ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ «ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ»! ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΜΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ «ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΝΕΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ- ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΞΕΨΑΧΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ». ΜΠΑ; ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    dsdsdsadas

    Είναι ο ίδιος άνθρωπος που διαθέτει πολλά λεφτά, κάνει ακαθορίστου υφής εργασίες και είχε διαψεύσει την εμπλοκή του με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη

    Στο 11ο φιλανθρωπικό Gala Blue Dream στα Χάμπτονς, την ετήσια γιορτή που διοργανώνει ο πολυθρύλητος φάδερ- το «λαμόγιο»- Αλέξανδρος Καρλούτσος (όπως τον αποκαλούν ομογενειακά διαδικτυακά ΜΜΕ), στον χώρο δεξιώσεων της επιβλητικής Ελληνορθόδοξης εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου, δίπλα στις βίλες των rich&famous της Νέας Υόρκης όπου εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος, ξεχωρίσαμε από φωτογραφίες και τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

    Ο ισχυρός κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και διοργανωτής της λαμπερής εκδήλωσης είχε δίπλα του τον γυιό του Mike – (Μιχαήλ) Karloutsos ο οποίος στις 24 Ιουλίου(2017) είχε αναλάβει και επισήμως καθήκοντα στην Ουάσιγκτον, στο γραφείο πρωτοκόλλου του State Department. Παρά τω πλευρώ τους σε στιγμιότυπο ήταν και ο φερόμενος ως αυτοδημιούργητος Φιντιρίκος. Εν προκειμένω και για τους 3 πολλά ακούγονται, «και πως τους ψάχνουν για πολλά πολλά αδήλωτα χρήματα». Δεν το λέμε εμείς. Τον «φωτογραφίζουν» ελληνικά ΜΜΕ στο διαδίκτυο.

     

    Ποιος όμως είναι ο επιχειρηματίας Φιντιρίκος; Τι εκπροσωπεί; Τι δουλειές κάνει; Τι δουλειά έχει με αυτούς;

    Σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, διευθυντής του ειδησεογραφικού ισοτόπου edolio 5 υπό τον τίτλο: ο “κοριός” της ΕΛΑΣ και το “μοντέλο” που σκορπάει “μαύρο χρήμα”! Οι πλαστές βίζες, το παραγοντιλίκι στις ΗΠΑ και η “πολυσχιδής” δραστηριότητα ως “μπροστινός”. Το “κάρφωμα” από συνεργάτη του για τις “δουλειές” που κάνει με πλάτες πολιτικών, γράφει, δείχνοντας ξεκάθαρα τον κύριο Φιντιρίκο, όπως πληροφορούμαστε: «Αυτές τις ημέρες όπως μαθαίνουμε βρίσκεται στην Αμερική για να παρακολουθήσει μια συναυλία! Αν ήξερε τι γίνεται στην Ελλάδα όμως για την αφεντιά του, σε διάφορες αρχές που τον ξεψαχνίζουν, μάλλον θα έπρεπε να αναζητά επιτελείο με καλούς δικηγόρους γιατί σύντομα θα τους χρειαστεί. Οι κασέτες που έχουν καταγράψει συνομιλίες που τον αφορούν είναι φωτιά. Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο “έσκασε μύτη” ξαφνικά στα ρεπορτάζ των οικονομικών Site και της επιχειρηματικής πραγματικότητας μοιράζοντας 50ευρα σε πρόθυμους που δεν έχουν αντίρρηση να περιγράφουν πόσο σπουδαίος και φιλάνθρωπος είναι».

    Δηλώνει «επιχειρηματίας», κυκλοφορεί ως … «μοντέλο» και διαπραγματεύεται εξαγορές και συγχωνεύσεις!

    «Η αλήθεια είναι πως σχετικά με την προέλευση των χρημάτων του υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία ήδη λύνονται από τις αρμόδιες αρχές που τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση με φυσικά και τεχνικά μέσα. Οι πληροφορίες λένε ότι η δράση του βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των αρμοδίων αρχών εδώ και αρκετό καιρό και όχι μόνο σήμερα που πρωταγωνιστεί στη σχετική επικαιρότητα! Οικονομική αστυνομία και αρχή για την Διαφθορά τον ελέγχουν διακριτικά με την βοήθεια του “μεγάλου αδερφού”. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει, κυρίως από συνομιλίες συνεργατών του που είναι και αυτοί “μπλοκαρισμένοι” μεταξύ των οποίων και χρεωκοπημένος ποδοσφαιρικός παράγοντας του παρελθόντος είναι πραγματική φωτιά. Ένας εκ των συνεργατών του κλήθηκε από τις αρχές και έχει καταθέσει στοιχεία σε βάρος του, προκειμένου να γλιτώσει ο ίδιος. Η “δουλειά που μίλησε” αφορούσε τις ημέρες ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες πλαστές βίζες».
    Ρωτάμε ευθέως. Κύριε Σπίνο εννοείται τον κ. Φιντιρίκο; Κύριε Φιντιρίκο εννοεί εσάς;
    Από εμάς, έχετε και οι δύο τη συμπάθεια μας. Βεβαίως η εφημερίδα μας αναμένει απαντήσεις. Οι καιροί είναι πονηροί. Τα πλυντήρια καθαρίζουν τα βρώμικα σεντόνια και εμείς , ψάχνουμε. Πάντα ψάχνουμε…

     

    Aπό την Έντυπη έκδοση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. KOKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Ευτυχώς που έχετε κι εμένα και σας διασκεδάζω δωρεάν
      Το κάνω για να βοηθήσω την πνευματική σας εξέλιξη .

    3. Τι ψάχνετε; Μήπως βρείτε κάποιο χρησιμοποιημένο προφυλακτικό μέσα στα λερωμένα σεντόνια;;

    4. Τι παθατε νεαροί βλάκες;;
      Όπως βλέπετε είναι καλύτερο να γ@μ@ς μια κούκλα ρομπότ παρά να πιάνεις ανθρώπινο δέρμα φουσκωμένο με πλαστικό και να νομίζεις ότι κάνεις σεξ με άνθρωπο κι όχι με υβρίδιο πλαστικού με ανθρώπινο δέρμα.

    5. Την επόμενη πανδημια θα τη φέρει η κλιματιστικη παραλλαγή.

    6. Στην Ισπανία είδατε κάτι κοτρόνες από χαλάζι;!
      Αυτά κάνουν οι επεμβάσεις στο Καιρο για αντίποινα .

    7. Σιγά ο κύριος ΦιΦι(α)-ρικος μη τα κάνει μόνος του όλ αυτά.
      Μπροστινός κάποιου εγχωριου εφοπλιστή θα είναι απ’ αυτούς που μεταφέρουν με κατεβασμένα βρακιά στη ζούλα Ρωσικό πετρέλαιο.

    Comments are closed.