ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΩ-ΠΩ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ;

    Κοινοποίηση:
    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    Ο Κώστας Καραμανλής, πιθανότατα δεν θα είναι υποψήφιος της ΝΔ στις επόμενες εκλογές! Την απόφασή του την διαρρέουν έγκυροι κύκλοι του περιβάλλοντός του, καθώς αναφέρουν ότι «Δεν θέλει να συνεχίσει να είναι μέρος όλου αυτού που συμβαίνει στη χώρα», αναφέρουν σιβυλλικά.

    Αντίθετα ξεκαθαρίστηκε ότι ο έτερος εν ζωή νεοδημοκράτης πρώην πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, καθώς σε γενικές γραμμές «τα έχει βρει» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν… «αγαπήθηκαν», αλλά οι σχέσεις δεν είναι επί του παρόντος συγκρουσιακές όπως ήταν προ καιρού.

    Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Κώστα Καραμανλή.

    Ο πρώην πρωθυπουργός διστάζει πολύ να είναι υποψήφιος υποψήφιος βουλευτής (εκλέγεται χωρίς σταυρό) στην Α’ Θεσσαλονίκης και ίσως δεν είναι στην επόμενη Βουλή στην οποία πρωτοεκλέχθηκε ως μέλος τον Ιούνιο του 1989.

    Η αιτία είναι ότι διαφωνεί με κορυφαίες επιλογές της νυν ηγεσίας.

    Οι φράσεις του στην ομιλία της 2ας Ιουνίου: «Με εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας δεν εξαγοράζεται η ειρήνη. Το αντίθετο. Οι εκπτώσεις τέτοιου είδους απλώς μεγαλώνουν την βουλιμία και εντείνουν τις ηγεμονικές επιδιώξεις και τον επεκτατισμό των γειτόνων» και η διαφωνία του με την ελληνοαμερικανική ασφυκτική ετεροβαρή σχέση (”Οι ΗΠΑ δεν έχουν κίνητρο για ειρήνη στην Ευρώπη. Η ΕΕ πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία”) είναι ένας από τους λόγους που δεν επιθυμεί να παράσχει περαιτέρω στήριξη στο νυν πολιτικό σκηνικό.
    Ένα άλλο σημείο που διαφωνεί με την κυβέρνηση είναι ότι δεν αναδεικνύει  το Κυπριακό ως μείζον πρόβλημα ασφάλειας στην Ευρώπη. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «δεν μπορεί να μην σημειωθεί η καταφανής αναντιστοιχία στην στάση των περισσοτέρων συμμάχων και εταίρων , σε σχέση με την αντίδραση για την εισβολή στην Ουκρανία, ενώ χαρακτήρισε την Τουρκία «αναθεωρητική δύναμη».

    Το βέβαιο είναι η επιθυμία του «να μην έχει σχέση με όλο αυτό που συμβαίνει και θα συμβεί» αυτομάτως υποδηλώνει και την επιθυμία του να μην έχει εμπλοκή ούτε καν σε επίπεδο Προέδρου Δημοκρατίας.

    Αυτό δε σημαίνει όμως ότι αν η «πατρίδα τον καλέσει» δεν θα είναι μελλοντικά στη διάθεση των Ελλήνων.

    Το σίγουρο είναι ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν αφορά την ανάληψη πρωθυπουργίας σε κυβερνητικό συνασπισμό δύο ή περισσότερων κομμάτων μετά τις επόμενες εκλογές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Παντως πολυ καλα τα ειπε οσον αφορα την πολιτικη του κατευνασμου που εφαρμοζει η κυβερνηση απεναντι στην Τουρκια καθως επισης και την βουβαμαρα της κυβερνησης και των γελοιων Ευρωπαιων για την επι 48 χρονια κατεχομενη Κυπρο, ενω η πρεμουρα που εχουν για τους ναζιστες της Ουκρανιας ξεπερνα καθε οριο!!!!!!!!

    2. Τό μή χείρον βέλτιστον. Ο καλύτερος τής ονομαζομένης “μεταπολίτευσης”, από τό ’74 καί μετά.

    3. Και ομως τετοια σαπιλα εχουμε στην βουλη .ΑΧΡΗΣΤΟΥς ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥς ,,Χρειαζεται πατριωτικη κυβερνησις απο κομματα εκτος βουλης .Μεχρι και ο Βελοπουλος παιζει βρωμικον τον ρολον του συστηματος ,αυτον που επαιζε πριν το αφεντικο του

    4. Ρε ουστ που δεν μίλησες για μνημόνια και πρέσπες και λαθρομετανάστες και τους εκβιασμούς για τα εμβόλια της μίζας. Ρε ουστ που σε πίστεψα κάποτε και είσαι σαν τους υπόλοιπους ανθέλληνες.

    5. O μοναδικος μετα τον Παπαδοπουλο που θα εκανε την Ελλαδα παλι δυναμη. Σωστες πολιτικες, κριμα που πηγαν να τον φανε τοτε στη Θεσσαλονικη και χρειαστηκε να μεσολαβησουν ρωσοι να μην τον φανε. Αποτραβηχτηκε και σιωπησε απο τοτε με φοβο μη βλαψουν την οικογενεια του. Απο την μια τον καταλαβαινω απο την αλλη σκεφτομαι δεν ειναι ολοι σαν τον Στεφανο. Κριμα κυριε Χιο, ειμαι 41 χρονων και σας παρακολουθω εδω και δεκα χρονια που ξενητευτικα στη γερμανια, παρα πολυ κριμα που δεν εχουμε ηγετες με τα δικα σας πιστευω. Και ο κυριος Κασιδιαρης σωστος πατριοτης. Προχωρηστε, και ο Θεος μαζι σας. Εχετε το δικιο με το μερος σας, μη φοβαστε.

    6. πήγαν να τον φάνε οι Αμερικανοί και σώθηκε από τους Ρώσους που τον ειδοποίησαν, ήταν ο μόνος Έλληνας που τόλμησε να βάλει βέτο και ακυρώθηκε στην σύνοδο του Βουκουρεστιου το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανους, τον έφαγαν οι Αμερικανοί στήνοντας τα επεισοδεια με τον γρήγοροπουλο και τυχαίο λέτε πως ο Προκόπης Παυλόπουλος τότε υπεσ. άφησε να καίγεται η Αθήνα ένα μήνα? Φυσικά τυχαία έγινε και ΠτΔ λέτε?

    7. Σωστος ο αρχοντας!@ που να αγχωνεται για το κρατος που ρουφηξε το σοι του…παιδακι κ λουκανικα στ καρβουνα που εχει να πεσει….

    8. Χρεωσε τη ελλαδα μεχρι το λαιμο με της αναπηρικες συνταξεις μαιμου που εδινε και τωρα παει για σουβλακια στον μπαιρακταρη.

    9. …..μην τον ξαναβαλετε φωτογραφια αυτον τον ντεμι σαββατοκα [καππαδοκα] αλλα μαλλον σουρασανηδης ο τυπος….μακρια και αλλαργα.

    10. Ε ρε το playstation κανει δουλείτσα τελικά

    11. Καλα πιτογυρα μεγαλε! Πιασε και ενα κοντοσουβλι!
      Τωρα τι σχεση εχεις εσυ η τα ξαδερφια σου με τον αειμνηστο Κωνσταντινο Καραμανλη, πιστευω καμμια απολυτως! Μονο ο Τονυ θα συνεχισει το αλησβερισι με τη φαμιλια ντον βιτο πορδεονε?

    Comments are closed.