ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΑΡΑΚΗΣ-ΧΙΟΣ ΚΑΙ “ΤΡΩΝΕ” ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ; ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ “ΣΚΙΑ” ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ! Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο “ΑΓΝΩΣΤΟΣ” ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ VOLVO ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ “ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ” – ΦΑΡΜΑΚΑ, Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ Η GREEK MAFIA

    Κοινοποίηση:
    ΤΟ ΘΥΜΑ

    Η οικογένεια του ΜΑΚΕΛΕΙΟ πενθεί αλλά συγχρόνως ορκίστηκε να φτάσει μέχρι τέλους την έρευνα για το περίεργο τροχαίο – δολοφονία του αστυνομικού Στάθη Βύρων μόλις 31 χρόνων και μέλους επί σειρά ετών της ομάδας ασφαλείας του ποινικολόγου και νομικού εκπροσώπου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Παύλου Σαράκη.

    Τα στοιχεία που βγαίνουν ώρα με την ώρα είναι σημαντικά και πυκνώνουν το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του τρομερού αυτού δυστυχήματος. Υπαίτιος του τροχαίου που προκάλεσε το θάνατο του Στάθη μία ελληνοαμερικανίδα που, όπως υποστήριξε στις Αρχές, φρέναρε απότομα για να αποφύγει, δήθεν κάποιο ζώο που βρισκόταν στο οδόστρωμα. Ωστόσο, μαρτυρίες που έχουν προκύψει λένε ότι η οδηγός έκανε περίεργους και επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά στη μηχανή του άτυχου 31χρονου πριν τη μοιραία σύγκρουση. Επίσης, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν την παρουσία στον τόπο ενός οχήματος μάρκας Volvo που ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε αμέσως μετά τη στιγμή που ο Στάθης καρφώθηκε στο πορτ μπαγκάζ του ΙΧ που οδηγούσε η Ελληνοαμερικανίδα και προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν πιστεύει στις συμπτώσεις. Δεν πέτυχε η απόπειρα δολοφονίας του Π. Σαράκη με καυστικό υγρό. Δεν πέτυχε η απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου με δύο σφαίρες έξω από το σπίτι το στα Βριλήσσια. Μόλις πριν τρεις μέρες η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκάλυπτε, έπειτα από απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ότι κάποιοι διέταξαν τον “αφανισμό” του Χίου με σκηνοθετημένο τροχαίο (Διαβάστε εδώ). Και αυτό συνέβη με θύμα όμως έναν μεροκαματιάρη επαγγελματία που απλά πήγαινε να παραλάβει τον κ. Σαράκη για να τον συνοδέψει στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

    Στο σημερινό φύλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναλύθηκαν πλήρως όλες εκείνες οι πτυχές της ιστορίας γύρω από το νομικό μας εκπρόσωπο κ. Σαράκη σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS και την επιτυχία του να πετύχει την ταπεινωτική συνθηκολόγηση μέσω αποζημίωσης με αυτόν τον κολοσσό.

    exofyllo30-9

    Παράλληλα, αλλεπάλληλες είναι οι νίκες του κ. Σαράκη και σχετικά με τις υποθέσεις που εγκαλείται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με τη συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων να είναι είτε αθωωτικές είτε απαλλακτικές. Άραγε, τον κατέστησαν στόχο; Οι αποκαλύψεις του ρεπόρτερ Στέφανου Χίου για την μαφιόζικη Κυβέρνηση που έχει “καταλάβει” την εξουσία αλλά και την Greek Mafia, τον κατέστησαν στόχο;

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενοχλεί και πάντα θα ενοχλεί κι αν αποδειχτεί ότι τα σκοτεινά παρακρατικά σκουλίκια στοχοποίησαν έναν αθώο που απλά έβγαζε κάποια πενιχρά χρήματα κάνοντας απλά και τίμια τη δουλειά του, τότε θα κλάψουν πολλές μανούλες.

    Διαβάστε επίσης:

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΠΤΟ- ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ 31ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ. ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ Ι.Χ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΜΟΝΟ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    2. ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ……………………

    3. Στεφανε, ολοι να εχετε καμερες στα αυτοκινητα και μηχανες.

    4. σαφως και δεν ειναι τυχαιο δειχνει καθαρα οτι το εφαγαν το παλικαρι……και οσο κι αν περνανε τα χρονια αυτοι ειναι προγραματισμενοι να φανε κι αλλο κοσμο….

    Comments are closed.