ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Δ’ΑΥΤΟΥΣ! ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΨΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΝΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ – 63ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ 7 ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ – ΕΙΧΕ ΣΑΝ “ΚΡΑΧΤΗ” ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

    Σάτυρος με παρελθόν, πλεύρισε δύο αγοράκια 7 και 8 ετών από την πλατεία του Αγίου Ανδρέα στον Άγιο Παντελεήμονα, τα οδήγησε στο σπίτι του και τα αποπλάνησε με αντάλλαγμα λίγα ευρώ!

    Μάλιστα ο 63χρονος, στο παρελθόν είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών για παρόμοια αδικήματα όμως αντί να σωφρονιστεί μόλις βγήκε έξω ξανακύλησε στη διαστροφή.

    Το νοσηρό σκηνικό εκτυλίχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακό ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο παιδόφιλος είχε ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες να εκτονώνει τη διαστροφή που φώλιαζε στο αβυσσαλέο του μυαλό στα παιδάκια.

    Τα παιδιά όμως μίλησαν και οι γονείς πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τον κατήγγειλαν και στις 9 του μηνός άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Άγιο Παντελεήμονα και του πέρασαν χειροπέδες.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

    Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Μάνα και πατέρα δεν είχαν αυτά τα παιδάκια;Πως τα άφησαν χωρίς να τα βλέπουν έστω για 1 λεπτό.7&8 είναι δευτέρα και τρίτη δημοτικού.Δεν τους είπαν οι γονείς :δεν μιλάμε σε κανέναν άγνωστο μεγάλο;Δηλαδή εκτέλεση ο πορνόγερος εκτέλεση και οι γονείς.Που γαμιώταν και δεν πρόσεχαν τα παιδιά τους;

    2. Θανατική ποινή να ξεβρωμισει ο τόπος από τα αποβράσματα!! Σκουλήκια της κοινωνίας !!!!
      Πρέπει να τελειώσει η σήψη!!

    3. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ. αλλα οταν εχεις μια τηλεοραση που παιζει ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ολη μερα τι περιμενεις? τα παιδακια εχουν συνηθισει στην εικονα του παιδεραστη και του ανωμαλου. Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛ6, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ

    4. Η Ελλαδα πρεπει να εχει το μεγαλυτερο ποσοστο παιδοφιλων στον κοσμο

    5. Πενήντα χρόνια δρουν ανενόχλητοι αυτοί. Και που να δείτε τι γίνεται στην υψηλή κοινωνία. Αλλά εκεί υπάρχει ομερτά.

    6. Αφήστε αυτα τα σκουπίδια στο πλήθος και σε εμάς του πατέρες να τους περιποιηθουμε…

    7. Και να σκεφτεί κανείς , μας κυβερνάει το κόμμα των «αρίστων» . Ο αρχιανώμαλος και οι ανωμαλάρες … αα και η ψεκασμένη σταφιδογρια

    8. Όταν διώχνεις τον Χριστό από τα σχολεία, από την τηλεόραση και από την καρδιά των ανθρώπων, λογικό και επόμενο να υπάρξει μια σαθρή και παραφύση κοινωνία.

      Θα υπάρξουν βέβαια πολλοί που θα στοχοποιήσουν την εκκλησία εξαιτίας αυτού του τύπου, αλλά μην ξεχνάτε πόσοι ιερείς και σωστοί χριστιανοί βοηθάνε φτωχούς χωρίς κάμερες και τυμπανοκρουσίες όπως κάνουν οι μασόνοι.

    9. Τι δεν κατάλαβες ρε ραγιάδες; Ευνουχισμός και κρέμασμα σε τέτοιους σιχαμερόυς υπανθρώπους

    10. Ετοιμάζονται ο Κούλης και η παρέα του να βγάλουν μεσάνυχτα αμέσως παράνομο νομοσχέδιο για να μην συμμετάσχουν στις εκλογές τα πατριωτικά και εθνικιστικά πολιτικά κόμματα.
      Το νου σας.

    11. Δεν αλλάζουν αυτοί. Τουναντίον, μέρα με τη μέρα γίνονται χειρότεροι. Άπαξ και κάνεις την αρχή δεν υπάρχει γυρισμός.

    12. Ευνουχισμος, ακρωτηρισμος κοπη σε οτι μερος του σωματος κινειται

    13. Να τους πάρει και να τους σηκώσει. Τους ανώμαλους

    14. Μάθετε για τον πιο γρήγορο τρόπο για οικονομική ανεξαρτησία. Telegram – @Cryptaxbot

      1. Είσαι άρρωστος με το χρήμα, είσαι εμμονικός. Εκτός αυτού είσαι εκτός θέματος. Φαίνεται ότι το κυνήγι του θησαυρού σε έχει παλαβώσει. Κάνε εσύ την περιουσία σου και άσε τους υπόλοιπους να φυτοζωούν.

    15. κ.Θεοδωρικακο ειναι απλα τα πραγματα! Αν δεν ξαπολυσεις την ΕΛ.ΑΣ ξωπισω απ αυτα τα μιασματα οδευεις σε αμαζευτο ανταρτικο των πολεων ! Ποια Ελληνικη δικαιοσυνη υπαρχει? Πιθανον για να παιρνει τα σπιτια των Ελληνων αυτες τις μερες…. ευημεριας του κ.Μητσοτακη και των παρατρεχαμενων του!

    16. Ο καλύτερος τρόπος για όλους όσους βιάζονται για οικονομική ανεξαρτησία. Telegram – @Cryptaxbot

    17. Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και το άφησαν έξω? Ρε πάτε καλά κρέμασμα στο σύνταγμα. Κανένα έλεος στα αποβρασματα τής κοινωνίας!!! Τι φυλακή και μακακιες. Στη σούβλα τον άχρηστο!

    18. Αυτό το ρομπότ θα σας βοηθήσει να κάνετε εκατοντάδες δολάρια κάθε μέρα. Telegram – @Cryptaxbot

    19. Μετά την προστασία και την διαφημιστική καμπάνια Μητσοτάκη στα σχολεία για να γίνουν ομοφυλοφιλα τα μικρά παιδιά, έχουν πάρει οι νέοδημοκράτες και βιάζουν παιδιά. Η καμπάνια μητσοτακη υπέρ της ομοφυλοφιλίας αποσκοπεί στην δημιουργία παιδιών ομοφυλόφιλων για να τα βιάζουν οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος του.

    20. Το οικονομικό ρομπότ εγγυάται σε όλους σταθερότητα και εισόδημα. Telegram – @Cryptaxbot

    21. # 1 οικονομικός εμπειρογνώμονας στο Διαδίκτυο! Δείτε το νέο ρομπότ. Telegram – @Cryptaxbot

    22. Κάντε δολάρια που μένουν στο σπίτι και ξεκίνησε αυτό το Bot. Telegram – @Cryptaxbot

    23. Κρέμασμα ανάποδα μέχρι να ψοφήσει το τέρας.Τον βάζεις στη φυλακή καί τόν βγάζεις,δέν ξέρεις ότι θα ξανακάνει τα ίδια;

      1. Το ξέρει/ουν. Για μετεκπαίδευση τους στέλνουν, όχι για σωφρονισμό ή τιμωρία…

    24. Τέρατα!!!! Θάνατος με τα χειρότερα βασανιστήρια αξίζουν στους ανώμαλους!!!!

    Comments are closed.