ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ Κ#ΛΟΓΕΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η “ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”! ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ Η… ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΜΙΣΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: “ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ…” [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    2021-09-21T192145Z_84461081_RC2J5N81Y68R_RTRMADP_5_UN-ASSEMBLY

    Ο βασιλιάς είναι γυμνός στην Τουρκία που χάρη στη δύναμη της φύσης, Ερντογάν και όλο το σκυλολόι του ξαφνικά έσκασαν. Σταμάτησαν να προσβάλλουν τους Έλληνες, σταμάτησαν να προκαλούν επιζητώντας εδάφη και δικαιώματα που δεν τους ανήκουν. Ξαφνικά η “Γαλάζια Πατρίδα” μπήκε στον κ@λο τους μπροστά στον ιλιγγιώδη αριθμό των νεκρών τούρκων που χτυπήθηκαν από τον Εγκέλαδο. Πλέον, οι νεκροί είναι τόσοι που γεμίζουν ένα μεγάλο στάδιο επιπέδου Champions League.

    Ο κίνδυνος να διαλυθεί τελείως όλη η τουρκική επικράτεια δεν έχει σταματήσει καθώς σε οριακή κατάσταση φαίνεται να είναι το τεράστιο φράγμα «Ατατούρκ» στην Ν.Α.Τουρκία μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, δηλαδή σε μικρή απόσταση από το φράγμα

    Όπως αναφέρεται «υπάρχουν πολλές ρωγμές στο φράγμα μετά τους τεράστιους σεισμούς».

    Η κοντινή περιοχή έχει ήδη εκκενωθεί.

    Οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι το φράγμα μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή και η καταστροφή που θα προέλθει μπορεί  να επηρεάσει μια περιοχή 30 τετραγωνικών χιλιομέτρων κοντά στο φράγμα.

     

    Ο Τούρκος καθηγητής σεισμολογίας Dr. Naci Görür σε αγωνιώδες μήνυμα του αναφέρει: «Καλώ αυτούς που έχουν την ευθύνη. Ελέγξτε αμέσως τα ρήγματα στο φράγμα».

    Το φράγμα του Ataturk αποτελεί τη βασική κατασκευή του Νοτιανατολικού Προγράμματος της Ανατολίας GAP (Güneydou Anadolu Projesi) που έχει ως σκοπό την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων των πηγών του Τίγρη και του Ευφράτη.

    Το πρόγραμμα GAP αποτελείται σήμερα από 13 φράγματα εκ των οποίων τα 7 ελέγχουν τα νερά του Ευφράτη και τα υπόλοιπα 6 τα νερά του Τίγρη. Εκτιμάται πως ακόμη ένα φράγμα πρόκειται να ολοκληρωθεί ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 14 από τα 22 που υπολογίζονταν αρχικά. Το Ataturk ανήκει στο περιβάλλον του Ευφράτη σχηματίζοντας την ομώνυμη αποθεματική λίμνη την τρίτη μεγαλύτερη στην Τουρκία. Η αποθεματική λίμνη έχει έκταση 817 τ. χλμ. και ο υδάτινος όγκος της εκτιμάται στα 48,7 κυβ. χλμ.

    Το ύψος των νερών της λίμνης το 1994 έφτασε στην υψηλότερη στάθμη του, στα 546 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας (amsl) αλλά έκτοτε κυμαίνεται μεταξύ 526 μ. amsl και 537 μ. amsl. Το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος για την ασφάλεια του φράγματος ανέρχεται στα 546 μ. amsl και το ελάχιστο για τη λειτουργία της υδροηλεκτρικής εγκατάστασης ανέρχεται στα 526 μ. amsl.

    Το φράγμα ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1983 και ολοκληρώθηκε το 1990. Οι διαστάσεις του είναι 169 μ. σε ύψος, το μήκος του υδροφράκτη (στέψη) ανέρχεται στα 1.670 μέτρα, το συνολικό μήκος του ανέρχεται στα 1.820 μ. και το ύψος του (σε σχέση με την επιφάνεια της θάλασσας) στα 549 μ. amsl.

    Ο όγκος της κατασκευής ανέρχεται στα 84,5 εκατ. κυβ. μ. (84×10^6 μ3). Ο τύπος του φράγματος ανήκει στην κατηγορία των λιθόρριπτων φραγμάτων πολλαπλής ζώνης με κεντρικό πυρήνα από σκυρόδεμα.

    Σκηνές Αποκάλυψης μετά τον σεισμό σε Τουρκία-Συρία! Πάνω από 2.600 οι νεκροί

    Την ίδια ώρα ξεπερνούν τους 2.600 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία, σύμφωνα με τον νεότερο, προσωρινό απολογισμό.

    Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε ότι οι νεκροί στην Τουρκία ανέρχονται στους 1.651 και τουλάχιστον 11.159 άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ κατέρρευσαν 3.471 κτίρια.

    Στη Συρία, στις ζώνες που ελέγχονται από τους αντάρτες και τους τζιχαντιστές, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 390. Στις επαρχίες που ελέγχονται από το καθεστώς του Δαμασκού, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 538 θύματα.

    Ο αριθμός των θυμάτων από τις δύο πολύ ισχυρές σεισμικές δονήσεις στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία αυξάνεται ώρα με την ώρα, καθώς χιλιάδες κτίρια έχουν καταρρεύσει και πάρα πολλοί άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι στα συντρίμμια. Οι μετασεισμοί, η βροχή και το χιόνι, σε συνδυασμό με την πτώση της θερμοκρασίας τη νύχτα, καθιστούν ακόμη δυσκολότερη την κατάσταση για τους εγκλωβισμένους και τους άστεγους, ενώ δυσχεραίνουν επίσης το έργο των σωστικών συνεργείων.

    Ο πρώτος σεισμός, στις 4.17 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), βρήκε τους κατοίκους στον ύπνο.

    «Με τη γυναίκα και τα παιδιά μου τρέξαμε προς την πόρτα του διαμερίσματός μας, που ήταν στον τρίτο όροφο. Μόλις την ανοίξαμε, όλο το κτίριο κατέρρευσε», αφηγήθηκε ο Ουσάμα Αμπντελχαμίντ, κάτοικος του Αζμαρίν, ενός συριακού χωριού στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Ουσάμα νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο Αλ-Ράχμα, στην πόλη Νταρκούς. Σε δευτερόλεπτα, βρέθηκε παγιδευμένος στα χαλάσματα της τετραώροφης πολυκατοικίας, αλλά «ο Θεός τον έσωσε», όπως λέει. Σώθηκε και η οικογένειά του.

    Στη Συρία, στις ζώνες που ελέγχονται από τους αντάρτες και τους τζιχαντιστές, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 390. Στις επαρχίες που ελέγχονται από το καθεστώς του Δαμασκού, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 538 θύματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Κακο ΨΟΦΟ να έχει ο σκ@τόψυχος βρωμομουσλίμης. Όλα τα πισογλεντηκα γλειφτρακια τρεις να υποβάλλουν τα σέβη τους στον σκ@τόψυχο βρωμομουσλίμι, και τους Σύριους και Κούρδους τους άφησαν στην μαύρη τους την μοίρα, κοπρόσκλυλα, πισογλέντηδες γλειφτρες των σκ@τοτουρκαλάδων, αεί σιχτιρ ρε γκιτ ρε.

    2. Μακαρι να καταστραφει η πουτανοχωρα που μονο προβληματα μας δημιουργει. Αν φυγει απο τον χαρτη αυτη η τριτοκοσμικη χωρα μαζι με τους καραγκιοζηδες Ερτντογαναδες κλπ τοτε ο πακτωλος χρηματων που ριχνουμε στα εξοπλιστικα ισως παει στον κοσμακη ,στα χαμηλα στρωματα που δεινοπαθουν. ισως μας λυπηθει ο Θεος κ τους εξαφανισει.

    3. Ποιά “γαλάζια πατρίδα¨? Σήμερα, ειδικοι αναλυτές, μιλούσαν δημοσίως για μετακίνηση της τουρκίας (κατά τρία μέτρα) προς τα Ανατολικά … Τα σημάδια δείχνουν ότι ούτε η φύση θέλει την τουρκία προς τα Δυτικά και φροντίζει -με σεισμούς και καταποντισμούς- να την επανατοποθετήσει στα πάτρια εδάφη των μογγόλων, που είναι η Μογγολία από τηνοποία εφόρμησανκαι καταπάτησαν τα Ελληνικά εδάφη της Ανατολίας …
      Στα τσακίδια τουρκόσποροι που θέλατε να μας το παίξετε και “παγκόσμια δύναμη” …
      Στα τσακίδια και στο διάολο, πολεμοχαρείς δολοφόνοι / γενοκτόνοι …

    4. Tο σαράι του ερντογάν των χιλίων δωματίων έπρεπε να χτυπήσει ο σεισμός και όχι των απλών ανθρώπων.

    5. Ρε αρχιμαλακα Ερντογαν φώναξε τον Αλαχ να σε βοηθήσει??

    6. Εντελώς τυχαία τη προηγούμενη μέρα απειλούσε τους Αμερικάνους.

    7. ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 9,8 ΡΙΧΤΕΡ
      ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ 1-3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.
      ΤΗ ΔΟΥΛΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΟΘΗΚΑΝΕ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΕΡΟΖΟΥΝΕ , ΛΕΣ & ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ , ΑΛΛΑ
      ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΙΘΟΥΝΕ Η ΟΥΝΟΙ , Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΚΟΜΑ , ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ -ΕΛΛΗΝΩΝ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ( ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ) !!

    8. Πρέπει να ετοιμαστεί ο δρόμος για τους βασιλιάδες της Ανατολής, όπως λέει η Αποκάλυψη, για να ξεκινήσει ο Αρμαγεδδών.

    9. Εμ όταν μας βρίζανε οι Τούρκοι τώρα τους γύρισε πίσω οπότε όπως έγινε και το 1999 αν θυμάστε καλά

    10. Οι άνθρωποι κάνουν σχέδια και Ο Θεός γελάει….

    11. Ο Τουρκικός λαός δεν μας φταίει σε τίποτα Ο Χριστός μας δίδαξε μόνο αγάπη και έλεος

    12. Θα χαιρονται οι ψυχες των αδικοχαμενων πιλοτων. Υπανθρωποι Τουρκοι.

    13. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΤΩΡΑ

    14. Σαν πιο πολιτισμενοι ας χαμηλωσουμε τους τονους τουτη την ωρα! Απλα ο καθε ηγετισκος θα πρεπει να μαθει οτι με τη φυση και τις ασθενειες δεν τα βαζει γιατι απλα δεν μπορει οσο γιοματη και ναναι η πορτοφολα!

    15. ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ.ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
      ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    Comments are closed.