ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΝΔΩΝΗ! ΓΙΑΤΙ;

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-kyriakos-vouli-antiparathesi_0

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να κάνει συνεδρίαση στην Ολομέλεια για την “ποιότητα του δημόσιου διαλόγου” αλλά μάλλον του γύρισε μπούμερανγκ καθώς το θέμα “γύρισε”, όπως ήταν αναμενόμενο στην υπόθεση Λιγνάδη και στη μη παραίτηση της Μενδώνη.

    Ο Κούλης μεταξύ άλλων, κλήθηκε να υπερασπιστεί τη χαμένη τιμή των παιδεραστών, αφού προσπάθησε να πείσει ότι δεν ήξερε τον Λιγνάδη, ότι δεν τον γνώριζε πριν να τον δει στο θέατρο, αλλά και για Νίκο Γεωργιάδη, για τον οποίο έδωσαν πάτημα στον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει.

    Πιο σωστά, ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στον ποινικό κώδικα που άλλαξε τόνισε ότι “στη μόνη περίπτωση που τον χρησιμοποιήσατε ήταν στην περίπτωση του Νίκου Γεωργιάδη, του ανθρώπου που είχε σχέσεις με παιδιά, και έτρεχαν οι βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν”.

    Βέβαια, στην τριτολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να υπερασπιστεί τον Γεωργιάδη και τους βουλευτές του είπε πως: “Για τα ζητήματα του βιασμού δεν ήσασταν σωστά ενημερωμένος κ. Τσίπρα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι από τη στιγμή που αλλάζει ένας ποινικός κώδικας, που εσείς ψηφίσατε αιφνιδιαστικά και χωρίς εξήγηση, ισχύει η ευνοικότερη διάθεση”.

    Μιλιά όμως δεν έβγαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το “Μακελειό” παρά τις συνεχείς αναφορές του κ. Τσίπρα στην εφημερίδα μας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε λέγοντας στον πρωθυπουργό “φέρατε εδώ το Μακελειό που έγραφε για τον πατέρα μου ότι έκανε δουλειές με τη χούντα και ουσιαστικά το ακολουθούσατε.

    Αντί απάντησης όμως, ο Κούλης απάντησε πως: “Εσείς καλλιεργείται τη λάσπη και δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Ειχα το θάρρος να ζητήσω να ανακαλέσει βουλευτής μου για ανάρτησή του. Μας διαβάσατε αναρτήσεις της κ. Αγαπηδάκη. Μπορεί το ύφος της να με ξενίζει και να το θεωρώ ακραίο, αλλά γράφτηκαν όταν ήταν πολίτης. Δεν είχε δημόσιο αξίωμα”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Είναι εν γνώση της αμερικανικής πρεσβείας η χυδαία επίθεση Μητσοτάκη σήμερα στην βουλή εναντίον του αμερικανικού λαού και των αμερικανικών θεσμών?

    2. Ανωμαλος ανωμάλου μάτι δεν βγάζει…. Α ρε λελο μάπες που θες..

    3. Ολοι τους φαγώνονται τώρα, μετά τις αποκαλύψεις, μεταξύ τους και αλληλοκαρφώνονται.Ποιόν να διώξει, ποιόν ν’ αφήσει, που όλοι τους είναι μιά συμμορία κι άμα μιλήσει ένας θα καούν όλοι;

    4. Τρέμει να τιν δίωξη γιατί θα του βγαλη πολλά λερομενα και αυτουνού, καλά τις Μαρεβα γνωστά τα ξέρουμε

    5. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    6. και ο τσιπρας να ηταν εξουσια τα ιδια θα γινοντουσαν τα ιδια σκατα ειναι μην ξεχνατε ειναι εγληματικο και τραγικο

    7. Στέφανε ξέρεις τι γράφουν στο διαδίκτυο? Σχετικά με το Γελιαμεπ. Εκτός του ότι έχουν κατηγορηθεί από μέσα ενημέρωσης για εμμισθες σχέσεις με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, υπάρχει περίπτωση, ερώτηση απλή, αυτή η ανθελληνική συμμορία πρακτόρων (σύμφωνα με δημοσιεύματα και μέσα ενημέρωσης) υπαρχει περίπτωση να εντελουν πληρωμένους δολοφόνους να βγάζουν από την μέση τους… ενοχλητικούς? Εντάξει στο διαδίκτυο χαμός γίνεται, αλλά τέτοιο μένος ενάντια στην Ελλάδα την ιστορία την νεολαία και όλο τον λαό της με ταυτόχρονη εξύμνηση της Γερμανίας, όλο αυτό σε τι συμπεράσματα οδηγούν?

    8. Είναι όλοι Μασόνοι μάλλον και οι μασόνοι είναι σαν αδέρφια !
      Ή μπορεί να’ναι αδερφάτο αχαχαχα ο κόσμος βλέπει και κρίνει και δεν βλέπει πράξεις που παραπέμπουν σε ανθρώπους που φοράνε παντελόνια !

    9. μπεεεε..προβατα ..ε ρε προβατα .. ολοι πληκτρολογειτε την κοτσανα σας αλλα κανενας δεν βλεπω να κουνιεται να ριξει την κυβερνηση ! τι περιμενε αλλο ! δηλ τι παραπανω επρεπε να βγει στη φορα ωστε να πεσει μια κυβερνηση! πραγματικα ντροπη και μονο ντροπη ! αν ηταν ετσι οι εθνικιστες καθι οι γκριζοι λυκοι στη τουρκια θα μασταν πολυ τυχεροι ..αλλα δεν ειναι .. οι δικοι μας πολυ φουξια και ροζ νταντελα ρε παιδιακι μου!

    10. 1. Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ασυνόδευτα για να τα πασάρει στους παιδεραστες που θα είναι και ο ίδιος.
      2. Η Μενδώνη δε το κουνάει γιατί τον απειλεί ότι αν παει κάτω θα τον πάρει μαζί.
      3. Ο Λιγδάνης δε τους ενδιαφέρει αλλά ξέρει πολλά και αν πάει κάτω θα τους πάρει μαζί.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
      Α. ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
      Β. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΕΙΔΙ = ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΦΑΚΑΝΙΑΚΗΣ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ
      Γ. Η ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      Δ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ (ΤΟ Γ) ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ‘ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ” ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.
      Ε. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
      Ζ. ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
      ΕΛΕΝΗ.
      ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ

    11. Αμερική γίναμε. Έχουμε έναν παιδεραστή ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό!

    12. Δώστε, ρε παιδιά, ό, τι ξέρετε σε ένα φύλλο ποταμό να λυτρωθεί η χώρα. Γιατί τα φυλάτε; Προστασία τους δίνετε έτσι. Δώστε τους όλους μια κι έξω. Και για σας πιο ασφαλές είναι και για την Ελλάδα πια μονόδρομος αν είναι κάτι να φτιάξει.

    Comments are closed.