ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ “ΚΑΛΟΥ” ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΛΑ! ΤΟΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    2021-02-15T172414Z_477006281_RC25TL9VVTHZ_RTRMADP_5_CLIMATE-CHANGE-GATES

    Έρχεται σήμερα για επίσκεψη στην Αθήνα και πιθανώς θα πάει και στα νησιά ο υπέρμαχος των εμβολίων, των λοκντάουνς και της «ιατρικής παρακολούθησης με ηλεκτρονικά μέσα», Μπιλ Γκέιτς.

    Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και πρόεδρος της Microsoft θα μείνει λίγες ημέρες να δει την Ελλάδα, πιθανότατα μαζί με τον Αλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος και τον κάλεσε στη χώρα μας.

    Ο κ. Γκέιτς θα μείνει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Δεν μας είπαν όμως, αν θα συναντήσει και τον Μητσοτάκη προκειμένου να δώσει εντολές.

    Να σημειωθεί ότι ο 66χρονος Μπιλ Γκέιτς, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter πριν λίγες ημέρες ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

    «Είμαι τυχερός που έχω εμβολιαστεί και ενισχυθεί και έχω πρόσβαση σε εξετάσεις και εξαιρετική ιατρική περίθαλψη» σημείωσε, επίσης.

    Δεν έγινε σαφές αν αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε θετικός στον ιό, έγραψαν οι New York Times, προσθέτοντας ότι θα συμμετάσχει σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνάντηση με ανθρώπους του ιδρύματός του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. κατα τ αλλα ολοι οι νεοναζι χρησιμοποιουν το λειτουργικο του χαχαχαχ

    2. Βασιλακη Gates θα τη φας τελικα σαν μουρλοεπιστημονας την ψαχνεις πολυ ασχημα…. επενδυτη της ΝΤΠ και στο φιναλε θα την βρεις!

    3. Πολλή καλές συμφωνίες έκανε η Ιαπωνία με την Ρωσία για την Νισσαν την αυτοκινητοβιομηχανια την κρατικοποιη για 6 χρόνια και μετά την ξαναπερνει η Ιαπωνία επίσης μεγάλη συμφωνία στον ορίζοντα με Ταϊλάνδη είναι πολλή μεγάλη δύναμη στην αυτοκινητοβιομηχανια να δούμε τη θα κάνει η ιταλική Πιρελλη έχει 2 εργοστάσια Ρωσία φεύγοντας από Ελλάδα κλπ η αυτοκινητοβιο.ηχανιες πεζουν ρόλο στο να δούμε που τραβάει το θέμα αν χρειαστεί και σαν μετανάστευση κλπ

    4. Θετικός και ταξιδεύει στην Ελλάδα….;;;;
      Θα τριγυρίζει στα νησιά μας όντας θετικός;;;
      (Έχει καταργηθεί και το ηλίθιο PLF….)
      Κλείστε τον στη Σουίτα τον χωριάτη με τα λεφτά!!!
      Λοκντάουν, όπως εκατομμύρια κόσμου!!

    5. ΩΧ ΩΧ ΩΧ……
      ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    6. Μας είχες ζαλίσει με τον Ζορζ Σωρός και οι Έλληνες διεθνώς το ίδιο λοιπόν χτες διάβασα πως φτιάχτηκε ο Μίλτος Καμποριδης έχει στο όνομα του όλοι την εταιρία με ακίνητα Ζορζ Σορός μας κοροϊδεύεις αυτός είναι πεθαμένος χρόνια ελληνοκιπριος και κατ περίεργο τρόπο έκανε στρατό στην Ελλάδα ενώ η διαμονή του ήταν Κύπρο από ότι φενετε στο βιογραφικό του από το στρατό καταλαβενω εγώ κλπ έχουμε φάει μεγάλη κοροϊδία προσωπικά το παλεύουμε τζάμπα τυχεροί όσοι έφυγαν η όσοι θα φύγουν

    7. Τρείς φονάδες,τρείς φανατικοί εχθροί τού Ελληνισμού.Ποιός θά μάς γλυτώσει από αυτά τά καρκινώματα;
      Γιάννης Λάκων

      1. κρυψου να σωθεις τρελοφασιστα!!

    8. γεννήματα εχιδνών έχουν αντάμωμα φυσικά μαζί με το ντόπιο κάθαρμα το κουπιλάρι της ντόρας.

    9. ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ‘Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ……ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ..ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ???

    10. ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ…

    11. Βέβαια αυτο ειναι και το καινουργιο επισημο αφηγημα
      των μπολιασμενων οτι δλδ επειδή εμβολιαστηκαν το περναν ελαφρα ενω εμεις οι ψεκες οπως μας λενε πολυ δυσκολα.
      Εν τω μεταξυ απο γνωστους μου και μονο εδειξε οτι οι ψεκες το περναν πολυ πιο αναίμακτα και ουτε με πυρετο καν.
      Κι αυτο γιατι;
      Πολυ απλο το ανοσιοποιητικο μας ειναι ακόμα πολυ γερο σε αντιθεση των αλλων που θα εχουν και παρενεργειες στο μελλον.
      Γκε γκε;

    12. Μπορεί να ψοφήσει άμα τον συναντήσει.
      Αλλά υπάρχουν πολλοί κλώνοι εφεδρικοι

    13. Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι; Καλά, ο Μπουρλά, δεν ζεί στισ ΗΠΑ;

    14. 66 ετών και επίσκεψη στην Ελλάδα ετοιμαστείτε για τουλάχιστον

    15. Αντε ωρε ραγιαδες, ας αντιδρασουμε.Ο δολοφονος καθε τι Ελληνικου και οχι μονο, στα ποδια μας.Τι επιβαλλεται να κανουμε?

    Comments are closed.