ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ! “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΣΦΑΛΗΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ” – ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    PIGI

    Τριάντα πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στην χώρας στα 530.

    Ενενήντα οκτώ κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης. Τα περισσότερα κρούσματα είναι στην Αθήνα ενώ έχουν ελεγχθεί περίπου 8.000 δείγματα. Εκατό άτομα νοσηλεύονται και 18 παραμένουν διασωληνωμένοι. Πολλοί από αυτούς θα διασωληνωθούν επίσης.

    Είναι μια σοβαρή νόσος, μια σοβαρή πνευμόνια, προειδοποίηση ο κ. Τσιόδρας.

    Η πλειονότητα, το 79%, έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Το 54 % είναι άνδρες και το 47% είναι άνω 65 ετών των νοσηλευόμενων. Δεκατρείς άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Δώδεκα είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και ένας ήταν ηλικιωμένος άνω των 80 ετών.

    Ο μέσος όρος όσων έχασαν την ζωή τους ήταν τα 76 έτη. Δεκαεννιά έχουν πάρει εξιτήριο. Είναι ένας «εχθρός» που δεν σέβεται ηλικίες και κανείς δεν είναι 100% ασφαλής, τόνισε ο κ. Τσιόδρας. Στις ηλικίες 18-64 ετών είναι το 75% των ασθενών (σ.σ εντός και εκτός νοσοκομείων). Κανείς πέρα από τους 19 συμπολίτες μας που πήραν εξιτήριο δεν έχει ακόμα ανοσία.

    «Έχουμε κερδίσει σημαντικό χρόνο»

    «Δεν θέλουμε να καταρρεύσουν τα νοσοκομεία μας και να θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών», σχολίασε ο κ. Τσιόδρας αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί σε Ιταλία και Ισπανία. «Όλοι είμαστε πολύτιμοι. Η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται […] Προετοιμαζόμαστε, είμαστε στην αρχή αλλά πρέπει να το πω, έχουμε κερδίσει σημαντικό χρόνο. Είναι άδικο για όλους όσους ακούν το μήνυμα, κάποιοι άλλοι να γίνονται φορείς μετάδοσης στην τοπική μας κοινωνία». «Σταματήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τους νεκρούς. Σεβαστείτε τους νεκρούς. Θυμηθείτε αυτά τα λόγια: Την τελευταία λέξη δεν θα την έχει ο θάνατος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιόδρας, παραπέμποντας στα λόγια του ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (ΚΟΥΛΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ.

    2. ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

    3. Καλημερα
      Δεν νομιζω να ειναι φεικ τα δακρυα γιατ φαινεται σοβαρος ανθρωπος αλλα σε 2 εβδομαδες που ερχεται και ο τραπεζικος κορονοιος……… θα κλαψουμε ολοι.
      Ειδη η Ρωσια σημερα στελνει βοηθεια στην Ιταλια.

    4. Παραμύθια είναι όλα χειραγωγούν τον Έλληνα με τεχνητές αρρώστιες και πληροφορίες μας έχουν διαλύσει 10 χρόνια τώρα φυτεύουν και πανδημία κάτι άλλο συμβαίνει,ίσως παγκοσμίως αλλα χτυπάνε τους πολιτισμούς με ιστορία και σκέψη, Ίδωμεν βασταμε γερα.

    5. Κανονικα επρεπε να νεκρωσουν ολη τη χωρα για δυο εβδομαδες. Να μην κυκλοφορει τιποτα. Τωρα οι μισοι δουλευουμε και ερχομαστε σε επαφη με κοσμο στις δουλειες μας κατι που δεν μπορει να κανει ελεγχο κανεις για να το σταματησει. Πολλοι εργαζομενοι δεν μπορουν να παρουν αδεια και εχουν παιδια που τα αφηνουν στους παπουδες. Και εξω απο τις τραπεζες μαζευουνται πολλα ατομα που περιμενουν ωρες αλλα και στις ουρες των μεγαλων σουπερ μαρκετ. Και τι θα γινει αν μεινουμεωτο Σαββατοκυριακο στο σπιτι αφου τη Δευτερα θα βγουμε παλι εξω και η ζωη συνεχιζεται κανονικα ενω καποιοι με τη βοηθεια του κρατους μπορουν και μενουν στο σπιτι με την οικογενεια τους.

    6. Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ …..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ ΕΞΗ ΤΣΙΟΡΔΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΜΕ ΤΑ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ….. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΟΣΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90 ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ACTIVE MEMBER ΗΙΡ ΧΟP EINAI….. ΝΕΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΑΙΝΕΣ ΠΑΧΕΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΤΑΓΜEΝΟΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΑΙ NANE SYNEXEIA MONOI ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΚΟΤΩΝΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΟΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ……………………………………………..ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΟΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ………………………..

      1. Είπαμε…. ήπιες πολύ από τον μπαφο του Αλέξη. Πρέπει να αποτοξινωθείς. Άκου με που σου λέω. Είναι άσχημο πράμα να μαστουρωνεσαι Δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά…συριζαικο Τρολοπρεζόνι…

        1. Δεν φαινεται να είναι συριζαιος. Ούτε σένα και όσους σκέφτονται εντελώς ασυνομοσιολογικα πουλωνταςωσοβαρπφανεια παίρνεις κανείς ενημερωμένος σοβαρά. Τα άκρα βλάπτουν.

          1. Όταν βρίζεις τον γιατρό που φροντίζει για τη δημόσια υγεία και υπερβαίνει εαυτόν για να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα, τότε έχεις φτάσει στο κατώτερο σκαλοπάτι ανθρώπινης ύπαρξης. Είσαι αυτό που λέμε ΖΏΟΝ.

    7. Ο/Η Έλληνας αλβανομπαγκλαντεζιανοςμε μπαμπά Γερμανό και μάνα μάνα από πακισταν λέει:

      Ο ιός ήρθε από ψεκασμό..

      1. Ο/Η ΑΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΟΣ ..ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ.. λέει:

        Θύματα πλύσης εγκεφάλου, άκου ο ιός χρειάζεται σε μπουκαλάκι, με κύρια σταγονίδια, από πράκτορες δυνητικά.. ρε ουστ οι ακραίοι συνομοσιολογοι με τις αστήρικτες μπαρούφες για να καλυψουν τις αληθινες και εξισου ουστ και οι θεωρίες της δήθεν δίκαιας λειτουργίας και θεσμών παγκοσμιως και ουστ η υποκριτικη σοβαροφάνεια μερικων υποταγμένων και ορκισμένων των κρυφων κοινωνιων.

    8. ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ, ΔΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. Η ΒΡΩΜΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
      ΣΚΑΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ 14 ΜΕΡΕΣ.

    9. Π@Π@ΡΑ ε.λ.ε.ο.ς
      ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΊΣ ΣΧΌΛΙΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΆΦΕΙΣ !!
      ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!
      ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΣ ?
      ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!

    10. Και που ζούμε ζωντανοι νεκροί είμαστε έτσι και αλλιώς

    11. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;

      1. Αδερφέ ε.λ.ε.ο.ς
        βλέπεις οτι τα σχόλια παρουσιάζουν ενδιαφέροντα στοιχεία.
        Αν θέλεις να καταφερεσαι κατά παντων, μπορείς σε παρακαλώ να το κάνεις κάπου αλλού, προτού γίνει μπάχαλο.

          1. Ρε συ ε.λ.ε.ο.ς ακομα 60 λεπτά παίρνετε το ποντάρισμα ?
            Πες ρε φίλε να πάρουν και κανένα από μας, να βγάλουμε κάνα φραγκακι τώρα που καθόμαστε.

            1. ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΠΤ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΤΟ (ΤΖΟΝ) ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΑΠ’ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΛΤΣΟΝΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΥΦΑΛΟ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΓΙΑΜΑΛΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΣΕΙΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ.

      2. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

      3. αστους αυτους αυτοι τους τρεχουν να βολεψουν τους νεους ελληνες τα ,λαθροεποικια που απο χθες τυιγκαρανε το λιμανι της Ραφηνας προς αγνωστο προορισμο………………….

    12. ΔΗΛΑΔΉ ΡΕ ΦΙΛΕ
      ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 330 ΕΛΛΗΝΕΣ ?
      ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ !!

    13. Υπαρχει μια εφαρμογή που ονομάζεται Worldometer.Ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο με στοιχεία απο τις Κυβερνήσεις όλου του κόσμου και διάφορους οργανισμούς για διάφορα θέματα.Ανάμεσα τους και οι θάνατοι.
      Βλέπουμε λοιπόν ότι από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα έχουνε πεθάνει
      10.549 από κορωνοϊό ( Μέχρι στιγμής )
      2.837.863 από μεταδιδόμενα νοσήματα
      106.246 από εποχικές γρίπες
      367.488 από AIDS
      1.795.383 από καρκίνο
      1.092.812 από το κάπνισμα
      546.751 από το αλκοόλ
      Υ.Γ Φυσικά ο κορωνοϊός προς το παρών συνεχίζετε και έχει παραπάνω κρούσματα στον κόσμο ανά μέρα σε σχέση με τις άλλες ασθένειες.

      1. Εσύ μιλάς από την αρχή του χρόνου οταν οι νεκροί από τον κοροναιο είναι 12000 άνθρωποι μέσα σε 20 ημέρες!

        1. Να μην λες ανακρίβειες !
          Οι νεκροί τώρα ειναι 12.955
          Ο πρώτος νεκρός ανακοινώθηκε 11 Ιανουαρίου.
          Σου μοιάζουν με 20 ημέρες αυτές ?

          1. Όταν το έγραψα οι νεκροί ήταν τόσοι που αναγράφεται στο σχόλιο μου.Τωρα αν πεθάνουν αλλά 20.000 άτομα η εφαρμογή που ανέβασα ενημερώνετε κάθε 6 ώρες.

    14. Μιλάμε για απόλυτη καταστροφή.Ο Μητσοτάκης θα μας δώσει 800 ευρώ αντί να δώσει σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες δάνεια από τράπεζες.
      Ρε συ Κυριάκο έχουμε να δουλέψουμε μια εβδομάδα.Τα πάγια σε ρεύμα σε νερό σε τηλέφωνα κτλ τρέχουν το ενοίκιο είναι 600 ευρώ.Το κόβω να μένουμε κλειστοί κανένα 3μηνο με τον κορωναϊό.Τι να μας κάνουν 800 ευρώ.Δεν λέμε να μας χαρίσεις χιλιάδες ευρώ αλλά τουλάχιστον δώσε δάνεια τα οποία θα επιστρέψουμε.Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία καμια.

      1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Ε;

      2. σε καταστρέφει οικονομικά και του ζητάς να σε παγιδεύσει με δάνειο, αυτό είναι που κάνουν οι τοκογλυφοι στις χώρες, δημιουργούν πολέμους για να πάνε μετά να δανείσουν τοκογλυφικά. Τώρα αυτός σε κατέστρεψε και θα σου δάνειο για τα λεφτά που εξαιτίας του έχασες και δεν θα γυρίσουν πίσω ποτέ.

    15. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία οι θάνατοι στην Ελλάδα ετησίως κυμαίνονται περί τις 120.000.
      Άρα περίπου 10.000 ανά μήνα.
      Δεν είμαι καθηγητής και δεν γνωρίζω τα στοιχεία του τελευταίου μήνα.
      Αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να σε ενημερώσει.

    16. Στέφανε,
      μπορεί κάποιος στατιστικολογος, καθηγητής εννοώ, να μας ενημερώσει αν ο συνολικός αριθμός θανάτων στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα, ανεξαρτήτως αιτίας, έχει παρουσιάσει κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή σε σχέση με τον φυσιολογικό αριθμό.

      Ευχαριστώ.

    Comments are closed.