ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΑ RAPID ΚΑΙ PCR ΤΕΣΤ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    rapid-test-720x320-1

    RAPID TEST για κατοίκους Γερμανίας δωρεάν και PCR TEST για έχοντες θετικό RAPID TEST επίσης ΔΩΡΕΑΝ!

    Ο ντόρος με τις τιμές των τεστ αντιγόνου και των μοριακών τεστ στη χώρα μας δεν λέει να κοπάσει.

    Μηνιαίως ένας μέσος ανεμβολίαστος Έλληνας που εργάζεται και πρέπει να μετακινείται συνεχώς δαπανά πάρα πολλά ευρώ από το υστέρημά του για να αγοράσει κάτι που το κράτος θα έπρεπε είτε να του παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ή έστω στην τιμή κόστους.
    Το τελευταίο διάστημα μάλιστα αντιδράσεις για τις τιμές των τεστ υπάρχουν (δικαιολογημένα) και από εμβολιασμένους πολίτες, που πολλές φορές περιμένουν στις ουρές για να πληρώσουν 50ευρα.

    Το πλαφόν των rapid και των pcr στη χώρα μας είναι 10 και 47 ευρω αντίστοιχα, ποσά τα οποία πολλές φορές πάνω από το κόστος αγοράς των τεστ!

    Επειδή όμως πολλά έχουν ειπωθεί, πρωτίστως από την κυβέρνηση, αξίζει να δούμε ένα βιντεάκι που μας έρχεται από δομή υγείας στη Γερμανία.

    Ο ασθενής ρωτάει δύο γιατρούς τι γίνεται στη χώρα του με το κόστος των τεστ.

    Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο κατώτατος εθνικός μισθός στη Γερμανία κυμαίνεται στα 1.614 ευρώ:

    EL.GR

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οντως ετσι ειναι εδω και 3 μηνες κανω καθε μερα ραπιντ τεστ και δεν πλήρωσα ποτε τπτ.
      Ειχαν πει οτι θα τα πληρώνουμε αλλα τελικά κόλωσαν μάλλον.
      Τωρα για την φοροδιαφυγή παντού υπάρχει μη γελιόμαστε κι εδω στη Γερμανία .ειδικά αν πας σε κάποιο γνωστό για σερβις π.χ ολα ειναι στα μαυρα .
      Φορολογικη δήλωση σε ρωτάει με ΦΠΑ η χωρις;

    2. Καταρχήν έχουν έξοδα οι ακαταδίωκτοι και πρέπει να πάρουν τη μίζα τους. Πέρα από αυτό, στους δικούς μας η μίζα είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο γιατί ξεφτιλίζονται και περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο! Έχετε ακούσει άλλους λοιμοξιολόγους στον κόσμο να προβλέπουν χιλιάδες νεκρούς από την Ο την στιγμή που υπάρχουν Ο νεκροί; Και αυτοί οι απίθανοι, που απέτυχαν σε όλες τις προβλέψεις, θέλουν να μας πείσουν για το μπόλι! Που πας ρε καραμήτρο με αυτούς τους ακαταδίωκτους, γελάει ο κόσμος μαζί τους. Έχετε ακούσει σε άλλη χώρα του κόσμου ο αντίστοιχος επικεφαλής τσιόδρας να είναι εξαφανισμένος; Και να εμφανίζεται για να τον κάνουν άρχων οφικιάλιο την ώρα που υποτίθεται έχουμε 100 νεκρούς τη μέρα! Που πας ρε καραμήτρο με αυτούς, σε λίγο δεν θα πείθουν ούτε τον πρωτοσάλτε!

    3. Πχ στην αρχαία ιστορία μετά την πτώση της κωσταντινουπολης δ μπορεί να βρεις επώνυμα ελληνικά στην Ισπανία πορτογαλιια λατινική Αμερική πολλή όμως δήλωνα τοπωνύμιο δηλαδή Αντώνιο Ντελα Πίνδο Η ντελα Πόντο κλπ πχ έχω φίλο που το βάφτισαν καθολικό με τωπονιμιο ελληνικό είναι ολόκληρη μελέτη η ΛΑ ρωτώντας πας στην πόλη μαθενεις η αρβανιτες οι καθαροί δήλωναν άλλαζαν όμως ανάλογα ιθαγένεια οπότε για να τους βρεις πρέπει να γνωρίζεις και αρχαία ηλληρικα αρβανιτικα μεγάλη διαφορά από την αλβανική άσχετα αν τα απλοποιησαν κλπ

    4. Πχ στην αρχαία ιστορία μετά την πτώση της κωσταντινουπολης δ μπορεί να βρεις επώνυμα ελληνικά στην Ισπανία πορτογαλιια λατινική Αμερική πολλή όμως δήλωνα τοπωνύμιο δηλαδή Αντώνιο Ντελα Πίνδο Η ντελα Πόντο κλπ πχ έχω φιλώ που το βάφτισαν καθολικό με τωπονιμιο ελληνικό είναι ολόκληρη μελέτη η ΛΑ ρωτώντας πας στην πόλη μαθενεις

    5. Η κυρία Δανερι Αργεντινή με τους αργαλειούς τελικά μπορεί να ανήκει στην ελληνική φυλή η έχουν αλλά ξει επώνυμο όπως πολλή δική μας στα χωριά το έκαναν ποιο ελληνικό η δεν υπήρξαν αρεν απόγονοι τον σκύλο της των λέει Κογκα ,που σημενει Σουλιοτικο Κόγκας Δράκος

    6. Τι περιμενατα απ αυτην την συμμορια ?

    7. Πότε έχει δώσει κάτι δωρεάν αυτό το κράτος σε κάποιων? Μόνο στον εαυτό τους δίνουν δωρεάν ότι έχουν πάρει από αλλού και για άλλον σκοπό …ότι λεφτά είναι για το κοινωνικό σύνολο ότι προϋπολογισμός βγαίνει πάει στις τσέπες τους και μένουν πενταροδεκαρες για τον κόσμο. Τελευταίο παράδειγμα ελάτε να δούμε που είναι τα λεφτά που είχαν μαζευτεί για το Μάτι, ελάτε να δείτε τη έχει γίνει στο Μάτι, πάτε να δείτε πως ανοίχτηκαν δρόμοι 15 χλμ μακριά από το Μάτι εκεί που είναι τα οικόπεδα του Δημάρχου και του κάθε δημάρχου και κλέφτη του δήμου, πως βρέθηκαν με 15 ακίνητα ο καθένας, πως τα οικόπεδα ενταχθούν στο σχέδιο πόλης. Τα λεφτά ήταν για το καλό της περιοχής του ματιού και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ευρώ. Αυτό μόνο ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα σε αυτήν τη χώρα …αλλά δεν υπάρχει τιμωρία, μόνο για κανέναν που θα κλέψει φαγητό γιατί πεινάει αυτός και τα παιδιά του.

    8. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ? ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΟΡΟ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    9. Και το rapid test στην Γερμανία δωρεάν είναι απλά περιμένεις 5 με 10 λεπτά να κάνεις… εδώ στην Ελλάδα ..της ολιγαρχίας τα πληρώνουμε για να κάνουμε τα αυτονόητα την δουλειά μας η να πάμε σε μια δημόσια υπηρεσία….που υποτίθεται ότι καταπολεμούν την γραφειοκρατία και γίνονται όλα ηλεκτρονικά.. αλλά το μόνο ηλεκτρονικό που κατάφεραν είναι τα ψευτοποιστοτικα για τα εμβόλια και τα rapid…

    10. Η Δημοκρατια ενίκησε.Η κακιά χούντα έπεσε και ο φασίστας Παπαδόπουλος με τους χιλιάδες νεκρούς του πολυτεχνείου απεβίωσε.Μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι οι δημοκράτες ψηφοφόροι και να βολεύονται οικογενειακώς στο δημόσιο.

    11. Καλο θα ειναι η πλυση εγκεφαλου με θεμα τον covid να παρει τελος! Πειτε του Gates και των υπαλληλισκων του κυβερνωντων να προχωρησουνε με βημα ταχυ στο επομενο βακτηριο! Εχει καταντησει πια μαλ….α η ιστορια αυτη! Ελεις πια!

    12. Δητε ποσο μεγαλους φορους πληρωνει ενας πολιτης στη Γερμανια
      για συγκρηνετε λιγο τους φορους
      σε μια χωρα που δεν υπαρχει φοροδιαφυγει
      ενω στην Ελλαδα ειναι φοροδιαφυγαδες ειναι σχεδον ολοι
      μικροι και μεγαλοι ελευθεροι επαγγελματιες ακομη και λογιστες

      1. Μεχρι και φορο βροχης πληρωνουν. Μονο αυτο που μας συμφερει λεμε.
        Αυτοι ειμαστε. Καμια ελπιδα….

      2. Στην Ελλάδα ο Έλληνας δεν είναι φοροφυγάς. Απλώς αμύνεται σε ένα κράτος κλέφτη. Αιντε από δω που θα πείτε τους Έλληνες φοροφυγάδες. Όταν βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη σου και σου κλέβουν ουσιαστικά πολλά λεφτά, ε, τότε αμύνεσαι όπως μπορείς. Οι φόροι που πάνε; Εσυ ξέρεις; Γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Μόνο πληρώνω χωρίς να παιρνω τίποτα πίσω για όλα αυτά τα λεφτά που δίνω. Αιντε ξυπνήστε.

    Comments are closed.