ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ! -“ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ” – ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Πολίτες, αστυνομία και δημοσιογράφοι στην περιοχή…

    Νέα ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών.

    Τα άτομα συγκεντρώθηκαν κοντά στον Λευκό Πύργο, μέσω διαδικτυακού καλέσματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή lockdown.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο

    Αρχικά υπήρξε μικροένταση, λίγο αργότερα όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια και μπογιές προς του αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση.
    Ακολούθησαν προσαγωγές ατόμων από την ΕΛΑΣ.

    Δείτε όλα όσα έγιναν στα παρακάτω βίντεο:

    α

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Ν.Δ. /ΣΥΡΙΖΑ /ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ /ΚΚΕ . ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .

    2. Πουστομπατσοι του κουλη πραιτωριανοι στην ποινα μια ζωη ρε μουλοι!:

    3. Κάτω η χούντα του Μητσοτάκη και της παρέας του.Δεν θα περάσει.

    4. Ενα δεν καταλαβαινω με ολη αυτη την ιστορια. Αφου η ΧΑ ειναι στην φυλακη γιατι αραγε δεν πανε ολα καλα ? Δεν ντρεπονται αυτοι που εφαρμοζουν τους νομους ΜΟΝΟ στους Ελληνες πολιτες και οχι στους ξενους, τους παρανομους και φυσικα στους γυφτους. Πολυ ξυλο πρεπει να φανε.

    5. Παραιτηθείτε ανίκανοι.
      Καταστρέψατε τήν Ελλάδα τήν προδοσατε τήν κλέψατε. Ούστ

    6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

      1. ΜΠΑ.. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (και δε λεω γι αυτο εγω) , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ . Οι ανθρωποι που κυκλοφορουν (το 2020) δε μπορουν να καταλαβουν (οταν τους το πεις ) οτι βγηκε βιντεο με ουφο απο το πενταγωνο της αμερικης στις ειδησεις (2020) …και οτι η γη που ζουν δεν ειναι πλανητης γιατι το ηλιοκεντρικο συστημα ειναι ψεμα, (δεν εχουν δει ποτε πλανητες σε αλλα ηλιακα συστηματα ..γιατι δεν υπαρχουν .Στο λενε οτι δεν εχουν δει κιολας …για οποιον ξερει καλα το ηλιοκεντρικο συστημα ) αρα οι πιο πολλοι δε μπορουν τιποτα (απο αυτα τα βασικα πραγματα) και δεν καταλαβαινουν οτι ολα γινονται για την παγκοσμια κυβερνηση με τους (ψευτικους )εξωγηινους.. αφου δουν την ειδηση που ηδη εχει βγει,… τι αποφασεις να παρουν αυτοι ???, θα σε ξυπνησουν με ψευτο..εξωγηινους σε λιγο τα πιονια , αμα περιμενεις απο τους ανθρωπους (αυτους) θα κοιμομασταν αλλα 200 χρονια στο νερο (μιας που πλησιαζει το 2021)

    7. Ο/Η Αγκαλίτσες στο λαθροέγκλημα και διώξεις στους έλληνες λέει:

      Να πουλάτε ντρόγκια,να κουβαλάτε κουζινομάχαιρα ,να σφάζετε ώστε να σας σέβονται οι ένστολοι του κούλις.
      Πολύ ωραία τους τα είπε η κοπελλιά στο πρώτο βίντεο “παραπάνω σφάζονται οι ναρκέμποροι και δεν κάνετε τίποτα”.
      Τα ίδια και στην αθήνα οι λάθροι αλλωνίζουν με χασαπομάχαιρα και οι μπάτσοι τους καλύπτουν,
      στην δε πλατεία Αμερικής το καθημερινό αλισβερίσι πάσης φύσεως ναρκωτικού γίνεται ολοφάνερα,
      όλοι γνωρίζουν πλην των ένστολων προστατών των ναρκέμπορων .
      Τέτοιο χάλι, τέτοιο συνεταιριλίκι αφγανοαφρικανών με διεφθαρμένα μπατσόσκυλα ούτε επί σφυριζα
      δεν γινόταν.

      1. Γιατί μου φενεται ότι τα παίρνει ο διοικητής Κυψέλης μια τα έπαιρνε από χαρτοπαιγνια τώρα από κάθε λογής συμφωνίες με Αλβανούς και διάφορους για να μην λέμε πολλά κάνω λάθο$?Κύριε διοικητά ?

        1. Εσενα θα σε εντοπίσουμε κατηγοριες βαριες γραφεις και αν δεν εχεις αποδειξεις την ωρα που θα πεφτουν οι μπουνιες και οι κλωτσιες θα πρεπει να απαντας κιολας ,θα περασεις καλα στα υπογεια τμεσα βαθεια στο τμημα κυψελης.

    8. Αλήθεια όλοι αυτοί οι αριστεροί αντιεξουσιαστές ρουβίκωνες κτλ που έχουν χαθεί? Τι λένε για όλα αυτά τα μέτρα συμφωνούν? Τι έγινε τα παρατήσανε? Ούτε μια διαμαρτυρία, ούτε μια πρωτοβουλία τίποτα.

      1. Αυτοι αδερφε προετοιμαζονται για την επετειο του πολυτεχνειου.

      2. Οντως από την ημερα που εγινε προθυπουργος ο Κουλης αυτοι εξαφανιστηκαν από προσωπου γης. Μπορει και να τα πηρανε και αυτοι κατι μαζι με τους καναλαρχες και λακισαν

    9. Για όσους δεν κατάλαβαν οι σπιούνοι προβοκάτορες ασφαλίτες, παρεισφρήσαν στην διαμαρτυρία, και επιτέθηκαν στα ΜΑΤ δίνοντας έτσι την αφορμή στα τάγματα ασφαλείας του καθεστώτος της ΝΔ να επιτεθούν στους διαμαρτυρόμενους πολίτες της Θεσσαλονίκης και να τους πνίξουν στα χημικά αλλά και στο ξύλο.
      Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ, ένα απολυταρχικό καθεστώς που αποφασίζει “για το καλό μας” χωρίς εμάς.

    10. Οι μπουγατσομαχοι ψηφίσανε Κούλη και τώρα φωνάζουν..ρε ουστ

      1. Γιατι ρε πανεξυπνε…οι χαμουτζηδες τι ψηφισαν;

    11. ΤΟ ΑΡΤ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ “ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

    12. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΥΚΛΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΣΤΕΘΕΡΟ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΝΑ ΣΦΙΓΚΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΝΤΑΣ ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΥΨΩΜΕΝΑ ΨΗΛΑ????

    13. εσυ σουζχα προβατακι στον τσοπανο σου κι ασε τα αλλα ησιχα στην στάνη σου γρήγορα

    14. Κ. Τσιοδρα εχω ξαναρωτησει. Ποσα παιρνεις και πως ζεις 7 παιδια; θα ζουσες με επιδομα οπως θελεις να ζησουν αλλοι πολυτεκνοι; και ρωταω εσενα γιατι ξαναλεω οτι απο τους πολιτικους δεν περιμενω τιποτα. Γιατι με την δηθεν δεξια κυβερνηση λειτουργησε το τζαμι! Και ο τσιπρας γραφει στα τουρκικα! Οπως δεν περιμενω τιποτα και απο τα υπολοιπα κομματα του …δημοκρατικου ανθελληνικου τοξου. Πες μας κ. Τσιοδρα εσυ ποσα παιρνεις; και συγκρινεις τον εσυτο σου με τους ηρωες του 40 που πεσανε υπερ πιστεως και πατριδας.

    15. Τα χημικα τα δακρυγονα και το ξυλο τα δινουμε σε εσας όχι στους μετανάστες ,εσεις τα πληρωνετε όχι αυτοι αρα εσεις θα τα τρωτε χαχαχαχαχαχαχα!!

    16. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ??? Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ .
      ΑΙΣΘΑΝΘΗΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ……………..ΦΑΤΕ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!!!!!!!

    17. Πάνω από 1.000 Λαθρό μουσουλμάνοι μεταφέρονται από τα νησιά στην ενδοχώρα
      Μέσα σε λίγους μήνες οι ροές μειώθηκαν κατά 96%, είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
      Περισσότεροι από 1.000 μετανάστες και άλλοι αιτούντες άσυλο που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και με δικαίωμα μετακίνησης αναχώρησαν χθες από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με το ειδικά ναυλωμένο, από το υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, πλοίο “Νήσος Σάμος”.
      Από τη Μυτιλήνη αναχώρησαν 310 άτομα, 220 από τη Χίο, 200 από τη Σάμο, 110 από την Κω και 160 από τη Λέρο. Προορισμός όλων ήταν το λιμάνι του Λαυρίου απ’ όπου θα μοιράζοντας σε δομές προσωρινής φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα.

      Από το λιμάνι της Χίου ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου Νότης Μηταράκης σε δηλώσεις του σημείωσε:

      «Αντιμετωπίσαμε για πολλά χρόνια τη μεταναστευτική κρίση. Βάλαμε τρεις στόχους: Τη μείωση των ροών, την αποσυμφόρηση των νησιών και τρίτον τη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας.

      Μέσα σε λίγους μήνες οι ροές μειώθηκαν κατά 96%. Ο Οκτώβριος κλείνει με αφίξεις από τη θάλασσα μόλις 113 μεταναστών. Τέτοιο αριθμό αφίξεων έχουμε να δούμε πάνω από 15 χρόνια! Από τα νησιά αναχωρούν συνεχώς αναγνωρισμένοι πρόσφυγες και άλλοι αιτούντες άσυλο που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες. Από τον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο, για παράδειγμα, χθες και σήμερα έφυγαν περί τα 370 άτομα, έχουν φύγει οι μισοί από τους διαμένοντες σε σχέση με τον Ιανουάριο.

      Ο τρίτος μεγάλος στόχος είναι η δημιουργία αισθήματος ασφάλειας. Να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών με τη λειτουργία κλειστών ελεγχόμενων δομών. Σε αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε και θα το καταφέρουμε και αυτό».

      Στο λιμάνι της Χίου χθες, κατά την αναχώρηση προσφύγων με το πλοίο “Νήσος Σάμος”, βρέθηκε και ο sήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης. Όπως είπε: «Πρόκειται για ευχάριστες εικόνες. Πλέον έχουμε υλοποιήσιμη και μετρήσιμη αποσυμφόρηση, ανακοπή ροών και ασφάλεια πολιτών. Το επόμενο διάστημα η αποσυμφόρηση θα φτάσει σε πολύ σημαντικό επίπεδο. Αυτό που γίνεται σήμερα γίνεται με πολύ κόπο. Όλοι εκείνοι που ανέξοδα βγάζουν κραυγές ας δουν το αποτέλεσμα».

      https://www.facebook.com/photo/?fbid=206816090792231&set=a.104244974382677&__cft__%5B0%5D=AZU-yOcVos-ieoncELmUgUmCfeSpUjSMG7OJlRU-PhLNmJk4Po5vxzwxqmXgZHU6zL3rSDOPk4SQMiJQYEhT34P-QVbHVnKtmpWXARow8oOlvWXNHFiEbL9ur7ZX1ADfIQ16Yu_gFBO9nbj3ZU_3kFu90i8jAJeTGuiNKRtmFXTw2ZWYNKfHbNzEw5R-BxSHhT5iRMGiV04pur9eefwi3ux3&__tn__=EH-y-R

    18. Εάν θέλουν πίσω τις ζωές τους να καθίσουν σπίτια τους. Αρκετά με τον κάθε ψεκασμένο, εξυπνακιστή, επικίνδυνο.

    19. Τωρα που νικησε καιι ο Μπαιντεν στης ΗΠΑ τελειωσε , ευκαιρια τωρα για την ΝΔ να καταργησει την βουλη και το πολίτευμα και να κανει στυγνη δικτατορια θα γινουμαι κρατος ολοκληροτικο και μονοκομματικο ,θα μας καταδυναστευουν η αγια οικογενεια Μητσοτακη για 300 χρονια . Εγω σαν παρακρατικος μισθοφόρος τραμπούκος προσφερω της υπηρεσίες μου στην υπηρεσια του κρατους αναλαμβανω εκβιασμούς ,απειλες εκφοβισμουςκαι ξυλοδαρμούς αντιφρονούντων και λοιπων αντιδραστικών στοιχειων ,ακομη αναλαμβανω ψευδομαρτηριες παρακολουθήσεις χαφιεδισμούς πολιτων εναντι αδρας αμοιβης και περιοδιες να την Ελλαδα δια την ανσυγκροτησην ομαδων κρουσης και αποκατάστασης της ταξης εισ την υπαιθρον και στα αστικα κεντρα!,τρομοκρατήσεις πληθησμου περιφρουρήσεις κρατουμενουν και πολύ συντομα θα οργανώσουμε ομαδα φρουρας αντιφρονούντων εξοριστων εις την μακρονησον και Γυαρον ,η ομας περιφρούρησης θα στελεχωθεί αποκλειστηκα από αντρες αφρικανικης καταγωγης μετανάστες. Εχω πολλα σχεδια για εσας πουλακια μου!

      1. ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΜΑΡΟΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗς ΥΠΗΡΕΣΙΕς ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥς ΕΚΒΙΑΣΜΟΥς ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕς…ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΥΤΑ ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΠΑΠΑΡΑ!!

      2. Σαν τον μαλακά τον Κώστα από το Γαλάτσι ακούγεσαι είπαμε μην βάζεις το σφυροδρέπανο πάνω από την πόρτα του σπιτιού όπως μπαίνεις ατυχήματα γίνονται και λολενεσαι τέλειος συμβουλή παίρνε τα φαρμακεία σου τώρα που έκοψες και το ποτό και έκοψες τις λουκουμοσκονες και την άγρια ρίγανη και μια μέρα σου υπόσχομαι όλα θα γίνουν όμορφα όπως πρώτα να ακούς απλά τις συμβουλες του γιατρού σου…

    20. Οι Θεσσαλονικείς σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων για να κάνουν τα αναξιόπιστα rapid test και τώρα διαμαρτύρονται. Βγάλανε τα μάτια τους μόνοι τους , με τα δικά τους χεράκια. Καλά να πάθουν…

    21. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΑΚΗ ΧΙΚ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΩ

    22. 80 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑ 40 ΚΟΜΜΑΤΑ, 2 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ” ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ!
      ΑΝΤΕ ΠΕΣ 3 ΨΗΦΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΣΑΛΒΙΝΙ ΚΑΙ 1 ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΥΤ!!

    23. Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι και να πάρουμε όπλα οι γερμανοτσολιάδες θέλουν να μας καταστρεψουν και εμείς δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε φτάνει πια με τον κόροδοίω πατριώτες ξεσηκωθείτε

      1. Είναι φυσιολογικό να φαντασιώνεσε επαναστάσεις χωρίς ιατρική παρακολούθηση.

        1. Ενώ εσύ που βρίσκεσαι υπό καθημερινή ιατρική παρακολούθηση, μένεις σπίτι σου φορώντας τη μασκούλα φοβούμενος μην πεθάνεις, έτσι δεν είναι τρολάκι::::::::::

    24. πηγαιντε πρωτη σερρων και καντε “καλοκαιρινο” το πατρικο σπιτι του εθναρχη

    25. Τώρα που γράφω οι νεκροί από τον κορωνοϊό όπως τους γράφει το Μακελειό στον Ζωντανό Χάρτη είναι 1.237.417 σε πληθυσμό 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Το ποσοστό είναι 0,02%. Είναι δυνατόν με ποσοστό θνητότητας 0,02% να είναι επιδημία? Το ποσοστό θνητότητας της απλής γρίπης κάθε χρόνο είναι το ίδιο ή και μεγαλύτερο. Γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν κλείνανε τα πάντα? Ο κορωνοϊός έχει την πορεία και την εξέλιξη του ιού της απλής γρίπης. Σκοτώνει όπως και η απλή γρίπη ηλικιωμένους με βαριά νοσήματα και εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Μην πιστεύετε τίποτα. Θέλουν να μας φτωχοποιήσουν και να μην έχουμε να φάμε για να μας εκβιάσουν μετά με το τσιπάρισμα. Ζούμε σε μία υγιεινομική δικτατορία.

    26. Οποιος παραβιασει α μετρα της κυβερνησης μας θα τιμωρηθει παραδειγματικα και με διπλασιασμο προστιμο όπως πολύ σωστα ειπε ο κυριος Χαραδαλιας αλλα και με φυλακη για μερικους μηνες μεχρι να στρωσει χαρακτηρα ο κάθε ψωριάρης που θα τολμησει να το παιξει επαναστάτης. Κυριοι παρτε το αποφαση ειμαστε πια καθεστώς και θα κυβερνήσουμε εστω και με την βια εάν χρειαστεί . Ολοι εμεις το υγειες σκεπτομενο κομματι της ΝΔ θα σταθουμε διπλα στης επιταγες της δεξιας παράταξης και υπο της διαταγες του αρχηγου μας θα συγκροτήσουμε ομαδες περιφρούρησης σε κάθε πολη και χωρια κάθε νησι και γειτονια και θα σας εποπτευουμαι και αν χρειαστεί θα επιβαλλομεν την ταξη δια ροπαλου ,κανεις αντιφρονουντας δεν θα μας ξεφυγει ειμαστε καθεστώς που θα κυβερνησει την χωρα για αλλα τριαντα τουλαχιστων χρονια .

    27. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ.

    28. ΑΝΤΕΕΕΕΕ ΜΩΡΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ!!!!

    29. Κάπου πρέπει να βγάλουν τα απωθημένα τους οι πραιτωριανοι αφού κάθονται σούζα στα λαθροσκουπίδια. Έλληνας πολίτης, ο εύκολος στόχος.

    30. ολοι αυτοι που μαζευτηκαν εκει κατω ειναι ολοι αυτοι που ψηφισαν δημοκρατικο τοξο και στις επομενες εκλογες θα τους ξαναψηφισουν οποτε το μονο που επρεπε να κανουν μαζι με τους μπατσους ηταν να πανε να πνηγουνε ολοι μαζι μιας και ηταν και διπλα απο την θαλασσα μονο ετσι προκειται να αλλαζε κατι…επισης με διαδιλοσεις δεν αλλαξε και ουτε προκειται να αλλαξει κατι ποτε μονο με αληθινο αγωνα αλλα οπως εχω πει πλεον ειμαστε στο ποτε το αργα περασε εδω και 10 χρονια…σε λιγο ετοιμαστητε για χαλαρωση και βουρ για τον δευτερο φονικοτερο ιο και στρατο στους δρομους….μια καλη λυση παντως μπας και ξυπνησετε επιτελους εκτος απο τις τηλεορασης κλειστε και τα αντικοινωνικα δυκτια φβ τουιτερ κτλ μπας και ξαναγηνετε ανθρωποι πρωτα και ετσι ισως υπαρξει ελπιδα…

    31. Αυτή την στιγμή μπαίνουν μικρόφωνα και κάμερες στον κολαρικο χαφιεδων και ρουφιανων, δημοσιογράφους τους λέει το σύστημα. Κυνηγηθηκαν τα μ@υνοπανα από τον κόσμο. Αυτοί μας φοράνε μάσκες και ο λαός τους βάζει φελο στον πάτο.

    32. Δεν έπρεπε οι Θεσσαλονίκεις να τρέχουν για τα τεστ με τις ουρές. Τώρα ότι έγινε έγινε. Τι κάνουμε απι δω κ πέρα είναι το θέμα.

    33. Mόνο με ξεσηκωμό θα πάρουμε την ελευθερία μας πίσω.Ακούστε το βίντεο του Τάκη απο την Κύπρο,που έβαλε το μακελειό.Πόσο δίκιο έχει, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας που δεν αντιδράμε.Οι πρόγονοί μας με πόλεμο πήραν την ελευθερία τους πίσω, εμείς των εχθρών μας τους τη δίνουμε στο πιάτο.Η τώρα ή ποτέ.Ολοι μαζί ξεσηκωνόμαστε , ο καθένας στην πόλη του.

      1. Για κατι ηλίθιους σαν κι εσενα τα τραβάμε ολα αυτά…

      2. Τάκης. Ένας εγωιστής που μιλάει με υποτίμηση για τους συνανθρώπους του.
        Επαναλάμβανε διαρκως τα ίδια μειωτικά λόγια. Οι ήρωες της επανάστασης αντικαταστάθηκαν από επίδοξους αμόρφωτους κοινωνικά σταρ του YouTube και των social.

    34. Οι πουστρομπατσοι παντα εκει.αρχιυπηρετες του συστημστος

    35. Γι’αυτό έκανε προσλήψεις στην αστυνομία τι νομίζατε ???και μετά μισθοφόρους στο 3 λοκνταουν..Α ρε Έλληνα νομίζεις ότι είναι διακοπές το λοκνταουν

    36. Ο πρόεδρος Γκάνα τα είπε όλα!!
      Είμαστε πιόνια στα χέρια τους !?
      Θα μας κατηγορήσουν πάλι ότι διαδωσαμε τον ιό!!

    37. Θα έρθουν μεγάλες και μαζικές διαδηλώσεις πανελλαδικα τους μήνες που έρχονται!!

      1. αυτη (η ΝΔ ) ειναι εγκληματικη οργανωση οχι οι αλλοι στην φυλακη. οσο για την μπατσαρια στους λαθροεισβολεις δεν πηγαν να ριξουν χημικα στην διαδηλωση που εκαναν σε μια χωρα που δεν εχουν κανενα δικαιωμα γιατι δεν τους καλεσε κανεις να ερθουν εδω μονο στους ελληνες οι μαγκιες γινονται. αντε κυβερνηση κανε μαγκια και στον ερντογαν. αν αυτο που ζουμε λεγεται δημοκρατια καλυτερα δικτατορια να εχουμε γιατι αυτοι μονο την τσεπα τους κοιτανε και η αυστηροτητα μονο σε ελληνες απευθυνετε ενας δεκανεας δεν υπαρχει να τα εχει βαρια μονο με ξεσηκωμο θα γλυτωσουμε απο αυτα τα αρπακτικα της φασιστοδημοκρατιας

    Comments are closed.