ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΤΗΣ Ν.Δ., ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΤΟΥ “ΜΗΤΕΡΑ” ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ Ι.Χ. – ΠΩΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    kolaouzos

     

    Στον ανακριτή παραπέμφθηκαν τα μέλη της σπείρας που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα και τα πουλούσε, μέλος της οποίας είναι και υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας και μαιευτήρας του ΜΗΤΕΡΑ.

    Ο Εισαγγελέας, απήγγειλε σήμερα δύο κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες και δύο σε βαθμό πλημμελήματος. Οι έξι συλληφθέντες για την υπόθεση οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη που, κατά περίπτωση, αφορά τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρας απάτης άνω των 120 χιλιάδων ευρώ και της ψευδούς καταγγελίας ενώ ένας εκ των κατηγορουμένων βαρύνεται επιπλέον με παράνομη οπλοκατοχή.

    Η υπόθεση που εξιχνιάστηκε μετά από πολυήμερη έρευνα της Αστυνομίας η οποία ξεκίνησε μετά από δήλωση κλοπής ακριβού αυτοκινήτου από χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η οργάνωση -στην οποία έχει κεντρικό ρόλο έχει έμπορος αυτοκινήτων- διέλυε υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή της τα δήλωνε ως κλαπέντα, εισέπραττε ασφαλιστικές αποζημιώσεις και εν συνεχεία τα συναρμολογούσε και τα διέθετε ξανά προς πώληση.

    Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο θα λάβουν προθεσμίες για τις απολογίες τους.

    ΠΩΣ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ο  γυναικολόγος-μαιευτήρας, μέλος του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του “πιάστηκαν στη φάκα”, όταν ο γυναικολόγος κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας του Αεροδρομίου, ότι του αφαίρεσαν, από τον χώρο στάθμευσης του Αερολιμένα, πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Bentley που αγόρασε 120.000 ευρώ και το οποίο είχε σταθμεύσει προκειμένου να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία. Ω, του θαύματος η Bentley βρέθηκε την επομένη στη Μεταμόρφωση, αλλά «γυμνή», μόνο ο σκελετός της. Το κύκλωμα είχε αφαιρέσει τον κινητήρα, τις πόρτες, το καπό και άλλα εξαρτήματα. Ύστερα από την ανάλυση των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων (κάμερες αεροδρομίου κ.τ.λ.), αποκαλύφθηκε η δράση συμμορίας με την εμπλεκόμενη εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων του Παπαμιχαήλ.

    Όπως διαπιστώθηκε, ο καταγγέλλων γυναικολόγος, κατ’ εντολή του Παπαμιχαήλ, στάθμευσε το αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο μετά παρέλαβε μέλος της σπείρας, το οδήγησε σε αποθήκη, όπου τα άλλα δυο μέλη της σπείρας ανέλαβαν την αποσυναρμολόγησή του. Μετά την  αποσυναρμολόγηση, άλλα μέλη της σπείρας μετέφεραν το σασί (αρ. πλαισίου) στη Μεταμόρφωση, προκειμένου μετά τη δήλωση κλοπής να αιτηθεί ο κάτοχός του, αποζημίωση από την Ασφαλιστική Εταιρεία. Στη συνέχεια τα μέλη της σπείρας θα μοιράζονταν μεταξύ τους το μεγάλο ποσό της ασφαλιστικής αποζημίωσης.

    Μοίρασαν την αποζημίωση

    Τα πράγματα ήταν… απλά: ο έμπορος (υποτίθεται πως) πωλούσε ακριβά αυτοκίνητα στον γιατρό, με την εικονική αγοραπωλησία να φτάνει τις πολ-
    λές χιλιάδες ευρώ. Ο γιατρός πάρκαρε το αυτοκίνητο (π.χ. μια Bentley) στο παρκινγκ του αεροδρομίου και έφευγε για Αλβανία όπου έκανε συχνά ταξίδια για δουλειές. Όταν επέστρεψε από ένα από τα ταξίδια του, υποστήριξε ότι το πολυτελές αυτοκίνητο είχε κλαπεί. Δήλωσε την κλοπή και καθώς το αυτοκίνητο ήταν ασφαλισμένο, ο γιατρός πήρε αποζημίωση από την ασφαλιστική 70.000 ευρώ! Δεν γνώριζε, όμως, ότι η δράση του κυκλώματος είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών και από τις κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί είδαν τις κινήσεις του κυκλώματος και διέκριναν ένα από τα μέλη της σπείρας να κλέβει την Bentley…

    Κατασχέθηκαν 122 Ι.Χ.

    Η συμμορία προχωρούσε σε εικονικές κλοπές των οχημάτων που της ανήκε, τα διέλυε και αφού δήλωνε την κλοπή στις ασφαλιστικές και εισέπραττε τις αποζημιώσεις, στη συνέχεια τα συναρμολογούσε σ’ άλλα κουφάρια και τα πούλαγε κανονικά, βάζοντας στην τσέπη εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Από τις έρευνες κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών και 122 πολυτελή οχήματα των οποίων εξετάζεται η νομιμότητα κατοχής και η προέλευσή τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μετά, τα ξανασυναρμολογούσε. Πώς τα πούλαγε; Για να πουλήσεις αυτοκίνητο έχει μια διαδικασία, πρέπει να φαίνεται στην εφορία δικό σου, να έχει περάσει όλα τα Κτέο, και λοιπά. Λογικά θα πρέπει να φαίνεται κάπου στα χαρτιά ότι κάποια στιγμή εκλάπη.
      Ο αγοραστής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα όταν έχει αγοράσει κλεμένο;

    2. ΔΗΜΕΥΣΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    3. Τώρα όλοι τους να μπουν στον Κορυδαλλό για πολλά χρόνια έτσι για να μάθουνε τι πάει να πει διακοπές στο φρέσκο

    4. Συγχαρητήρια στο μακελειό Μιλαει την γλώσσα
      Της αληθειας. Μπράβο.

    5. Αυτή είναι η Ελλάδα…η χώρα της πουστιας!!!μπανανιαααααα

    6. 200 χρόνια φυλακή στον καθένα! Για νά σταματήσουν τα αστεία.😠

    7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Μακελειο.Ειστε παληκαρια και τους απολυπτετε τους κλεφτες και τους απατεωνες.Με ονοματα και φωτο.Τα αλλα σαιτ,ειναι διαπλεκομενα λαμογια,πορνες της δημοσιογραφιας.Τους καλυπτουν,γιατι ειναι ιδιοι απατεωνες μ αυτους

    8. Η Ελλάδα κυβερνάται από από τούς εξής παράγοντες: Κλεπτοκρατία,Πουστοκρατία,Πουτανοκρατία,
      Εβραιοκρατία.Διάλεγε καί παίρνε.
      Γιάννης Λάκων

    9. Από “άριστους” άλλο τίποτα. Γεμάτη είναι η ΝΔ. Ξέρω κάτι άχρηστους στο χωριό μου που είναι φουλ μες το κόμμα και τους Δήμους και ψάχνονται για να γίνουν βουλευτές. Ψεύτικα βιογραφικά και πούλημα μουρης. Στον ιδιωτικό τομέα δεν άντεξαν ούτε 3 χρόνια. Αλλά πάντα πρώτη μούρη όταν γίνονται εκδηλώσεις της ΝΔ ή ομιλίες του Κουλη.

    10. Μπραβο στις ηλεκτρονικες καμερες που ανακαλυψαν την απατη. Αμα περιμεναμε απο τους αστυνομικους θα ειχαμε γερασει.

    11. ……Το κουτρο νιθι τοπαιζε διποδο με πτυχιο και με νοοτροπια Αλμπανιαν μπο’ι’…..

    12. Ελλάς Ελλάς η χώρα της πουστιας!!
      Αλλος ένας άριστος της ΝΔ

    Comments are closed.