ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ;;; ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΧΙΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    xios-karaivaz

    Η Εισαγγελία της Αθήνας, άσκησε αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον του Στέφανου Χίου και ενεργοποίησε την αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψή του, με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.  Η δίωξη αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας του Χίου, στο οποίο βλέπει σύνδεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, με ανθρώπους στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Κατ αρχήν να θυμίσουμε πως σύνδεση με το Μαξίμου, είχε δει και στη δική του απόπειρα δολοφονίας , πριν από εννιά μήνες. Η Εισαγγελία όμως δεν είχε ασκήσει  καμία αυτεπάγγελτη δίωξη. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

    Ο Χίος κατηγορείται πως κάνει διασπορά ψευδών ειδήσεων. Δηλαδή, κανένας από όσους αναφέρει ή φωτογραφίζει στο δημοσίευμα, δεν προσέφυγε εναντίον του, δεν τον μήνυσε και δεν τον κατήγγειλε καν στην κοινή γνώμη. Οπότε , νομικά και λογικά μιλώντας, ένας  Εισαγγελέας της Αθήνας, αφού διάβασε το συγκεκριμένο δημοσίευμα και αφού διαπίστωσε πως διασπείρει  ψέματα, διέταξε να συλληφθεί.
    Αυτό όμως σημαίνει, πως ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας, γνωρίζει ποιος σκότωσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, οπότε και εκ των πραγμάτων γνωρίζει πως το δημοσίευμα είναι ψευδές. Αν γνωρίζει όμως ποιος είναι ο δολοφόνος, εκτός από το να διώξει τον Χίο, πρέπει να ενημερώσει τις Αρχές.

    Αν δεν το γνωρίζει, τότε έχει κάνει μια παράνομη πράξη και το χειρότερο, δημιουργεί έντονες υποψίες πως δέχεται εντολές και κάνει παράνομες πράξεις για να δημιουργήσει εντυπώσεις ή για να εκφοβίσει.

    Η Εισαγγελία της Αθήνας, έχει υποχρέωση να καλέσει το Χίο ή οποιονδήποτε δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία και να διατάξει έρευνα. Αφού διενεργηθεί η έρευνα, ή αφού βρεθούν οι δολοφόνοι και αποδειχθεί πως δεν ισχύουν όσα δημοσιεύτηκαν, μπορεί η Εισαγγελία να προχωρήσει και σε διώξεις. Διώξεις όμως με χαρακτηρισμούς περί ψευδών ειδήσεων, χωρίς στοιχεία, είναι παράνομες και (ξαναλέω) ύποπτες για τη σκοπιμότητά τους.

    Η προσπάθεια σύνδεσης της αλήθειας και των στοιχείων, αυτομάτως με την ποιότητα δημοσιογραφίας του Χίου είναι νομική παρεκτροπή. Ο νόμος είναι ίδιος για όλους. Αν για παράδειγμα, ο Χίος είναι παρών όταν ένα αυτοκίνητο τραυματίζει έναν άνθρωπο και τον εγκαταλείπει, είναι αυτονόητο πως θα κληθεί ως μάρτυρας να καταθέσει. Δεν υπάρχει νόμος που λέει πως αν ο μάρτυρας είναι ο Χίος, εξαιρείται.

    Η Εισαγγελία δεν κινεί διαδικασίες με βάση την προσωπικότητα των πολιτών, ούτε με βάση υποκειμενικά χαρακτηριστικά, αλλά με βάση τα πραγματικά στοιχεία και το  έγκλημα.

    Οπότε η Εισαγγελία πρέπει να απαντήσει αν γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Καραϊβάζ (και μάλιστα αν αυτός δεν σχετίζεται με όσα περιγράφει ο Χίος) ή, αν κάνει κάποια νομική ενέργεια, αυτή μπορεί να είναι μόνο έρευνα με βάση τα καταγγελλόμενα.

    Έχουμε να κάνουμε με νομικό Μεσαίωνα. Η Εισαγγελία με την πρακτική της δημιουργεί ένα πλέγμα ενοχοποίησης όλων των Εισαγγελέων και υπόνοιες, πως επιχειρεί να κάνει τη βρόμικη δουλειά για τους εμφανιζόμενους ως θιγόμενους. Οι οποίοι πρέπει επίσης να απαντήσουν γιατί δεν κάνουν μηνύσεις για να αποκαταστήσουν το όνομά τους. Θα έχουμε και συνέχεια.

    Πηγή: documentonews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Κυριε εισαγγελεις

      Δεν υπαρχει κανεις που να εχει αρχιδια σε αυτον τον δικαστικο κλαδο? Εναν αθωο ανθρωπο τραβατε στα δικαστηρια. Κοιταξτε προς την μερια του μαλακα σας πρωθυπουργου Κουλη να δειτε με ποσους διεφθαρμενους και αχρηστους κανει παρεα?

    2. Ο καιρός θα έρθει όταν θα τραβήξουν τον Μιτσοτάκη από μια τρύπα στο έδαφος, όπως ο Καντάφι και ο Σαντάμ Χουσίν.

    3. Οιδολοφονοι της μαρφιν???οι δολοφόνοι Φουντούλη και καπελωνη???ίδιοι είναι εκτελεστές οι πολιτικοί

    4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΑΙΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ….ΣΚΩΤΩΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΙΣΟΒΕΙΤΕΣ ΠΟΙΝΗΚΟΥΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

    5. Ελλάς στο μεγαλείο σου για να μπεις σε σούπερ μάρκετ υπάλληλος πρέπει να έχεις Υπουργό αν έχεις λεφτά Κανείς δεν σου κάνει κουμάντο αν είσαι πολιτικός έχεις ασυλία και πας στο χωριό σου εννοώ λαός είναι κλειδωμένος μες στα σπίτια του σαν να είναι στην φυλακή και χωρίς δίκη κιόλας

    6. για να αποφασισει καποιος να γινει εισαγγελεας πρεπει να εχει ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ @@@. Δυστυχως ομως στην Ελλαδιτσα μας ΚΑΙ ΑΥΤΟ εχει παρερμηνευτει. και ηρθανε τα πανω κατω. ΠΟΛΛΑ @@@ γινανε εισαγγελεις. καμμια φορα σκεφτομαι οτι οσο υπηρχε η 17Ν ολα αυτα τα @@@ ειχανε λουφαξει. ειλικρινα κατι τετοιες στιγμες ασυδοσιας μου λειπει εκεινη η εποχη. εγω ΠΟΤΕ δεν ειχα και δεν εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη. δυο φορες καμενος πιστευω οτι ειναι αρκετες για να εχω αυτη την αποψη.

    7. Noor 1 κοκαϊνες άνθρωποι του υποκόσμου
      ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΙ αστυνομικοί ΕΝΑ ΚΡΆΤΟΣ
      ΜΠΆΧΑΛΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΎΜΕ.
      ΚΡΊΜΑ…….

    8. Δεν μας είναι άγνωστες τετοιες παράνομες και παράτυπες ενέργειες ,γενικά με την ΝΔ ( Βλέπε Σαμαρά ). Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας εκτελεί εντολές και τα παίρνει.

    9. Αυτό είναι το καλύτερο άρθρο που έχω διαβάσει μέχρι τώρα.
      Μπράβο για το θάρρος του Στέφανου.

    10. Αυτό το τελειωμένο παρακράτος γεμάτο προδότες… φυσικά θα καλύψει τα πάντα….που εκθέτουν την δικτατορία τους… κράτα γερά Στέφανε….ότι βοήθεια χρειαστείς πες μας….να σταθούμε….
      κάτω έχω το email.
      δεν αντέχω άλλο πρέπει να αντιδράσουμε…
      στείλτε μου …

    11. Στην ζωή πάντα έτσι ήταν τα πράγματα. Υπάρχει ο απλός λαός, ο μισθωτός δηλαδή, υπάρχει και ο μεροκαματιάρης. Ως εδώ όλα καλά. Υπάρχει όμως και η άρχουσα τάξη των πολιτικών, των επιχειρηματιών και των ΜΜΕ που τους υπηρετούν. Δυστυχώς όποιος τους ενοχλήσει αυτούς, τότε………………….

    12. Γελάει όλη η Ευρώπη. Βάζουν την φωτογραφία της Ελλάδας και γράφουν επάνω… Welcome in Colombia! Της π@υτανας γίνεται, όποιος γουστάρει αγοράζει ένα πιστόλι και σκοτώνει όποιον γουστάρει από δημοσιογράφους μέχρι τον υπάλληλο μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σε επαρχιακή πόλη. Λαθρομετανάστες κάνουν ότι γουστάρουν, βιάζουν σκοτώνουν ληστεύουν ανυμπορα γεροντάκια. Και η κυβέρνηση μιλάει συνεχώς για αρρώστιες ιούς και κλείνει τον κόσμο στα σπίτια χωρίς ελευθερίες χωρίς δικαιώματα και χαρά. Ξεφτίλα.

    13. Ακριβώς επειδή ξέρουν ότι έχει δίκαιο ο Χίος, γιατί ενεργούν έτσι.
      Οι περισσότεροι προδότες του κυνοβουλίου και τα όργανά τους σε ΕΛΑΣ, Μ.Μ. Εξαπάτησης, και “δικαιοσύνη”, είναι χωμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε κυκλώματα παιδεραστίας, δολοφονιών και εθνικής προδοσίας.
      Γι’ αυτό και ποτέ δεν πιάνονται αυτά τα κυκλώματα από την ΕΛΑΣ, εκτός από τα “μικρά μαγαζάκια” που τους ανταγωνίζονται.
      Όσο για τους εισαγγελείς της χώρας μας, θα πρέπει να ντρέπονται!
      Ξεφτιλισμένα υποκείμενα, χωρίς ντροπή και τσίπα.
      Αηδιάζω μόνο που τους σκέφτομαι.

    14. Έλα παιδιά, άρχισαν τα παλαβά τους πάλι όπως με τον Γκιολια για… πληρωμένους δολοφόνους από το εξωτερικό που πήραν αεροπλάνο και έφυγαν!!! Όλο έτσι λένε όταν δεν θέλουν για κάποιο λόγο να συλλάβουν τους δολοφόνους. Οπότε καταλαβαίνετε..

    15. Μας κυβερνά το noor1 και η υπόλοιπη κουστωδία μαφιόζων….

    16. Ποιος ειπαμε οτι διοριζει τον εισαγγελεα, στη μπανανια?

    17. Οσοι δεν συλλαμβανονται, μια χαρά τους γνωρίζουν.

    18. Διέταξε διενέργεια έρευνας ντεεεέ
      Αλλά πουυυυυύ

    19. Γελάνε και τα τσιμέντα με τους εισαγγελείς απτα λιντλ-υπαλλήλους της χούντας

    20. Άμεση η παρέμβαση της δικαιοσύνης των κοτζαμπάσηδων για να προστατέψουν τους ηθικούς αυτουργούς.
      Κολομβία των βαλκανίων.
      Η κανονικότητα του Μητσοτάκη.

    21. Η μαφία του Μαξίμου κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

    22. Φυσικά και ξέρουν τους δολοφόνους αλλά φυσικά δεν πρόκειται να τους συλλάβουν όπως στην περίπτωση του Στέφανου του Γκιολια και τόσων άλλων. . Εάν δεν τους ήξεραν πολύ απλά δεν θα προχωρούσαν σε αυτόφωρο για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Και που ξέρουν πως είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων αφού μας λένε πως δεν τους ξέρουν τους δολοφόνους? Εάν δεν τους συλλάβουν αυτούς και τους επίδοξους δολοφόνους του Στέφανου, τότε κάθε κατηγορία εναντίον του Μαξίμου έχει λογική και βάση.

    Comments are closed.