ΒΟΥΛΗ- ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΟΣΗΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΣ ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο…ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μητσοτακησ- χρυσοσ

    Φαίνεται ότι ο νοσηρός και διαταραγμένος- για πολλά ζητήματα Μητσοτάκης- έχει πάθει παράκρουση με την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση. 

    “…Τώρα, γιατί αρνείστε να τραβήξουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή με χρόνιες αδυναμίες των μυστικών υπηρεσιών; Έχετε μια ευκαιρία ειδικά εσείς κ. Τσίπρα να πάρετε αποστάσεις από τον οχετό και το μακελειό της λάσπης και να λιώσετε τους παγετώνες της διαπλοκής».

    Ποιους παγετώνες της διαπλοκής, ρε αχαίρευτε κοπρίτη; Άεργε, τεμπέλη, ανεπρόκοπε. Μισθοδίαιτε από τον δημόσιο τομέα.

    Ποιες κόκκινες γραμμές, ρε πολιτική αλήτη;

    -Ποιες χρόνιες αδυναμίες της ΕΥΠ, ρε αδίστακτε με οικογενειακές καταβολές, σκληρέ  υποκλοπέα; Που έφτασες να παρακολουθείς ακόμα και την ίδια σου τη γυναίκα, για να μην σου φεύγει με τους Άραβες;

    -Στο χουμε ξαναπεί- και θα σου ξαναστείλουμε ανθοδέσμη. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν κλείνει, όπως προσπάθησες κατ επανάληψη. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν δολοφονείται, όπως προσπάθησε να κάνει ο ανηψιός σου που λέει ότι είναι εγγονός σου, σε δημόσια στέκια του Κολωνακίου. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν δωροδοκείται, όπως έστειλε η γυναικούλα σου, η κατακαημένη, έναν αλήτη δικηγόρο να μας δώσει λεφτά.

    Ξεκαθάρισε τη θέση σου, Μητσοτάκη. Σχεδίασε ή δεν σχεδίασε το ασκέρι του ανηψιού σου, παραβατικοί, χρηματοδότες, μπράβοι, μαφιόζοι την δολοφονία του Στέφανου Χίου;

    Υπέκλεπτες τον μισό πολιτικό κόσμο της χώρας; Τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις αρχές ασφαλείας, τους ίδιους τους βουλευτές σου και τα τσιράκια σου;

    Άσε τα σάπια Μητσοτάκη. Εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς που τους μύριζες τα αχαμνά, ανώμαλε. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

      ΔΟΥΛΕΥΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ.

      ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
      ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    2. Τί κάνει; Βρίζει πάλι το Μακελειό; Βαριέμαι να τον ακούω. Βρε άει στο διάβολο που βρίζεις το Μακελειό, τον πυλώνα του έθνους. Αύριο που ο Χίος θα βγει βουλευτής να δούμε τι θα λες.

    3. ο κούλης τους υποκλέπτει, άρα δεν τους εμπιστεύεται και αυτοί τον χειροκροτούν. Γιατί είτε έχουν κάνει τεράστιες βρωμιές και τους κρατά γερά από τα αρχίδια, είτε γιατί τα δέκα χιλιάρικα είναι πιο βαριά από την αξιοπρέπεια τους. Γαμιέται ο Μητσοτάκης και η νέα αρχιδοκρατία.

    4. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ

    5. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ

    6. Εσείς στην νουδούλα,ρίξτε την ανώμαλη κούλα όσο είναι καιρός,σας βυθίζει στα τάρταρα

    7. Για την ακρίβεια όποιον ασχολείται τόσο πολύ με τις υποκλοπές και το προεκλογικό θέατρο πολιτευσης αντιπολίτευσης που συμφωνούν σε όλα τα χουντικά μέτρα περί περικοπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υποχρεωτικών εμβολιασμών τους θεωρώ πιο βλάκες από σας που πιστεύω ότι έχετε τα πρωτεία και είστε πρωταθλητές.

    8. Εμένα προσωπικά αυτό το θέατρο με αφήνει παντελώς αδιάφορη
      Με ενδιαφέρει όμως η ατζέντα συζήτησης του WEF 2023.

    9. Κατάντια, τα πολιτικά κοπρόσκυλα χειροκροτουσαν από κάτω, η ντροπή για την Δημοκρατια και την Πατρίδα μας!!! Αίσχος βρε βρικόλακες της πολιτικής αλητείας???.

    10. άλλο ένα παράσημο από τον κούλη. Γιατί παράσημο είναι να σε βρίζει αυτό το υποκείμενο

    Comments are closed.