ΓΙΑΤΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΡΙΣΗ” ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ: «ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

    Κοινοποίηση:
    gourgoulianis2-1280x720

    «Βόμβες» από τον διευθυντή της πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Κώστα Γουργουλιάνη, ο οποίος τόνισε πως θα βγουν πολλά που έχουν γίνει στο όνομα της πανδημίας.

    Στο 1ο Webinar (σεμινάριο το οποίο πραγματοποιείται εξολοκλήρου μέσω του Internet) στη Θεσσαλία μίλησε ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Κώστας Γουργουλιάνης, ο οποίος έκανε λόγο για υπερβολές που καταγράφονται με αφορμή τον κορωνοϊό, φέρνοντας ως παράδειγμα τη σύλληψη και τα πρόστιμα στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, αναφέροντας ότι προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο!

    «Σε κάθε πανδημία αναδεικνύεται η δοξομανία των γιατρών που ανταλλάσσεται με τον φόβο και τον τρόμο. Από τους ανθρώπους που μιλάνε (σ.σ. γενική και όχι επιστημονική αναφορά) αν δούνε κάποιον άνθρωπο με κορωνοϊό μερικοί θα τρέχουν μέχρι τον… Όλυμπο. Όταν τελειώσει η πανδημία θα ταλαιπωρηθεί η πολιτική ζωή γιατί τότε θα βγουν πολλά που έχουν γίνει στο…όνομα της πανδημίας», τόνισε αρχικά ο Κώστας Γουργουλιάνης.

    Ενώ συνέχισε λέγοντας «Υπήρξαν κορωνοϊοί που ήταν σαν… «προσεισμοί» για τον κορωνοϊό που έχουμε σήμερα. Τότε υπήρξαν 770 θύματα (SARS) και 850 (MERS). Πάντα υπήρχαν υπερβολές, όπως στη φυματίωση που έλεγαν στους ανθρώπους να μην παντρεύονται και ευτυχώς δεν τους άκουσαν» τόνισε ο Κώστας Γουργουλιάνης και συνέχισε:

    «Οι πανδημίες οδηγούν σε ακρότητες. Όπως για παράδειγμα αυτό που έγινε με τους δρομείς του Βόλου που αντί να τους ενθαρρύνουμε να τρέξουν, δέχθηκαν πρόστιμο για μαζική φυσική αθλητική δραστηριότητα. Μετά από λίγα χρόνια θα γελάμε με αυτό που συνέβη, όπως με τα μέτρα που είχαν πάρει για τη φυματίωση που έλεγαν ότι μεταδίδεται ένας αερογενής ιός από το ποτήρι. Υπάρχει ιοφοβία, απτοφοβία και θα πω ότι υπάρχουν υπερβολές για τη μετάδοση μιας ασθένειας και οδηγούν σε εισαγγελικές έρευνες. Πήγα προσωπικά το 2015 ως μάρτυρας σε μια υπόθεση μετάδοσης φυματίωσης και δε θα έχω πρόβλημα αν κληθώ στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης γι’ αυτό που συνέβη στους δρομείς του Βόλου», είπε ο κ. Γουργουλιάνης.

    Όπως αναφέρει το magensianews στο σεμινάριο το οποίο έγινε από αθλητικό σύλλογο και συγκεκριμένα από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα την άσκηση και την υγεία, υπήρξαν σημαντικές παρεμβάσεις για τον κορωνοϊό και όσα επιβάλλονται στην κοινωνία, από τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που μίλησαν (Κ. Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας, Γιάννης Θεοδωράκης καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας, Αθανάσιος Τζιαμούρτας, καθηγητής Βιοχημείας και η διδάκτωρ Πνευμονολογίας, Δήμητρα Σιαχπαζίδου).

    «H Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας επισημαίνει μεταξύ των προβλημάτων που προκύπτουν από την πανδημία και αυτό της υποκινητικότητας. Ο περιορισμός λόγω καραντίνας αυξάνει το στρες και συμπιέζει την ψυχική υγεία. Αν και τα παιδιά και οι έφηβοι πρέπει να συμμετέχουν σε μεσαίας και έντονης μορφής φυσικές δραστηριότητες, τουλάχιστον για 60 min κάθε φορά και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, και οι ενήλικες από 150 έως 300 λεπτά την εβδομάδα, προφανώς στον καιρό της πανδημίας, αυτά τα νούμερα δεν επιτυγχάνονται» είπε από την πλευρά του ο καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιάννης Θεοδωράκης και αναφέρθηκε σε έρευνα που έκανε το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε 1.000 μαθητές από 2-15 Ιανουαρίου 2021 όπου και διαπιστώθηκαν τα εξής:

    Παρατηρήθηκε έλλειμμα φυσικής δραστηριότητας σε σχέση με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προάσπιση της υγείας για τις ηλικίες αυτές. O μέσος όρος ψυχικής ευεξίας ήταν σημαντικά χαμηλότερος από τις νόρμες που υποδεικνύουν μία μέτρια ευεξία (μέσος όρος 12.7 σε πιθανό εύρος από 0 μέχρι 25). Ενδεικτικό της σοβαρότητας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θεωρεί ότι βαθμολογία χαμηλότερη από 13 είναι ενδεικτική χαμηλής αίσθησης «καλής ζωής» και αποτελεί ένδειξη ανάγκης για διερεύνηση πιθανής ύπαρξης κατάθλιψης.

    Σχόλιο: Γιατρέ, το να βγαίνουμε στα κανάλια και να κράζουμε δεν λέει κάτι ειδικά όταν το θέμα αφορά τις ζωές όλων των Ελλήνων. Η Λάρισα έχει εισαγγελείς και εκεί θα πρέπει να απευθυνθείς αν θέλεις να βγει κάτι καλό από αυτό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Οτι να ναι γράφουν όλοι για εισαγγελείς και π@π@ρια μάντολες. Το μονο που “κατήγγειλε” ο κουκουες και καλά είναι οτι πρεπει να γυμναζομαστε πιο πολύ σε εξωτερικό χώρο. Όλα τα αλλά γενικότητες για το ενα και το αλλο. Ποιο “αφήγημα” κατερευσε δεν το είδα. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

    2. Χαχαχαχα χαχαχαχα ήδη τον έχουν στην λίστα πιστεύω και οι δικοί του μετά θα λένε βάλτε μάσκες

    3. Και να παει στον εισαγγελεα, τι θα γινει; Οεο;

    4. Ειδα σε ενα σαιτ αρθρο οτι πηγαν πισω οι εμβολιασμοι λογω της κακοκαιριας! Εδω 250.000 ανθρωποι δεν ειχαν ρευμα για 3 μερες και αυτοι ασχολουνται με τους εμβολιασμους! Ειναι φανερο οτι η τα παιρνουν απο φαρμακευτικες η ετοιμαζουν την εξαθλιωση μας με την δηθεν πανδημια. Εδω πεθανανε ανθρωποι και 250.000 δεν ειχαν ρευμα, και αυτοι ασχολουνται να κανω το εμβολιο για να μην αρρωστησω μελλοντικα! Σας χηραμε χαμπαρι γιατι δεν κρυβεστε πια. Τσιοδρα, βαλε και τριτη μασκα και πες σε αυτους που δεν ειχαν ρευμα, να βγουν στο χιονι να κανουν το εμβολιο. Για να μην αρρωστησουν απο κορονοιο αλλα δεν πειραζει να πεθανουνε απο το κρυο. Ρε δεν παιζονται οι ανθρωποι.

    5. Μαριάννα Ευαγγέλου – Αποδομούμε το αφήγημα σχετικά με τον κορωνοϊό

      Η Μαριάννα Ευαγγέλου αποδομεί το αφήγημα της “υγειονομικής” πανδημίας (14-02-2021), μιλώντας στη διημερίδα που οργάνωσε το Δίκτυο Ελληνισμού. Συνομιλούν μαζί της ο κ. Γεώργιος Παύλος, Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) και ο κ. Δημήτρης Γάκης, χειρουργός μεταμοσχεύσεων και πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ
      https://www.youtube.com/watch?v=IitCIE42irM

    6. Ο γιατρός είναι γνωστό μέλος του ΚΚΕ Λαρισας.μπορει να είναι εξαιρετικός γιατρός, αλλά όταν μιλα, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μιλα ένας ΚΚΕ, δηλαδή ένας φανατισμένος άνθρωπος που βλέπει τα πάντα από το σεξ μέχρι το ντέρμπυ Nottingham forest- Derby County με όρους διαλεκτικού υλισμου.το ίδιο φυσικά ισχύει για κάθε λογής φανατικούς ( χριστιανοταλιμπαν, αντικοβιντιστες, ακροδεξιούς, αντιφα, δικαιωματιστες, τραμπικους, ακροαριστερούς κλπ)

    7. Ενταξει με τα λογια…. και εγω χτιζω παλατια! εαν εχει αποδειξεις να βγει και να το πει εκτος και αν φοβαται τον ιατρικο συλλογο οτι θα τον διαγραψει.

      Αλλα και να μην υπαρχει καθολου απλη γριπη και αυτο περιεργο ειναι…ενα συναχι ρε παιδι μου ολοι κορωνα!
      Το μονο σιγουρο μεχρι τωρα ειναι οτι η κινεζοι παιζουν βρωμικα παιχνιδια εις βαρος καποιον! ολος ο πλανητης να καιγεται απο τα κρουσματα.. και αυτοι με τοσο πλυθησμο εμφανιζουν καπου καπου κανενα κρουσμα! μολις εκαναν την βρωμοδουλεια εριξαν τον προεδρο τραμπ σταματησαν τα κρουσματα.

    8. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ.
      ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
      ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    9. Ασφαλη ο σεισμός έγινε στη ΠΆΡΝΗΘΑ. Διάβασε ΧΟΥΛΙΑΡΑ.
      3
      12ΚΜ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
      32ΚΜ ΑΠΟ ΘΗΒΑ
      500ΚΜ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
      300 ΚΜ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ

      ΘΗΒΑ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΥΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ

      ΣΤΟ Τ Σ Ι Γ Γ Ε Λ Ι!!!!!!Κ ΓΡΉΓΟΡΑ

    10. ΔΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ .
      Η ΘΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ Η ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ .
      Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .

    11. Αφού κανείς σας, δεν έχει τα κότσια να αντισταθεί στην σπείρα των απατεώνων, το μόνο που σας έχει απομείνει είναι το χιούμορ! Και αυτό ακόμα, είναι φτηνό……….! Καλά ξεμπερδέματα με τα μόγγολα που σε λίγο θα είναι πλειοψηφία!!

    12. αν παει στον εισαγγελεα θα τον συλλαβει και εν συνεχεια θα τον περιποιηθουν οι βασανιστες του χρυσοχοιδη.αν δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι ο χιτλερ και η γκεσταπο σε λιγο θα φανταζουν ως μητερα τερεζα μπροστα στον νεοναζισμο του φιλανθρωπου γκειτς δεν υπαρχει ελπιδα.
      οι μεγαλυτεροι φιλανθρωποι παγκοσμια αποδεικνυονται σημερα οι δικαστες οι γκεσταπιτες και οι γιατροι.
      για πολιτικους δεν υπαρχουν σχολια. εχουν ολοι τα προσοντα και κυριως το ηθικο αναστημα του ιταλου ΥΠΕΞ ΝΤΙ ΜΑΙΟ. 30 ετων κυριολεκτικα αγραμματος ,με επαγγελμα πριν τον κανει ο αλγοριθμος του γκειτς βουλευτη των 5 αστερων , ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ στο γηπεδο της ναπολι και αχθοφορος σε καβα. για οποιον δεν το πιστευει -di maio wikipedia στα αγγλικα.

    13. Γιατρος γιατρος τον κολον του να τρως

    14. από λόγια να φάνε και οι κότες!!! πράξεις θέλουμε

    15. ΓΙΑΤΡΕ ΑΣΕ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΡΙΣΗ” ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ: «ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

      ΜΑ ΤΙ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? NA ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
      ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ?
      ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ “ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ” ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

    16. Σήμερα έγινε σεισμός στην Θήβα. Αναμένεται ανακοίνωση Κουλη- Σεισμολόγων για υποχρεωτική χρήση κράνους.

    Comments are closed.