και γνώριζε την εμπλοκή των δύο (2) παραπάνω συλληφθέντων στο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, δεν ενημέρωσε, ως όφειλε τις αρμόδιες αρχές. Σε βάρος του  σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος και οδηγείται ομοίως σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    67 Σχόλια

    1. Νατιβισμός η λέξη που μισεί περισσότερο από όλες ο άθλιος μιζοτάκις που έχουμε

    2. Νατιβισμός η λέξη που μισεί περισσότερο από όλες ο άθλιος χρυσοκούλις που έχουμε

    3. Αντε ρε τραβα στο λαγουμι σου, που μας επρειξες με τις μπουρδες σου!!!!!! Ακου στημενη προβοκατσια!!!!!!!! Επρεπε το ξυλο να το ετρωγες εσυ και μετα να μιλας για προβοκατσιες!!!!!! Καμια προβοκατσια, δυο αληταμπουρες εδειραν τον ανθρωπο για το τιποτα!!!!!! Η Ελληνικη κοινωνια δεν παει καλα και σε μεγαλο βαθμο φταινε οι σημερινοι γονεις που μεγαλωνουν βουτυρομπεμπεδες αναγωγους και κακομαθημενους χωρις κανενα σεβασμο προς τους αλλους και προς τον ιδιο τους τον εαυτο!!!!!! Ηρθαν και οι λαθρο και το γλυκο ….εδεσε!!!!!!!! Αλλαγη νομων αμεσα, φτανει η ατιμωρισια απεναντι στα κοπροσκυλα πασης φυσεως!!!!!!!!!

    4. Καθάρματα αλητακια ήταν. Θα περάσουν καλά στη φυλακα, θα τους περάσουν όλοι ένα χέρι κ θα στρώσουν με μια κίνηση.

    5. Έχουν κλειστεί οι έφηβοι σε 4 τοίχους εδώ και 1 χρόνο.Την καλύτερη εποχή της ζωής τους την περνούν σαν φυλακισμένοι.Μας ρωτούν τα παιδιά μας πότε θα τελειώσει αυτή η κακόγουστη φάρσα και δεν ξέρουμε τι να τους απαντήσουμε.Η μάσκα σε 15χρονους είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και αυτό το γνωρίζουν οι γιατροί και οι λοιποί υπευθυνοανεύθυνοι που βγαίνουν στα κανάλια για να μας κουνήσουν το δάκτυλο.Δεν εγκρίνω τις μπούφλες στον ελεγκτή ακόμα και αν προσέβαλε τα παιδιά όπως αυτά ισχυρίζονται.Υπάρχει όμως συσωρευμένη οργή και ο ανθός της χώρας είναζι έτοιμος να εκραγεί.Δώστε τις ζωές των παιδιών μας πίσω ηλίθιοι κρατιστές γιατί σύντομα θα σας πάρουν παραμάζωμα…

    6. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Ο ΣΥΡΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΟΣΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΕΝΟΠΙΟΝ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΥΦΤΥΣΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ . ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΕΒΙΚΑΝ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΣΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΜΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΣΟΥΝ. ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΡΥΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΤΑ . ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΡΑΤΗΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΩ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ .
      ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΦΥΛΑΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
      Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΜΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ . ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ . ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟ . ΔΕΝ ΕΔΟΘΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ .
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      16/01/2021

    7. Και ο κουτσουμπας και ο τσιπρας….Ελληνες λένε είναι…… Είναι;;;;;…

    8. Μήπως ο ειδικός φρουρός ήταν καμια αδερφη και περασε στην ΕΛΑΣ για να μας απειλεί όλους μας??
      … Λέω εγώ τώρα!

    9. Τι έγινε ρε φασιστακια; για αλγερινους λέγατε, για “λαθρο” λεγατε κλπ. Τωρα τι έγινε ρε φασιστακια; Ελληνες οι δραστες; πω πωωωωωω φαπαααα!
      Ακουστε λοιπον φασιστακια! Αυτο τα… καλοπαιδα, συναγωιστες σας ητανε! Ολοι οι ψεκασμενοι, οι αρνητες και οι αμορφωτοι κατι ακροδεξια τομαρια ειναι, που εχουν δεικτη νοημοσυνης 4.

      1. ΠΟΙΑ ΦΑΠΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ;;;
        ΤΙΜΗ ΜΑΣ! ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Κ ΜΕ ΜΑΣΚΟΥΛΑ
        ΣΤΗ ΚΙΝΑ…ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ…….
        Κ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΤΣΙ….ΑΝΤΕ. ΧΑΑΑΧΧ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

      2. τράβα το πετσί σου εσύ αριστερό γίδι που θα πουλήσεις και μούρη σίχαμα

      3. Κλάσι το μυαλό σου είναι για κλάσιμο. Όταν λένε οι δράστες είναι Έλληνες το πιθανότερο είναι να είναι γύφτοι. Ξεχνάς βέβαια ότι ο Τσύριζα τους έδωσε Ελληνική ιθαγένεια και τους τάραξε στα επιδόματα για να πάρει τις ψήφους τους γι΄αυτό και οι γύφτοι λένε Τσίπρα και εκσπερματώνουν. Και κάτι ακόμα. Όσοι δεν γουστάρουν τους γύφτους, τους Αλγερινούς και όλο το σκυλολόι που παρασιτεί σε βάρος των Ελλήνων είναι φασίστες. Αυτά τα 2 κωλόπαιδα που έσπασαν τον 53χρονο στο ξύλο δεν είναι φασίστες? Οι γύφτοι που κλέβουν και σκοτώνουν γέρους και γριές δεν είναι φασίστες? Οι Πακιστανοί, Αφγανοί, Σομαλοί και όλο το σκουπιδαριό της Ασίας και της Αφρικής που κλέβουν και σκοτώνουν δεν είναι φασίστες? Πού ξεκινάει και πού τελειώνει ο φασισμός για σας τους αριστερούς?

    10. Απορω γιατι καποιοι ξαφνιαζονται η αμφισβητουν το γεγονος αν τελικα αυτα τα τσογλανακια ειναι ελληνακια η οχι ….Θα μου πεις πλεον ολους ελληνες τους εχουν βαφτισει, ναι αληθεια ειναι και αυτο …αλλα μεγαλη αληθεια ειναι και το γεγονος οτι τα “παιδακια μας” πλεον εχουν γινει ιδια “νταλε κουαλε ” με αυτους που κανουν παρεουλα εδω και χρονια ( ε να μην τους πουν και ρατσιστες) και σε λιγο ετσι οπως παει το πραγμα , θα τους βαλουν και τα γυαλια τα ‘δικα μας ” τα καμαρια…Καλα δεν κυκλοφορειτε καθολου εξω ; Δεν βλεπετε ποση αλητεια κυκλοφορει αναμεσα μας …για την ακριβεια μονο αλητεια υπαρχει πλεον…Και πως να μην υπαρχει δηλαδη …Ασχολειται κανεις με τα παιδια του ποια ;; …τους μαθαινει κανεις απο το πιο απλο …οπως πχ να μην απλωνει τις ποδαρες του στο απεναντι καθισμα ;;Καλα δεν θα πιασω καν το γεγονος να σεβονται τους μεγαλυτερους και να τους δινουν την θεση τους…αυτα πια ακουγονται σαν ανεκδοτα…Αν καθημερινα χρησιμοποιεις τα μμμ δεν βλεπεις τιποτα αλλο παρα τσογλανακια να συμπεριφερονται ελεινα και αν τολμησει καποιος να τα βαλει στη θεση τους …ξερετε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα;;; Να σου την πεσει να σε φαει ολο το βαγονι !!! Παντα μα παντα οσες φορες εχω βρεθει μπροστα σε αλητικες συμπεριφορες ολοι κανουν το κοροιδο και αν βρεθει ενας χριστιανος ( που πολλες φορες αυτος ο χριστιανος ημουν εγω…γιατι δεν εβλεπα κανεναν αλλο να αντιδραει) τοτε και μονο τοτε ξυπνανε απο το ληθαργο τα ελληνοποιημενα ορκ για να τα βαλουν μαζι σου….γιατι τα εβαλες με τον “καημενο” δηθεν ανηλικο η με τον καημενο γυφτο η με τον καημενο πακιστανο – αφγανο “προσφυγα”…Αυτη ειναι η αληθεια, η πλειοψηφια του ελληνικου λαου με την συμπεριφορα της και την ανοχη της στην αλητεια εφτασε τα πραγματα εδω που τα εφτασε …Υπαρχει ατιμωρησια απο παντου και απο τους παντες …τωρα ποια και επισημα…(Ω τι εκπληξη τους καλυψε ενας ειδικος φρουρος…χαχαχαχα) Οποτε καθηστε να τρωτε μπουνιες και κλωτσιες και απο εδω και περα ξεκιναει το κανονικο το πανηγυρι …Α και μη ξεχνιομαστε μονο μη τυχον και μαλωσετε τα “αγγελουδια σας” και τους μαθετε απο τροπους..γιατι .οχι τιποτα αλλο… τωρα μπορουν να σας τρεξουν και στα δικαστηρια οτι ασκειται βια στα “καημενα” κακομαθημενα μπασταρδα….

    11. αποκαλουσε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα

    12. Άσχετα με την ηλικία τους τους αξίζει τιμωρία εκτός νομοθεσίας όπως τον παλιό καλό καιρό ξύλο από τους ασφαλίτες κατά τις μεταφορές και η τελική τιμωρία εντός της φυλακής με το γνωστό τρόπο άσχετα με την εθνικότητα όσο για τον ειδικό φρουρό αν αληθεύουν ας τον στείλουν να τους κάνει παρέα

    13. Άσχετα με την ηλικία τους τους αξίζει τιμωρία εκτός νομοθεσίας όπως τον παλιό καλό καιρό ξύλο από τους ασφαλίτες κατά τις μεταφορές και η τελική τιμωρία εντός της φυλακής με το γνωστό τρόπο άσχετα με την εθνικότητα

    14. Ρε μλκς λενε!
      Ο Κομης Κουλης μοιραζει χρημα!
      ΝΤΟΥΥ στις γαλωτσες τα τρολ!!!
      ————–
      Ρε Τζουτζουκα ασε το σχολιο και κανε δυο καφεδακια να πιουμε για το σβησιμο

    15. Να μην ξεχασετε να δοσετε στα…..ανηλικα τις πιπιλες τους!!!!!! Τι ανηλικοι ρε ξευτιλισμενοι γ@μω τους νομους σας, δυο μαντραχαλοι 15 και 17 χρονων;;;;;;;; Να κλωτσουν ηξεραν οι …..μπεμπιδες!!!!!!! Αντε ρε αλλαξτε τους σκατονομους σας και αν τα κοπροσκυλα αυτα ειναι λαθρο ελληνοποιημενα να αρθει η ιθαγενεια και να απελαθουν μαζι με τους γονεις τους, αφου πρωτα δικασθουν σαν ενηλικες!!!!!!!! Αν ειναι κανονικοι Ελληνες δεν αλλαζει τιποτα, ξυλο και στην φυλακη και να τους …..χαιρονται οι γονεις τους για την ανατροφη που εδωσαν στα τσογλανια τους!!!!!!!!!! Ο ειδικος φρουρος αμεσο ξηλωμα και στο σπιτι του!!!!!!!!! Κανεις δεν πρεπει να πεσει στα….μαλακα!!!!!!!!

    16. 1.Οταν πρωτοβγήκε η είδηση το 90% των σχολίων ήταν ότι πρόκειται για σκηνοθεσία ή ακόμα χειρότερο ότι καλά του κάνανε.Που βρίσκονται όλοι αυτοί, εξαφανίστηκαν;
      2.Ολως ξαφνικά τώρα το ποσοστό άλλαξε ακριβώς προς το αντίθετο και το 90% υποστηρίζει ότι η πράξη των θυτών είναι καταδικαστέα και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.Που ήταν όλοι αυτοί κρυμμένοι και εμφανίστηκαν εκ των υστέρων;
      Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως κρίνει ο Ελληνας εις τους αιώνας των αιώνων.Καμμιά σταθερότητα, καμμιά σοβαρότητα, καμμιά υπευθυνότητα.
      Που καταντήσαμε!!Να επικροτούμε και να χειροκροτούμε την δολοφονική επίθεση σε βάρος συμπατριώτη μας εργαζόμενου που στα πλαίσια των.κανονισμών τον “αναγκάσαμε” να μας κάνει μια παρατήρηση; Ακόμα και να δεχθώ έστω και χωρίς πολύ ευγένεια.
      Επίσης διερωτούμαι γιατί το Μακελειό, σοβαρά σχόλια τα οποία δεν είναι καθόλου υβριστικά και δεν περιέχουν καμμία βωμολοχία τα αποκλείει;

      1. Εγώ ακόμα πιστεύω πως ήταν σκηνοθετημένο. Όταν βλέπω υπουργό να βγαίνει μία μέρα μετά το βίντεο και να δηλώνει σε κανάλι πως “θα προσλάβουμε αστυνομικούς για το ΜΕΤΡΟ”, τότε ξέρω πολύ καλά σε τι αποσκοπούσε το μούφα βίντεο. 2 σε ένα, και προπαγάνδα κατά των “αρνητών μάσκας” και φυσικά δικαιολογία για κομματικές προσλήψεις σε προεκλογική περίοδο. Το ότι ήταν “ανήλικοι” οι δράστες ίσα ίσα το κάνει να φαίνεται πιο στημένο, γιατί οι ανήλικοι θα “προστατευτούν” από τα ΜΜΕ για να μη φανεί η ταυτότητά τους. Θα μπορούσαν βέβαια και να πουν την αρχική παπάτζα πως πρόκειται για “αλγερινούς”, αλλά δε θέλανε να ρίξουν νερό στο μύλο του “ρατσισμού” και αποφάσισαν να τους κάνουν Έλληνες στο αφήγημα….

    17. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ…. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΘΥΡΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ!!
      Ε,ΡΕ ΚΟΥΛΟΑΔΩΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΕΕΕΕ
      ΧΧΑΑΧΧ
      ΡΑΓΙΑΔΟΣΚΥΛΑ

    18. 1) εσυ ρε σταθμάρχη σε ειδα στην τηλεόραση και φαινεσαι γεροδεμένος ψηλός 53 ετών κ οχι καμιά γριούλα η γεροντάκι 90ετών ….και κάθισες σαν κότα κ σε γάμησ@αν στο ξύλο οι αλήτες ? δεν σε χτυπησαν ουτε με σιδερολοστό ουτε με ρόπαλο κλπ ,κ επεσες σαν ψόφιο σκυλί απο μια μπουνιά ενός 17χρονου που απο σώμα ειναι πετσί κ κόκκαλο ? κ δεν πρόβαλες ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ….
      2) οσο για τον μπάτσο που κάλυπτε τα 2 τσογλάνια ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ και φυλακή κατευθείαν
      3) τα 2 ταογλάνια επειδη ειναι ανήλικα….πέρασαν για καφέ απο εισαγγελέα κ ανακριτή κ φυσικά θα πάνε σπιτάκι τους να ετοιμαστούν για το επόμενο θύμα τους…..
      4) να πάνε ΦΥΛΑΚΗ η μάνα και ο πατέρας των 2 αυτών τσόγλανων ….για τα ΦΊΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΆΛΩΣΑΝ…

    19. ΒΡΩΜΙΛΙΔΕΣ…ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠαΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ!!!
      ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΡΕ Κ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧΧΑΑΧΧ
      ‘ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ’….

    20. Καλά!!!! Δεν υπάρχει ελπίδα! Έχουμε ξεφύγει όλοι!! ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, Ή ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, Ή ΛΑΘΡΟ, Ή ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;;;;;;;;;; Κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή!!!! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Δεν είναι απλός ξυλοδαρμός. Πρέπει να τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ και μάλιστα η ποινή τους να είναι αρκετά μεγάλη. Μην ψάχνουμε ταυτότητες και ελαφρυντικά σε τέτοιου είδους εγκληματίες. Έλεος!!! Κάποια στιγμή πρέπει να λειτουργήσουν οι νόμοι εκατέρωθεν.

    21. ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ
      ΔΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩ ΠΟΤΕΕΕΕΕ
      ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝΝΝΝ

    22. Τι έγινε ρε Ουγκανα εδώ μέσα καταπιατε την γλώσσα σας τώρα που αποδείχτηκε ότι είναι Έλληνες? Χα χα χα.. Ουγκ Ουγκ

      1. και ο αντενοκουμπο και ο ααρων αβουρι(κ.σημιτης) Έληνες είναι λέει

    23. Απ το Περιστερι που πανε σε ΕΠΑΛ ειναι τα καλοπαιδα.Περιστερι και ΕΠΑΛ απο μονα τους αρκουν..αλητοπαραγωγικα καγκουροτροφεια και τα δυο.

    24. 100% είναι λάθρο με Ελληνικά χαρτιά. Ο σωματότυπος,το ντύσιμο και ο τρόπος που κλωτσούσαν στο κεφάλι δείχνει την καταγωγή τους.. Στο πλαίσιο της γενοκτονίας μας, οι προδότες πολιτικοί, έχουν δώσει Ελληνικά χαρτιά σε όλα τα ανώμαλα κατακάθια που έχουν εισβάλει στην Πατρίδα μας.

      1. Πέστα Χρυσόστομε!!! Η αλήθεια που μας κρύβουν είναι ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες που διαπράττουν αντικείμενα και βρίσκονται στη φυλακή είναι στην πραγματικότητα λάθρο με ελληνικά χαρτιά. Γιατί είναι γνωστό πως οι Αιλλυναις δεν διαπράττουν αδικήματα.

    25. …..ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ Η ΕΛΛ.ΑΣ…..ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ…..ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ….

    26. Όλοι οι αντίφα που βγήκαν και πανηγύριζαν για τα τσογλάνια που έδειραν τον άνθρωπο, τώρα τι έχουν να πουν που είναι και μπάτσος μπλεγμένος μέσα;; Άντε και στα δικά σας Χαχαχα

      1. σωστος φιλε
        αυτο γραφω κι εγω αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα θελουν να βγαλουν το ασπρο μαυρο.
        Λες και ολοι οι Ελληνες ειμαστε αγγελουδια…

    27. Να τους στειλουν να υπηρετησουν στις ειδικες δυναμεις για 5 χρονια μονο με φαγητο υπνο και μικρο χαρτζηλικι.
      Κανουν για αυτη τη δουλεια.

    28. Ειναι κωλοπαιδα λαθρο που τους εδωσαν οι πολιτικοι απατεωνες υπηκοοτητα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    29. Ειδικός φρουρός λέει ούτε σε σχολή δεν πήγαν Χαϊβάνια! Γιατί δεν μπήκαν στην αστυφυλάκων η αστυνομική ακαδημία; Να γίνουν σωστή… Αλλά τους μάζεψαν από κάτι κολομπαρα και κάτι πλατείες η περισσότερη είναι πρώην χούλιγκαν και άνθρωποι της νύχτας!! Αν ήταν παιδιά που αγαπούσαν την αστυνομία θα έμπαιναν στην σχολη κανονικά! Όπως όλα τα παιδιά. Αλλά η περισσότερη ειδική φρουροί ούτε το όνομα τους δεν ξέρουν να γράφουν! Μόνο γυμναστική και λεζάντα και βαζελίνη στο αυτή… Τα περισσότερα σκάνδαλα είναι από αυτούς, έλεος φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο αλλά μιλάω τώρα για την πλειοψηφία! Και είναι κρίμα. Αυτό δείχνει πως δεν έχει κρίση να είναι αστυνομικός, αν ήταν ο πατέρας του θανάτους κάλυπτε!

    30. το ξύλο που του ρίχνουν του ανθρώπου και το ντύσιμο τους είναι γηπεδικό, σε κάποια οργανωνένη θύρα ανήκουν σίγουρα και σίγουρα έχουν μάθει κάποιο μαχητικό σπορ γιατί ξέρουν να βαράνε και δείχνουν ότι γνωρίζουν από μανούρες, οι ομάδες οι μεγάλες με τις οργανωμένες θύρες οπαδών έχουν γεμίσει με τέτοια καλόπαιδα, σε πολλές περιπτώσεις αναλαμβάνουν και ηγετικό ρόλο μέσα σε πυρήνες οπαδών και είναι μπροστά σε τσακωμούς για τον οπαδικό έλεγχο μιας περιοχής ή μιας ζώνης, όντας ο φόβος και ο τρόμος ακόμα και όταν πας για καφέ και φοράς ένα χτυπητό χρώμα μιας ομάδας, αλίμονο σε κάθε άνθρωπο που θα πέσει στα χέρια τους, εξασφαλισμένα τα σπασμένα πλευρά, τα ζυγωματικά, σπασμένα δόντια, σπασμένη μύτη και αν σε χτυπήσουν στο κεφάλι είναι σίγουρη μια μικρή ή μια πιο εκτεταμένη εγκεφαλική βλάβη και αυτές οι κωλοταινίες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια από την κινηματογραφική βιομηχανία με θέμα τους χουλιγκάνους, τα πεσίματα, ωμή και άφθονη βία με σκοπό την κονόμα και το χρήμα μάλλον βλάπτουν παρά ωφελούν και ο νοών νοείτω…

    31. Και τώρα θα αρχίσουν τα κλάματα ααα. Ε, να, παιδιά χωρισμένων γονιών, η κοινωνική αδικία, η ανεργία, το σχολείο κ.λπ. Ο δε Εισαγγελέας, θα πράξει την δουλειά του, θα τους αφήσει ελέυθερους και θα ορίσει τακτική δικάσιμο για τον Νοέμβριο. Τότε όμως, όλως τυχαίως, θα αρρωστήσει ο ένας από τους δύο και θα αναβληθεί η δίκη. Αυτή λοιπόν, θα ορισθεί εκ νεου τον Ιούνιο του 2022, αλλά τότε όλως τυχαίως (!!!) θα αρρωστήσει ο άλλος και η δίκη θα πάει τον Ιανουάριο του 2023. Τότε όμως θα έχουν αποχή οι δικηγόροι (άλλος αδικημένος κλάδος). Ο δε ειδικός φρουρός, προορίζεται (ελέω σύριζα) για αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας …. συνεχίζεται….

    32. εγω παλι γιατι ειμαι σιγουρος οτι κι αν ακομα σας πουν οτι ειναι Ελληνες καθαροαιμοι εσεις παλι το βιολι σας θα παιζετε.
      Θιγεστε αμεσως για ψυλλου πηδημα αλλα θεση εναντιον τους δεν παιρνει κανεις σας.
      Μα ποσο βλακες ειστε τελικα

    33. Στην ανακοίνωση της συλλήψεως των ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ (που φέρονται σαν δράστες ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ) πονηρά αναφέρεται, πως οι δύο ανήλικοι είναι ημεδαποί.
      Μην ξεχνάμε όμως, το ότι αν κάποιος γεννήθηκε εδώ, δεν τον κάνει Έλληνα, (βλέπε τον γνωστό Γιάννη του Αμερικάνικου μπάσκετ) όπως ο έχων Ελληνική υπηκοότητα πάλι δεν το εξασφαλίζει, άρα θα πρέπει να ανακοινωθεί το πλήρες ονοματεπίθετο τους, καθώς και το ονοματεπίθετο και το γένος των γονιών τους….
      Όσο για το άλλο λαμπρό παλικάρι, που νόμιζε, πως το στειλιάρι που κρατούσε στο χέρι του, ήταν η προέκταση του ανδρισμού του και με αυτό ξυλοφόρτωνε συνταξιούχους και πεινασμένους Έλληνες (μια και ήταν το παιδί όλες τις δουλείες και τον έστελναν παντού, χωρίς να τον αγγίζει καμιά απολύτως ΕΔΕ, βρισκόμενος πάντα στο απυρόβλητο) ΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, (για να μάθουμε και εμείς) ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΥΣ (Φερόμενους) ΔΡΑΣΤΕΣ ;
      Και φυσικά αν είναι ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΕΝΟΧΟ τότε εκτός της τιμωρία του ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    34. Αιγύφτιοι έλυνες η οπήι εκτελούσαν φυγούρες voguing με τα πόδια, όπως ακρηβός ο αήμνιστος συνπατριώτής τους Πωλωνωαιγύφτιος θηλυδρίας Αδάμ ΧΧΧαλίλ.
      Ο δαρθείς ελενκτής τού συρμού αναγνώρισε άνεφ αμφιβολιών τούς δράστας τής ειδεχθούς χορευτικής επιδείξεως, αν & μετά από τέτοια κλωτσοπατινάδα οι ενκεφαλικές συνάψεις χαλάρωσαν επικινδύνως κέ η πιθανότης λάθους μεγιστοποιείται.
      Είδωμεν εάν τά ετεροθαλή αδέλφια ( έχουν διαφορετικό γονέα 2) είνε οι δράσται τού συνβάντος.
      Πάντως σύμπασα η Ζωφριά, η Πυρά κε τό Ζεφίρυ είνε στά πλευρά τους.

    35. Κι Έλληνες κωλόπαιδα υπάρχουν και υπήρχαν ανέκαθεν. Κάθε χώρα έχει και τα παραβατικα στοιχεία της, όμως η Ελλάδα ΑΝΉΚΕΙ στους Έλληνες.
      Ξεκουμπιστείτε λοιπόν οι μεταναστο/λαθροζώα κι αφήστε μας ΗΣΥΧΟΥΣ! Ξεκουμπιστείτε κι όσοι τσιμπλοπροδοτες υποστηρίζετε τους αλλονταπούς, γιατι το μεγαλύτερο καρκίνωμα είστε εσείς..
      Φασισμός δεν είναι όταν υποστηρίζεις την Πατρίδα σου, φασισμός είναι όταν νιώθεις υπεράνω όλων και βάλλεσαι έμπρακτα εναντίον άλλων χωρών.
      Μην μπερδεύετε λοιπόν τις έννοιες αριστερά σάπια κομματόσκυλα.. Πουστόφαρα!

    36. Τα Ελληνάκια σήμερα μετέχουν της αλβανικής παιδείας…

    37. Θέλουμε λεπτομέρειες γιά τήν καταγωγή καί τό ποιόν τών δραστών καί τού κόπανου αστυνομικού.
      Τί θά πεί ανήλικοι; όταν από 16 ετών μπορούν νά ψηφίζουν τόν κάθε μ@λάκα γιά πρωθυπουργό, έχουν όμως ελαφρυντικό γιά νά δέρνουν καί νά ληστεύουν;
      Στό κάδρο τών ενόχων καί οι γονείς, ιδίως η μάνα, που ήθελε νά καλύψει τά μπουμπούκια που μεγάλωσε!

    38. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!΄
      ΦΑΤΕ ΚΟΥΛΗ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ-ΕΜΒΟΛΙΙΟ
      ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!

    39. Βολικό. Άμα είναι “ανήλικα” δε βγαίνουν τα στοιχεία τους στη φόρα. Κι έτσι κουκουλώνεται η στημένη προβοκάτσια.

    40. Οτι και να ειναι και ενα παραπάνω εάν ειναι Έλληνες αυτα τα λεσια πρέπει να τιμωρηθούν Το σιχαμα ο αστυνομικός που τους κάλυπτε πρέπει να φύγει απο το δημόσιο

    41. 15 χρονών και παλαιστής πολύ περίεργο φαίνεται.

    42. Έλληνες αλήτες σε συνεργασία με αστυνομικό. Τι έχετε να πείτε τώρα φασιστομουτρα που φωναζατε τις προηγούμενες μέρες;

      1. εσυ το πιστεψες ? θα βγουν φωτο ? αλγερινοι που μενουν ελλαδα ειναι τα κακομοιρα τα ανηλικα . αιντε χαπατο.

      2. Ότι οι αλλοδαποί κάνουν πολύ χειρότερα. Τράβα στις φυλακές να τους καμαρώσει..

    43. Το Έλληνες είναι σχετικό κύριε “καλσομπανιέρα!!!”. Πρώτον η ταυτότητα δεν λέει τίποτα πια και δεύτερον εντός των τειχών υπάρχουν “διάφορες” φυλές, όπως αυτή του ειδικού φρουρού, ο οποίος πρέπει άμεσα να απολυθεί για τις “ευαισθησίες του” !!!

      1. Σε παραξενεύει που είναι Έλληνες? Εμένα καθόλου. Κι ο Κουφοντίνας κι ο Ξηρός Έλληνες είναι.

    44. ΤΟΜΑΡΙΑ.ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ.ΑΧΡΗΣΤΑ.

    45. Αν ηταν Ελληνες την μαπα τουςΑλλιως βολευει να λεμε οτι ηταν ανηλικοι και Ελληνες και να μην βγαλουν την μαπα τους.Ελληνας ειναι και ο Αντετοκουμπο και ο Γεωργιανος και ο αριστερος τουρκοσπορος ολοι λεγονται οτι ειναι Ελληνες αλλα δεν ειναι

    46. Σαπιλα και βουρκος. Ελληναραδες ηταν γνησιοι απογονοι του Πλατωνα.

    47. Έλληνες ήταν τελικά που φαγωθηκατε ντε και καλά ότι ήταν ξένοι η λαθρο.
      Τώρα τι έχετε να πείτε φασίστες?

      1. Και εσυ τι εισαι και κοβεσαι;;;;;;γιατι θιχτηκες, μηπως εισαι αλβανο απο το τιράνα;;;;μηπως εισαι απο το “τζιροκάστα”(αργυροκαστρο);;;;;;;;;;;;;και ποιος σου ειπε οτι ειναι οντως ελληνες και δεν εχουν απλα την ελληνικη υπηκοοτητα;;;;

      2. …..ενταξη ρε ….εγεγραμμενοι ελληνες ηταν οι δυο σαρματες τη καταγωγη η” πετσενεγκοι βουλγαρακια η” καυκασιοι της αλβανιας….. ξεχασμενοι απο την τουρκοκρατια αυτοι οπως και πολλοι αλλοι που τελευταια με τον ερχομο νεων πατριωτων τους ”χαρηκαν-εκδηλωθηκαν”’….υπαρχουν πολλοι ελλαδιτες βαρβαροι….

    Comments are closed.