ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΟΜΒΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. “Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΩΝ”. ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    epistolh

    Συμμετέχουσα και θύμα σε οίκους ανοχής πολυτελείας, με επιστολή της σε δημοσιογράφους αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ,  ξεσκεπάζει τη βιομηχανία των μασατζίδικων, της σωματεμπορίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών και παιδιών που ελέγχεται από την Καμόρα . Εκεί εκπορνευόταν η μάνα της 12χρονης, εκεί πήγαιναν και το παιδάκι.

    -Αυτοί είναι οι εκατομμυριούχοι μαστροποί που σπρώχνουν παιδιά στους βιαστές τους

     -«Η Ασφάλεια Αττικής, τα ξέρει όλα αλλά τους καλύπτει»

    Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση. Ήξεραν αλλά τα έκρυβαν! Με αποκαλυπτικό σημείωμά της «γυναίκα- θύμα των σωματεμπόρων», ξεσκεπάζει τον βρώμικο ρόλο λεκιασμένων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής που διοικεί ο ταξίαρχος Δάβαλος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τον κρατά ακόμη στη θέση του αντί να τον πετάξει στα «σκυλιά» του Εσωτερικών Υποθέσεων με τις κλωτσιές. Αλλά φαίνεται ότι ο κύριος αυτός που προσβάλλει το αστυνομικό σώμα, από κάπου τους κρατάει όλους.

    Εμείς , υποσχεθήκαμε όσα οι άλλοι ξεχνούν. Η δημοσιογραφική έρευνα, θα πάει μέχρι το τέλος. Με ότι καταπιανόμαστε, πάει μέχρι το τέλος. Αυτή η εφημερίδα, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Ε.Α, δεν άνοιξε για να κάνει δημόσιες σχέσεις και πραγματικά αποτελεί ατυχία εποχής, που εξαιτίας του πρακτορείου “Άργους”, του κοιμώμενου λαού, της αγραμματοσύνης, της έλλειψης κινήτρων, της λογοκρισίας, του πολιτικού εκμαυλισμού, των ψευδών ειδήσεων κάποιων διαδικτυακών πομπών, και των ξεπουλημένων δελτίων ειδήσεων, οι εφημερίδες που πραγματικά στέκονται ως ρεπορταζ, φθίνουν.

    Δεν εξαιρείται και ο πολίτης. Αποδοχή στην ενημέρωση, σημαίνει ότι πας στο περίπτερο και υποστηρίζεις αυτούς που σε κατατοπίζουν για να μάθεις αλήθειες.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 8 χρόνια και πάμε στα 9, έχει δώσει τεράστιες μάχες. Και τις έχει κερδίσει. Αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Όμως, εάν ο κόσμος δεν το υποστηρίξει, θα χαθεί η ευκαιρία για μια Ελλάδα, καθαρή στο δρόμο της εξυγίανσης και της προκοπής. Ο στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι αυτός. Μέχρι τέλους. Στο μαραθώνιο ενός στοιχήματος ζωής. Αν το χάσουμε, χάσαμε. Εάν όμως το κερδίσουμε, τότε μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη αυγή…

    Ραντεβού το πρωί στα περίπτερα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Άμα θέλετε υποστήριξη, νά σταματήσετε νά δημοσιεύετε ξέκωλα. Εκτός άν έχετε αναγνώστες ηδονοβλεψίες, τότε νά τούς προτρέψετε νά αιτηθούν νά πάρουν τό επίδομα αναπηρίας 20-30 %, αυτό που δείξατε πρίν λίγες μέρες, τό ίδιο που λέει καί γιά τήν παιδοφιλία. Εγώ σάς είπα ότι από τήν στιγμή που τό καλοκαίρι τού 2021, στά 25 χρόνια από τόν θάνατο τής Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημοσιεύσατε στό φύλλο ΜΑΚ γυμνές φωτογραφίες της γιά νά τήν “τιμήσετε”, δέν πρόκειται νά τό ξανααγοράσω.

    2. Ποιους μιζαρει το Σκιπταρι και ελέγχει όλη τη μαστροπεια και την παιδεραστία? Η Αστυνομία χρειάζεται Σερπικο άμεσα και η χώρα διάλυση .Θεοδωρικακο ακούς ?

    3. Δεν μπορεί να ζητάει ένας υγιής νους να πατήσει κάποιος παρανοϊκος το κουμπι των πυρηνικών για να γίνει μια νέα αρχη. !!
      Το restart θα το κάνει ο Χριστός στον Αρμαγεδδώνα τον “πολεμο” του Θεού επειδή γνωριζει με πλήρη βεβαιότητα ποιοι είναι οι εχθροί της δικαιοσύνης και υποστηρικτές της σαπιλας (Αποκάλυψη 16:16), ξεκινώντας από την Βαβυλώνα την ψεύτικη θρησκεία (Αποκάλυψη 17 & 18 κεφάλαια) και τελειώνοντας μια για πάντα και
      με το διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα παγκόσμια το ατελές 666 (Αποκάλυψη 13 & 19 κεφαλαια) αποκαθιστώντας την δική του κυβέρνηση όπως μας ζήτησε να λέμε στο ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ να έρθει η ΒΑΣΙΛΕΙΑ και να γίνει επιτέλους το θέλημα του ΘΕΟΥ στην γη !!

    4. αυτές είναι οι μαριδούλες!! τα άλλα τα μεγάλα ψάρια δεν θα τα μάθουμε ποτέ

    5. Δεν θα ξεβρωμιση τίποτα!!! Χρόνια γίνονται αυτά και στις επαρχίες όπως ειπε η εκδιωχθησα εισαγγελέας!!! Θα πιάσουν τους κάτω.. και τα υψηλά ονόματα καθαρά!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑ Ο κόσμος μπορεί να καταλάβει από τον τρόπο ζωής τους ποιοι ειναι

    6. Χρόνια υπάρχουν αυτά μόνο που τώρα κατέβηκε ο πήχης ηλικιακά λόγω πολλών ανώμαλων και αρρωστημένων απ’το internet. Χωρίς πολιτική κάλυψη δεν γίνεται τίποτα άλλο που ποτέ το μαχαίρι δεν θα φτάσει στο κόκκαλο. Όσο λοιπόν δεν βλέπω ονόματα πολιτικών όλα θα ξεχαστούν στο μέλλον. Ούτε παραδειγματική τιμωρία, ούτε καμία αλλαγή στο νόμο για να συνεχίσει να αποδίδει η μπίζνα όλων των εμπλεκομένων.

    7. Θα πάρω 4 εφημερίδες να αφήσω μαζί και την δικιά μου αφού την διαβάσω σε καφενεία η καφέ να τις διαβάσουν και άλλοι. Όλοι στον αγώνα κατά της σαπιλας

    8. ……ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ:
      A) ΟΡΚ-ΠΑΚΙΑ-ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ
      Β) ΚΑΜΟΡΑ-ΝΔ-ΚΛΠ ΚΛΠ
      Γ) ΒΙΑΣΤΕΣ- ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ
      Δ) ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ Α+Β + Γ
      Ε) ΤΟΥΡΚΟΥΣ
      Ζ) ΑΝΑΡΧΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ- ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ Β+Δ
      ……. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ????

      1. Τους πουλημενους στρατιωτικούς που έκαναν το Στράτευμα δημόσιο συν αυτούς που νοιάζονται μόνο για την καριέρα και για τους βαθμούς, ενώ έχουν περισσότερα παράσημα από τις δεξιώσεις, παρά από αυτούς που πολέμησαν και τους γαμημενους πουστηδες, ρουφιάνους και παιδεραστές δημοσιογράφους που ξεπλενουν στα βοθροκαναλα κάθε παρανομία που συστήματος που είναι γιουσουφάκια του.
        ΚΆΤΩ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ
        ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

      2. ΦΙΛΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ

    9. Εύχομαι απο καρδιάς, αυτή η αποκάλυψη για τη 12χρονη, να γίνει αφορμή να βρεθούν και να γλυτώσουν νεαρά κορίτσια ή μεγαλύτερα ή γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί και που χωρίς τη θέλησή τους υποκύπτουν στις σεξουαλικές ορέξεις του κάθε κατακαθιού Βοηθείστε κι εσείς, όσο μπορείτε, με τις αποκαλύψεις σας να ξεσκεπαστούν τα κυκλώματα πορνείας.Μπορεί κάποια στιγμή, στη θέση αυτών των παιδιών να είναι το δικό μας.Ενα αμάξι να περάσει απο δίπλα τους , τα βούτηξε και εξαφανίστηκαν.

    10. γ….ι κι ξυλο σε κάθε βρώμικο ασφαλίτη τάνας γιο

    11. ΟΠΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΚΩΣΕΙΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΠΑΤΣΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΕ ΤΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΕ ΝΑΡΚΩΤΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    12. Εσείς καλά κάνετε και τα βγάζετε στην φόρα αλλά, επειδή είναι όλοι στο κόλπο, κανείς δεν τιμωρείται. Η κοινωνία έχει κυριολεκτικά σαπίσει. έχει παρέλθει προ πολλού το point of no return.

      KIM PUSH THE BUTTON !!!!!!

    13. Ετσι μπραβο.Ολα τα καθαρματα στην φορα μπας και ξεβρωμισει ο τοπος

    14. Η Ελλαδα Στεφανε Χιο σωνετε μονο αν πεσουν 5 η 6 ατομικες βομβες και κανει ρεσταρτ μετα απο 20 η 30 χρονια.

    Comments are closed.