ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ-ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ- ΣΥΝΕΡΓΟ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ; ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    εγκλημα γλυκα νερα

    Δεν υπάρχουν ενδείξεις για συνεργό στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, λέει η αστυνομία, δηλώνοντας πάντως έτοιμη για οποιαδήποτε επιπρόσθετη ενέργεια, εάν κριθεί αναγκαίο από τον ανακριτή.
    Στον ανακριτή οδηγείται, την Τρίτη (22/06), ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος και αναμένεται να απολογηθεί, μετά την ομολογία του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
    Ο 32χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατα αδικήματα, ενώ όπως έγινε γνωστό, στη ΓΑΔΑ – όπου κρατείται ο πιλότος – μετέβη σήμερα εκτάκτως ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πιλότος ήταν εκείνος που ζήτησε την άμεση μετάβασή του.

    Ο 32χρονος πιλότος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.06.2021

    Οι δικηγόροι του 32χρονου και ο ίδιος ο καθ’ομολογίαν δράστης καλούνται να καταλήξουν στην υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί.

    Μέχρι στιγμής, αυτό που σημειώνουν οι δικηγόροι του είναι ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, δεν υπήρχε κίνητρο, αλλά ούτε και συνεργός.
    «Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος για την πράξη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωαννίδης, προσθέτοντας ότι «δεν θα ζητήσει ψυχιατρική συνδρομή, εκτός αν κριθεί αναγκαίο».
    Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός στο έγκλημα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν τέτοιου είδους ενδείξεις, τονίζοντας πάντως ότι η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα, για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια χρειαστεί, κατ’όπιν σχετική εντολής από τις ανακριτικές Αρχές.

    Τι προβλέπει ο ποινικός κώδικας για την ποινή του πιλότου
    Ο 32χρονος κατηγορείται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

    Αίθουσα δικαστηρίου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.06.2021

    Για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο ποινικός κώδικας προβλέπει ότι «όποιος σκότωσε άλλον τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον δέκα ετών».
    Σε ό,τι αφορά το κακούργημα της κακοποίησης ζώου, ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή κάθειρξης έως 10 έτη.
    Για το πλημμέλημα της ψευδούς κατάθεσης, προβλέπεται φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή, ενώ για το πλημμέλημα της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών έως τρία έτη και χρηματική ποινή.
    Ο 32χρονος πιλότος που ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς - Sputnik Ελλάδα, 1920, 20.06.2021
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Σιγουρα το εχει μετανοιωσει … λυπαμαι κ γι’αυτον κ για την Καρολαιν αλλα κ το παιδακι τους που η οικογενεια του διαλυθηκε…

    2. Τελικά ρε μάγκες γιατί την σκότωσε;;;δεν το καταλαβα….

    3. Γενικά όλα είναι περίεργα σε αυτή την φρίκη!! Η φίλη της μητέρας δήλωσε ότι τώρα η Σουζάνα είναι ήρεμη και είναι άλλης φιλοσοφίας,ο πατέρας της δεν εμφανίστηκε ούτε στην κηδεία,τι να υπόθεση κάποιος πια μάνα μπορεί να είναι ήρεμη μετά από τέτοια αποκάλυψη για τον γαμπρό της πια είναι η φιλοσοφία να μάθουμε και εμείς να ηρεμήσουμε το πνεύμα μας!!!

    4. Καλησπέρα σας.

      Είναι πολύ σκληρό αυτό που θα γράψω επάνω στο
      πένθος για την Καρολάιν,,,,,

      Οι γονείς της γιατί την άφησαν να μπλέξει στα 14???????

      1. Όταν ο έρωτας μπλέξει στα δίχτυα του μια έφηβη κι όταν είναι όμορφος, πλούσιος και κάνει βόλτες με το ελικόπτερο πάνω απ’ το σχολείο της, η μάνα δεν μετράει πια.

    5. Στην Ελλάδα αστυνομία και ανακριτές είναι τεμπέληδες Δεν κάνουν αναπαράσταση του εγκλήματος ποτέ άρα όλο βλακείες και λόγια του αέρα Αυτός ο φονιάς σε 10 χρόνια ίσως και λιγότερο είναι έξω και όλα ξεχασμένα Ήδη τον έχουν μόνο του σε δωμάτιο με ψυχολόγους πρέπει να είναι μέλος σε κόμμα η οργάνωση Έχει πολύ φιλικές σχεσεις με αστυνομία όλα θα ξεχαστούν σε 2 εβδομάδες Κρίμα το έρημο κορίτσι που χάθηκε τσάμπα

    Comments are closed.