ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ – ΤΟΝ “ΣΤΡΙΜΩΞΕ” ΑΓΡΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΑΘΕ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    11111

    Πενήντα  τοις εκατο (50%) ειναι το ποσοστό αυτών μαζι με τους δεν απαντώ  που αρνούνται να εμβολιαστούν σύμφωνα με μέτρηση της Metron Analysis και υπάρχει έντονη ανησυχία γιατί θεωρούν μεγάλο αυτο το ποσοστό..Και βέβαια ξέρουμε οτι οταν μας παρουσιάζουν ποσοστά παίζουν με αυτα και μπορεί να ειναι ακόμη μεγαλύτερο

    Παρά τα 40 και πλέον εκατομμύρια που πλήρωσαν στα ΜΜΕ για να τρελαθούμε από τον φόβο, παρα τα Αστυνομικά μέτρα και τα υψηλά κρούσματα που παρουσιάζουν και παρα οτι γράφουν τους θανάτους ως covid χωρις καμιά πιστοποίηση γιατι εχουν απαγορευση και τις νεκροψίες βλέπουν οτι ο λαός δεν πείθεται για τον εμβολιασμό του..

    βλέπουν οτι οι Νόμοι τους για Υποχρεωτικό εμβολιασμό με ποινές απο 2 χρόνια Φυλάκιση εως 10 δεν πιάνουν τόπο.. Βλέπουν οτι τα μητρώα εμβολιασμένων και οι απειλές θα ζήσετε στα ΒΟΥΝΑ οσοι δεν εμβολιαστούν δεν περνάνε.
    Ο Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας κατέβασε τα ακουστικά και αποχώρησε απο τηλεοπτική εκπομπή (σε live σύνδεση) γιατί η Nτορα Kουτροκόη Δημοσιογράφος στο  ΟΡΕΝ τον ρώτησε για αυτο το ποσοστό του 51% και του είπε οτι το εμβόλιο της γρίπης είναι δοκιμασμένο χρόνια σε αντίθεση με το εμβόλιο covid 19!!
    Aντι να απαντήσει πειστικά απέδειξε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ και το ΕΣΚΑΣΕ!!

    Δείτε το VIDEO..

    ΕΔΩ Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. ο τυπος ειναι βλακας και καθυστερημενος.μολις τον εφερε σε δυσκολη θεση και καλα δεν τον αφηνει να μιλησει και το παιζει και θυγμενος.ασε που τους ειπε οτι βιαζεται κιολας εχει πολυ δουλεια σκοτωνεται.

    2. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΥΠΝΟ ΕΛΑΦΡΥ ΕΩΣ ΒΑΡΥ Κ Η ΕΚΤΟΝΩΣΗ Κ Η ΓΑΛΗΝΗ ΗΡΘΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ,ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΗΣ Κ ΤΟΛΕΓΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟ,ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ Κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ?

    3. Ένας άσχετος με ιατρική ειναι υπουργός

      1. Νομίζω έχει σπουδάσει ιατρική αλλά, εννοείται, δεν την εξασκήσε ποτε

    4. Μόνον ενωμένοι και με οξεία σκέψη θα καταστρέψουμε αυτούς που χρόνια μας καταστρέφουν.

    5. Δεν αντέχουν λογικά επιχειρήματα και θέλουν απλά να λένε τα ψέματά τους και να επιβάλλουν την άποψή τους.
      Μακάρι να αρχίσουν τα κανάλια να κάνουν αυτό που πρέπει και όχι να έχουν γίνει όλα κυβερνητικοί εκπρόσωποι γιατί ζήλεψαν το ΣΚΑΙ..
      Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη κυρία που τόλμησε να κάνει μία λογική ερώτηση που την πιστεύει όλος ο λαός θα έχει αύριο δουλειά η θα της επιβληθεί από τα αφεντικά της να βάλει την ουρά στα σκέλια όπως όλο το σύστημα.
      Θα δούμε.

    6. Υποχρεωτικος εμβολιασμος! Προφανως, ενας επι πλεον λογος ειναι, οτι θα πρεπει να διαφυλαξουν τα κερδη, των δολοφονων, των φαρμακευτικων εταιρειων! Γνωριζοντας, το προηγουμενο φιασκο, με τα εμβολια, που βρεθηκαν στις χωματερες και στις τριτες Χωρες, λαμβανουν μετρα, ωστε να μην την ξαναπατησουν!

      1. Και ποινικοποιουν την άρνηση; σε ποια δημοκρατία γινεται αυτό; ελεύθερη βούληση ξέρουν τι σημαίνει; αλλά τι λέω τώρα;

    7. Δε θύμωσε βρε κουτά, πολιτικό θέατρο έπαιζε ο άνθρωπος για να μην ισοπεδωθεί λόγω έλλειψης επιχειρημάτων.

    8. Ψηλος και αμυαλος….αχρηστος ανθρωπος…ουτε μια γυναικα νεα δεν μπορεσε να βρει και κατεληξε στην γρια…μιλαμε για αχρηστο…νομιζει ιτι θα κανουμε εμβολιο ο βλακας..τραβα να δεις αμα ερχομε πανιβλακα…

    9. Ουτε σε στημενη συνεντευξη με παπαγαλακια δε μπορει να σταθει το νουμερο.
      Ρητορας μεγας λεμε!

    10. Αν στον γεροδιαολο ρε!!! Μόνο για στημένες ερωτήσεις είσαι!!!

    11. Μιλάμε για τελείως βλακα. Θεέ μου σε τι χώρα ζω !!!!!

    12. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ DAVID ICKE ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
      ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1.01.00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.
      ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ!

    13. Η σκεψη τους
      “Τους χρεωσαμε
      Τους ξεσκισαμε
      Τους ξεπουλησαμε
      Τους ηεμισαμε λαθραιους
      Τους διαφθιραμε
      Τωρα θα τους εμβολιασουμε
      Θα τους χωσουμε και μια κεραια 5 G
      Εναν δορυφορο
      Μια ωραια ρυθμιση σε καποια megaherzt
      KAI
      TΕΛΟΣ

    14. ΛΟΥΖΕΡ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΑΣ
      ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ – ΜΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ Κ ΚΟΛΛΑΕΙ
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΕΝ
      ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΡΙΞΑΝ΄΄ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΒΗΜΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    15. Δώστε μου ότι χρειάζομαι και σας υπόσχομαι πως θα κάνω αυτό που πρέπει για την βασιλική Μπαλατσινού.

    16. Δεν τον είδατε προχθές τον ηλιθιο στην συνέντευξη? Όταν άλλαζε παράγραφο έλεγε συνέχεια….. πάμε!! Για να μην χάνει τον τόνο της φωνής του και να φαίνεται πειστικός. Γενικώς πολλά νευράκια στην κυβέρνηση. Ο Άδωνις σαν τρελός σε συγκρίσεις με άλλες χώρες (στα @@μας οι συγκρίσεις, εμείς τι κάνουμε), ο κικιλιας σε παράκρουση. Γυρνάει η κοινή γνώμη εναντίον τους. Σε ένα μηνα σε όλες τις δημοσκοπήσεις έχουν απωλεσει τουλάχιστον 2.5 μονάδες και αυτό λέει πολλά. Το καλύτερο πως χάνει και ο σύριζα. Τι σημαίνει αυτό? Ο κόσμος τους έχει σιχαθεί όλους και δείχνει μια απέχθεια για τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα.

    17. Κικίλια πήγαινε κάνε το εσύ και αν σε 5 χρόνια είσαι ακόμα ζωντανός και υγιής το κάνουμε και εμείς.

      1. να το κανει και η ξεχειλωμενη και το μουλικο

    18. Αφου δεν ξερει τι του γινεται και ειναι αγραμματος
      φυσικο ειναι να αποφευγει να δωσει μια απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση με επιχειρηματα.
      Εδω ισχυει η σιωπη σου προς απαντησην μου
      Και εμεις τον γραφουμε στα παλια μας τα παπουτσια
      και κανουμε αυτο που θεωρουμε σωστο.
      Δεν κηβερνιωμαστε με τα μυαλα ηλιθιων και δεν κανουμε και υπακοη.
      Δυστυχως το υπουργηλικη και το πρωθυπουργηλικη δεν καλυπτει τη βλακεια.
      Μια λαικη παρημια λεει
      Τον γαιδαρο τον βαλανε ρεπουπληκο αλλα φαινοταν τα αυτια του

    19. Αντι να φτιάξει ΜΕΘ και να προσλάβει προσωπικό…ασχολήθηκε με το γκάστρωμα του μοντέλου και τις έμμεσες ανακοινώσεις αυτού στα ΜΜΕ….υπουργάρα….!!!

    20. Δεν χρειάζεται και πολύ να παθει κοκομπλοκο. Μόνο να διαβάζει ότι του δίνουν ξερει. Έχετε προσέξει πως στις ενημερώσεις δεν απαντάει σε ερωτήσεις;

    21. ..να σας κάνουμε όλα τα εμβόλια στον βρωμ@@@λο σας.
      Π@@τ@ν@κια της Νέας Εποχής.

    22. Αν είδε κάποιος την συνέντευξη ολόκληρη θα έβαζε τα γέλια!!!!!!! Ο τύπος απαντούσε άλλα αντί άλλων!!!!!! Σου δίνει την εντύπωση ότι είναι όχι γιατρός και υπουργός υγείας αλλά απόφοιτος δημοτικού και μάλιστα πηρε το απολυτήριο με βυσμα!!!!!! Προσέξτε τι θα ψηφίσετε στις εκλογές που συντομα θα έρθουν!!!!

      1. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ
        ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ
        ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ

    23. Για τα πανηγυρια ο ανθρωπος!!! Οπως και η κυβερνηση στο συνολο της!!!!

    24. Άντε να πάνε να πούνε στα αφεντικά τους (διάολοι,υποδιάολοι κλπ) ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν εμβολιάστηκε. Θα τους ταράξουν στη «σφαλιάρα». Γι’αυτό και φρικάρουν στην ιδέα της μη αποδοχής του εμβολίου.

    25. Ωρα να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε στον αγύριστο ολους τους αλήτες

    26. ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

      1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ !!!!

    27. Η πλειοψηφία θα κάνει το εμβόλιο για να συνεχίσει να έχει τις ίδιες δραστηριότητες. Θα αναγκαστεί δηλαδή ο κόσμος να το κάνει, όπως έκανε και άλλα πολλά. Αν για παράδειγμα δεν μπορείς να μπεις σε τράπεζα, αν στη δουλειά σου δεν σε δέχονται χωρίς το εμβόλιο, αν δεν μπορείς να μπεις σε ΜΜΜ τι θα κάνεις; Πώς νομίζετε ότι θα το επιβάλλουν, με όπλα; Με δόλιο τρόπο. Όλα τα άλλα είναι μαγικές του πληκτρολογίου.

      1. Γι αυτο μπες στο προφιλ του Αντωνιάδη στο FB και υπέγραψε μήπως και σωθούμε… Τι να κάνει κ αυτος ο Χριστιανός μόνος του… τουλάχιστον να το παλέψουμε… για να έχουμε το δικαίωμα στη ζωή…

    28. Η πρόταση για πρόσωπο κοινής αποδοχής έγινε από Τσίπρα στο Μητσοτάκη και είναι μάλλον η Λινου.Λιγα τα ψωμιά του Κικίλια.

    29. Ο Μπαλατσινος το έχει κάψει κανονικά, μπασκετμπολίστας υπουργός υγείας Παντελώς άχρηστος

    30. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΟ ΤΟΥΠΕΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ Τ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ. ΈΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ Ο.ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ.
      ΑΝΤΕ Ο ΚΑΘΕ Μ@Λ@ΚΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ. Ο ΑΣΧΕΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΤΑΝ. ΘΑ ΑΣΚΟΥΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ. Ο ΜΕΤΡΙΟΣ

    31. Αυτην την στιγμη αξιολογουνται απο τα αφεντικα τους! Στο χερι μας ειναι να αποδειξουμε οτι δεν μας πειθουν, να πανε σπιτια τους!

    32. …..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

    33. O ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΥΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!

    34. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

    35. Δεν υπάρχουν αρνητές ούτε του ιού ουτε του εμβολίου βρε πατσαβουριδες…
      Υπαρχουν οι πολίτες που βλέπουν τις μαλακιες σας και τις απατεωνιές σας και δεν σας εμπιστεύονται…υπαρχουν άνθρωποι που όπως και γω έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια μας από νεαρά ηληκια και δεν εμπιστεύομαι τε εσάς και ένα εμβόλιο που φτιάχτηκε και εμφανίστηκε σε ΟΎΤΕ 1 χρόνο για έναν ιό που όπως λέγατε και λέτε μεταλασσεται συνέχεια….που δεν αφήνετε να κάνουν νεκροψιες να δούμε που χτυπάει αυτός ο ιός και πόσοι είναι πραγματικά οι νεκροί του κορονοιου και άλλα χίλια δυο πράγματα που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρετε τι κάνετε…
      Σιχαματα δημόσιο κάφροι και πολιτικά παρταλια της μπανανιας..

    36. Για αυτόν τον λόγο τον φύτεψαν εκεί.Σιγα μην δώσει και απάντηση ο αποτυχημένος μπασκετμπολίστας…

      1. ΑΣΤΟΥΣ ΙΑΝΕ το τελος τους ερχεται ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Μ Α Κ Ε Λ Ε Ι Ο, οχι η εφημερηδα ,αλλα οτι λεει η ΛΕΞΗ
        πρωτα ομως θα κανουν ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εθνικης σωτηριας,,εθνικης ενοτητας ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ
        ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ..μετα ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,,και υπευθυνοι για χιλιαδες
        αυτοκτονιες,χιλιαδες ΑΝΕΡΓΟΥΣ ξεπουλημα της ΕΛΛΑΔΟΣ..Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ειναι ετοιμος περιμενει
        το ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ..

    37. Ένα 40% με 45% θα τρέξει να κάνει το “εμβόλιο”, η πλειοψηφία δεν θα το κάνει.

    38. Άλλο ένα κωλόπαιδο πού προσπαθεί να το παίξει μαγκας , ο κωλόμαγκας.

    39. Πρώτοι πρώτοι μόνο οι μασωνοι και τα παράγωγά τους θα εμβολιαστούν,γιαχωβαδες,πρόσκοποι,Ροταριανοί……..με νερό.

    40. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΙς ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ

    Comments are closed.