ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ “ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ” – Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    λιγναδης

    Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για τους βιασμούς των τριών ανηλίκων καταγγελλόντων ζήτησε ο εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Ο εισαγγελέας ζήτησε αθώωση για την τέταρτη πράξη βιασμού σε βάρος ενήλικα άνδρα που αποδίδεται στον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σύμφωνα με τον εισαγγελέα γεννώνται αμφιβολίες για την αξιοπιστία του.

    Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό αποδείχθηκαν πλήρως όσα κατήγγειλαν οι τρεις ανήλικοι κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, ενώ δεν αποδείχθηκαν οι ισχυρισμοί που προέβαλε ο κατηγορούμενος περί σκευωρίας και πλεκτάνης που εξυφάνθηκαν στο πρόσωπό του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ουτε το ξεπλυμα απο το STAR της Βαρδηνογιαννη-Μαρκουλακη δεν τον γλυτωσε τον λουγκρα….

    2. Ο κυρ Εισαγγελεας λεει.. αποδειχθηκαν πληρως τα στοιχεια ενοχης και ο grande ποικικολογος ser Alex χαλαγε το κοσμο οτι ”δεν” υπαρχουν στοιχεια ενοχης !!! Ποιος λεει ΑΛΗΘΕΙΑ και ποιος λεει ΨΕΜΕΤΑ ??? Ενα ειναι το σιγουρο…οτι στη αποχαυνωμενη μπανανια σου καινε το μυαλο στο αψε σβησε….αν εχεις !!! και εις αλλα με υγεια κυριοι…Ενοχος ο Αθωος ‘η Αθωος ο Ενοχος ??? Οποιος το βρει..κερναω bobonella !!!

    3. Κούλη,δεν θα το σώσεις το φιλαράκι σου;

    4. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ GAY ΖΙΓΚΟΛΟ

    5. Εισαγγελεας είχε προτείνει τήν αθώωση τής Χρυσης Αυγής γιατί δέν προέκυψαν στοιχεία ότι πρόκειται για εγκληματικη Οργανωση . Επειδη δέν βόλευε αλλάζουν σύνθεση, μαζεύουν καί φωνασκουντες διαδηλωτές ανθούσης τής πανδημίας, έξω από τό Δικαστηριο καί ώ τού θαύματος τούς έχωσαν μέσα. Ποιός εισαγγελέας έκρινε σωστά ; Ισχύει τό “Ο Σκοπός Αγιάζει τά Μέσα” , ή τό ό,τι “Ο Αθώος Αγωνιά καί ο ένοχος Ελπιζει”….ή καί τά δύο ;

      1. Και τα δυο….!!! Αλλα επειδη η Ελπιδα του Ενοχου σε αυτη την Υποθεση..ειναι Αιολη και Αβασιμη…Αγωνια περισσοτερο απ’ τον Αθωο !!! που ειναι Αθωος….παντα ομως με γνωμονα το ”Δικαιο” κι οχι το ”Στημενο Αδικο” !!!

    Comments are closed.