ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΙΡΑΝ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΑΓΩΓΟΙ ΑΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. ΚΙ ΕΜΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    italy-covi9

    Οι ΗΠΑ διαμήνυσαν επανειλημμένως  στην Κίνα να σταματήσει ν΄αναπτύσσεται με αυτούς τους ρυθμούς υπερπαραγωγής γιατί σε 2 χρόνια θα τις περνούσε και η αμερικάνικη οικονομία θα αντιμετώπιζε μεγάλο θέμα.Επίσης χτυπήθηκε η Κίνα γιατί οι ρώσικοι αγωγοί αερίου οδηγούνται απευθείας στην ασιατική υπερδύναμη και γίνεται η βιομηχανική παραγωγή.

    Η Ιταλία πιθανόν χτυπήθηκε εκτός των άλλων γιατί 4 μήνες πριν υπέγραψε με Κίνα συμβόλαια 5 δις δολαρίων παρόλο που η Ιταλία θεωρείται από τις 10 πιο εκβιομηχανοπoιημένες χώρες που δεν θα έπρεπε να παρακάμπτει τις ΗΠΑ. Η Ιταλία τέθηκε στο στόχαστρο γιατί αρνήθηκε πέρυσι προωθημένα συστήματα πυραύλων των ΗΠΑ στο έδαφος της και οι ΗΠΑ τους τοποθέτησαν στην Πολωνία.Αυτό που έκαναν με Ιταλία ήταν να της περάσουν το μήνυμα ότι δεν μπορούν ν΄απεξαρτηθούν από ΗΠΑ, το έκαναν με τον ιό απειλώντας μια χώρα την οικονομία της και τις ζωές πληθυσμού της.

    Η Aμερική και οι πράκτορές της τιμωρούν την Ιταλία με το “Corona” και η Κίνα είναι ο στόχος …!

    Η αμερικανική κυβέρνηση, κατέσχεσε μισό εκατομμύριο τεστ για τον Coronavirus, που βρίσκονταν υπό την επιτήρηση της 31ης αμερικανικής αεροπορικής μοίρας που αναπτύχθηκε στη βάση Aviano στη βόρεια Ιταλία. Ο δορυφόρος των ΗΠΑ στην περιοχή, ο Ερντογάν, απαγόρευσε την εξαγωγή 25 εκατομμυρίων μασκών κατά του covid19 στην Ιταλία παρ΄ότι η Ιταλία είχε συμβόλαιο με τούρκικη εταιρεία παραγωγής κι είχε προπληρώσει..

    Από την άλλη πλευρά, αλλά στο ίδιο πλαίσιο, μια πηγή πληροφοριών από τη Δύση διαβεβαιώνει ότι οι γαλλικές αρχές κατέσχεσαν τεράστιες ποσότητες ιατρικών συσκευών που αποστέλλονταν από το κινεζικό κράτος στην Ιταλία και οι οποίες είχαν εναποτεθεί στο λιμάνι της Μασσαλίας χωρίς να παρέχουν βάσιμους λόγους.

    Πιστεύεται ότι οι Γάλλοι μπορεί να το έχουν κάνει αυτό σε συντονισμό ή πίεση των Αμερικανών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι οργισμένοι με την Ιταλία, επειδή οι Ιταλοί κατέληξαν σε μια σημαντική στρατηγική συμφωνία με τους Κινέζους αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων…..

    Παράλληλα έστειλαν μήνυμα στο Ιράν ότι μπορεί ν’ απέτυχαν να δημιουργήσουν μια αξιόπιστη ιρανική αντιπολίτευση με πράκτορές τους και οικονομικό εμπάργκο για να το γονατίσουν αλλά τους δείχνουν ότι πρέπει να υποχωρήσουν κι έχουν κι άλλους τρόπους και ότι μπορεί να μην κατάφεραν να πείσουν τη Συρία να εκδιώξει τους Ιρανούς μαχητές αλλά θα τρομοκρατήσουν τους Σύριους ότι ο κάθε Ιρανός είναι φορέας του ιού κι έτσι θα υπάρξει λαϊκό αίτημα στη Συρία για εκδίωξη Ιρανών..

    Οι ΗΠΑ επιχείρησαν με αφορμή το παγκόσμιο σοκ του covid19 να καταστρέψουν οικονομικά τη Ρωσία χτυπώντας την στο κέντρο των εσόδων της.Υποχρέωσαν τους συμμάχους τους Σαουδάραβες να ρίξουν την τιμή 4 φορές κάτω και παράλληλα να διπλασιάσουν την παραγωγή. Πριν περάσουν 24 ώρες η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε κατακόρυφη μείωση των επίσημων τιμών πώλησης όλων των τύπου πετρελαίου προς όλες τις περιοχές του κόσμου κατά 6-8 δολάρια το βαρέλι. ‘Ηταν η μεγαλύτερη μείωση των επίσημων τιμών του Ριάντ εδώ και δεκαετίες.

    Η κίνηση υποχρεώνει επί της ουσίας τη Ρωσία και τις υπόλοιπες πετρελαιοπαραγωγές χώρες σε ανάλογη μεγάλη μείωση των τιμών τους, για να μπορούν να πουλήσουν το πετρέλαιό τους και να διατηρήσουν το μερίδιό τους στην αγορά. Οι επιπτώσεις στις τιμές ήταν άμεσες. Η Αμερική εχει αποθέματα σε πετρέλαιο που δεν εξορύσσει για να παίζει εκ του ασφαλούς….

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Πολύ ωραίες όλες αυτές οι θεωρίες συνομωσίες με τους πάντα “κακούς” Αμερικανούς.Αλλά ακόμη και αλήθεια να είναι γιατί δεν βαίνουν πρωτοί και καλύτεροι οι Κατσαπλιάδες οι Κινέζοι (που αυτοί φταίνε για όλα) να ξεμπροστιάσουν τις ΗΠΑ και να σταματήσει να τους βρίζει όλος ο πλανήτης!!!Όσο δεν βγαίνουν οι Κινέζοι (η έστω οι Ρώσοι) να πουν ότι όλο αυτό είναι έργο των ΗΠΑ όλα παραμένουν απλά ΘΕΩΡΙΕΣ συνομωσίας ΧΩΡΙΣ στοιχεία!!!Όσο για τα 5 δις της Ιταλίας όλοι καταλαβαίνουν ότι 5 δις μπροστά στην ζημιά που θα πάθουν είναι απλά ψύχουλα για μια υπερδύναμη όπως είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία.

    2. Δόξα το Τριαδικο μας Θεό και ένα άρθρο σωστό!!!!

    3. Στεφανε μπορεις να κανεις κατι μας εχει μπλοκαρει το φαιις μπουκ ενα μηνα λογω μεταναστων πβως θα επικοινωνισω με τα παιδια μου που ρειμαι σε καραντινα μονος θα ψωφισω σαν το ζωο ντροπη τους

    4. παντα πρεπει να κοιτάμε πίσω απ την κουρτινα τα πραματα !! οχι οτι μας σερβίρουν οι επιτήδειοι μασονες !!!!! οταν ψαχνεις ΒΡΙΣΚΕΙς !!!!

    5. Σοβαρευτείτε λιγάκι, πέντε δισεκατομμύρια εμπορική συμφωνία Ιταλίας – Κίνας ειναι ενα πολύ ασήμαντο ποσό,ο κορονοιος θα πλήξει τις ΗΠΑ περισσότερο και απο την Ιταλία.

    6. αφηστε τον βιολογικο πολεμο και να ετοιμαζεστε σιγα σιγα για τον μεγαλο πολεμο

    7. Ο κινέζος που δεν είναι pure communist μήπως είναι στο κολπο; Μας έριξε το θανατικό κ τώρα κάνει το κινέζο….πάρτε μασκουλες, πάρτε σκατολο@ιδια μην είναι κ μολυσμένα…..Δούρειος ίππος….

    8. Στον πόλεμο με τον αόρατο βιολογικό εχθρό που μας εξαπέλυσαν
      υπάρχουν τρεις μέθοδοι άμυνας .
      1. Του μετριασμού (με την ανοσία της αγέλης) :Πάρα Πολλά θύματα , κατάρρευση του συστήματος υγείας και πιθανή μετάλλαξη του φονικού ιού.
      2. Των σκληρών μέτρων μέχρι της πλήρους απαγόρευσης -lockdown : Συνήθως ετεροχρονισμένα , πολλά θύματα, καθυστέρηση-αναβολή της επιδημίας, Καταστροφή της οικονομίας και της ψυχικής υγείας -φαύλος κύκλος.
      3. Της αυστηρής επιτήρησης των κρουσμάτων με πλήρη ιχνηλάτηση- και καραντίνα μόνο αυτών, κλειστά σύνορα και στοχευμένοι περιορισμοί. : Το καλύτερο σύστημα , κατατροπώνεις πλήρως την επιδημία , κερδίζεις χρόνο , δεν καταστρέφεις τους πολίτες και την οικονομία.

      1. Στον συγκεκριμένο ιό που μπορεί να είσαι φορέας και να μην το γνωρίζεις και αφού είναι τόσο μεταδοτικός, κόλλας από τα 4 μέτρα, δεν μπορείς να εφαρμόσεις το 3

    9. Εξαιρετικό σχόλιο,γαιοπολιτικό χοντρό παιχνίδι….το μέλλον αβέβαιο .ΝΤΠ είναι εδώ!

    10. αρχίζει και ξεφουσκώνει η απάτη και τώρα οποίος καλλιέργησε πανικό και προπαγάνδισε την απάτη φωνασκώντας “κλειστείτε στα σπίτια σας” τώρα το γυρνάει στην συνωμοσία για να ξεχαστεί το όλο θέμα και να το παίξει πάλι ότι βλέπει μπροστά.

    11. Ε καλά και εκεί κάτω στον Πειραιά καλά τα πάτε με την cosco μια χαρά σας βλέπω,πάτε και για μπανάκι στη θάλασσα.

    12. Ολο μαλακιες λες ιταλια,ισπανια,γερμανια,γαλλια ολοι οι κινεζοι εχουν αποθηκες εκει με κινεζικα προιοντα και τα στελνουν σε ολη την ευρωπη και ειναι full απο σχιστοματηδες.

      Οι αμερικη σου φταιει που οι κινεζοι η μαλακες τρωνε αγρια ζωα της ζουγκλας.

      1. βλακεντιε οι κινεζοι αιωνες τρωνε αυτα τα ζωα γιατι δεν παθενανε τιποτα εργο των παγκοσμιων δολοφονων ειναι ο ιος για να κτυπησουν κινα και ευρωπη ειτε το θες ειτε οχι αυτοι ειναι το καρκινωμα του πλανητη

        1. δε ξερω ρε φιλε αλλα κοιταξα ολες τις πανδημιες του αιωνα,κ ολες ξεκινησαν απο ασια-κινα.κ πριν 100 χρονια δεν υπηρχαν αυτα τα εργαστηρια συνομωσιας.οποτε φταινε αυτοι οι λαοι η απ αυτα που τρωνε,η απ την μηδενικη καθαριοτητα στις λασποπολεις με τα σοκακια αναμεσα στις παραγκες γεματα ποντικια,κ λυματα. σε πολλα κρατη.κινα,ινδια,πακισταν,μπαγκλαντες κλπ,απορεις πως υπαρχουν ζωντανοι ανθρωποι ακομη.

          1. Ναι βιοχημικο πολεμο εχουμε….. και αμερικανοι το εβαλαν για να εξαφανισουν και τους αμερικανους…
            Ο ερντογαν δεν δινει της μασκες ουτε μπουκαλες οξυγονου της κραταει για τον λαο του ολα ειναι συνωμοσια δηλαδη αφηστε ρε…

          2. κατσε και σκεψου με λογικη η κινα αναπτυσετε συνεχεια σε ολους τους τομεις οι αμερικανοι δεν χωνευουν κινα και ευρωπη στο μιλανο γινοτανε εκθεση γουνας πανε πολλοι ανθρωποι σε αυτες τις εθεσεις στην καρδια της κινας εμφανιζονται τα πρωτα κρουσματα ταυτοχρονα στην καρδια της ιταλιας στο μιλανο (τυχαια ξεκινησε στο μιλανο?) γιατι οχι πιο κατω η σε αλλαη χωρα διπλανη στην εκθεση αμολυσαν τον ιο και στην καρδια της κινας. οι αμερικανοι για να επιτυχουν τον σκοπο τους θυσιαζουν και δικους τους για τα ματια οσο για τον περιορισμο του ιου στην κινα πειθαρχησαν οι κατοικοι οχι σαν εδω που κλεισανε τα μαγαζια και ο καθε τιχαρπαστος πηρε τις παραλιες λες και ειναι διακοπες οι ευρωπαιοι αργησαν να βαλουν μετρα και φανηκε το αποτελεσμα . εχουμε εδω ανεγκεφαλους που δεν υπολογιζουν τους κανονες καλοι η κακοι ομως πρεπει να τα τηρουμε αλλοιως βλεπω οτι θα γινουμε ιταλια και ισπανια. τωρα θα μου πει καποιος πως ειναι δυνατον να υπαρχει κανονας για τον λαο να μεινει σπιτι και παραλληλα οι αναρχοαπλυτοι να κνουν πορεια στο συνταγμα για ανοικτα συνορα και να μην τους ενοχλει κανενας αυτο ειναι μυστηριο η μαντρωσανε τον κοσμο για να φερουν ανετα τους λαθροεισβολεις οπου θελουν χωρις αντιδρασεις απο τον κοσμο γριφος ειναι

            1. Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΟΣΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΕΣΠΑΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ…ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΣΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΑΡΑΝ!!!!!

          3. Επειδή οι Κινέζοι είναι Κατσαπλιάδες και τρώνε απο ποντίκια μέχρι και νυχτερίδες τους φταίνε οι Αμερικανοί!!!Άσε που ζούν όπως γράφεις μέσα στην βρωμιά και δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής.Στα βάθη των αιώνων που δεν υπήρχαν ακόμη εργαστήρια για να κατασκευάσουν ιούς σχεδόν όλες οι επιδημίες βγήκαν απο Κίνα-Ασία!!!

      2. Ρε ζώο τραβά ξεπλύσου να συνέλθεις από τις μαλακίες που λες

    13. Απίστευτο άρθρο. Το θέμα του Ιράν ειδικά έκανε μπαμ πως χτυπήθηκε τόσο από τον Κορονοιό.
      Για την Ιταλία δεν γνώριζα αυτά τα γεγονότα με την συμφωνία με την Κίνα.

    14. στεφανε καλησπερα. ασχετο με τον κορωνοιο αλλα νομιζω αφορα μεγαλο μερος της κοινωνιας ειναι οτι λενε πως στους μακροχρονια ανεργους θα δωσουν 300 ευρω δωρο. μπορεις να κανεις αν γινεται ενα θεμα με το αν οντως ισχυει κ τις προυποθεσεις ; ευχαριστω.

      1. ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ? ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!

        1. Κάρτα ανεργίας έχει επίτηδες ρε, η μάνα του τον ταιζει λογικά και έβγαλε κάρτα ΟΑΕΔ για έξτρα χαρτζιλίκι, ξέρω κι άλλους μλκες που έχουν κάνει το ίδιο.

        2. Υπάρχουν δύο ήδη πολιτών.Οι τεμπέληδες που κάθονται αιώνια 30 έτη άνεργοι και ζούνε από ζητιανιά και επίδομα και οι εργαζόμενοι που προσφέρουν και που καταστράφηκαν τα καταστήματα τους με όλα αυτά

    Comments are closed.