ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΣΕ ΑΠΟΔΡΟΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ 35% ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    kiriakos-mitsotakis-1

    Σε πλήρη αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής κινούνται πλέον οι πολίτες, όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Ο Κούλης Μητσοτάκης και οι υπουργοί του εδώ και καιρό δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη προς τους πολίτες, με την δυσαρέσκεια να μεγαλώνει και με τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται να αποτελεί ουσιαστικά το «κύκνειο άσμα» για την κυβέρνηση. 

    Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για τον Σκάι τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά. Το 35% των πολιτών ηλικίας 17 έως 29 ετών απορρίπτει τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό θεωρώντας τα υπερβολικά. Το 35% των πολιτών θεωρεί ότι η αποφάσεις και ενέργειες της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ σε ότι αφορά τη στάση της Γερμανίας στο συγκεκριμένο ζήτημα το 71% την αξιολογεί αρνητικά! Για το ίδιο θέμα αρνητικά κρίνονται Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ με ποσοστά 62% και 52% αντίστοιχα. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι πολίτες κρίνουν θετικά τη στάση της Γαλλίας απέναντι στα ελληνοτουρκικά σε ποσοστό 76%, ωστόσο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τον κόσμο ότι ο Μακρόν εδώ και βδομάδες μας έχει κουνήσει το… μαντήλι.

    dimoskopisi3 dimoskopisi4

    Ανάκαμψη μετά το 2023

    Αντίστοιχα σε δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την Βεργίνα Τηλεόραση, ο κόσμος εμφανίζεται να δοκιμάζει τα όριά του με τη συγκεκριμένη κυβέρνηση. Για το πότε θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία, οι περισσότεροι «βλέπουν» μαύρα χρόνια… Το 28% απαντά το 2022, το 10% το 2023 και το 39% μετά το 2023! Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους πολίτες στη Βόρεια Ελλάδα είναι τα θέματα της οικονομίας με 43%, η τουρκική προκλητικότητα με 32% και με μόλις 20% ο κορωνοϊός. Ακόμα και αν υπάρξει εμβόλιο με όλες τις επίσημες εγκρίσεις το 30% είναι αρνητικό στο να εμβολιαστεί, ενώ το 35% δεν εμπιστεύεστε την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων (λοιμωξιολόγων, επιδημιολόγων), που παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας και προτείνουν μέτρα. Το 55% δηλώνει ότι δεν έχει υπάρξει για το νοικοκυριό ή την επιχείρηση ή την εργασία κάποιο πρόγραμμα στήριξης της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, δηλαδή πάνω από ένας στους δύο είναι αφημένοι στην τύχη τους.

    dimoskopisi1 dimoskopisi2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Κούλη η ιστορία έγραψε ότι είστε η χειρότερη κυβέρνηση και βάλατε 2 φορές φυλακή την Χρυσή Αυγή χωρίς να έχει κάνει εγκλήματα.
      Κούλη είστε μια κυβέρνηση νεοταξικού βόθρου και είστε όλοι σας πούστηδες και στο σώμα και στην ψυχή, είστε πούστηδες σε όλα.
      Κούλη την Κυριακή ξοφλάς και όλοι σας στην κυβέρνηση θα κολυμπήσετε στα σκατά ανθέλληνες προδότες εθνομηδενιστές, θα πάτε ξανά στον ΠΑΤΟ!

    2. Γιαυτο γεμισανε τα Σαιτ πληρωμενα τρολακια της Νεας Δημοπρασιας,λεω και γω τι εγινε κλεισανε τους φασιστες φυλακη και ξεθαρεψανε τα τσοκαρα.

    3. Για να παρουν νεα δανεια απο τραπεζες, τα κρατη και οι ιδιωτες!

    4. Αν κάνει το Μακελειό μια δημοσκόπηση και οι 300 θα τραβάτε τις κωλ🤬τρίχες σας και τα βυζι@ σας.

    5. Κανονικα θα έπρεπε χιλιαδες κοσμος να βρίσκεται στους δρόμους και να έχει έχει πάρει στο κυνηγι όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες από την Ελλάδα.Δυστυχως όμως. Κατάφεραν όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες να μαντρωσουν τον κόσμο με ένα σωρό τερτιπια , εκφοβισμους και απειλες στα σπίτια τους.Αλίμονο σου λαέ που κάθεσαι αποσβολωμενος και αποβλακωμενος και τους ανεχεσαι ακόμα ενώ τη χώρα σου την ξεπουλανε.

    6. Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες για τον Στρατό Ξηράς έρχεται σύντομα. από την πρώτη ΕΣΣΟ, του πρώτου μήνα του 2021, ωστόσο είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει τελικά με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου.

      Ο Ελληνικός Στρατός διαθέτει την παρούσα περίοδο με εννέα μήνες θητεία περί τους 35.000 άνδρες. Με την αύξηση της θητείας στους 12 μήνες ο αριθμός αυτός θα φτάσει τους 45.000 στρατευσίμους, μπορεί και παραπάνω, αλλά η αύξηση μόνο προσωρινό χαρακτήρα μπορεί να έχει..
      ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ? ??? Εδώ δεν έχουν υποδομές , εξοπλισμούς κλπ για τους λίγους φαντάρους που έχουμε
      και θα καλύψουν τους παραπάνω ???

      1. με τους Αλβανούς
        η σκέψη είναι να πάει ο Αλβανός στο στρατό

    7. Κάτι για σένα Κούλη.
      Είναι απαράδεκτο οι Έλληνες να φορούν μάσκα και να μην κυκλοφορούν μετά της τις 00.30 τα μεσάνυχτα και να ρίχνεις φυλακές και πρόστιμα στους Έλληνες ενώ οι λάθρο να μην φορούν μάσκα και να κυκλοφορούν και μετά τις 00.30 τα μεσάνυχτα που εσύ φέρνεις για να αντικαταστήσουν τους Έλληνες.
      Γι’ αυτό Κούλη όλοι στην κυβέρνηση ΝΔ θα πέσετε και θα πάρετε τον πούλο και θα πάτε στον Αγύριστο.
      Τελείωσες Κούλη.
      ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! ΤΕΛΟΣ!

    8. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτήν την κυβέρνηση ΝΔ που είναι ταγμένο στην ΝΤΠ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!
      ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και λοιπά αριστερά κόμματα που ανήκουν στην ΝΤΠ είναι τελειωμένα και δεν πρέπει να υπάρχουν.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    9. Η κυβέρνηση χούντα ΝΔ ΑΕ πρέπει να πέσει από απόψε.
      Όσο για τα άλλα κόμματα που είναι ταγμένο στην ΝΤΠ είναι πεθαμένα και δεν αξίζουν την ψήφο του ελληνικού λαού.

    10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
      ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΖΗΤΩ Η 7η ΙΟΥΛΙΟΥ!
      10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
      ΟΙ ΔΕ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΔΩΣΑΝ 4% ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (4%+3%=7%), ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ IQ ΤΟΥΣ!!

    11. Αυτή είναι η πραγματική δημοσκόπηση:
      Η ΝΔ είναι στον ΠΑΤΟ γιατί ότι έχει κάνει ως κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα έχει κάνει λάθος χειρισμούς συν με φυλάκιση όλων της Χρυσής Αυγής χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις που χρεώνεται ως τραγικό λάθος η ΝΔ ως κυβέρνηση ειδικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παίζει τον διευθύνων σύμβουλος των δικαστών!
      Σημαίνει ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει γράψει την κυβέρνηση ΝΔ στα παλιά του τα παπούτσια.

    12. Ποιος πιςτευει πια στις δημοσκοπήσεις;;; Κανένας. Η πολλοι λιγοι και ανοητοι. Οι περισσοτεροι τους πήραν μυρωδιά.

    13. Το 100% δεν θέλει να ακούει ούτε για ΝΔ ούτε για λοιμοξιωλογους

    14. είναι ότι αυτοί που δεν εμπιστεύονται τους λοιμοξιωλόγους αν τους ρωτήσεις πιστεύουν περισσότερο στον κοροϊδοϊό από τους άλλους και ζητάνε περισσότερα μέτρα….

    15. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΡΟΝΤΖΙΛΝΤ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΠΩΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

    16. Δημοσκοπήσεις της τσαςπου είναι αυτές.. Φτιαχτά τα νούμερα απ’τα γαμημενα μπουρδέλοκανα…Είναι πολύ άδικο να βλέπεις όλα αυτά που μας κάνουν σε όλους τους τομείς και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα..Ο Παπαδόπουλος ήταν φλωρακι μπροστά στα μουνόπανα που μας κυβερνάνε..

    17. Σε λίγο θα μας επιβάλουν μάσκα ακόμα και στον ύπνο μας. Και να ξέρετε και κάτι άλλο. Ασυμπτωματικός ιός ουδέποτε υπήρξε μέχρι τώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ασυμπτωματικός ιός σημαίνει ιός απάτη. Ο μόνος ιός είναι οι λοιμοξιολόγοι.

    18. Σαββατο πρωι,σημερα 8π.μ.Ειχε συρμο καθε 17 λεπτα.Πλημμυρα οι απιβαθρες & οι συρμοι.Ο ενας επανω στον αλλο κυριολεκτικα.Ψευτες,φονιαδες πολιτικοι & λημοξιολογοι.Μην τους πιστευετε.Ξεπουλανε τη χωρα & θελουν να ασχολουμαστε με αλλα θεματα.

    19. Ο τίτλος με το κείμενο κ τις απεικονίσεις έχει τόση σχέση όσο η βούρτσα με το μοτοσακο.

    Comments are closed.