ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΙΤΑΝΕΙΩΝ – ΙΔΟΥ Η ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ – ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΕΙΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    litaneia_0

    Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την αναστολή των λιτανειών εκτός των εκκλησιών στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

    Συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Εσωτερικών, που αφορά στην αναστολή διεξαγωγής θρησκευτικών τελετών, οποιασδήποτε θρησκείας ή δόγματος, που πραγματοποιούνται μέσω της διενέργειας πομπής εκτός των χωρών θρησκευτικής λατρείας, έως και τις 31/8. Ακολουθεί το ΦΕΚ της ΚΥΑ.

    Την Παρασκευή η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε μετά από εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, αποφασίστηκε να μπει τέλος για το επόμενο διάστημα στις λιτανείες και στους όρθιους θαμώνες στα κέντρα διασκέδασης. Παράλληλα, αναστέλλονται και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις.

    Συγκεκριμένα ανέφερε πως κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις.

    Δείτε εδώ τη ΚΥΑ για τις λιτανείες

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΖΕΤΑΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΝΑ “ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝΕ” ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ
      , ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    2. ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ; ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΙΛΕΣ ΚΟΤΕΣ.

    3. Ιαλαδαβαωθ.. who? Έδω η Άντζελα από το Μενίδι δεν ήξερε τΙ σημαίνει ΚΥΑ και θελεις να βγάλει συμπεράσματα από το όνομα αυτό?

    4. Αδερφέ, κάνε τον σταυρό σου και την προσευχή σου, φόρα μάσκα,πλύνε τα χέρια σου και απόφυγε συναθροίσεις.Απλά πράγματα.

    5. Ρε χριστιανοί της πλάκας. Οι πρόγονοι σας σφάζονταν και ρίχνονταν στα λιοντάρια και δεν απαρνήθηκαν την πίστη. Εσείς τι ? Για 150 ευρώ τα παρατήσατε ? Αφού ξέρετε ότι οι κυβερνώντες είναι σατανιστές. Αυτοί τη δουλειά τους και εμείς τη δικιά μας. Όλοι στις εκκλησίες με οποιοδήποτε κόστος και αφήστε τον βοιδοκεφαλο να σκούζει.

      1. Μα ποιος ζήτησε από κάποιον να απαρνηθεί την πίστη του? Γιατί αισθάνεσαι λιγοτερο ευσεβής αν τηρείς μέτρα ατοιμικής προστασίας? Τι σχεση έχει η πίστη στον Θεό με τη χρήση της μάσκας? Ο Χριστός δεν ζήτησε να σταματησουμε να πηγαίνουμε στους γιατρούς ή να τους ακούμε. Και οι ιερείς στα νοσοκομεία πάνε όταν αρρωσταίνουν. Τι παραλογισμός είναι αυτός?

    6. τούτοι οι αντίθεοι που ηρθαν τωρα
      ειναι συριζόσκυλα χειρότερα απο τα κανονικά,
      θα εχουν τη τυχη του γαπ….

      1. ο ελληνας ξεχνα γρηγορα τις πουστιες που του κανουν και στο τελος τους ξαναψηφιζει το ειδες και στις τελευταιες εκλογες ΝΔ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΤΣΥΡΙΖΑ ολοι αυτοι κατεστρεψαν την χωρα και ομως οι μαλακες πανε και τους ξαναψηφιζουν ξανα και ξανα μην περιμενετε τιποτα καλυτερο για αυτην την χωρα

    7. Με το πατριο ημερολογιο εχει και κει απαγορευση .η μονο με το νεο ημερολογιο..γιατι αν ειναι μονο για το νεο ημερολογιο η κυα καλα κανει για να δοξασθη ηΠαναγια κανονικα στις 15 με το πατριο..επιτελους κατι καλο επαναφορα στις παραδοσεις..και επιστροφη στην κανονικοτιτα που αλαξε το 1924…και επεβληθη το νεοπαπικον αντιχριστον ημερολογιο…καλη Παναγια..

      1. Ένα είναι το ημερολογιο, φίλε Παύλο, αυτό της Pirelli και χάλασε κι αυτό..

    8. Ότι θέλουν κανουν μήπως έχουμε αρχιεπίσκοπο της προκοπής να πατήσει πόδι;;αλωνιζει τωρα ο σατανάς,αντίχριστοι,μασόνοι όλοι όταν έρχονται άγιες ημέρες αυτοί δαιμονιζονται.

    9. Καλά μας κάνουν. μας πήραν χαμπάρι οτι ήμαστε εύκολη λεία. Καλά να πάθουμε. Περαστικά μας

    10. Για τους Λαθρο που περνανε απο τον Εβρο ανενοχλητοι κυκλοφορουν χωρις καμια προστασια κανενας ελεγχος και ουτε κουβεντα απο τα μεσα ενημερωσης Για τους Ελληνες αμεσως βγηκε η ΚΥΑ πριν απο λιγο που απαγορευει τις λιτανείες τον 15 Αυγουστο. Οταν αυτο το λεγανε πολλοι οτι μετα το Πασχα δεν θα γιορτασουμε ουτε τον 15 Αυγουστο δεν το πιστευαμε, αντε με το καλο και τα Χριστουγενα.Τι περιμενεις ομως με Αρχιεπισκοπο Ιερώνυμο και κυβερνηση που μισει την Εκκλησια και την Πατριδα ? Μη ξεχασετε κοροιδα να πατε ολοι να πληρωσετε τελος Αυγουστου την δοση στην εφορια και σε λιγο τον Ενφια.

    11. Και άργησαν , τι περίμεναν να πληθαίνουν τα κρούσματα για να πάρουν μέτρα .

      1. Ποια κρούσματα ρε γελοίε ποια κρούσματα ρε προβατοκάτσικο

      2. Τι Χριστόφορος και μπλε άλογα;
        Σατανοφόρος πρέπει να λέγεσαι.

    12. Τι είναι η ΚΥΑ;;;
      ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ….
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ……

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

      1. το ΚΥΑ ειναι κοινη υπουργικη αποφαση μονο που επρεπε μπροστα να εχει και το Φ= φασιστικη

    13. Η Υπεραγία Θεοτόκος η Μητέρα Παναγίας μας Αυτή θα τους κάψει όλους τους αντίχριστους,καίγονται και μόνο που ακούνε το Δοξασμένο Όνομα Της,είναι λίγα τα ψωμιά τους,η Δικαιοσύνη του ΘΕΟΥ μου δεν έχει τέλος.

      1. Συμφωνώ ότι η δικαιοσύνη του Θεού δεν έχει τελος. Θα προσεθετα και την ανθρώπινη βλακεία.

    14. Έτσι πάντα γίνεται όταν έχεις για Θεό τον ιαλδαβαωθ…τα συμπεράσματα δικά σας

      1. Ιαλαδαβαωθ.. who? Έδω η Άντζελα από το Μενίδι δεν ήξερε τΙ σημαίνει ΚΥΑ και θελεις να βγάλει συμπεράσματα από το όνομα αυτό?

    Comments are closed.