ΒΡΕΙΤΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ… ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ – Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ: “Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ” – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ

    Κοινοποίηση:
    ΠΟΥΤΙΝ

    Εν μέσω της συνέχισης του πολέμου στην Ουκρανία, οι διπλωματικές προσπάθειες για να τερματιστεί η σύρραξη συνεχίζονται, όπως όμως και η ανταλλαγή κατηγοριών ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση, με την πρόοδο να παραμένει ζητούμενο.

    Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε τη Δύση ότι αναζητεί νέα προσχήματα για να ανακοινώσει κυρώσεις στη χώρα του, τόνισε ότι τα τιμωρητικά μέτρα άνευ προηγουμένου που εφαρμόζει είχαν ετοιμαστεί εκ των προτέρων και θα επιβάλλονταν «σε κάθε περίπτωση».

    Επιμένοντας ότι η Ρωσία δεν είναι διατεθειμένη να θυσιάσει ποτέ «τα εθνικά της συμφέροντα και τις παραδοσιακές της αξίες» ο κ. Πούτιν είπε πως μολονότι δεν θα γίνει «κλειστή χώρα», δεν θα επιδιώξει καμία περαιτέρω συνεργασία με δυτικές εταιρείες στο άμεσο μέλλον.

    Το Κρεμλίνο παράλληλα διέψευσε εκτιμήσεις στην Ουάσινγκτον και στο Λονδίνο πως ο αρχηγός του ρωσικού κράτους είτε παραπλανήθηκε ή κρατήθηκε στο σκοτάδι από συμβούλους του.

    Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Βρετανίας Τζέρεμι Φλέμινγκ υποστήριξε αυτή την εβδομάδα πως σύμβουλοι του προέδρου Πούτιν φοβούνται να του πουν «την αλήθεια», ενώ ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε χθες για «ενδείξεις» ότι ο ρώσος πρόεδρος απομάκρυνε συμβούλους του και έθεσε κάποιους «σε κατ’ οίκον κράτηση», λέγοντας πως μοιάζει «απομονωμένος».

    «Απλά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται στο Κρεμλίνο. Δεν καταλαβαίνουν τον πρόεδρο Πούτιν και δεν καταλαβαίνουν τον μηχανισμό μας για τη λήψη αποφάσεων», αντέταξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ χθες Πέμπτη, κατά το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Μπλόφα Πούτιν. Αν κόψει το αέριο στη Δύση θα χάσει πολλές δεκάδες δις κάθε χρόνο. Πρώτον, δεν έχει αγωγό για να το διοχετεύσει αλλού. Αυτός που πάει προς Κίνα είναι πολύ μικρός και ήδη είναι στο φουλ. Δεύτερον, ποιος θα το αγοράσει? Η Κίνα ή η Ινδία? Και αν ναι, τότε θα σταματήσουν να παίρνουν από αλλού αυτές οι χώρες? Ή απλά θα το αγοράζουν χωρίς να το χρειάζονται, έτσι για να στοκάρουν? Και αν κόψουν να παίρνουν από Κατάρ κλπ., τότε το Κατάρ δεν θα δώσει στη Δύση? Είναι όλα ένας κύκλος. Οι αγορές έχουν ρυθμιστεί με συμβόλαια εδώ και χρόνια και οι Κίνα και Ινδία δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή χωρίς αέριο ώστε να έχουν πρεμούρα να πάρουν το ρωσικό. Ο Πούτιν έχει σε κάποιο βαθμό παγιδευτεί και προσπαθεί απλά να κάνει ζημιά στην Δύση για να πέσει μαχόμενος.

    2. Δεν φτανουν τα λεφτά, δεη , φαγητό,
      είμαι βλακας οπαδός και ψήφιζα Μητσοτάκη.

    3. Έβγαινε τόσο καιρό ο βαλασσόπουλος από τη γερμανία στο Open και έλεγε ότι οι γερμνανοί έχουν αρκετό φυσικό αέριο μέχρι τουλάχιστον το δεκέμβριο. Τίποτα δεν έχετε κακομοίρηδες αν κλείσε η κάνουλα από ρωσία είστε τελειωμένοι. Ότι έχτισε η γερμανία σε ανάπτυξη και κέρδη τόσα χρόνια βασίστηκε στο φτηνό ρωσικό αέριο τώρα για χάρη των αμερικάνων πυροβολήσατε τα πόδια σας και θα πληρώνετε lng 300% βλάκες. Ευρωπαίοι ζώα την πατήσατε για χάρη του ζελένσκι καταστρέφετε όλη η ευημερία στην ευρώπη.

    4. δεν πιστεύω να υπάρχει έλληνας που να υποστηρίζει τις κυρώσεις που γυρίζουν μπούμεραγκ στην τσέπη μας, εντάξει, οι τούρκοι φυσικά είναι ωφελημένοι και καλά κάνουν

    5. Ο Ένας είναι ηγέτης κράτους και ο Κούλης είναι παραδουλεύτρα των ξένων που κάπου-κάπου όπως είναι λογικό του τον κάνουν και γαρύφαλλο Δεν τίθεται λόγος σχολιασμού λοιπόν γιατί είναι άλλο να είσαι ηγέτης Έθνους σαν τον Πούτιν και άλλο τσατσά των ξένων όπως ο αδερφογιος της Ντόρας Χρυσού.

    6. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ…..ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ …ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
      ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΣΟΓΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ….ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ….

    7. Τι να ζεσταθουμε ρε Μακελειο σε λίγο μπαίνει η άνοιξη και έρχεται και το καλοκαίρι. Αλλά εκτός απο αυτο αν όντως ο κοντός πρώην καγκεμπιτης κόψει το αέριο. Οι πρώτοι που θα πεινασουν θα είναι οι ίδιοι οι Ρώσοι μεθυστακες! Η Ρωσία έχει οικονομία της πλάκας και ΑΕΠ ισο με αυτό της Ισπανίας αλλά με τριπλάσιο πληθυσμο απο την Ισπανία. Γενικά η οικονομία της βασίζεται κυρίως στο αέριο άρα αν δεν το πουλήσει οι ίδιοι οι Ρωσομπλιετ θα πεινασουν και όχι η πλούσια Ευρώπη.

    8. Τα τρόφιμα θα δίνονται σε εμβολιασμενους.
      Νέος εκβιασμός έρχεται. Και η ενέργεια και αργότερα και το νερό.
      Ήδη ο bill gates φτιάχνει ηλιακά πάνελ μετατροπής ηλιακής ενέργειας σε νερό.
      Ξέρετε τι σημαίνει αυτο. Mad max Fury Road σε λίγα χρόνια.
      Πριν από λίγο καιρό κάποιος απ’ αυτούς τους “ειδικούς” το είχε πει σε κάποιο βορθοκαναλο μάλλον στο Σκάει!!
      ΣΕ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.
      Ο ΧΑΡΑΡΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΧΑΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ , ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΥΤΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
      ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΑ ZOMBIE ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ;;;;;;;;;
      Κάντε ένα μικρό relax αυτό το καλοκαίρι!!!
      Ο χειμώνας προβλέπεται ΣΙΒΗΡΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!
      Δε ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά οι χώρες που επιλέχθηκαν για να αποτελέσουν τον κορμό της Μεγάλης Επανεκκινησης (BRICKS) ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΙΝΔΙΑ, Ν.ΑΦΡΙΚΗ, είναι όλες τους (πλην της Ν.Αφρικης αλλά κάποια έπρεπε να προτιμηθεί κι από την Μαύρη Ήπειρο) ΧΒΡΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ και οι περισσότερες από αυτές είναι χώρες με ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
      Στην Ινδία ειδικά ήδη ισχύει το ψηφιακό σύστημα ηλεκτρονικών ταυτοτήτων .
      Το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας της Ινδίας εντείνει τον αποκλεισμό των ευάλωτων κοινοτήτων εν μέσω πανδημίας. Μια 68χρονη γυναίκα με ειδικές ανάγκες από την Ινδική πολιτεία της Ορίσα, με τα δάχτυλά της να λείπουν, δεν κατάφερε να εγγραφεί στο Aadhaar και, ως αποτέλεσμα, δεν έλαβε καθόλου τρόφιμα για 11 μήνες.
      https://www.google.com/amp/s/el.globalvoices.org/2020/07/56087/amp
      ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.
      ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ!
      Υ.γ. Την παλιά μας κοινωνία ξεχαστε την
      Κουμάντο θα κάνουν οι κατέχοντες προσωπικών βιομετρικών δεδομένων και όχι οι μεγαλοκτηματιες όπως τώρα. Ίσως γι αυτό ο Μαρινάκης που ξέρει τι έρχεται ξεπουλουσε μεγάλο μέρος της περιουσίας του όπως είχατε γράψει κι εσείς στο παρελθόν αν όντως ισχύει αυτό.

    9. Θα συμφωνησω οτι παρουσια Κουλας τα 10 ριχτερ ειναι αναποφευκτα! Κουλα οικολογε το διεθνες δικαιο επιβαλει να μην κανεις εξωρυξεις και κλεισε τελειως τους λιγνητες! Ασε και κανα δενδρακι ακαυτο οικολογε με μια ανεμογεννητρια στο κωλο! Ισοπεδωσες την Ελλαδα μπαγλαμα!
      Συνελληνες καλη πεινα ευκαιρια για διαιτα που ελεγε κι ο ΓΑΠ! Θα παει η φυματιωση συννεφο αλλα οι ” ειδικοι αυλικοι” ασχολουνται με τον κορονοιο!
      Αι σιχτιρ!
      Ενας νεοδημοκρατης!

    10. Ναι έχει δίκιο που λέει ότι υπερασπίστε τα συμφέροντα της πατρίδας έως ο δικός μας δήμαρχος εδώ κοιτάει γνωριμίες υψηλές να κάνει και μετά μας λέει κουραφέξαλα δεν κοιτάει των λαό εδώ

    11. Και στην αρχη του πολεμου το ρουβλι ειχε χασει πολλη…της τελευταιες μερες ξαναγυρισε εκει που ηταν πριν το ρουβλι… αυτα που λεγανε καποιοι οτι θα χρεωκοπησει,κλπ ειναι ονειρα θερινης νυχτος….
      Οι ζημια παλι σε εμας θα γινει! με εξαφανισμενα προιοντα στο ραφι….και αυτα που υπαρχουνε θα τα πληρωνουμε πανακριβα.

    12. Ο κόσμος είναι ανιστόρητοι μπήκαν και οι Αλβανοί με ξένη γλώσσα και τα έχουν κάνει Μπάχαλο η μεγάλη σύγκρουση της αρβανιτιας νομίζω με στρατηγό Μιχαλοπούλου ήταν του Πάγκαλου ιπασπιστης για να μην παραδώσουμε στον Τίτο των Ρώσο έγινε με βοήθεια Σαβοΐας στο Μαυροβούνιο τα στρατεύματα ήταν ο ίδιος ο Τίτο είχαν βοήθεια από κουμουνιστες Ιταλία ο Τίτο

    13. Αυτό που δεν έχει καταλαβει κανεις για την Κριμαία είναι πάλι τονίζω είναι η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων,,αλλά και η σύγκρουση η μεγάλη γίνετε εκτός την παράδοση είναι τα τζάκια τα μεγάλα συγκροντε παγκόσμια είναι κάτι σαν την Ρωσία όταν έπεσε στο κουμουνισμο η σύγκρουση αυτή είναι διαφορετική για όποιον γνωρίζει ιστορικά δεδομένα σύγκρουση παλαιών τζακιών και νέων τζακιών που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με διαφορετική κουλτούρα

    14. Μπράβο Βλαδίμηρε παλικαρε…γαμα τους κλέφτες τους αλήτες και τους απατεώνες της Δύσης .Και ετοίμασε στρατό για να τα θάψεις στην κόλαση μαζί με την Πισπιριγκου γιατί και αυτοί Πισπιριγκοι είναι!

      1. Μιλάνε για κλέφτες και οι Ρώσοι μεθυστακες! Με τους μαφιόζους Ρώσους ολιγαρχες και τις πορνες της Ρωσίας.

    15. Πλάκα έχει να τους κόψει το φυσικό αέριο η να πάνε οι τιμές τετραπλάσιες Θα την πληρώσει ο κοσμάκης οι μεροκαματιάρηδες σε όλη την Ευρώπη που το βουλώνουν και δεν ξεσηκώνονται εναντίον των ηγετών της πλάκας όπως ο ανόητος μεθύστακας Johnson της βρωμοβρετανιας υποχείρια των τραπεζών και πολυεθνικών Επίσης θα κόψει και το αλεύρι ο Πούτιν εκεί θα δείτε πάνε τα γλυκά για τους μπουμπουκους και τα ζυμαρικά για τους κοιλαράδες

    16. Καλά κάνει ο Βλαδίμηρος. ΒλαΚούλη ζέσταινε τις μηχανές για τα ελικόπτερα. Θα φύγεις νύχτα αληταρά.

      1. Εννοείται καλά κάνει το συμφέρον της χώρας του κοιτάει όχι όπως εδώ που κοιτάνε το συμφέρον μόνο το δικό τους.Και όλα θα τα πληρώσουν οι φτωχοί Έλληνες γιατί δεν νομίζω ο Κούλης και η παρέα να μην έχει να ζεσταθεί η να βρει βενζίνη στο αμάξι.Ολα τσάμπα!

    17. Ήταν Δύση και έχει σβήσει.Τα χειρότερα έρχονται και δεν μπορείτε ούτε καν να τα φανταστείτε.

    18. Θα στέλνονται ξένα νομίσματα σε ειδικούς λογαριασμούς για αέριο στην Gazprombank και τότε θα πωλούνται από την Ρωσική τράπεζα. Καμία πείνα δεν έρχεται ούτε για Ρώσους, ούτε για Δυτικούς. Ακρίβεια έρχεται και λογικά πανευρωπαϊκή ύφεση συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας.

    19. ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ ΔΕΚΑ ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ!

    20. Δεν ερχεται πεινα. Μια χαρα παμε εδω σε ρωσικο σουπερ μαρκετ και αγοραζουμε προϊοντα στη μιση τιμη απο οτι σε άλλα. Προφανως πληρωνουμε με ευρω ή με κάρτα. Ρουβλια δε μας ζητησαν.

    21. Ασφαλώς και έρχεται πείνα στην Ρωσία. Τα λάθη και οι επιπολαιότητες πληρώνονται.

    22. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…………..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΤΣΕΜΠΗΣ ΤΟΥ….

    Comments are closed.