ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ – ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ LOCKDOWN ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    καραντινααα

    Ο Dr. Gérald Kierzek Γιατρός Επειγοντολόγος, Ιατρικός Διευθυντής του doctissimo, χρονικογράφος υγείας σε (radio TV presse),TF1,LCI,GroupeTF1 είναι συγκλονιστικά αποκαλυπτικός. Βάζει τα πράγματα στη θέση τους.Σε συνέντευξή του στο LCI τονίζει: δεν υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι τα lockdown είναι αποτελεσματικά.

    Ο ιός μεταδίδεται στο εσωτερικό κι όχι στο εξωτερικό. Ισχυρίζεται ότι όπως σε όλες τις ιογενείς επιδημίες υπάρχει κορύφωση και πτώση έτσι κι εδώ η πτωτική τάση δεν είναι αιτιολογημένα προϊόν του lockdown, oπότε ουσιαστικά μας ανοίγουν τότε όταν απλά συμβαίνει για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια ότι η καραντίνα λειτουργεί. Αναφέρει:

    Tα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας ή του περιοδικού ή ολοκληρωτικού lockdown δεν υπάρχουν απόλυτες αποδείξεις ότι αυτά είναι αποτελεσματικά για να σταματήσουν μια επιδημία.Είμαι αντίθετος σε αυτό το ολοκληρωτικό lockdown.

    Δεν είμαι ο μόνος που είμαι αντίθετος σε αυτό το ολοκληρωτικό lockdown.Γιατί; Επειδή όταν κλεινόμαστε σε καραντίνα βάζουμε όλον τον κόσμο μέσα στο κλείσιμο (κλειστό χώρο) και ξέρουμε ότι υπάρχουν δευτερογενή ανεπιθύματα αποτελέσματα-παρενέργειες από αυτό το lockdown.Τα άτομα δεν υποφέρουν πια το lockdown.Είμαστε εδώ κι ένα χρόνο υπό πίεση.

    Κι έπειτα και κυρίως υπάρχει ανάγκη γι αυτό; Ή όταν κοιτάμε τα ποσοστά της επίπτωσης βέβαια αυτά αυξάνουν. Αλλά όσο περισσότερα τεστ κάνουμε τόσα κρούσματα θα έχουμε. Αυτό που είναι σημαντικό να βλέπουμε είναι το ποσοστό της νοσηλείας, το ποσοστό της θνησιμότητας.

    ΄Η να αντιληφθούμε ότι αυτό που εισπράττεται είναι σ΄ένα υψηλό επίπεδο αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει τάση εκθετική επομένως δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ένα ολοκληρωτικό lockdown. Αυτό το lockdown που είναι κάπως Μεσαιωνικό μέτρο. Δηλ. όταν έχουμε μια κατάσταση πανικού ή καταστροφική τι κάνουμε; Eπιχειρούμε πρώτα από όλα να μπλοκάρουμε. όταν μπλοκάρουμε κάθε πέρασμα μπλοκάρουμε τ΄άτομα σπίτια τους.

    Κι όταν υπάρχει ένα ποσοστό επίπτωσης που σήκωσε τον ιό αυτός κυκλοφορεί και μολύνει μέσα στις οικογένειες. (σσ.o γιατρός λέει ότι το lockdown δημιουργεί θερμοκήπια του ιού μέσα στα διαμερίσματα και τα σπίτια)Επομένως αυτό δεν είναι καθόλου μια καλή ιδέα. Επομένως αυτό το lockdown γενικό δεν υπάρχει μια καταστροφική κατάσταση που να το απαιτεί.

    Στην πραγματικότητα για τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας του διακεκομμένου (κυλιόμενου) ή ολοκληρωτικού lockdown δεν υπάρχει απόδειξη ότι είναι αποτελεσματικά για να σταματήσουν μια επιδημία.Στην πραγματικότητα κάποιες φορές αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα είδος πρόσκαιρης συνύπαρξης συνακολουθίας.

    Βλέπουμε την καμπύλη να σηκώνεται κι έπειτα υπάρχουν μέτρα τα οποία ελήφθησαν και η καμπύλη πέφτει. Αλλά χωρίς αυτά τα μέτρα η καμπύλη ίσως να είχε ξανακατέβει γιατί όλα αυτά τα μέτρα δεν απέδειξαν την αιτιότητα υπαιτιότητα με την καμπύλη που κατέβηκε. Είμαστε απέναντι σε μια επιδημία που όπως κι όλες οι άλλες ιογενείς επιδημίες θα κυκλοφορούν, θ΄αυξάνουν θα φτάνουν σε μια κορύφωση και σε μια στιγμή δεδομένη θα κατεβαίνουν.(δηλ. ο εμπαιγμός της κοινής γνώμης που δεν έχει την απαραίτητη ή στοιχειώδη ιατρική κουλτούρα από τους ειδήμονες είναι σκανδαλώδης κι αληθινά πρωοφανής).

    Για το διακεκομμένο λοκντάουν όπως στην Δουνκέρκη ή στη Νίκαια είμαι επιφυλακτικός. Γιατί το να εμποδίζεις τα άτομα να πάνε περίπατο στην promenade des Anglais ή να πάνε στην πλαζ της Δουνκέρκης (βλ. τ΄αντίστοιχα στην Ελλάδα) είναι αυτό που εμποδίζει την μετάδοση του ιού;

    Πιθανότατα όχι. Γιατί; Eπειδή η μετάδοση αυτή γίνεται μέσα στους χώρους στο εσωτερικό κι όχι στο εξωτερικό. ( σσ. ανοίξτε τα όλα σύμφωνα με το γιατρό , κινούμαστε ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση, ευθύνονται οι υγειονομικές πολιτικές του κλεισίματος για την μετάδοση του ιού.

    Ο κόσμος από ένστικτο αυτοσυντήρησης θέλει να κινηθεί έξω , ”βράζουν” ”φλέγονται” οι εσωτερικοί χώροι αλλά τους έχουν στα ”καμίνια” των ιών σε υποχρεωτικό εγκλεισμό.

    Αυτή η τακτική είναι εγκληματική σύμφωνα με το γιατρό.) Επομένως το να εμποδίζεις τ΄άτομα να πάνε στις αγορές ή να πάνε στις πλαζ αυτό δεν εμποδίζει την μετάδοση του ιού.

    Αυτό που εμποδίζει την μετάδοση του ιού αυτό είναι να εμποδίσουμε τις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους που δεν εξαερίζονται.

    Τα άλλα δεν είναι αποτελεσματικά μέτρα.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Τις μάσκες τις επέβαλαν για να «θυμόμαστε» ότι υπάρχει ιός,καθαρά για ψυχολογικούς λόγους δηλαδή. Άλλωστε οι ειδικοί έλεγαν ότι ο γενικός πληθυσμός δεν πρέπει να φοράει μάσκες.

    2. ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΧΤΕΣΣΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ!! Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ!! ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΆΘΗΜΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΤΡΙΤΟ” ΦΥΛΟ…ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΆ…ΠΟΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;;; ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΎΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ;;
      ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΊΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΙΝΟΣ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΊ Ο ΚΟΡΟΝΑΣ!!! ΩΣ ΕΔΩ ΉΤΑΝ Η ΚΟΡΌΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΜΑΝΤΆΡΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΏΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΑΔΙΈΞΟΔΟ…

    3. Πόσα βασανιστήρια θα υποστούμε και θα ανεχτούμε ακόμα από τους τυράννους της παγκόσμιας ελίτ; Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτά τα παρανοϊκά άτομα και τα πιόνια τους στις κυβερνήσεις των κρατών;

    Comments are closed.