ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ -ΔΙΑΛΟΓΟ- ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    «Ο δρόμος προς λύση στην ανατολική Μεσόγειο είναι ο διάλογος και η διαπραγμάτευση» ανέφερε και συνόδευσε την ανάρτηση με την εμπρηστική του ομιλία προς τα στελέχη του ΑΚΡ η οποία είχε ελληνικούς υπότιτλους!


    Ο Τούρκος πρόεδρος για δεύτερη φορά έκανε ανάρτηση στα ελληνικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στην οποία ανέφερε ότι «ο δρόμος προς λύση στην ανατολική Μεσόγειο είναι ο διάλογος και η διαπραγμάτευση».

    Η ανάρτηση του Ερντογάν συνοδεύτηκε και από ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους από τη σημερινή του ομιλία στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP όπου επανέλαβε τις νομικά έωλες τουρκικές απόψεις για το Καστελόριζο αλλά και τις προκλητικές του αναφορές για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης.

    Δείτε το βίντεο με την ομιλία Ερντογάν

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Αν όλα τα επιχειρήματα των Τούρκων είναι αυτά που είπε ο γενίτσαρος Ταγίπ,δε θα τον πάρει κανείς στα σοβαρά. Τί σχέση μπορεί να έχει η διεκδίκηση της υφαλοκρηπίδας του με τα “δικαιώματα” των Μουσουλμάνων;Αλλά επειδή είναι αδύναμα τα επιχειρήματά του στο ένα θέμα κοιτάζει να ξεσηκώσει το συναισθηματισμό των Ευρωπαίων στο άλλο.Και δε ρωτά τους Έλληνες μουσουλμάνους αν θέλουν να ζήσουν στον ωραίο χουντικό του κόσμο;Μα ειδικά το δεύτερο είναι το προνομιακό μας πεδίο.Θέλει να τον παίξουμε εκεί;Πολύ ωραία.Να καταθέσουμε κι εμείς τη μαύρη ιστορία του μοναδικού αναθεωρητικού κράτους που υπάρχει στον πλανήτη που ταυτίζεται με το ποινικό της μητρώο.
      Όλα στο τραπέζι.Η εισβολή στην Κύπρο και η σφαγή των αμάχων,να δούμε ποιοί έχουν δικαιώματα που ακόμα δεν τα δίνουν οι βρομιάρηδες,δικαιώματα στην ιδιοκτησία των σπιτιών και των αγρών τους που τα κλέψανε οι τύραννοι.Τις εκκλησίες που τις έκαναν στάβλους και σινεμάδες,αφού κατάκλεψαν τα πάντα.Οι δολοφονίες των Ισαάκ και Σολωμού το 1996.Ο διωγμός των Κωνσταντινουπολιτών το 1964 με χάσιμο και των περιουσιακών τους στοιχείων.Και η δική μας ¨”νύχτα των κρυστάλλων” με τα Σεπτεμβριανά του 1955.
      Και να πάνε πιό πίσω με τη μικρασιατική σφαγή του 1922 και τη σφαγή των Ποντίων του 1910-20.Να δούμε ποιοί έχουν δικαιώματα και ποιοί τα καταπατούν έναν αιώνα τώρα.Οι άδικα δολοφονημένοι και πνιγμένοι στα νερά του Αιγαίου το 1922 παππούδες μας, σας καταδίκασαν να πλιτσανάτε στις ακρογιαλιές σας.Η ίδια η θάλασσα σας έπνιξε και σας καταδίκασε στις ακτές σας.
      Όλη η Ρωμιοσύνη είναι έτοιμη από δεκαετίες,στο φτερό.Αν γίνει το μπαμ,θα σηκωθούν ακόμα και οι 80χρονοι να σας πολεμήσουν,γιά να βρούν ανάπαυση οι ψυχές των δικών μας ανθρώπων που πνίξατε τα δικαιώματά τους.Δεν έχει σημασία σε ποιού πρωθυπουργού τη βάρδια θα γίνει.Αρκεί να μη μας εμποδίσουν οι σύμμαχοι και μεις θα σας τακτοποιήσουμε.Εκεί θα ενωθούμε όλοι,δεξιοί,ακροδεξιοί,κεντρώοι,κεντροαριστεροί,αριστεροί, ακροαριστεροί γιατί θα πάμε να κλάψουμε στους τάφους των συγγενών μας,να λειτουργήσουμε στις εκκλησιές που άφησαν να κείτονται τα κουφάρια τους στον ήλιο και τη βροχή,να προσκυνήσουμε το χώμα που πότισαν με τα αίματά τους οι στρατιώτες μας ή άλλοι λαοί όπως οι Αρμένιοι και οι Ασσύριοι. Και τότε να δούμε Ερντογάν και οι λοιποί Γκρίζοι Λύκοι και Κεμαλιστές που θα βρείτε να κρυφτείτε. Και τότε,εσείς θα καταδικαστείτε από την παγκόσμια κοινωνία γιά τα πάντα.Και θα σας αφαιρεθούν τα δικαιώματα σε στρατό,ναυτικό και αεροπορία.Να μη σας ξαναφοβηθεί κανένα γειτονικό κράτος…

    2. Ακριβώς αυτό πρέπει να αρχίσουμε κι εμείς να ονειρευόμαστε τη συνθήκη των Σεβρών

    3. μια χαρα τα λέει ο σκατιβλαχος:
      1. με τη λογική του επειδή όοοολα τα παράλια της Μ.Ασίας είναι σε απόσταση αναπνοής από τα νησιά μας, είναι ελληνικά. Οπότε ουσιαστικά μας προσκαλεί ο άνθρωπος να επεκταθούμε και απέναντι. Ερντογανάκο, ετοιμάζω βαλίτσα κι έρχομαι.

      2. τους ”αλύτρωτους αδερφούς” του της Θράκης, που μας τα χει πρήξει ότι δεν περνάνε καλά στην Ελλάδα, θα τους φορτώσουμε να τους στείλουμε από την άλλη μεριά στον Τουρκικό χουντο-παράδεισο που έφτιαξε . Ελλάδα θα λένε και θα κλαίνε….

      Λύθηκε το θέμα. τι αγχώνεστε?

    4. η συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο είναι προαποφασισμένη από τον “καταλληλότερο”

    5. Αυτός τον Μητσοτάκη μια μπουκιά τον έχει. Το γιαπιλίκι δεν έχει θέση σε εξωτερική πολιτική.

    6. Δεν ειναι κατι καινουργιο ……….. ολα ειναι τελειωμενα. τωρα που θα σας το ξεφουρνισουν θα ειστε απασχολημενοι με τον 15αυγουστο, κορωνοιο …… και γενικως με τα περιττωματα των αποφασεων σας.

    7. Προδότη Μητσοτάκη
      Τρεις μέρες οι τούρκοι αλωνίζουν ανενόχλητοι στην Ελληνική ΑΟΖ!
      Εκχωρήσατε αμαχητί την εθνική κυριαρχία στον προαιώνιο εχθρό!

    8. Όσο υποχωρούμε τόσο αποθρασύνεται.
      Καστελόριζο,
      Κύπρος,
      Θράκη
      και πάει λέγοντας…. τα μισά αν πάρει στη Χάγη κερδισμένος θα είναι.
      Η παρέα του Κούλη απέτυχε παταγωδώς να του βάλει φρένο,
      έπονται τα χειρότερα…..

    9. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ…..

      1. Ναι, ειδικα απ αυτους που δεν αφηνουν τσιφτετελομαγαζο, ελλεινηδες που δεν αφηνουν τα τουρκικα σηριαλ, ελληναραδες που πανε διακοπες και ψωνιζουν απο τουρκια, απο απλυτες που γουσταρουν αραβοκαταστασεις, απο αναρχοαπλυταρια που γουσταρουν ανατολιτικα βιτσια, απο κουμπαριες, απο πουστηδες που γουσταρουν οθωμανικα και βαλε… και βαλε… Απ ολους αυτους θα παρει το μακρυτερο?

        1. Δεν εχεις αδικο..ελπιζουμε οτι τουλαχιστον αυτοι που αγαπαμε την πατριδα θα ειναι αρκετοι για να σωσουν την παρτιδα στις επομενες..ελπιζουμε

        2. αλλος ενας ηλιθιος που τα τσουβαλιαζει ολα και κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια…..θα παρει το 3ο απο εμας τους υπολοιπους ρε μπαγλαμα…..Χιο , θα περασεις κανενα σχολιο η τζαμπα γραφουμε ?

    10. «Ο δρόμος προς λύση στην ανατολική Μεσόγειο είναι ο διάλογος και η διαπραγμάτευση», είπε πολυβολώντας ο μούργος…

    11. Ιδιος με τον παπαδημουλη ειναι. Με το ποντικομουστακο.

    12. γιατι δν παει στην χαγη αφου νομιζει οτι εχει δικιο και αφου λεει πως θελει διαλογο ?

      1. Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι ΔΕΝ έχει δίκιο … κι αν τολμήσει και πάει θα σπάσει τα μούτρα του …

    Comments are closed.