ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ!!!!! ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΟ ΤΟ “ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΤΑΙΝΕ” ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ “ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ”

    Κοινοποίηση:
    ΕΒΕ

    Συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογτένειές τους για την ταλαιπωρία ζητά η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως τώρα προέχει ο απεγκλωβισμός των οδηγών. Στη συνέχεια, λέει, θα αναφερθούμε αναλυτικά στα αίτια των όσων συνέβησαν. Μετά το απίστευτο κράξιμο που έφαγαν μετά την πρώτη τους ανακοίνωση που μίλαγε για “ευθύνη των οδηγών”, τώρα θα δείτε ότι η κωλοτούμπα είναι επική.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.
    Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. 5 πόντοι χιόνι, και το έχουμε αναγάγει σε μέγα θέμα

    2. Αφού εβαλε Κύπριο γ πολιτική προστασία καλά Ν πάθουμε κ κατάργησε την πυροσβ.κ εβαλε την αστυνομία……
      ήξεραν γ την κακοκαιρία….ας απαγόρευαν τις νταλίκες…..εμείς από το σπίτι καλύτερα θ τα κανονίζαμε…..

    3. ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ………………………………………..ΕΙΧΑΜΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ………….

      1. Τι ψάχνεις από έναν πρωθυπουργό που ακολουθεi influencers.

    4. Παλι δεν φταει η κυβερνηση οποια αλλη κυβερνηση να ητανε αυριο θα δηλων ε παραιτηση και αυτοι στον κκοσμο τους αλλα οι δημοσκοποι 40 τοις εκατο παμι ο κουλης θα τρελαθουμε εαν τοον ξαναφηφισουνε παλι καλα να παθουμε

    5. Για να ξεθυμανετε τον θυμό σας, μόλις λιώσουν τα χιόνια στην Πάρνηθα ανεβείτε μέχρι την κορυφή. Πάρτε φορα και με δύναμη πηγαίντε να κλασετε τα @@ του Μητσοτάκη και του Γεραπετριτη της τερνα. Χαχαχαχαχα.

    6. Βάλανε τον κόσμο να πληρώνει διόδια,και τους παγίδεψαν μέσα στον χιονιά,τα λαμόγια.. Ούτε ένα ευρώ δεν αξίζει το μπουρδέλο σας..
      Κάντε μηνύσεις ..Γαμήστε τους…Και το καλοκαίρι το ίδιο γίνεται.Πληρώνεις διόδια στην Κόρινθο για να γυρίσεις στην Αθήνα,Κυριακή απόγευμα και κανείς 3 ώρες .. Μείωση των διοδίων πανελλαδικά, μείωση της τιμής των καυσίμων..

    7. Το κράτος να αναλάβει τα έξοδα μαζικής προσφυγής όλων των πολιτών που υπέστησαν εγκλωβισμούς, εκτός απο την αυτεπάγγελτη που έγινε.
      Να ξανα ψάξουν την σύμβαση της αττικης οδού για τυχών επιπτώσεις σε τέτοια θέματα.

    8. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει ο ΠΟΥ και λέει να καταργηθούν τα πιστοποιητικά από τη μια και μετά βγαίνει ο Γκουτερες κι ο Ντεμπρεγιεσους και λένε αν δεν εμβολιαστούν όλοι η πανδημία δε πρόκειται να λήξει.
      Έπειτα ο Σωτήρης Τσιόδρας υπέγραψε μελέτη, η οποία θα δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα, η οποία τονίζει ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν αποτρέπουν την μόλυνση, ότι το τείχος ανοσίας ήταν απάτη και ότι επί της ουσίας πρέπει να εμβολιαζόμαστε όπως με την γρίπη, δηλαδή να εμβολιάζονται όσοι κινδυνεύουν. Κάτι που όλοι οι επιστήμονες (αυτοί που κατηγορούν μέχρι και σήμερα για αντιεμβολιασμό) το έλεγαν, αλλά κανείς δεν τους άκουγε.
      Τότε λοιπόν στην Αυστρία γιατί ψήφισαν υποχρεωτικό εμβολιασμό, τα μέτρα στην Ιταλία δεν αρθηκαν (μη ξεχνάτε ότι ο Ανδρουλάκης πρότεινε στην εκπομπή με τον Σρόιτερ που πάτωσε στον ALPHA μοντέλο Ιταλίας κάτω επιταγή των αφεντικών του) και η Γερμανία προωθεί υποχρεωτικο εμβολιασμό τη στιγμή που όλος ο κόσμος ξεσηκώνεται. Άλλες χώρες όπως η Βρετανία, η Ισπανία τα αρουν τα μέτρα. Τι παίζεται;;
      Πάντως ότι ξεμπερδεψαμε από δαυτους είναι όνειρο θερινής νυκτός.
      Υ.γ. Τώρα με τη κλιματική αλλαγή να δείτε τι μπουμπούκια μετεωρολόγοι «ειδικοι» θα σκάσουν μύτη .

    9. Η Αττική οδός σας γράφει στα @@ της. Στην αρχή πήγαν να ρίξουν όπως κάνουν πάντα την ευθύνη στον κόσμο άκουσαν μπινελίκια και το μάζεψαν μετά. Αλλά βασικά στα @@ τους, πάλι εσύ μ@λακα θα τους ταΐζεις από μεθαυριο πληρώνοντας διόδια. Σε έχουν για τον π@υτσο δεν σε υπολογίζουν καθόλου. Πσσ μεγάλε, εσύ που ήσουν ώρες στην Αττική οδό και στην μεσογείων. Σε έχουν γραμμένο στα @@ τους, αξίζεις για αυτούς όσο μια τρίχα από τα @@ τους. Έτσι λένε για σένα. Φορα τώρα την μάσκα καραγκιόζη. Αφού όλα τα δέχεσαι, καλά σε λένε τρίχα από τα @@ τους.

    10. Τα βοοειδή θα τον ξαναβγαλουν τον άχρηστο…

    11. Πλάκωσε τις μηνύσεις

      Να ζητάτε αποζημίωση από την Αττική οδο…
      Και από το ΚΡΑΤΟΣ

    12. Οι μέτοχοι της Αττική Οδός κλαίνε με μαύρο δάκρυ στα σαλέ της Ελβετίας που ο μαλ@κας ελληνάκος που ψήφισε με τα δυο χέριο Μιζοτάκη ψοφολογάει στη μέση του δρόμου.
      Αλλά για πολύ στεναχώρια μιλάμε…

    13. είναι ότι όλα αυτά δεν επηρεάζουν τηννψήφο, συνταγματικό τόξο με 99% θα βγει

    Comments are closed.