ΔΕΙΤΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ… ΤΟΥΒΛΑ ΜΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ “ΜΕΛΙ – ΓΑΛΑ” ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    Κοινοποίηση:
    Στιγμιότυπο-οθόνης-1896-e1668366006266

    Ένα απίστευτα προκλητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με έναν πακιστανό να διηγείται μάλλον προκλητικά την ζωή του στην Ελλάδα…

    Στο βίντεο, που υπάρχει στο τίκτοκ, φαίνονται διάφορα πλάνα με “πρωταγωνιστές” “χοντρά” χαρτονομίσματα ευρώ να τα παρουσιάζει υπερήφανα και να τα σκορπά στο δωμάτιο του ο Πακιστανός, γράφοντας μάλιστα στο προσκήνιο της οθόνης “Η ζωή στην Ελλάδα”.

    Στο τέλος του βίντεο φαίνεται να στέλνει ένα μεγάλο ποσό χρημάτων πίσω στην χώρα του, σηκώνοντας το βλέφαρο πολλών χρηστών, αναρρωτούμενοι, αν τα διεκδίκησε νόμιμα, ή αν τα χρήματα τα πήρε από επιδόματα, που δίνονται σε όσους το σύστημα θεωρεί “πρόσφυγες”, με τα τελευταία να κάνουν…φτερά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Εάν δεν είχαμε αλλοδαπούς στην χώρα, θα είχαμε σχεδόν καταστραφεί, κανένας νεοέλληνας που καθιβρυζει δεν βαζει τ χεράκι να κάνει τίποτα του, το μόνο π σηκώνει ειναι το κινητό, το Facebook, tiktoκ κ τα σχετικά… Πόσο μάλλον να πάει σε χωράφι…. Από την άλλη πλευρά όντως υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι αλλοδαποί με μαύρη εργασία φοροδιαφυγη, κτλ με αποτέλεσμα να παιρνουν πολλά επιδόματα και να τα στερούν απο συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.
      Αλλοδαποί στα χωράφια
      Αλλοδαποί στα πρατήρια – πλυντήρια
      Αλλοδαποί στις αποθήκες
      Αλλοδαποί στις οικοδομές
      Αλλοδαποί στις λαϊκές
      Αλλοδαποί παντου κ ο Έλληνας από φραπέ το γύρισε σε φρεντο….
      ΥΓ:. Να γράφεις μακελειό και για τον Αλέξη που έτρεχε πίσω τους να πάρει ψήφους και τους εδινε ακόμα περισσότερα δικαιώματα,
      ο Μήτσοτακης έφτιαξε κ ένα φράχτη, όχι πως είναι καλύτερος τα έχουμε πει….

      1. Άσε ρε Παμινο, είσαι και εσύ εργοδότης αλλοδαπών; πριν έρθουν αυτοί εμείς δεν κάναμε τις δουλειές; από χωράφια μέχρι οικοδομές, αλλου είναι το κόλπο τα λίγα που δίνουν σε αυτούς και ανασφάλιστα. Πέρσι που οι αλλοδαποί ζήτησαν παραπάνω, γιατί στο νομό Κοζάνης αναγκάστηκαν και πήραν Έλληνες και έκαναν την συγκομιδή.

    2. λεφτά ΜΑΣ!! ποιά λεφτά μας,το δικό μας νόμισμα ήταν η δραχμή!!!

    3. …..ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ…….

    4. Έλεος με τα φίλο αλλοδαπα κομματα της βουλης ρε παιδιά δεν ειναι μονο η ΝΔ αλλα και το Συριζα το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΜΕΡΑ25 ολοι αυτοι μαζι ως εγκληματική οργανωση δρουν παντα με το μέρος του εχθρού και παντα εναντια των Ελλήνων

    5. Πληρωνονται μαύρα και σε μεγάλες εταιρείες πολύ γνωστές, τους βάζουν τα ελάχιστα ένσημα , οπότε επωφελούνται οι εταιρείες και μπορούν με αυτόν τον τρόπο οι αλλοδαποί και διεκδικούν και τα επιδόματα. Το ίδιο κάνουν και οι Αλβανοί. Η επιθεώρηση εργασίας τι κάνει; Αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Η αυριανή του Κουρή είχε Πακιστανους από την δεκαετία του ’80 στο τυπογραφείο της και μάλιστα αμοιβονταν καλύτερα και από τους Έλληνες.

    6. ψηφίσεις δεν ψηφίσεις την ψήφο στην παίρνουνε και μόνοι τους Μην ξεχνάς ότι αν δεν πας να ψηφίσεις η ψήφος αυτόματα στο πρώτο κόμμα που είναι πρώτο Στις που ξεκινάνε να γίνονται οι καταμετρήσεις για το ποιο κόμμα προηγείται μπροστά

    7. Κατασχέσεις και πακέτο πίσω στην χώρα τους. Και αν δεν τους δέχονται πίσω σε ξερονήσι να τρώνε ρίζες και μία τετραπλή πφάιζερ για το δρόμο.

    8. Αμεση απελαση ολων των λαθρ@πιθηκων απο τη χωρα.Εξοντοτικες ποινες στους λαθρ@εισβολεις.Μόνο μια Εθνικη κυβερνηση θα χειριστει αυτο το Εθνικο θεμα.

    9. Αφού δεν κάνετε στάση πληρωμής ρε κορόιδα από δειλία.Αν δεν δίνατε χρήματα εσείς που θα τα έβρισκε ο Ταλιμπάν.Αρα θέλετε και τα παθαίνετε.

    10. Μαυρο χρημα υπαρχει πολλη…αλλα το θεμα ειναι οτι κανενας δεν ασχολειτε…και εμείς δεν πάμε πίσω γεμάτα ξενοδοχεία για δυο τρεις μέρες..
      Λατινικη αμερικη καταντησαμε…..πολλή παρανομία.

    11. ξαναψηφισε τους ζωντοβολο ΝεοΕλληνα και αυτους και τους προηγουμενους..

    12. έτσι ακριβώς τα βγάζουν και οι γύφτοι τα 50νταρικα όπως οι Πακιστανοί και οι Έλληνες στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ

    13. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΓΙΔΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΕ…
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ…ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    14. ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

    Comments are closed.