ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ… ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ. ΛΑΓΟΣ Ο ΧΑΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ… ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ

    Κοινοποίηση:
    dafnimitsotaki

    “Λαγός” του Μητσοτάκη ήταν και ο γαλάζιος βουλευτής Πνευματικός που έβαλε μπροστά ξανά την ιδιωτικοποίηση και την εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας, με αφορμή τη “διαλογή” των καρκινοπαθών ανάλογα με το κόστος .της νοσηλείας τους. Και μπορεί ύστερα από τον σάλο και δυο ολόκληρες μέρες να τον έβγαλε στην άκρη ως… μαρτυριάρη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτό είναι και το σχέδιο του Κούλη για την Υγεία μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησής του.

    Μάλιστα όχι μόνο για …ιδεολογικούς λόγους αλλά οικονομικούς και …οικογενειακούς αφού στο χώρο -και- της Υγείας ο,τι έχει απομείνει θα δοθεί κι αυτό στο διεθνές κερδοσκοπικό CVC που έχει βολευτεί ως …αντάλλαγμα η μεγάλη κόρη του Κούλη και της Μαρέβας.

    Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει καμιά άλλη κυβέρνηση -έστω κι αν το ήθελαν αρκετές- σε όλες τις προηγούμενες δεκαετίες, το έκανε ο αδίστακτος και επικίνδυνος Κούλης Μητσοτάκης διαλύοντας το εθνικό σύστημα υγείας. Και δεν το έκανε τόσο για λόγους πολιτικούς ή ιδεοληπτικούς μόνο, αλλά και για λόγους οικονομικούς. Για μπίζνες και μάλιστα όχι γενικά και αόριστα. Για μπίζνες με τις οποίες έχει άμεση σχέση η οικογένειά του. Ακόμη και η διάλυση του ΕΚΑΒ γίνεται για να διευκολυνθούν οι μπίζνες με τον στόλο πάνω από 200 ιδιωτικών ασθενοφόρων που πρόκειται να φέρει το CVC το  επόμενο διάστημα. Ιδιωτικά ασθενοφόρα που η χρήση τους θα είναι φαρμάκι για τον απλό πολίτη που προκειμένου να μην πεθάνει θα πληρώνει όσο όσο….

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. μην εισαστε φοβικοι. Η ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.
      ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ?
      ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    2. ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ , ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    3. Κάθε μέρα οι πολιτικοί μας επιβεβαιώνουν πόσο άχρηστοι, ανίκανοι, προδότες και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ είναι.

    4. Να παν να κρεμαστουν αυτοι που το ψηφισαν
      οταν θα χρειαστουν ιατρικη περιθαλψει ας παν να
      ζητιανεψουν απ τον Μητσοτακη.
      Οταν θα εχουν και αυτοι καρκινο θα τους προσφερει ευθανασια
      απλωχερα ο Μητσοτακης
      και να του πουν και ευχαριστω και πολυ τους ειναι.
      Τοτε θα ειναι οσφυγμος και ο τριγμος των οδοντων.
      Ουστ απο δω κοματοσκυλα να μου χαθητε

    5. Epostonmitsotakidon
      .
      Παιδια, εσεις των υπολοιπων χωρων. Να γραψετε στην ιστορια σας την αλήθεια για να την μάθουν οι επομενες γεννιες,
      “…Yπήρξε κάποτε στον πλανητη μας μια μακρινη και σκοτεινη εποχη, που λέγεται πως οι προγονοι μας ζουσαν μια άνιση, εκφυλη και ανηθικη ζωή. Καποια στιγμή οδηγηθηκαν στο χειλος της ολικης καταστροφης τους απο την υπερμετρη αλαζονεια μια γαμημενης κωλοοικογενειας των μητσοτακηδων που ειχαν ιδεες μεγαλειου και νομιζαν πως ηταν αυτοι οι μοναδικοι εκλεκτοι του κοσμου και οριζαν τις ζωες των άλλων σαν να ηταν θεοι και κοσμοκρατορες..
      …..
      ..και συνεχιστε γραφονρας “εργα και ημερες” της νεας δειμοκρατιας, πασοκ, καναλαρχες, δειμοσιογραφους, εφοπληστες..κλπ

    6. ……………………..αυτο λεγεται……………κενες απαντησεις…………..

    7. Ου βρε τομάρι παλιόσκυλο προστάτη των δομών ΜΚΟ δεν μπορείς πλέον να θεωρείσαι ότι εξυπερετείς την δημοκρατία παρά μόνο την πολιτική τυραννία προς τον Ελληνικό λαό.

    8. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι ο Μητσοτάκης θα μείνει στην πολιτικη ιστορια ως ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεωνας μιζαδόρος και εγκληματίας ολων των εποχών.

    9. Bravo του !!! Bravo του !!!! oχι ….. Bravo του !!!! ελληνικοτατο χουι….. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ παντα νουμερο 1!!!!! τον καλυτεροτερο εχετε!!!!! του αξιζει ενα γενναιο 50%……. στις ημιφανερες καλπες!!!!! και για το ποπολο….. χαμογελα, χειραψιες, αγγαλιες και ποδηλαταδες……👏👏👏😁😁😁

    10. με τις ιδιωτικοποιήσεις θα έπρεπε να καταργούνται οι εισοφρές σε ταμεία τις οποίες θα τις παίρνεις στο χέρι και θα κάνεις μια ιδιωτική ασφάλιση, οι ελάχιστες εισφορές για εργαζόμενους είναι 250 ευρώ τον μήνα ενώ στιυς ελεύθερους επαγγελματίες φτάνει γρήγορα στα 850 ευρώ τον μήνα, με τέτοια ποσά κάνεις τις καλύτερες ιδιωτικές ασφαλίσεις, φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει κανένα δικαίωμα το κράτος να επεμβαίνει στις ιδιωτικά παρεχόμενες υπηρεσίες λόγω πορδοϊού και άλλων τέτοιων πρωτοκόλλων θανάτου

    11. Βλαχόφατσα η κόρη του, σαν τη μάνα της. Ο ντόκτωρ Τζέκιλ και ο Μίστερ Χάιντ, ο γιατρός είναι πάνω απ’ αυτόν στη διεθνή σέκτα.

    12. Μακελειο,μην ξαναβαλετε τη φατσα του μαφιοζου στο site.
      Γραψτε οτι θελετε στο αρθρο,αλλα μην ξαναβαλετε τη φατσα του καρ..
      Τον σιχαινομαστε δεν θελουμε να τον βλεπουμε ειδικα εδω.

    13. Έλεος βρε Μακελειό ! Μην τα γράφετε αυτά γιατί ο μαζόχας λαός μπορεί διαβάζοντας τα να τους δώσει πάνω από 50% στις επόμενες εκλογές, εν αντιθέση αν γυρίσετε το αφήγημα και πείτε ότι είναι καλός ο κούλης μπορεί να τον ρίξουν στο 20%. 😄🤔

      1. θα μαγειρεψει τους ψηφους ο κουλης με τη singular logic και θα παρει πανω απο 60 τα εκατο

        μην αγχωνεσαι

    14. Τα funds όπως η CVC διακινούν γενικώς χρήμα αγνώστου προελεύσεως ή με διαφορετική διατύπωση ξεπλένουν βρώμικο χρήμα προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, μίζες πολιτικών κλπ.

    Comments are closed.