ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ! ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΧΩΡΕΣ – 1 ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 85 ΕΤΩΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    Κοινοποίηση:
    emvolio

    Προτελευταία στην κατάταξη ανάμεσα σε 24 χώρες ως προς την πρόθεση για το εμβόλιο κατά της Covid-19 βρίσκεται η Ελλάδα, ενώ ένας στους πέντε Έλληνες δηλώνει «αρνητής» του εμβολίου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα ερευνών της Focus Bari|YouGov σχετικά με την πανδημία και το εμβόλιο:

    – 5% των Ελλήνων δηλώνουν ότι έχουν νοσήσει από Covid 19 με καθόλου ή πολύ ελαφριά συμπτώματα, ενώ εκείνοι που δηλώνουν ότι το πέρασαν βαριά και νοσηλεύθηκαν στο νοσοκομείο είναι 0,3% του γενικού πληθυσμού.

    – 8% δηλώνουν ότι νόσησε από κορωνοϊό ένα άλλο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ 85% απαντούν αρνητικά στην σχετική ερώτηση, και 14% δεν γνωρίζουν αν έχουν νοσήσει ή όχι.

    – Σχετικά με το εμβόλιο κατά της πανδημίας, ένα 3% του πληθυσμού δηλώνει ότι το έχει ήδη κάνει, επίσης ένα 3% έχει κλείσει ραντεβού για να το κάνει, και σχεδόν ένας στους τρεις (31%) δηλώνουν ότι «οπωσδήποτε θα κάνουν το εμβόλιο».

    – Οι αναλογίες αυτές φέρνουν την Ελλάδα σε συνολικά 37% του πληθυσμού να είναι σαφώς θετικοί για το εμβόλιο, αναλογία που φέρνει την Ελλάδα στην προτελευταία θέση ανάμεσα σε 24 χώρες, από την άποψη αυτή, με την Αγγλία να έρχεται πρώτη με 80% και την Πολωνία με 28%.

    emvolio4

    – Η αναλογία των Ελλήνων που δηλώνουν θετικοί προς το εμβόλιο (έχουν κάνει ήδη/έχουν ραντεβού/οπωσδήποτε θα το κάνουν) είναι σημαντικά μεγαλύτερη μεταξύ των ανδρών και των μεγαλυτέρων ηλικιών 55+

    – Ένας στους πέντε Έλληνες (20%) δηλώνει αρνητική πρόθεση προς το εμβόλιο, και η αναλογία αυτή είναι σταθερή μεταξύ των δύο μετρήσεων (26-28 Ιανουαρίου και 9-10 Φεβρουαρίου).

    Μόλις 1 στους 5 ηλικιωμένους άνω των 85 ετών προσήλθε για εμβολιασμό έως τις 25 Ιανουαρίου

    Τα ευρήματα της παραπάνω έρευνας διαπιστώνονται και από έρευνα aftodioikisi.gr, σύμφωνα με τα οποία λιγότεροι λιγότεροι από 1 στους 5 ανθρώπους άνω των 85 ετών εμβολιάστηκαν κατά του κοροναϊού.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) οι πολίτες άνω των 85 ετών στην Ελλάδα είναι 365.809.

    Με βάση τα στοιχεία που μοιράστηκε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους (σ.σ. τελευταία ενημέρωση στις 26 Ιανουαρίου, όταν, δηλαδή, είχε ήδη ανοίξει -στις 22/1- η πλατφόρμα για τις ηλικίες 80-84 που είναι 394.625, άρα είχε σχεδόν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός για τους άνω των 85, που ξεκίνησε στις 11 Ιανουαρίου), εμβολιάστηκαν μόλις 69.000 (ποσοστό 18,8%).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Απ’τη μια έχουμε τον «σουπερ μεταδοτικό»-«σουπερ θανατηφόρο» ιό εδώ και ένα χρόνο με συνωστισμούς παντού και η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει πάθει τίποτα. Και απ’την άλλη έχουμε την αρχή της σειράς των εμβολίων που θέλουν να κάνουν στον κάθε άνθρωπο (2 ή 4 κάθε χρόνο όπως φαίνεται). Μετά τον εμβολιασμό πολλοί έχουν πάθει από σοβαρές παρενέργειες ως και θάνατο. Τα κράτη και οι προβαλλόμενοι ειδικοί τους κόπτονται να μας πουν ότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση. Αντιθέτως για να ανεβάσουν τα νούμερα από νεκρούς COVID περνάνε πολλούς θανάτους από άλλες αιτίες. Μιλάμε για προσπάθεια πλήρους ελέγχου της αντίληψης και της συνείδησης του ανθρώπου. Πλήρης καθυπόταξη και πλήρης χειραγώγηση.

    2. Οχι στα εμβόλια που προκαλούν γενετικές μεταλλάξεις είτε περιέχουν RNA είτε DNA, όχι σε εμβόλια που περιέχουν υδρογέλη ήτοι νανομηχανισμούς ελέγχου όχι σε εμβόλια που περιέχουν λουσιφερίνη δηλ. υλικό που είναι υπεύθυνο για την βιοφωταύγεια γιατί δεν είμαστε πυγολαμπίδες και όχι σε εμβόλια που δεν έχουν δοκιμασθεί τουλάχιστον 5 χρόνια πειραματικά και όλα αυτά κάνουν φίζερ

    3. Το λάθος του Κούλη και της παρέας του ήταν ότι πήγε να το επιβάλλει με απειλές και όπως γνωρίζουμε από το παρελθόν “ο σβέρκος του Έλληνα ζυγό δεν υπομένει”
      Ας τα βάλει εκεί που ξέρει.

    4. Και αντε να αποφανθει τυχων παθων οτι ειχε παρενεργειες η συγγενης για τα χειροτερα…Εισαγγελεας οπως διαφανηκε εχτες…Και αντε να αποφανθει γιατρος , αντε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας για πειραματικο εμβολιο, σε αγωγες της μαμας εταιρειας.. “Αντικειμενικοτητα” “επιστημονική” λεμε…

    5. ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΤΗ….
      Μονο τα εμβολια…της Οξφορδης και το Sputnic…ειναι ασφαλη…
      Διοτι περιεχουν…ΨΟΦΙΟ…ΦΥΣΙΚΟ…ΚΟΡΩΝΟΙΟ…ειναι δηλ.ειναι παραδοσιακα ΚΑΝΟΝΙΚΑ εμβολια…
      Τα εμβολια της Moderna και της Phfιzer…περιεχουν γεννετικα τροποποιημενο…ZΩΝΤΑΝΟ..ΚΟΡΩΝΟΙΟ…
      Οι μεταλλαξεις του φυσικου ιου, αρχισαν το Δεκεμβριο…οταν δηλ. ξεκινησαν να γινονται εμβολια…
      Πειραματοζωα, μεχρι το 20 2023…

      Δηλ….Τι στο διαολο, ιατρικη ειναι αυτη…
      να εμβολιαζουν τον κοσμακη…με ζωντανο γεννετικα τροποποιημενο….ιο…για να αρρωστησει…
      με προοπτικη λεει… να παραχθουν αντισωματα…για να αντιμετωπιστει…ακουσον…ακουσον…στο μελλον,
      (αν κολλησεις) ο φυσικος ιος…?
      Αυτοι ρε…ειναι απατεωνες…ολα αυτα τα λαμογια…θα επρεπε να ηταν ηδη….στη φυλακη…

      Καντε ενα ρεπορταζ…εκει στο μακελιο…
      Και βγαλτε …και τον γιατρο…τον Αντωνιου…και τον ερευνητη…Ποντικα…
      Να μαθει ο κοσμος…τι λενε…να σφριξετε…
      Στο μεταξυ η Μερκελ…ηταν ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..της Phfizer…πριν γινει πολιτικος…
      Ε ?

    6. Οι «ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ» γνώριζαν καλά πως ο μέσος νοήμων Έλληνας ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
      Φυσικά ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΙΛΕΡ χέστ@καν για αυτό, γιατί δεν τους ενδιαφέρει καν η υγεία των ιθαγενών, γιατί εάν νοιάζονταν για μας, το πρώτο πράγμα που θα είχαν κάνει, ήταν να είχαν φέρει το φάρμακο που θα γλύτωνε από τον θάνατο 10/δες συμπολίτες μας, σαν τον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής και τον δικό μας Αρχιεπίσκοπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά όπως γνωρίζει και η ανιψούλα μου που είναι 3 ετών, η κονόμα της μίζας του φαρμάκου είναι πολύ μικρή μπροστά σε αυτή των εκατομμυρίων εμβολίων, που στο τέλος θα καταλήξουν στην χωματερή με πληρωμένες όμως της μίζες των παραγγελιών……
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    7. Το εχω ξαναγραψει και το ξαναγραφω. Δεν το κανω το εμβολιο γιατι δεν σας πιστευω ανθελληνες πολιτικοι και λοιμοξιολογοι. γιατι μιλατε για 9 ατομα στις εκκλησιες και οχι για τα συλλαλητηρια των μπολσεβικων. Στα χοτ σποτ που φτιαχνετε παντου, δεν υπαρχει συνωστισμος ρε υποκριτες; στο χοτ σποτ στον εβρο που θα συνωστιζονται 2.000 μουσουλμανοι, δεν κυκλοφορει ιος; που εισαι ρε τσιοδρα να πεις για αυτα; η διπλη μασκα σε μαρανε που πηγες στη βουλη. Ουστ ανθελληνες που δεν κολλαει ο ιος σε χοτ σποτ και συλλαλητηρια των μπολσεβικων. Και κολλαει στις εκκλησιες. Ουστ ρε υποκριτες που λετε οτι δεν ενοχλουν τα αφεντικα σας. Ρε ουστ λεμε. Σας σιχαθηκαμε για την υποκρισια σας.

    8. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ …ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ …ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ,…ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ …ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!!

    9. Σου λεει και τωρα να μην αρρωστησω εαν κανω εμβολιο! καποια στιγμη μεσα στα χρονια θα περασει απο επανω μου απο την στιγμη που δεν εκανε μεταλλαξη προς το καλυτερο! θα υπαρχει…. οσο υπαρχουν ανθρωποι… θα ζει μαζι με εμας.
      Καποιοι ειδη αρχισανε να λενε στην αγγλια οτι η πανδημια θελει δεκα χρονια για να τελειωσει με αυτοι την λογικη πρεπει να θωρακισουμε τα νοσοκομεια μας και προσλαβουμε προσωπικο αμεσα.

      1. τι αρλουμπες λες;;;;
        δε μας το μπηγουν λεμε…..γκεγκε;

    Comments are closed.