“ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!” – ΤΟΥΣ “ΓΛΕΝΤΑΕΙ” ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΕΒΑΣΕ 50ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – “ΗΜΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ Ο,ΤΙ ΕΙΜΑΙ…” – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΕΟΔΥ – “ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ” Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Αυτό το SMS ήταν για.. κλάματα. Δεν είχε ποτέ κανένα σύμπτωμα. Δεν περίμενε ποτέ στην ουρά για να κάνει τεστ για τον κορονοϊό. Δεν έκανε ποτέ τεστ. Και όμως. Με αυτό το sms ενημερώθηκε ότι όχι μόνο είχε κάνει τεστ και μάλιστα, rapid αλλά ήταν και αρνητική.


    Με αυτό το SMS από τον ΕΟΔΥ η 50χρονη γυναίκα ειδοποιήθηκε ότι υποβλήθηκε σε τεστ, κάτι που όπως λέει δεν συνέβη ποτέ. “Είμαι αρνητική στον Κορονοϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, πως με «σκανάρανε» απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερο – φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…”, έγραψε στο Facebook..

    To επίμαχο SMS με τα αποτελέσματα του τεστ του κορονοϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε: “Υποβληθήκατε σε ΤΕΣΤ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 16:23 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό”…
    Την αντίδρασή της στο μήνυμα του ΕΟΔΥ περιγράφει η 50χρονη γυναίκα:

    “Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κορoνοϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο”, λέει.

    Η ανάρτησή της έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά κάπου στην “διαδρομή”, αρνητές του κορονοϊού την χρησιμοποίησαν ως απόδειξη των όσων υποστηρίζουν:

    “Ορισμένοι επιτήδειοι πήραν το ποστ μου και το έκαναν σημαία ότι δεν υπάρχει κορoνοϊός και ότι όλα είναι ψεύτικα. Ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Φυσικά και ο ιός υπάρχει και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Βρήκα το μπελά μου με αυτό το ποστ που το ανέβασα χιουμοριστικά…”!

    Μάλιστα κάποιοι την κατηγόρησαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την 50χρονη να επιμένει ότι το τεστ είναι αληθινό.

    -Αν κάνετε πλάκα να γνωρίζετε ότι υπάρχουν νομικές συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Προσέξτε μην βρεθείτε μπλεγμένη

    -Δεν κάνω πλάκα. Το μήνυμα ήρθε το έχω φωτογραφίσει και ανεβάσει. Απλά έγραψα ένα χιουμοριστικό κειμενάκι και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως τον βολεύει.

    Από την πλευρά του ο ΕΟΔΥ, ζητά, προκειμένου να ελεγχθεί η αναφορά της κυρίας να υπάρξει επίσημη έγγραφη καταγγελία στον Οργανισμό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Λάθος αριθμός απο τεστ λάθος απο λάθος κυβέρνηση σε μια λάθος χωρα με λάθος πρόβατα να περιμένουν ενα τεστ που ανιχνεύει λάθος ιους.

    2. ΧΩΡΑ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ .

    3. Κάποιος συμπλήρωσε λάθος τηλέφωνο, σιγά το μυστήριο…

    4. Κάποιος που έκανε το τεστ έδωσε λάθος αριθμό του κινητού του, πιθανόν έγραψε λάθος κάποιο ψηφίο (έδωσε τον αριθμό της κυρίας) για να τον ειδοποιήσουν.

      Στα rapid test δίνεις αριθμό κινητού. Θεωρητικά μπορείς να κάνεις πλάκα και να δώσεις ένα τυχαίο ή ενός φίλου σου. Δεν μπορούν οι νοσοκομειακοί του ΕΟΔΥ που κάνουν τα τέστ να ελέγχουν την εγκυρότητα των στοιχείων.

      Τέλος μυστηρίου.

    5. Ας πάει τώρα να κάνει κι άλλο ένα να βγει θετική και να ναι σε όλα μέσα

    6. Αυριο θα σου ελθει αλλο sms οτι ειναι θετικο.

    7. Έστειλα μυνημα με κωδικό 6,άφησα κενό και έγραψα πως πάω να πηδηξω, και το σύστημα το δέχτηκε!! Χαχαχα, όλα μπ@υρδελο τίποτα δεν λειτουργεί. Και μάγκες, τα κουμουνια λένε πως θα πάνε κανονικά λέει στην πορεία του πολυτεχνείου. Εάν γίνει κάτι τέτοιο δεν πιστεύω να….. μην είμαστε όλοι σύντροφοι!!!

    8. Η ΚΥΡΙΑ ,ΜΑΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ …..
      ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ
      ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ …..

    9. Στα τα καινούργια τεσ δεν χρειάζεται η παρουσία του ασθενή..

    10. Τουλάχιστον βγήκε αρνητικό και ας μην έγινε ποτέ. Σφαλιάρα στον κόβιντ.χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    11. Βγήκε λέει το σπιτικό ταχύ τέστ για τον κορωνοιό, μυρίζεις ένα ποτηράκι τσίπουρο ? επομένως λειτουργεί άψογα η όσφρησή σου, μετά πίνεις το τσίπουρο και βλέπεις άν λειτουργεί και η γεύση σου, άν ναί τότε το τέστ είναι αρνητικό!!!!!!!!!!!! Ομως αυτός που το εμπνεύστηκε είχε παρενέργειες από το…τέστ,
      από το άγχος του το έκανε 17 φορές!!!!! όλες αρνητικό ήταν, όμως μετά επειδή δεν αισθανόταν καλά απόφασισε να συνεχίσει την…ανίχνευση του ιού την επομένη μέρα, ελπίζοντας πάλι να βγεί αρνητικό!!!!!!

    12. Εγώ απλά θα πω ότι για κάτι τέτοια το MEGA δεν πρόκειται να ξαναγίνει μέγα και θα μείνει ένα μικρομεσαίο καναλάκι.Σαν τον άλλο παλαιότερα που έκανε πολεμικό ρεπορτάζ από τα σύνορα Τουρκίας με Ιρακ ενώ στην πραγματικότητα ήταν στης Πεντέλης τα βουνά που τραγούδησε ο Αγγελόπουλος.

    13. Εμενα αλλο μου προξενει απορια,πως αυτη η ειδηση μεταδοθηκε απο το Μega και τον Ευαγγελατο

    14. Τι είναι αυτά που λέει η κυρία; Κυρία μου έχετε ή δεν έχετε κορωνοϊό; Αν δεν έχετε τότε το τεστ ήταν 100% επιτυχές. Αν έχετε, θα φταίει η μπαταρία, ή δεν είχε καλό σήμα. Αλλάξτε κινητό.

    15. Γ@μησε τα. Έτσι αυξάνουν τα κρούσματα? Εάν αληθεύει αυτό μπορεί κάποιος να πει πως εμφανίζουν κρούσματα ανθρώπους εν άγνοια τους! Πωπω φίλε, πολύ κονόμα θα πέσει με τα εμβόλια. Εάν είναι γερμανικά κιόλας θα φάνε πολύ καλά οι τύποι, οι γερμανοι δίνουν καλη μίζα.

    16. Να υποθέσω δηλαδή ότι και αυτή μπήκε στα κρούσματα κορονοιού που ανακοινώνονται κάθε μέρα?

      1. στα κρουσματα εινια μονο οσοι κανουν το τεστ αντισωματων οτι το γρηγορο οπως αυτη
        αυτη και θετικο να ταν δεν θα μετρουνταν

    Comments are closed.