ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ; ΟΧΙ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    horis_titlo

    Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο 2ο και 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, όταν γονείς επιχείρησαν να σπάσουν την κατάληψη των μαθητών.

    Το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες υπό κατάληψη και γονείς στην προσπάθεια τους να βγάλουν τα οδοφράγματα που είχαν στήσει μαθητές αντιμετώπισαν την αντίσταση των νεαρών.

    Ο γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τα σχολεία που βρίσκονται επί της οδού Αμμοχώστου νωρίς πρωί και προσπάθησαν να σπάσουν την κατάληψη ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές καταγγέλλουν ότι οι γονείς άσκησαν βία με αποτέλεσμα μια μαθήτρια να είναι στο νοσοκομείο από χτύπημα στη μέση και μια κοπέλα να κάνει ράμματα στο πόδι. Πληροφορίες των μαθητών αναφέρουν ακόμα ότι κάποιος από τους γονείς έβγαλε και μαχαίρι.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΡΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ,ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ,ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ Κ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ Κ ΣΤΑ 4 Κ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

    2. για αυτό έχουν ανοίξει οι τοπικές οργανώσεις τώρα τελευταία της ΝΔούλας?? κάνουν σεμινάρια?

    3. ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΠΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.
      ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ.. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ.
      ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑ ΤΑ.

    4. Παντως παρατηρωντας βλεπω αυτον με την πρασινολευκη μπλουζα που σπρωχνει τον μαθητη εχει ολα τα “επαγγελματικα” χαρακτηριστικα των μπαχαλακιδων, μασκα και σακιδιδιο πλατης δεμενο με ιμαντες σταθερα επενω του!!! Επισης την ιδια μορφη εχουν και ολοι οι επεγγελματιες “διαδηλωτες” σε καθε Νεοταξικη “εξεγερση” Χονκ Κονγκ, Ουκρανια, Ρωσια, Γεωργια, Λευκορωσια, Αμερικη κλπ.
      Αρα ο συγκεκριμενος τυπος με την πρασινολευκη μπλουζα πηγε εκει οργανωμενος επι σκοπου…….

    5. Οι γονεις των παιδιων που τραυματιστηκαν να ζητησουν να τους αναλαβει ο κυριος Ν. Αντωνιαδης για να ζητησοθουν οι ποινικες ευθηνες απο αυτους που τολμησαν να σηκωσουν χερι επανω στα παιδια. Ο Αντωνιαδης ειναι ο μονος που εχει επιληφθει ολων αυτων των θεματων περι μετρων κατα του κορονοιου και εχει την απαραιτητη τεχνογνωσια οχι μονον να τους κυνηγισει ολους αυτους αλλα και να το φτασει μεχρι τελους, μεχρι τους πραγματικα υπευθηνους.

    6. Υπάλληλοι του κουλη είναι,, κάνουν τα πάντα για να φύγουν … κρίμα ούτε ο Τσίπρας τόσο χάλι….

    7. Μπράβο Κυριάκο.
      Κατάφερες να βάλεις τα παιδιά να τσακώνονται με τους γονείς τους

    8. γιατί οι γονείς δεν φοράνε μάσκα?εδώ αυτόφωρο δεν παίζει?αφού φοβούνται και πρέπει όλοι να φοράν μάσκα εκείνες οι κυρίες γιατί είναι χωρίς?

    9. Προς ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ:
      Οσο δεν ειστε ικανοι να ειστε υπευθυνοι στις καταληψεις σας και βαζετε εξωσχολικους και μιασματικους κομουνιστοσυριζεους να σας κουμανταρουν, εχετε σπασει τα μουτρα σας. Πολυ ξεκαθαρα

    10. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ…..ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ….

    11. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ….. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ… ΜΥΑΛΟ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟ…….

    12. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΟ ΤΥΠΟΤΕΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛ@

    13. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ….
      ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΜΑΧΟΙ-ΛΟΚΝΤΑΟΥΝΟΝΙΣΤΕΣ
      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙΙΙΙΙ
      ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΝ………. Η ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
      ΗΜΙΤΡΕΛΟΙ-ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΠΛΗΚΤΟΙ.
      ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΤΟΝ ΙΟ…. ΟΧΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΟ-ΠΑΙΔΑ….

    14. φέρνει διχασμό ο προδότης του μαξίμου, άντε να πέσει να πάει στα τσακίδια ο εφιάλτης, σιχαθήκαμε να τον βλέπουμε, με τα γουρλωτά μάτια και την μύτη μελιτζάνα, στα τσακίδια κούλη κι εσύ και το βρωμό-σογό σου

    Comments are closed.