ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;

    Κοινοποίηση:
    autoktonia_foititrias_trikala

    Μία νέα αυτοκτονία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία της Κρήτης. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων όταν ένας 62χρονος πήγε στον τάφο της μητέρας του στις Γωνιές Πεδιάδος.

    Ο άτυχος άνδρας με αιχμηρό αντικείμενο έκοψε τις φλέβες του και άφησε την τελευταία του πνοή. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να του δώσουν κάποια βοήθεια.

    Την ίδια ώρα οι άνδρες της αστυνομίας ερευνούν το περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια του 62χρονου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή και η αυτοκτονία του έχει προκαλέσει σοκ σε όλους τους κατοίκους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Οι παντρεμένοι γλεντάνε με τις γυναίκες τους κάθε βράδυ και με ύφος περισπούδαστο τα πρωινά, χορτασμένοι λένε στους νέους να συνεχίσουν να μένουν κλειδαμπαρωμένοι μέσα στα σπίτια τους. Έχουν υπολογίσει την βιολογική-ηθική-ψυχολογική-ορμονική ζημιά που παθαίνουν οι ελεύθεροι ή όσοι δεν συζούν που παραμένουν χωρίς γυναίκα επί μήνες ?

    2. Περάστε κι από τη Βουλή να πάρετε κανέναν στο λαιμό σας, αυτοκτονείτε που αυτοκτονείτε. Σώστε κι εμάς παρέα με τη λύτρωση σας

    3. Ο/Η ΝΔ μέχρι να αφανιστει κι ο τελευταίος Έλληνας απο τον πλανήτη λέει:

      Ρε παιδιά που ξέρετε τι προβλήματα είχε ο άνθρωπος στο κεφάλι του, αμέσως να κατηγορησετε το Μητσοτάκη και τη κυβέρνηση.. Ολα πάνε μια χαρά…

    4. Θέλεις να πεθάνεις; πάρε και έναν από τους 300 μαζί σου.

    5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΤΟ ΘΥΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΚΑ !! ΚΥΝΗΓΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥς ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟ !! ΠΟΣΟ ΦΟΒΟς ΠΙΑ ???????

    6. Την κατάρα του Ελληνικού λαού να έχετε μουνόπανα της Βουλής.Θα έρθει η ώρα που θα τρέχετε να κρυφτείτε αλλά θα είναι αργά.

    7. Αυτή η ιστορία με τον κορωνοιό, με τους εγκλεισμούς και τις απαγορεύσεις αλλά και την καταστροφή της οικονομίας έχει φέρει πολύ κόσμο στα όρια της ψυχολογικής κατάθλιψης και των ψυχολογικών προβλημάτων. Διερωτούμαι πως η κυβέρνηση και η ομάδα ιατρών σχετικών με τα προβλήματα αυτά δεν ασχολούνται καθόλου.Και το πρόβλημα είναι πολύ έντονο στους Έλληνες οι οποίοι πέρασαν προηγουμένως και πολλά χρόνια μνημονίων.

    8. ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ
      ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ

    9. Ο/Η https://koitamagazine.gr/43960/86chroni-gynaika-klironomise-1-ekat-dolaria-kai-ta-moirase-ola-stoys-anthropoys-poy-tin-voithoysan-oso-itan-ftochi/ λέει:

      Ήθελα να σε ρωτήσω..
      Πώς νιώθεις μετά από μια μέρα που αναγκάζεσαι να διαβάζεις όλα αυτά;;;
      Επηρεάζουν την ψυχή σου «συνειδητά» ή «ασυνείδητα»;;;
      Είναι δύσκολο για όλους μας να κάνουμε μια δουλειά (δουλεία) που δε μας αρέσει, γι’ αυτό κι εγώ κάποια στιγμή αποφάσισα ότι είναι καλλίτερα να ζω με «λιγότερα», αλλά με «περισσότερο» επίπεδο ζωής. Παρακαλούσα πάντα τον Αγ. Παντελεήμονα γι’ αυτό, γιατί δεν άντεχα λόγω «υπεβολικής ευαισθησίας», όπως θα έχετε ακόμα κι εσείς που δε με ξέρετε καταλάβει. Κι αυτό γιατί δεν άντεχα συνεχώς να φεύγω γιατί δεν δεχόμουν να «συμβιβαστώ».
      Δυστυχώς, η κοινωνία σε κρίνει από το τι επαγγέλεσαι, πόσους τίτλους σπουδών (ιατρός καθηγητής π.χ) φέρεις και από το πόσα λεφτά έχεις.
      Συμπάθησα μια πάμπτωχη ηλικιωμένη Σέρβα που ζούσε σε μια καλύβα χωρίς φως και θέρμανση στην εξοχή και που ζούσε από τις ελεημοσύνες των ανθρώπων.
      Κάποτε, όταν ήταν νέα, είχε παντρευτεί κάποιον στην Αυστραλία και μετά από μικρό χρονικό διάστημα χώρισε. Αυτός έγινε πάμπλουτος και όταν πέθανε σε βαθιά γεράματα, της άφησε όλη την τεράστια περιουσία του χωρίς αυτή να το ξέρει. Όταν το έμαθε, χάρισε όλα τα χρήματα που κληρονόμησε στους ανθρώπους που την βοηθούσαν τόσα χρόνια και κράτησε για τον εαυτό της, μόνο ένα πολύ μικρό μικρό μέρος αυτών, που θα της εξασφάλιζε την μετέπειτα συντήρηση της. Όταν την ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, απάντησε το εξής:
      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΩ, ΔΕ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

      1. Εγω που δεν σε ξερω δεν εχω καταλαβει οτι εχεις υπερβολικη ευαισθησια. Τι το ξεχωριστο εκανε αυτη η γριουλα; Ηταν ζωη αυτη τωρα που ζουσε απο ελεημοσυνη; Στην ηλικια που ηταν σωστα ειπε. Ολοι το ιδιο δεν θα ελεγαν; Οι τιτλοι πανεπιστημιων νομιζω οτι εχασαν την αιγλη που ειχαν γιατι ξεμπροστιαζονται πολλοι με το διαδικτυο πλεον. Μονο αν ακομα εθελοτυφλεις εχεις ψηλα σε εκτιμηση καποιον απο ενα “κ@λοχαρτο”

    10. Α το βλήμα τον Γρηγόριο…..τα πετάει ακόμα τα βλήματα του…Δεν χάνει ευκαιρία ρε…

    11. Όλαι αυταί αι αυτοκτονίαι, εις τύπον εκουσίων εγκλημάτων, επιπίπτουν επί τών δυσωδών υπάρξεων τών αναθεματισμένων, κατηραμένων καί πανάθλιων κυβερνητικών καί αντιπολιτευτικών νεονέρωνων κανίβαλων τού σατανοκαρκινοβουλίου απ’τό ‘74 έως τής εποχής ημών. Έρχεται η πληρωμή αυτών όλων τών μπάσταρδων φονιάδων τού λσού.Πληρωμή η οποία θά αρχίσει εκ τής παρούσης ζωής καί θά συνεχίζεται πολλαπλώς οδυνηρότερη εν τή αιωνία, διότι περιθώρια μετανοίας δέν θά δοθεί εις όλα αυτά τά ανθρωπόμορφα παμμίαρα κτήνη.

      1. Εύγε Γρηγόριε.
        Να αγιασει το στομα σου.
        Σε ασπάζομαι.

    Comments are closed.