ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ “ΦΩΤΙΑ” ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Θα το ρίξουν από τα social media;

    Ο Τζορτζ Σόρος, όπως και ο Bill Gates, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ο πρώτος, λόγω φωνών, οι οποίες του προσάπτουν πως υποκινεί τα επεισόδια στις ΗΠΑ μέσω των ακροαριστερών «διαδηλωτών», ο δεύτερος λόγω του κορωνοϊού και των «λύσεων» που έχει σπεύσει να… προσφέρει.

    Ένα παλιό βίντεο (2004) έρχεται να βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, καθώς εμφανίζει την Χίλαρι Κλίντον, νεότερη, να αποθεώνει τον Τζορτζ Σόρος, αναφέροντας μεταξύ των άλλων πως η Αμερική χρειάζεται ανθρώπους σαν και αυτόν:

    «Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είναι ατρόμητος και έτοιμος να βγει μπροστά», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η «μαρξίστρια» πολιτικός των Δημοκρατικών, η οποία διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Ομπάμα, αλλά ήταν και υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ, χάνοντας από τον δεξιό Ντ.Τραμπ, τον οποίο ο Σόρος δεν θέλει ως Πρόεδρο, ενώ αντίθετα είχε αποθεώσει τον Μπαράκ Ομπάμα, του οποίοι ο Αντιπρόεδρος επιδιώκει να νικήσει τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

    Στην συνέχεια του βίντεο, η Χίλαρι Κλίντον, παρουσιάζει τον Σόρος στα πλήθη και εκείνος έρχεται την αγκαλιάζει, την φιλάει και αρχίζει την ομιλία.

    ΔΕΙΤΕ:

    Το να παρουσιάζει πολιτικός, ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΑ, έναν δισεκατομμυριούχο διεθνιστή, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται για χίλια δυο πράγματα, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα!

    Ο Σόρος έχει φιλοδωρήσει με χρήματα το κόμμα των Δημοκρατικών αλλά και την αριστερόστροφη πτέρυγα των Ρεπουμπλικάνων, η οποία διαφωνεί με την δεξιά πολιτική Τραμπ.

    Σύμφωνα με τα Wikileaks, συνδέεται με τις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ εδώ και τρία χρόνια, όπως είχε μεταδώσει το Russia Today, ενώ σήμερα του προσάπτουν χρηματοδότηση αριστερών οργανώσεων, όπως η ANTIFA που προκαλεί λεηλασίες και πλιάτσικα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

    Άραγε το Twitter θα σβήσει και το βίντεο με την Χίλαρι και τον Σόρος; Για να τον αγκαλιάζει τόσο «ζεστά», μάλλον θα συμφωνεί με όλα όσα κάνει! Από την πλευρά του ο παγκοσμιοποιητής δείχνει ξεκάθαρα ποιου θέλει στην εξουσία των ΗΠΑ.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. οι σιχαμενοι αντιφα ειναι μια παγκοσμια τρομοκρατικη αντεθνικη νεοταξιτικη εκφυλη οργανοση χρηματοδοτουμενοι απ ολα τα σκοτεινα κεντρα της ΝΤΠ!ορφανα του σορρος τελειωσατε!!

    2. Σόρος, Κίσινγκερ και πολλά ετοιμόρροπα σκουλήκια διευθύνουν αυτόν τον πλανήτη. Που είναι το περίεργο; Αυτοί έχουν το χρήμα, αυτοί κάνουν πολέμους, κυβερνούν ΜΚΟ και ούτω καθεξής.

    3. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ” ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΤΖΟΝ ΠΟΛΣΟΝ, ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΧΟΡΝ” ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
      https://www.google.com/amp/s/tolimeri.wordpress.com/2012/06/05/%25CF%2584%25CE%25BF-%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BF-%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2583%25CF%258D%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2582-%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD-%25CE%25B7%25CF%2580%25CE%25B1-%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B7/amp/

      Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    4. Αυτοί οι επικυρίαρχοι δε μπορούν να φτιάξουν κανένα νεότερο υβρίδιο?
      Αυτός είναι έτοιμος να διαλυθεί!
      Μας πηξανε στα ραμολιμεντα!Από την
      Ελισάβετ μέχρι τον Σόρος!Άντε να δούμε
      και κάνα τεκνό μπας κι αρχίσουμε να γουστ
      αρουμε παγκοσμιοποίηση!

    5. Αν κάποιος μπορεί να τους πάει κόντρα, αυτος είναι ο τραμπ. Και λογω οικονομικής επιφάνειας (τους γράφει στα τέτοια του) αλλά και κυρίως λόγω χαρακτήρα. Είναι απροβλεπτος και δυσκολα διαχειρισιμος. Μάλλον ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη χρονική στιγμη

    6. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΡΑΤΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΕΙΛ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΞΥΝΙΣΕ??????ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕΙΛ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΤΑ ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΑΡΑΤΑΜΕ

    7. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΕΡΑΤΟΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΓΕΡΟ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

    8. Ποιος σου λέει εσένα ότι παίζει ρόλο η ηλικία για να διευθύνεις ( λαδώσεις ) τα τσιράκια σου εφόσον έχεις τα κονέ ε μπουμπούνα Άσχετε και πανίβλακα

    9. υπαρχουν ακομα προβατα που δεν βλεπουν οτι ο σορος ειναι χωμενος παντου

    10. Μαρξιστρια η Χίλαρι. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Το γυρίσατε στη σατυρα;;

    11. Όποιος πιστεύει ότι ο δισεκατομυριουχος Soros νοιάζεται για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των λαών, είναι επικίνδυνος. Το μοναδικό του κίνητρο είναι το κέρδος σε βάρος όλων όσων είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Ενάντια στη μίξη των λαών επ ωφελεία κάποιων ισχυρών. Προωθεί τους μετανάστες για να διαλύσει ο, τι εθνικό και ανεξάρτητο. Ο Έλληνας όπου και αν μετανάστευσε , διέπρεψε και παρήγαγε Πολιτισμό. Οι Μογγολοι λαθρομετανάστες, αντιφα, γύφτοι και λοιπές ισχνές παρασιτικές μειοψηφίες , σύμμαχοι του Κωλογερου Soros, καταστρέφουν τον πολιτισμό, επιβάλλουν τη βια και διαστρεβλώνουν την Ιστορία. Πχ. (βλέπε Σκοπια που τα κανανε Μακεδονία ). Ας είμαστε επιτέλους σοβαροι και ας ξυπνήσουμε απο το λήθαργο της αποχαύνωσης διότι διαφορετικά, πολύ σύντομα η Ελλάδα θα γυρίσει στο μεσαίωνα…

    12. ο σορος ειναι 90 ετων κι εσεις ακομα λετε οτι κινει τα νηματα του πλανητη;

      1. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ. ΟΧΙ Ο ΣΟΡΡΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ “SOROS FOUNDATION” ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.

      2. Ποιος σου λέει εσένα ότι παίζει ρόλο η ηλικία για να διευθύνεις ( λαδώσεις ) τα τσιράκια σου εφόσον έχεις τα κονέ ε μπουμπούνα Άσχετε και πανίβλακα

      3. Έχει ίδρυμα και γιο. Κάτι άλλο;Μόνο στην Ευρώπη έχει ρίξει κάπου στα εκατό εκατομμύρια. Κάτι άλλο;

    13. Tην Χίλαρι… Την έχει πηδηξει η Μαντόνα…. Τι συζητάμε;

    14. Η σκύλα η αιμοδιψής Χίλαρι Κλίντον,ο άντρας της ο ξευτίλας ο Μπίλ μέ τίς πίπες τής οβριάς Μόνικα Λεβίνσκι ο
      νέγρος Ομπάμα ο βομβαρδιστής τής Λιβύης,τού Ιράκ.τής Συρίας,τού Αφγανιστάν τής Υεμένης καί παει λεγοντας.
      Ο αντιπρόσωπος τού Σατανα στή γή ο εβραίος Σόρος μαζί μέ αυτούς τούς αιματοβαμμένους συμμορίτες διευθύνουν τίς ορδές τών κατσαπλιάδες στίς επιθέσεις κατά τού προέδου Τράμπ καί τούς παροτρύνουν νά βάζουν
      φωτιές καί νά κατεστρέφουν τό βιός τών αμερικανων πολιτών.
      Γιάννης Λάκων

    15. ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ LOLITA EXPRES (AEΡΟΠΛΑΝΟ)
      ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΣΙ Little Saint James ΤΟΥ ΕΠΣΤΕΙΝ….
      ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ..
      ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ FBI…..

    16. Εχετε λυσσαξει με τον Σορος ,ο ανθρωπος κανει μπιζνες και είναι υπερ του ελευθερου εμποριου και την μετακινηση ανθρωπων ελευθερα σε ολον τον πλανητη με σκοπο την απασχοληση και την βελτιωση του βιοτικου επιπεδου ολου του κοσμου. Ποιο είναι το πρόβλημα σας ; όταν εχεις ορεξη για δουλεια πας παντου με σκοπο το κερδος και μια καλυτερη ζωη ,αυτό εκαναν τοσα χρονια οι ελληνες μετανάστες ,οι ναυτικοι κτλ. Και επιτελους θα σταματησουν οι πολεμοι τα σύνορα και τα χαρακώματα δεν υπαρχει ιδεα ,εθνος φυλη, αυτά σας πασαρουν καποιοι για να δουλευετε για ένα πιατο φακες και να ζειτε στην μιζερια ,ανοιξτε τα ματια σας ρε και δειτε τον κοσμο αλλιως

      1. Βρίσκεσαι σε απόλυτη σύγχυση. Να το κοιτάξεις.

      2. Γιατί στα κομμουνιστικά κράτη που ήταν διεθνιστές και κυνηγούσαν τα έθνη, τις φυλές και τις θρησκείες οι άνθρωποι δεν δουλεύανε για ένα πιάτο φακές και δεν ζούσανε στην μιζέρια? Και ο κομμουνισμός αυτά που προπαγανδίζεις εσύ προπαγάνδιζε και προπαγανδίζει. Γιατί εκεί δεν βελτιώθηκε το βιοτικό επίπεδο? Ποιος σου είπε ότι στην Κίνα και στην Βόρειο Κορέα οι άνθρωποι δουλεύουν για ένα πιάτο αστακό μαγιονέζα και μια Μερσεντές κάμπριο? Μήπως νομίζεις ότι αν επικρατήσει η παγκοσμιοποίηση και γίνουν όλα τα έθνη αχταρμάς δεν θα δουλεύεις για ένα πιάτο φακές και δεν θα ζεις στην μιζέρια?

      3. Βλέπω έχουν τρομοκρατηθεί οι άνθρωποι που χρηματοδοτούνται απο το ίδρυμα. Ξέχασες να πεις πως έχει ποντάρει στην κατάρρευση νομισμάτων και οικονομιών. Για ένα πιάτο φακές δουλεύουν όσοι δεν έχουν πατρίδα. Οι Εβραίοι πολέμησαν χιλιάδες χρόνια να αποκτήσουν και καλά έκαναν.
        Οι Έλληνες μετανάστες προσκλήθηκαν. Δεν πλήρωσαν δουλέμπορους ούτε παραβίαζαν σύνορα. Ούτε δήλωναν ψεύτικη ηλικία και ψεύτικη χώρα προέλευσης. Τα ίδια ισχύουν και για τους ναυτικούς.
        Μετακίνηση ανθρώπων ελεύθερα στον πλανήτη υπήρχε πριν τον Σόρος. Ελεύθερη μετακίνηση δούλων θέλουν.
        Τα λοιπά είναι έκθεση ιδεών για παιδιά πρώτης δημοτικού.

        1. “” Ελεύθερη μετακίνηση δούλων θέλουν.”” η μοντερνα Form der Sklaverei υπαρχει εδω και χρονια. Δυστηχως ομως χειροτερευει η κατασταση. Βλεπω την αλλαγη απο την ευρωπαικη χωρα που ζουσα στην πιο ασχημη κατασταση στην αυστραλια και πως χειροτερευει η κατασταση στην αυστραλια, που ειναι φιλελευθερη στους μοντερνους σκλαβους. σκ@τ@ τα μαντατα. “” λαθρομεταναστης “” στην ευρωπη πρεπει να ειναι ο ανθρωπος.

      4. Είναι κρίμα ένας νέος άνθρωπος σαν κι εσένα να είναι εθισμένος στις ουσίες. Σταμάτα τες άμεσα να ξεκαθαρίσει το μυαλό σου. Δεν βρίσκεις μ’ αυτόν τον τρόπο ερωτικούς συντρόφους..

      5. Μπα; Της σχολής της Φρανκούρτης είσαι ή του Σικάγο; Πολύ Ποππερ διαβάζεις και θα σε πειράξει. Φιλικά στο λέω.

    17. Οπου να ναι ψοφανε ολοι αυτοι.. Σορος,Κισινγκερ και ολα τα ερπετα…ενα μετρο χωμα θα παρουν και θα αρνουνται να τους φανε και τα σκουλικια….δεν θα λιωσουν ποτε…σαν βαλσαμωμενες κουκουβαγιες θα καταντησουν απ τα ανομηματα τους και τα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας.
      Τρεμουν οι παγκοσμιοποιητες και γνωριζουν πολυ καλα οτι με τα κολπακια τους ναι μεν τρομοκρατουν και χειραγωγουν τον κοσμο αλλα δεν τους βγαινουν τα σχεδια.Ολο και καποιος πεταγεται και τους τα χαλαει..
      Ο μεγιστος εχθρος και κινδυνος ολων αυτων ειναι ο Εθνικισμος-Πατριωτισμος που ξεπεταγεται μπροστα τους
      και βλεπουν εφιαλτες. Δεν μπορουν να το χωνεψουν οτι υστερα απο τοσα χρονια πλυση εγκεφαλου και μεγιστης διαφθορας και εκπορνευσης των εθνων, υπαρχουν ανθρωποι που αντιστεκονται και καταφερνουν
      να στεκονται εμποδιο στην κιμαδοποιηση των κρατων εθνων.
      Ο πολεμος συνεχιζεται και συνεχιστει μεχρι την τελικη νικη.
      Ποτε τελειωνει ο πολεμος? ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!

      1. Από το 1945 εισαστε ηττημενοι ακομα δεν το πηρες χαμπαρι ναζι-αρα; ποια τελικη νικη βρε κρετινε; ο φυρερ σας είναι θαμμενος κατω απ το βερολινο !

        1. Μιας και λες πραγματικοτητα ετοιμασε τον κωλο σου να στον κανουν σουρωτηρι απ τα εμβολια και μολις στανιαρεις αλαξε και φυλο και πηγαινε για συμφωνο συμβιωσης…και αν οχι εσυ, τα παιδια σου σιγουρα..

        2. Ρε κουκουνάρα,δε μιλάει για ναζί αλλά για ανθρώπους πατριώτες.Η νομίζεις εσείς οι αριστεροί έχετε την αποκλειστικότητα στον πατριωτισμό;Αν είναι έτσι καηκαμε.

          1. Τι μιλάς ρε καραγκιόζη τι μιλάς αφού είσαι τόσο έξυπνος όσο ένα βλήττο γιατί δεν πας στον φίλο σου τον Κιμ να σε κουρέψει αναγκαστικά όπως τους υπόλοιπους και εύχομαι πραγματικά να πας να κάνεις και κάνα λάθος στην δουλειά και να νιώσεις στο πετσί σου τί εστί κουμουνισμός, άντε βλάκα, Φασίστα!

        3. Όπως τα λες είναι κοπελιά. Σοδομιζει τον φυσσα, την ζακι ω, τον/την αρμακολα, τον φούντα, τον Μαρίνο, τον Αλέξη τσαλικιαν και τον καλτεζα.

        4. Το μυαλό σου έγινε αχταρμάς, μην πω τίποτε άλλο. Άνοιξε κανένα βιβλίο και ξεστραβώσου.

        5. Ο Χίτλερ πράγματι αποτεφρώθηκε στο Βερολίνο. Καλά να πάθει. Εσύ που δεν έχει πάρει χαμπάρι οτι τα Σοβιέτ τέλειωσαν το ’89 και οι Αντίφα προχθές. Δεν είδες που ο λαός εξεγέρθηκε εναντίον της κομμουνιστικής δικτατορίας και γκρέμισε το τείχος που το είχαν για να μη φύγουν όλοι;
          2020 έχουμε σύντροφε.

    Comments are closed.