ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΜΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    caroline-glyka-nera-arthro

    Σε μια εξέλιξη κάθε άλλο παρά συνηθισμένη για τα ελληνικά δεδομένα, οι Αρχές επικήρυξαν τους δράστες της στυγνής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, μόλις λίγες ώρες μετά το ειδεχθές έγκλημα που «πάγωσε» το πανελλήνιο!


    Αναλυτικά η ανακοίνωση για το χρηματικό ποσό των 300.000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει τις Αρχές
    Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

    Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
    Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Βρητε τα ανθρωπομορφα τερατα και εκτελεστε τα, δεν χρειαζεται συλληψη σε τετοια κοπροσκυλα!!!!!! Ισως λεει ειναι ατομα που αποφυλακισθηκαν προσφατα!!!!!! Το εχω γραψει πολλες φορες, γιατι δεν απελαυνετε αθλιοι τους αλλοδαπους εγκληματιες και τους αφηνετε ελευθερους;;;;;; Περιμενετε οτι στην φυλακη εγιναν καλα παιδια;;;;;;; Ξυπνηστε και αλλαξτε τους νομους, αμεση επαναφορα της θανατικης ποινης για εγκληματα ιδιαζοντος ιδεχθη!!!!!! Το εγκλημα καλπαζει και σεις κοιμαστε!!!!!!!

    2. Για τον Καραϊβάζ και για χιλιάδες άλλους γιατί δεν επικυρηξαν τους δολοφόνους;

    3. Τα λοκτάουν ήταν ευκαιρία να παταχτεί το έγκλημα..Αντ’ αυτού ο Χρυσοχουντίδης κινηγούσε και έδερνε τον κόσμο στις πλατείες κ έκοβε πρόστιμα….Η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει…

    4. Φάτε δημοκρατία…από το 74 και δώθε Κυβερνούν κλέφτες, κιναιδοι, ανθέλληνες και το οργανωμένο έγκλημα …

    5. Πορείες για τον Κουφοντίνα κάναμε , για την ασφάλεια μας κάναμε ποτέ;

    6. Γιατί δεν επικήρυξαν με 300.000 και τους φονιάδες όλων των άλλων θυμάτων; Κάθε εβδομάδα σκοτώνουν και από έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ψυχή; Γιατί δεν βρίσκουν ποιος τους σκότωσε; Για αυτούς κανείς δεν νοιάζεται επειδή είναι γέροι και φτωχοί.

    7. Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, κλέβεις, σκοτώνεις βάλτον μέσα 15 χρόνια και θα δεις αν το ξανακανει ,,,,έχουμε μαζέψει τη Σαρα και τη μαρα…….

    8. Οι Αλβανοί απειλούν με μαχαίρια φανερά πλέον στις εταιρείες που εργάζονται Έλληνες για να τους κάνουν να φύγουν για να φέρουν ομοίους τους. Αυτό άρχισε τώρα τελευταία ειδικά στα Χανιά της Κρήτης όπου Αλβαναρια γεννοβολανε και εργάζονται παντού από βιοτεχνικά πάρκα, τουρισμό, αγροτικές δουλειές κτλ μαζί με πακιστανοτουρκους….sieg Heil βρωμοσκυλα…

      1. Αυτό είναι το πρόβλημα έτσι…. κάνεις δεν ενδιαφέρεται….δεν ενδιαφέρεται για τον αφανισμό μας ως Έλληνες… κάνεις δεν ακούει και κανείς δεν τολμά….

    9. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ !!!!!!

    10. Και που να δείτε τι έχει να γίνει όταν θα αμολυσουν και αυτούς από τα χοτ σποτ

    11. Με μηδέν ευρώ πρέπει να επικηρυχθουν οι 300 της βουλής που από το 1992 έχουν ανοίξει τα σύνορα και εισβάλει κάθε είδους εγκληματίας.
      Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημενους.

    12. Σε κάποια φωτό προηγούμενου άρθρου στο ισόγειο επάνω από την αριστερή μπαλκονόπορτα φαίνεται σειρήνα συναγερμού ! Δεν λειτουργούσε το σύστημα ;

    13. Να τα πληρώσει η συμμορία του Μητσοτάκη, εμείς στερέψαμε

    14. Έλληνα σφίξε το ζωνάρι, σε φορολογουν με 300.000 επικύρηξη λες και ζούμε με Ινδιάνους και Καουμπόηδες για να πιάσουν τους Αλλοδαπούς δολοφόνους που θα βγουν σε;10 χρόνια με το νόμο Παρασκευοπουλου….

      1. Σταματά,πέθανε ένα κορίτσι με βασανιστικό τρόπο.Άφησε πίσω της ένα μωράκι ορφανό,απλά σκάσε.

      2. Σαν καουμπόιδες. Γιοι επικηρύξεις που έβγαζαν τότε ελεγα “Wanted Dead or Alive”, αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

    15. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ίδιο μαγαζί και το ΚΚΕ να τους κρατάει το φανάρι….μην περιμένετε τίποτα από ελληνόφωνους πολιτικούς!!!!

    16. Τσιγγάνοι (Ρομά), Αλβανοί, Αφγανοί, Βουλγαρόγυφτοι, Γεωργιανοί, Πακιστανοί, πρεζόνια και γενικά ότι ευδοκιμεί στην κοινωνία μας. Η αναρχία, απειθαρχία και παρτακισμός εκεί μας έφεραν.

    17. Ήθελα να ήξερα βλέποντας τα προφίλ τους στο instagram… σε ΑΥΤΕΣ τις ηλικίες πως στον πούτσο κινούνται με τέτοια χρήματα; Από που βγαίνουν αυτά; Από τον μισθό του πιλότου ελικοπτέρου;

    18. ρουφιάνοι μπλε συριζαίοι βασίζονται στη ρουφιανιά, για να καλύψουν την ανυπαρξία τους…

    19. Τους έπιασε η ευαισθησία τώρα;Τόσο καιρό που δολοφονούνται με βάναυσο τρόπο οι ηλικιωμένοι, πού είναι η ευαισθησία τους;;;Και φυσικά είναι ειδεχθές που δολοφόνησαν μιά κοπελίτσα μητέρα ενός μωρού αλλά μου μοιάζει πολύ θεατρικό απο μέρους τους.Πού είναι τόσο καιρό;Μήπως γιατί τους έκραξε το μακελειό ότι κι αυτούς δε θα τους βρουν;Και τους επιασαν, ν’ αλλάξουν τους νόμους- πώς μέσα σε μιά νύχτα ψηφίζουν ΚΥΑ- να τους ξαποστέλνουν πίσω στην πατρίδα τους μπας και αραιώσουμε απο τους εισαγόμενους κακοποιούς;

    20. Παπαδόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε δημοκράτες ραγιάδες και που είστε ακόμη όχι να κοιμηθειτε δεν θα μπορειτε ούτε να κλασετε με τους μπάσταρδους προδότες πολιτικους που φέρατε γεμίζοντας την Ελλάδα αλβαναρια Πακισταναρια γυφταρια κτλ δυστυχώς τα χειρότερα δεν ήρθαν συλλυπητήρια στην άτυχη οικογένεια

    21. Ο σύζυγός έχει αμμυχες και τραύματα προσπαθώντας να προφυλάξει την οικογένεια;;;;;; Το τηλ γιατί το άφησαν οι ληστές για να ειδοποιήσει την αστυνομία τόσο βλάκες ήταν;;;;; Μακάρι να είναι αθώος!!!! Συλληπητηρια στην οικογένεια

      1. Μαλου,είσαι ο είσαι ο Σερλοκ Χολμς σε μορφή εμετού…

        1. Κάτι δεν πάει καλά με τον σύζυγο. Μπορει να κάνω και λάθος αλλά γιατι να αφήσουνε ζωντανο μάρτυρα εφοσον ηταν φονιάδες;

    22. ….ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΣΑΣ??….ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ !!!

    23. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ……..

    24. Ας την αναπαυση ο ΘΕΌΣ, και κουράγιο στην οικογένεια της. (εάν δεν ήταν Αγγλίδα σιγά μην θα είχαν επικηρύξει η θα ασχολούταν με την δολοφονία. Έπεσε σύρμα από το Αγγλικό προξενείο.)?

      1. Σωστή η παρατήρηση. Είναι ένα τραγικό γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί και σε Ελληνίδα αλλά δεν έχουμε δει τέτοιο ενδιαφέρον για τους Έλληνες.

      2. Σωστος. Αν ήταν Ελληνίδα μια απλή αναφορά θα έκαναν και έξω από την πόρτα. Δυστυχώς ειμαστε λαός κατώτερου θεού.

      3. Τι αγγλίδα, ασιάτισσα φαίνεται και μάλιστα από ινδοκίνα-ινδονησία-φιλιππίνες μοιάζει. Αλλά η διάκριση μέσα στη χώρα μας, με ένα σωρό στυγερά εγκλήματα ιθαγενών, είναι εξωφρενική…

    25. ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΙΣΕΙ !!!
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΓΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ !!!

      1. Λες να τα πληρωσει ο χρυσοχοΐδης απ την τσεπη του θα παρει δανικα απ τον κουλη εχει μαζεψει πολλα εκανε επενδύσεις πολλες ο Μητσοτάκης στα λοκνταουν και στα εμβολια!!!

    26. Ας βγαίνει καμία περιπολία, να αποδεσμεύσουν κανέναν μπάτσο από κάνα πολιτικό ας βγάλουν κανέναν από τα γραφεία που έχουν κρυφτεί όλοι…. Χιλιάρικο και επιδόματα θέλουν, να δουλέψει κανένας όμως δε βλέπω να θέλει. Και όταν λέμε δουλειά λέμε δουλειά όχι κλίσεις για μάσκες και μετακινήσεις.

    27. ναι για να τους πιασουν και μετα να τους αφησουν ελευθερους ???

    28. Θανατική ποινή τωρα … !!! Κότες !! Ένας άντρας παντελονατος δεν υπάρχει στην Ελλάδα ;;;; Ένας ρε !!

    Comments are closed.