ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ, “ΑΝΤΙΚΟΥΚΟΥ” ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ… ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ, ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, ΘΑ ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΥΡΩΡΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ

    Κοινοποίηση:
    goulromatis4

    Έπιασε πάλι στο βρωμερό στόμα του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αυτός ο απαίσιος λουφατζής που βρωμοκοπάνε τα χνώτα του από το μίσος και την εκδικητικότητα για τον ελληνικό Λαό, τον οποίο πάλι το βράδυ του Σαββάτου τσάκισε στο ξύλο στο Σύνταγμα, ο πολιτικός καραγκιόζης του Μαξίμου και τα τσιράκια του. Ο θλιβερός και πολιτικά γελοίος πρωθυπουργός που νομίζει ότι επειδή έχει καβάτζα τα τσιφλίκια του μεγαλοκοτζαμπάση πατέρα του, (επισήμως από ιστορικά βιβλία, συνεργάτη των Γερμανών στην Κρήτη και αυτός και ο παππούς του πρωθυπουργού μαριονέττα), νομίζει ότι θα κάμψει το δημόσιο εναντίον του αίσθημα. Ο Λαός που παραπλάνησες -κότα- σε έκανε πρωθυπουργό των ξένων συμφερόντων- που τώρα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο-αυτός και θα σε ρίξει. 

    Σε ανακοίνωση της ΝΔ, που εμείς την δημοσιοποιούμε, αναφέρεται για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ:

    “Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστος συκοφαντης κ.Βαξεβάνης συνεχίζουν, όπως κάθε Κυριακή, το γνωστό και αναμενόμενο πλέον πόλεμο λάσπης δια του εκδοτικού τους εκτελεστικού βραχίονα που δεν είναι άλλος από την εφημερίδα Documento”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. “Αυτή τη φορά όμως η χυδαιότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η απόσταση που τους χωρίζει με τους “μακελάρηδες” της δημοσιογραφίας είναι ελάχιστη”, προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

    Και συνεχίζει: “Η λάσπη τους εκτοξεύεται και εναντίον του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη που δεν βρίσκονται στη ζωή για να τους απαντήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Στη Δικαιοσύνη όμως θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ο κ.Βαξεβάνης για τις συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη”. Η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της καταλήγει: “Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον, ότι η μόνιμη καταφυγή στις προσωπικές επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, είναι απότοκο της πολιτικής του απελπισίας”.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ (το οποίο συνηθίζει να δημοσιεύει ανακοινώσεις κατά της εφημερίδος και του σάιτ μας που τους έχουν πάρει τα παντελόνια).

    GOURLOMATIS

    Άκου γουρλομάτη, για να τελειώνουμε. Άνθρωποί σου- εν γνώση τους- κρύβονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου μας Στέφανου Χίου. Έναν χρόνο μετά, το έγκλημα είναι ανεξιχνίαστο, γιατί εσύ κρύβεσαι από πίσω. Σε έχουμε κατονομάσει δημόσιε, άθλιε. Βουλωσέτο λοιπόν και όταν μιλάς για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα πλένεις και εσύ και τα έμμισθα τσιράκια σου, το βρωμόστομά σου με ακουαφόρτε.

    Άντε, ανίκανε, δουλοπρεπή, ραγιά, οσφυοκάμπτη των Γερμανοτσολιάδων. Τράβα σε κανέναν γιατρό να σε κοιτάξει. Και κάνε επιτέλους και εκείνο το DNA ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆΕΙ Η ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΣΟΥ ΣΚΟΥΦΙΑ. ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ.

    Και που σαι: Να πας στο Ανθρωποκτονιών να δώσεις κατάθεση για την απόπειρα κατά του Χίου. Τα ακούς ή να στο ξαναθυμήσουμε; 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Η Πολωνοεβραία “σύζυγος” τον αρπάζει στα σαλόνια και στις κρεβατοκάμαρες εφοπλιστών και ο Χαρτζηλικούλης στα τέσσερα να τον περνάνε όλοι, από παλιούς “φίλους” στο Κολέγιο μέχρι ασυνόδευτα ταλιμπανόπουλα. Αυτό που δεν ξεχνάει όμως όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, να σπρώχνει σύριγγες για να τρυπήσει τα μπράτσα των Ελλήνων.
      Φασίστα πισωγλέντη Γερμανοτσολιά, λίγα είναι τα ψωμιά σου. Ερχόμαστε.

    2. Αυτός θέλει έναν ελεύθερο σκοπευτή να του κάνει τα μούτρα κιμά για να το βουλώσει μια για πάντα και να μην υποστηρίζει άδικα την πουτάνα του. Ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, όπως έκανε αυτός με τον Χίο!

    3. παρε το ζαβο το γιοκα σου μαζι με την σακκαρουλα και την πολωνοεβραια γυναικουλα σου…κι ολο σου το μαμημςνο σοι…και τραβατε στον αγυριστο….

    4. Το όνειρο όλων των Ελλήνων

    5. Τσάκισε στο ξύλο και στα χημικά κόσμο στο σύνταγμα επειδή κρατούσαν την σημαία με τον σταυρό ο καραγκιόζης. Και μετά υπερηφανευοταν στην μερκελ και στον μακρόν πως έχει το πάνω χέρι και έχει κάνει τους Έλληνες δούλους. Αυτος είναι ο καραγκιόζης που βγάλατε πρωθυπουργό.

    6. μωρή πούστρα κούλη θεωρείς ο Βαξεβάνης και το Μακελειό αν δεν ηταν σίγουροι και δεν ειχαν ψάξει το θέμα θα έβγαζαν ετσι απλα το δημοσίευμα;; Νομίζεις οτι είναι ηλίθιοι σαν εσένα;;Γιατί μωρή κούλα δεν διαψεύδεις με στοιχεία; Γιατί είσαι πούστρα και εχει χεσμένη τη φωλια σου

    7. Στεφανε βαλε υποψηφιοτητα στις επομενες εκλογες !!! Θα σε ψηφισουμε και θα σε κανουμε Πρωθυπουργο !!!!!

    8. Στηριζουμε και διαβαζουμε μακελειο καθε μερα την μοναδικη εφημεριδα με πραγματικο ρεπορταζ που πολεμαει την εξουσια

    9. χααχχαχαχαχαχχαα,,δεν σε χάλασε….. κουλέ ? μαζέψου γιατί έχουν μαζευτεί πολλά όπως βλέπεις γουρλομάτη@

    10. Το αστείο είναι ότι ο χαγιαβός μητσοτάκουλας, πίσω από τις αλήθειες που λέγονται και γράφονται γι΄αυτόν, το σόϊ του και τους παρατρεχάμενούς του, βλέπει μόνον τον Χίο και τον Βαξεβάνη … Το ότι έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του, ακόμη και οι δικές του νεοδημοκρατικές μυξοπαρθένες, θα το αντιληφθεί το βράδυ των εκλογών και δεν θα ξέρει κατά πούθε να κάνει …

    11. Έλα καλέ! Μέλος της Αγίας οικογένειας και αυτός…

    12. Θα πάει στο δικαστήριο, λέει το γατάκι! Χαχα νιάου νιάου Και ΤΙ θα δείξεις εκεί βρε μιζοτάκη; έχεις (σοβαρά) στοιχεία να παρουσιάσεις ή θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; lol

    13. Μια χαρά τα πάει ο Κυριάκος και έχει εκμηδενίσει τους λαϊκιστές

    14. Πολυ ωραία του τα πες αλλά να χαρείς πάρε πίσω αυτο με τον αυτισμο…Βγάλε μία ανακοίνωση συγγνώμης…Ξέρεις τον λόγο…

    15. Δεν είναι κακό ο αυτισμός.
      Κακό όμως είναι να έχεις ψυχικές και ψυχολογικές ιδιότητες αυτισμού που παρεκκλίνουν ισχυρότατα του μέσου όρου και δημιουργούν ελαττωμένη ή και μηδαμινή ενσυναίσθηση, αυτό να το αποκρύπτεις και με δόλο να αναρριχηθείς σε ύπατο αξίωμα διοίκησης, ταλαιπωρόντας ένα ολόκληρο έθνος.
      Τότε ναι, ο αυτισμός είναι πρόβλημα.

    16. Με αυτους που ψηφισαν το καθυστερημενο να τα βαλεις….

      Οχι με το τσιρακι των μασσονων Στεφανε….ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    17. Στέφανε ό γουρλομάτης σού πέταξε τό γάντι.Επίθεση κατά μέτωπο.Πόλεμος άντρας μέ άντρα.Καθά-
      ρισε σάν νέος Ηρακλής τό διεφθαρμένο άντρο τών ανωμάλων καί πισωγλέντηδων τού εξόφθαλμου.
      Γιάννης Λάκων

    18. Κατάρα και αφορισμούς έχουν φάει. Και αυτός και οι αυλικοί του και όλα τα βοθροκαναλα Σκαι Πρώτο φλεγμα mega και λοιποί.

    19. Παρακαλώ πολύ μην βρίζετε τους αυτιστικούς……….. Έχουν περισσότερο ήθος, τιμή και αξιοπρέπεια από αυτόν τον κύριο…… Ευχαριστώ………

    20. Την ξέσκισε άγρια την πολωνοεβραία που παντρεύτηκε, ο καλαματιανός και τώρα κυκλοφορεί με πατερίτσα! LoL Μήπως είναι συκοφαντία και αυτό;

    21. ο αρχιμακελάρης της Ελλάδος σάϊκο-μητσοτάκης αποκαλείς μακελάρηδες τους δημοσιογράφους πατριώτες γιατί βγάζουν τις βρωμιές του στη φόρα. Ε είμαστε σε καλό δρόμο τότε, άξιο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. σσ. την φωτό την κρατάω, είναι συλλεκτική!!!

    22. Πω πω πω χιόνια στα ορεινά, βροχές στα πεδινά το άρθρο! Respect!

    23. Έτσι, μια χαρά τα λέτε, όπως πρέπει να ειπωθούν, Εύγε.

    24. Ο/Η παρατηρώ μια επιείκεια για τον προδότη Β' της Μακεδονίας λέει:

      κάτι τέτοιοι στρώνουν μόνο με ‘ξύλο,ξύλο,ξύλο’ όπως έλεγε και ο παραλίγο μακαρίτης Λάκων.. Και ρωτάω εγώ, έχουν καμιά αξία τα rafale όταν ο ελληνικός λαός είναι διχασμένος στο έπακρο;; Μόνα τους θα πάνε να πολεμήσουν; Ή μήπως θα πάνε να πολεμήσουν τα λοατκι και τα λαθρο που μάζεψε στο προεδρικό μέγαρο η ΕΚΛΕΚΤΗ του κούλη για να γιορτάσουν λέει παρέα τη Δημοκρατία;

    25. εγω εχω ασπεργερ ειναι στο φασμα του αυτισμού μην με προσβάλετε και λετε οτι αυτο το μούτρο εχει το σύνδρομο μου !!

    26. Εύγε,!! Γιατί μας τα έχει πρήξει… φτάνει τον βαρέθηκαμε και αυτόν και τα γιουσουφακια του.

    27. Φτύστε τον,σωστός μπάρμπα Γιώργος,ὁ χαϊτζαβάτης πού στάχτη καί κουρνιαχτό νά γινη τό κ᾽νάβ᾽

    28. Χαίρετε κύριοι και κυρίες. Επειδή έχω αυτιστικό παιδί, και τραβάω έναν ανείπωτο Γολγοθά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείτε τον όρο αυτό, όχι για τον Μητσοτάκη, αλλά γενικά, όταν θέλετε δηλαδή να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον. Ευχαριστώ.

      1. Θα συμφωνήσω είναι μία βρισιά προς αυτά τα αθώα παιδιά τα οποίοι δεν φταίνε τίποτε για τον ανεγκέφαλο.
        Φταίνε οι γονείς του και οι ανεγκέφαλοι πάτρωνες που αποφάσισαν να κάνουν πρωθυπουργό έναν ακατάλληλο άνθρωπο για να ελέγχουν τις πράξεις του και ντροπή τους.

    Comments are closed.