ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ «ΣΤΡΩΣΤΕ» ΤΟΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ – ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ..! (ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    LA

    Η καταγγελία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, ν κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» λ@θρομετανάστη στην Ρόδο ο οποίος στις αρχές Μαΐου έβγαλε μαχαίρι στην μέση του δρόμου αφαίρεσε και πήρε μια ελληνική σημαία!

    Δείτε τις εικόνες ντοκουμέντο που συνοδεύουν την καταγγελία:

    l1ok οκ

    l2okok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Το αποκορύφωμα της βλακείας.Τους πήραν τα μαγαζιά μέσα από τα χέρια οι Αλβανοί και σε λίγο όπως πάει οι λάθρο και οι Ρομά θα τους διώξουν και από το σπίτι τους.Πότε θα ξυπνήσουν ώστε να καταλάβουν τί ψηφίζουν και ότι η εποχή της κοσμοπολίτικης Ρόδου έχει ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ.

    2. Ο Στάλιν ξεψυχησε σαν αξιολυπητο κτήνος , αβοήθητος , πλατσουρίζοντας πάνω στα ουρά του.
      Χαίρομαι να βλέπω άπλυτους και ψωμολιμασμενους μουλους αραπαδων και τοξικομανών βρομερών τσουλιων να υπογράφουν Στάλιν … χοχοχο . Έτσι τους αξίζει..

    3. Εδώ μέσα στο Μετρό, λαθροπάκιδες χωρίς μάσκα, έφτυναν το πάτωμα με χλεμπόνες και κοίταζαν προς τα πίσω περίεργα με βλέμμα γεμάτο μίσος! Φέρτε κι άλλα τουρκογυφτοπάκια ηλίθιοι ψευτοέλληνες!

    4. Όπως και να το κάνεις όλοι οι νησιώτες έχουν αποδεχθεί τον εξισλαμισμό τους .Στα πιτσιρίκια των ματ ήξεραν να κάνουν τους μάγκες .Στα λαθροπιθηκια μουγκα αλλά αυτοί πληρώνουν

    5. Οταν κατεβαζε την Ελληνικη Σημαια Ελληνες δεν περνουσαν απο κει να του σπασουν τα χερια του κοπριτη;;;;;;; Τετοια φαινομενα δεν πρεπει να περνουν χωρις αντιδρασεις!!!!!! Να καταλαβουν οι παρισακτοι λαθρο οτι πρεπει να σεβονται την χωρα στην οποια ηλθαν απροσκλητοι και οτι θα πεφτει βουρδουλας αν προβαινουν σε τετοιες ενεργειες, αλλα καλυτερα απο ολα θα ηταν να τα μαζεψουν και να πανε στα τσακιδια!!!!!!!!

      1. Πάντως απρόσκλητοι δεν ήρθαν ,εγώ τους κάλεσα

    6. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΑΣΟΚ Κ ΣΥΡΙΖΑ

    7. Η ελληνική σημαία αμόρφωτο τρολλ-πόσα παίρνεις για να κάνεις το “αντιπαλο” “δέος” ενάντια στον “φασισμό” και τον ρατσισμό”-,ειναι το απόλυτο σύμβολο της Ελευθερίας,25 λεπτά το τρολλάρισμα παίρνεις?για τεμπέλης άχρηστος καλά αμοίβεσαι.
      Δεν θα κάτσω να ξαναγράψω οι 9 γραμμές τι σημαίνουν…..
      Αυτό αν τόγραφες στην Τουρκία-που να το γράψεις εκεί,κο κο κο κο κο κο,αν και η κοτούλες είναι γενναίες μπροστά σε σένα και στους ομοίους σου,ζητώ συγγνώμη από τα συμπαθή πτηνά-θα έπαιρναν σηκωτό πριν πληκτρολογήσεις το πρώτο γράμμα της μαλακίας που σε δέρνει.

      Αυτά

    8. Ενω αν ειχε μια φωτογραφια με τη φατσα σου θα του χρησιμευε,ε?σαν δεν ντρεπεσαι ανοητε…

    9. ΛΑθροόρκ και αριστερά κόπρανα του Στάλιν θα έχουν όλοι το ίδιο τέλος. Όπως και οι 5Α βέβαια.
      Σύντομα στις απογευματινές ειδήσεις της ελεύθερης Ελληνικής τηλεόρασης.

    10. η ελληνική σημαία δεν κάνει ούτε για σφουγγαρόπανο, τι να την κάνει;;;;

      1. Αλήθεια λέει, ούτε για σφουγγαρόπανο ούτε για μυξόχαρτο

        1. ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΣ! ΜΙΑΡΟ, ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ!

          1. Με παρεξηγήσατε καλέ, μαντάμ. Απλώς, ευρισκόμενος σε έξοδο μια φορά, είχα ξεμείνει από χαρτομάντιλα κι αναγκάστηκα να δανειστώ το επίμαχο πανί από γειτονικό μπαλκόνι. Ο καθαρισμός της μύτης μου ήταν άκρως ελληνοχριστιανικός, σας διαβεβαιώνω.

        2. Για χαρτί υγείας κάνει πάντως ,έτσι έβγαλα την καραντίνα 😂💩💩💩💩

          1. Πρόσεχε, μπορεί το πανί να έχει υψηλή απορροφητική δράση αλλά είναι γνωστό ότι οι ελληνικές σημαίες προκαλούν ερεθισμό στις αιμορροΐδες.

    11. Για όσους δεν γνωρίζετε, η Ρόδος έχει πέσει εδώ και αρκετά χρόνια, οι αλβανοί κάνουν κουμάντο και οι γύφτοι, Τώρα έρχονται και οι λαθρομετανάστες, προβλέπεται να γίνει της π…ς, οι ροδίτες απλά παρακολουθούν, το μόνο καλό είναι ότι βγήκε ένας υπεύθυνος δήμαρχος και έχει ξεκινήσει να κάνει έργα, αλλά τι να κάνει και αυτός αφού οι κάτοικοι έχουν προσκυνήσει. Δυστυχώς μας παίρνει όλους η μπάλα στο νησί, αργά η γρήγορα θα κατέβει η ελληνική σημαία και επίσημα.

      1. Αφου τους μαζεψατε όλους αυτούς που λες για να δίνεται χαμηλά μεροκάματα σε εστίαση, οικοδομές, κήπους κλπ καλά να πάθατε

      2. Δεν θελατε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκει στην πλεον Μουσουλμανικη Ροδο ε;
        ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ… ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ (εκλογικα) ΚΑΤΣΑΤΕ!

      3. Πόσο δίκιο έχεις και να σκεφτείς πριν κάποια χρόνια οι ροδιτες συγκεντρωμένοι στο λιμάνι με συνθήματα κατά των αμερικανών δεν άφησαν τους ναύτες του αμερικανικού στόλου να βγουν στην στεριά ,τώρα Ρομά ελέγχουν ολόκληρη περιοχή κσι Αλβανοί εχουν βρεθεί με μαγαζιά και επιχειρήσεις,και οι δικοι μας το πολύ πολύ να κάνουν τους κράχτες στα τουριστικά μαγαζιά και στις ταβέρνες κσι άμα είσαι και Έλληνας δεν καταδέχονται να δύο μιλήσουν

    Comments are closed.