ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ “ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ” – ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ [ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    rouvas

    Οι θλιβερές εικόνες που κυριάρχησαν σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, από το Σύνταγμα έως την Ομόνοια, την Ερμού και το Μοναστηράκι, θα έπρεπε ήδη να έχουν οδηγήσει κυβερνητικά στελέχη στην πόρτα της εξόδου.

    Την ώρα που το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο κορωνοπάρτι πακιστανών εθνικιστών, η αστυνομία υποχρεωνόταν να παραστήσει τον κομπάρσο του Ρουβά και του Κυριάκου Μητσοτάκη! Η πακιστανική σημαία κυμάτισε από την Ομόνοια μέχρι την πρόσοψη του κοινοβουλίου, υπαίθριες ορχήστρες και ηχεία Πακιστανών καταστρατήγησαν οποιαδήποτε «απαγόρευση μουσικής» είχε επιβληθεί, η οποία όπως αποδείχτηκε ίσχυε μόνο για τα καταστήματα και τα κέντρα διασκέδασης, ενώ φυσικά οι μάσκες απουσίαζαν στο συγκεκριμένο πλήθος.

    Πριν από αυτά τα αίσχη, η κυβέρνηση  είχε εγγυηθεί ότι 10.000 αστυνομικοί θα περιπολούν προκειμένου να εγγυηθούν την τήρηση των μέτρων! Εντέλει οι μόνοι αστυνομικοί που είδαμε στο κέντρο της Αθήνας, ήταν αυτοί που φυλούσαν την συναυλία του Ρουβά και πόζαραν ως κομπάρσοι του Κυριάκου Μητσοτάκη..

    Μην περιμένετε παραιτήσεις, κάποιο δείγμα ευθιξίας. Τι να περιμένει κανείς από κυβερνητικούς, ο οποίοι οβιδιακά μεταμορφώθηκαν σε πραίτορες του εκσυγχρονισμού του Σημίτη, και με την ίδια ευκολία έγιναν πραίτορες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συνεργάτες «κομμουνιστοφάγων», του Πλεύρη, του Βορίδη και του Άδωνι.

    Για τον Μπακογιάννη, ίσως όλο αυτό που συνέβη να ξύπνησε τους Αθηναίους και να τους κάνει να σκέφτονται καλύτερα πριν πάνε στις κάλπες. Μέχρι τότε, όλοι πληρώστε τα δημοτικά τέλη και τα πρόστιμα που σας επέβαλλαν.

    Τεράστια ευθύνη έχει και ο Ρουβάς, ο οποίος θέλοντας να ενισχύσει το φιλοκοινωνικό του προφίλ ΟΦΕΙΛΕ να αρνηθεί να συμμετάσχει σε αυτήν την πανάκριβη παρωδία. Αλλά δεν το έκανε γιατί τα φράγκα είναι πάντα γλυκά ειδικά όταν αυτά έρχονται πανεύκολα..Δεν ξεχνιούνται όσα έχει κάνει στο παρελθόν το τσιράκι του Ψινάκη ακόμα και στην κατεχόμενη Κύπρο.

    Δείτε ενδεικτικά ένα βίντεο από όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Για να μην μπερδευτείτε, το διευκρινίζουμε… Είναι η πλατεία Συντάγματος, όχι η Καμπούλ μετά την φυγή των Αμερικάνων:

    Δείτε τώρα και ένα ακόμα βίντεο από αναγνώστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ…

    2. OΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ….ΣΚΟΥΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…

      1. Ποια σκουπα;;; dyson, siemens, miele, bosch;;;;;;;;;; Εσεις τους καθαριζετε και τους πληρωνετε. Τωρα που ειναι αργα……… αντε και απο του χρονου βλεπουμε παλι

    3. Ετσι καταντησαν την Ελλαδα Τσιπρες και Μητσοτακηδες με την βουβαμαρα των αλλων αποκομματων του Κλεπτικου Τοξου, πλην Βελοπουλου, για να ειμαστε δικαιοι!!!!!!!! Γεμισαν την χωρα με λαθρο με χιλιαδες απο αυτους να μην γνωριζει η Ελληνικη Μπανανια ποιοι ειναι και οι δολοφονιες καθημερινα σχεδον, να συμβαινουν ολες τις ωρες της ημερας, χωρις οι εγκληματιες να φοβουνται καθολου, διοτι οι…..φιλεσπλαχνοι Ευρωπαιοι κατηργησαν την θανατικη ποινη και η λεξη Ισοβια σαν ποινη εχασε το νοημα της, διοτι σε 18 χρονια ο εγκληματιας ειναι ελευθερος!!!!!! Τοσες υπηρεσιες μπορουσε να επισκευθει ο Κος Τσιπρας, οπως π. χ. Το Χαμογελο του Παιδιου κλπ , για να ανταλλαξει ευχες και αυτος προτιμησε να παει στους ασυνοδευτους μαντραχαλους λαθραιους που τους ταιζουμε, λεγοντας σε εναν απο αυτους, να μαθεις Ελληνικα να γινεις Ελληνας!!!!!!! Ακουσον, Ακουσον!!!!!! Ελληνας δεν γινεσαι αν μαθεις Ελληνικα Κε Τσιπρα, Ελληνας γεννιεσαι!!!!! Επειτα τον ρωτησες τον μαντραχαλο αν θελει να Ελληνοποιηθει;;;;;;;; Αισχος και μονο Αισχος Ανθελληνες, Ελληνοποιησατε την Μιση Ασια και την Μιση Αφρικη και οχι μονο, χωρις να ρωτησετε τους Ελληνες!!!!!!!

    4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ; – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -;;; ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ……

    5. Μεταναστεύστε τώρα, όσο ακόμα προλαβαίνετε!!! Το έκανα και δεν επιστρέφω πίσω ούτε για την κηδεία μου!!!

    6. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ……ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 9 Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΚΙΑ ΑΝΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΗΚΟ ΜΠΟΥΡΓΕΣ ΜΕ 2 ΜΕ 3 ΚΑΙ 4 ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΝΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ……..ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ…ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΡΟΙΒΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΥΠΟΧΡΩΤΗΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΕΡΓΙΑ ..ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.ΕΔΩ…………………ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ…ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΩ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΕΤΑΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

      1. «« ΜΠΟΥΡΓΕΣ ΜΕ 2 ΜΕ 3 ΚΑΙ 4 ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΝΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ……..»» ετσι στηνοντε τα κρατη….. σε 2-3 χρονια η ελλαδα, που δεν ειναι μονο η αθηνα, θα εχει μετατρεψει αυτες τις κυψελες σε δικτιο που θα εχει ολη την ελλαδα καλυμενη και ισλαμοποιημενη με τους νεους πολιτες της. Και εσεις θα σφυρατε «gone with the wind» οι ελληναραδες, οι ροκαδες, οι κουλτουριαδηδες , οι πολιτισμενοι………..

    7. Πακι δωστε μασ πονο μπασ και ξυπνησουμε και σηκωθουμε απο καναπε….μπηκαν στην πολη οι εχθροι και εμεισ γελουσαμε ….

    8. Εμεις οι ιδιοι οι Ελληναραδες δημηουργησαμε αυτη την κατασταση στο κεντρο της Αθηνας και στις παρακειμενες γειτονιες και πλατειες. αν δεν ενοικιαζαν τα διαμερισματα τους δεν θα υπηρχε αυτη η κατασταση.Ετσι γινεται και στη Γερμανια η υπαρχει κρατικος ελεγχος;

    9. O βλαχοδήμαρχος σε διαφθορά αντιγράφει τον ετεροθαλή αδερφό του.

    10. Καλά κάνουν τα πακιστάνια. Με τα δικά σας λεφτά διασκεδάζουν . Όσοι τους δίνεται δουλειές και σπίτια είστε υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή. Ολοι αυτοί είναι λαθραίοι. Με τι χαρτιά κάνουν μισθωτήριο συμβόλαιο. Καταγγείλτε όσους νοικιάζουν σε λαθραίους. Κάποτε πρέπει να ξυπνήσουμε και να καταγγέλουμε είτε αυτούς που τους δίνουν δουλειά είτε αυτούς που τους νοικιάζουν. Αυτοί οι ανθέλληνες που προτιμούν να δίνουν μεροκάματο σε λαθραίους για να πληρώσουν λιγότερα και οι Έλληνες να είναι άνεργοι και άστεγοι. Φτου σας ταληροφονιάδες ελληναράδες.

    11. με rapid τεστ στα ρεβεγιον και με iq τεστ στις καλπες…..

    12. ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ…ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΞΩΓΑΜΑ, Ο ΓΟΝΟΣ ΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΚΑΛΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ….

    13. Αθηναίοι! Μου θυμίζετε ένα τραγούδι του μακαρίτη Στέλιου. ((Από το πρώτο το σκαλί στο τελευταίο πήγα)) Η πόλη σας κατάντησε να γίνει ο μεγαλύτερος σκουπιδότοπος του κόσμου. Εσάς τους δήθεν μορφωμένους, δικαστικούς και υπόλοιποι των γραμμάτων, σας ξεμυάλισε η μασονια, μάλλον πουληθήκατε στον εωσφόρο. Καλά να πάθετε. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. This is just the beginning.

    14. Αυτά δεν συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα.
      Την Αθήνα από τις πόλεις έχουν κάνει Μουσουλμανική.
      Ζω σε πόλη 87.000 κατοίκων και δεν είδα ούτε για δείγμα λάθρο ποτέ.

    15. Σακη το ρουφας το μικροφωνο βλεπω αν και….πολυτεκνος! Την ξεχεσες τη καρριερα σου τελειως σε 17 λεπτα! Κατορθωμα οντως!
      Εγινες και international! Ολο το πακισταν διασκεδασε καργα!

    16. Τι είναι αυτά τα Αισχη; Ντροπή, ξεφτίλα. Στεναχωριέμαι για την κατάντια της πατρίδας μου. Είμαστε υπεύθυνοι γιαυτο που θα παραδώσουμε στην επόμενη γενιά.

    17. Στο εξής αρνούμαστε να πληρώνουμε φόρο και το έκτρωμα το Ενφια !!!!Αυτο σας προτείνω δεν ειμαστε μλκες να πληρώνουμε σαν τα βόδια τα άβουλα και να χαίρονται από το μόχθο μας οι λάθρο συγγνώμη που το λέω εγώ είμαι ένας άνθρωπος που λυπάται τους άλλους ανθρώπους αλλά φτάσαμε στο αμήν πια.

    18. ΣΤΈΦΑΝΕ παρε αποφαση κ δωσε τέλος δωσε τ χέρια με τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ κ τελειωστε τπυς αλήτες τους ΝΑΖΙ ΑΘΕΟΥΣ

    19. Ρε μείνετε μέσα βλακες που ενοχληθηκατε κιόλας. Σας δουλεύουν και οι Πακιστανοί γελάνε με τα χάλια σας. Και καλά κάνουν, τέτοιοι μ@λακες που είσαστε. Κάντε σελφ τεστ και στην κ@λ@τρυπιδα σας. Θα τρώμε προσαγωγές και κυνηγητό για σας? Τους ποιο μ@λακες τού πλανήτη? Έχει την Κυριακή συγκεντρώσεις που θα κάνουν οι οπαδοί. Το κάλεσμα είναι για όλους τους Έλληνες. Θα έρθετε ή θα τον παίζετε στο διαδίκτυο??

    20. Η χουντα ηταν στα σαλε εσυ κοιμισμενε “Αθηναιε” που ησουν; Εκπαιδευεσαι για το ντου που θα σου κανουν μια μερα οι ψηφοφοροι του βλαχοδημαρχου; Μπα. Νομιζεις οτι θα σε προστατεψει το επιτελικο κρατος. Χαχαχαχαχαχαχα

    21. Καλά μας κάνουν γιατί κοιμόμαστε όρθιοι,τσακωνόμαστε μεταξύ μας για τα εμβόλια ποιός το έκανε και ποιός δεν το έκανε,ενώ μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας.

    22. Aυτές οι σαβούρες είναι οί νέοι κάτοικοι τής Ελλάδας.Διοργανωτής τής αλλαγής τού ελληνικού πληθυσμού είναι τό τσιράκι τού γουρλομάτη ό κοντόχοντρος Εβραίος τό Μηταράκι.
      Κυριάκος Μητσοτάκης γιά τήν πολυπολιτισμική Ελλάδα.
      “Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σέ παρελάσεις καί βλέπω μία κοινωνία νά μετατρέπεται σιγά σιγά σέ πολυπολιτισμική”.Κυριάκος Μητσοτάκης υπάλληλος τόυ εγκληματία Σόρος
      Ο γιός τού εθνοπροδότη Κώστα Μητσοτάκη θέλει νά ενσωματώσει στήν Ελλάδα τίς σαβούρες από όλο τόν κόσμο καί νά τούς κάνει Ελληνες τούς βάρβαρους μουσουλμάνους καί τούς κάφρους από τήν Αφρική.
      Γιάννης Λάκων

    23. Μην ξεχνάμε και το άλλο: αυτό το άπλυτο, αμόρφωτο αναρχοκομμούνι, ο άθεος Τσίπρας – που μοίρασε αυτές τις μέρες δώρα σε προσφυγόπουλα! – υπέγραψε στο Μαρόκο (όταν ήταν πορδή-πουργός) να μπορεί η Ελλάδα να δεχθεί 35.000.000 λαθρομετανάστες! Αυτούς ψήφισατε γίδια-ραγιάδες-νεοέλληνες, λουστείτε τους! Στις επόμενες εκλογές έχετε μια τελευταία ευκαιρία να μαυρίσετε τους προδότες (ΝΔ, Σύριζα, Πασοκ, ΚΚΕ) και να ψηφίσετε πατριώτες!!! Εάν πάλι δεν το κάνετε, τότε έχει τελειώσει και η Ελλάδα, πάρτε χαμπάρι βόδια!!!

    24. Καταντια η ΕΛΛΑΔΑ μας εγινε κρησφύγετο λαθρομεταναστων οι πολιτικοί από όλα τα κόμματα μουγγα, εκτελούν την πατριδα μας καθημερινά κλείσανε τους Έλληνες μέσα και ανεξέλεγκτα κυκλοφορεί ότι λαθρεο έχει μαζέψει το πολιτικό σύστημα δημοσιογράφοι μουγγα, ειδικοί ντενεκεδες επίσης μουγγα ,και φυσικά τεράστια ευθύνη ο Έλληνας ψηφοφόρος που έχει βολευτεί σε διάφορες υπηρεσίες υπονομεύει ξεπουλάνε το μέλλον των παιδιών του ίδωμεν.

    25. τα παιδια που ανεβηκαν στην σκηνη στο παρκινγ ολα σοι τους?? του μαιντανου απο κορφου και του μπακο?? ο μικρος στην μεση ο μικροτερος γιος του μπακο?? οι επομενοι μανατζερ σας…

    26. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ… ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ…. ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ…??? ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΝΑΖΙ”… ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ…ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ….ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.

    27. Την Ελλάδα εμεις οι ιδιοι οι πολιτες αφήσαμε να την καταντησουν έτσι.Ακομα δεν εχουμε δει τίποτα.

    28. Γέμισε πάκι ρουβίτσες το σύνταγμα. Καραμελόχρωμες μυρωδάτες λάθρο υπάρξεις που παρακολουθούσαν εξτασιασμένες live το υπερθέαμα του σιτεμμένου τζόβενου Suckης Ρουβass.

      Κι όλα αυτά ούτε με μισό μύρι ευρώ κόστος.
      Ευρώπη δεν θέλατε?
      Καλή τύχη

    29. Δυστυχώς αυτα τα βίντεο τα λες και εικόνες από το άμεσο μέλλον! Έτσι θα μας καταντήσουν! Οι Έλληνες μαντρωμενοι αιωνίως να φοβούνται και τον ίσκιο τους και τα λαθρο να το κ@λοκουνανε στις πλατείες!!!! 🤬🤬🤬 Ουστ!

    30. Δεν ήθελαν τον πατριώτη Κασιδιαρη για δήμαρχο προτίμησαν τον ανθελληνα ντορογιο ντρέπομαι για την κατάντια σας

    31. ΓΚΟΥΦΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@ Σ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΊΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ 270.000
      ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΚΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΣΟΥ

    32. στα παπαρια μας καλα να παθουν οι Αθηναιοι του κεντρου, αυτον δεν ψηφισαν ?

    33. Τι ξεφτιλισμος , τι αισχη ειναι αυτα ;; Πως καταντησες Ελληνα να ζεις ετσι ;; Πως ανεχεσαι ολα αυτα ;; Ποσο πολυ εριξες το αναστημα σου ;; Στο βουρκο κατρακυλας δεν το αντιλαμβανεσαι ;; Κανε κατι γιατι θα σε αφανισουν απο τον χαρτη.

    34. Σε λίγο θα υψώσουν σημαία Πακιστανιή στον Παρθενώνα και οι μπάτσοι θα φοβούνται να πλησιάσουν ,ενώ θα ρίχνουν κάργα πρόστιμα μόνο σε Έλληνες που είναι και εύκολος στόχος

    35. Το βίντεο δε θυμάμαι που το είδα που έδειχνε ένα κανάλι πάλι δε θυμάμαι ποιο να δείχνει άδεια την Πλατεία Συντάγματος την πρωτοχρονιά το είδατε;;
      Αυτό εννοούσα με το τους ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ
      Ήταν η ρεπόρτερ και γύρω η πλατεία Συντάγματος ΈΡΗΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ!!

      1. Το «ανοιχτο»…….. η ρεπορτερ ενα παιδι μεσ´ στην καλη χαρα!!!!!!!!!!

    36. Κύριοι της ελίτ του χοιροστασιου σε λίγο όπως πάτε θα τους έχετε γειτόνους τους λάθροπατριωτες σας και από αυτούς δεν θα γλιτώσει κανένας σας αρκεί να αφυπνιστουν (οι Φιλιππινέζες) που σας φυλανε αν καταλάβουν ότι συμβαλουν και αυτοί στο ξεπούλημα της Ελλάδας και των παιδιών τους και δεν κάνουν μαζί με τους Έλληνες κάτι να τους στείλουν στο διαλο αντί να υπηρετούν τους τουρκαλβανοπολωνοεβραιοιεχωβαδες.

    37. Η ΑΝΘ.ΕΛΑΣ εβγαλε ανακοίνωση που φυσικά, τι έκπληξη, στρέφεται πάλι εναντίον του Ελληνικου λαού και φυσικά λέξη για τους έποικους Πακιστανους που κάνουν ότι θέλουν χωρίς να υπολογίζουν κανέναν.

    38. Οι Πακιστανοί στην Ελλάδα υπολογίζονται στους 400.000 με 500.000 σύμφωνα με πακιστανικές πηγές. Χαρτιά έχουν μόνο 50.000 εξ αυτών! Όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι καν καταγεγραμμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση αν προβούν σε εγκληματικές πράξεις να βρεθούν αν δεν έχει γίνει καταγραφή τους! Το κράτος του Τσίπρα και του Κούλη είναι υπεύθυνα για ό,τι συμβεί τους επόμενους μήνες αφού το 90% αυτών ήρθε από το 2015 και μετά! Πάρτε μέτρα ΤΩΡΑ!

      1. “““ Το κράτος του Τσίπρα και του Κούλη είναι υπεύθυνα ………..“““ Ποιο κρατος;;;;;; Το ανυπαρκτο;;;;;;

    39. Τα 17 κακόγουστα και πανάκριβα λεπτά του Ρουβά ήταν 12,5 τελικά!

    40. Και όλα αυτά την ώρα που έρχονται λογαριασμοί αερίου και ηλεκτρισμού 10 φορές επάνω σε σχέση με πέρυσι.

      Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε μία ΚΑΤΟΧΙΚΗ κυβέρνηση και βουλή (και οι άλλοι τα ίδια είναι) που καταστρέφουν τα πάντα. Την ώρα που οι Αφγανοπακιστανοί έχουν μέχρι και πληρωμένο ρεύμα στο σπίτι τους.

    41. ντροπη και μονο ντροπη για την Ελλαδα του σημερα,για αυτους που τους εφεραν αλλα και αυτους που τους συντηρουν,τους δινουν δουλειες σπιτια κτλ..αν αυτη ειναι η Αθηνα σημερα σε 20 χρονια μετα τα γεννητουρια τους ετσι θα ειναι ολη η Ελλαδα με μαθηματικη ακριβεια..

    42. Ελλαδα σε καταντησαν μπουρδελο το δημοκρατικο τοξο και οι μιζαδοροι

    43. δεν πειράζει αφού είστε κοιμισμένοι στην Αθήνα, έτσι μέσα να σας έχουν σαν σταβλωμένα ζώα!!
      Η λύση είναι Χρυσή αυγή και Στέφανος Χίος

    Comments are closed.