“ΒΟΜΒA” AΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΙΛΗ: «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΡΜΟ»

    Κοινοποίηση:
    filis-758x400

    Συγκλονιστικά τα όσα λέει στον Γεράσιμο Βραχιολίδη και στην εκπομπή GRDnews, ο Γεώργιος Φίλης (διδάκτορας Γεωπολιτικής στο ΕΚΠΑ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τη Θρακη μονο με πολεμο θα την παρουν οι Τουρκοι…οτι συμφωνιες και να κλεισουν στα παρασκηνια εμεις οι Θρακιωτες δεν θα αφησουμε τα σπιτια μας αμαχητι…αλλα το θεμα ειναι να μη μας φτασουν ως εκει τα ατιμα πουλημενα τομαρια της κυβερνησης Μητσοτακη γιατι θα χυθει πολυ αθωο αιμα….

      1. μην ανησηχεις νικο οσο ειμαστε εδω καποιοι απο εμας ολιγον μυστηριωδες θα πεσουν μαζικα παλουκωματα που η κολαση θα φανταζει παιδικη χαρα…

    2. Μήπως έχουν ήδη πάρει τα φράγκα από τη πώληση της Θράκης?

    3. Για να κλείσει το Τουρκικο προξενείο πρέπει να το πει όχι ο μπάρμπα Σαμ αλλά η Beneth Berith.
      Τον Κούλη κ τον κάθε Κούλη τον έχουν μαριονέτα του Καραγκιόζη για να γελάνε.
      Άντε μωρέ όλα εγώ θα σας τα λεω

    4. Αυτός δεν πάει ούτε για κατούρημα αν δεν ζητήσει την άδεια,προξενείο θα κλείσει;

    5. Ποιός να το κλείσει αυτός ο γερμανοθρεμένος ο Κούλης ο δήθεν μακεδονομάχος ?

    6. Θυμάστε πόσο προφητικός ήμουν για τα αλβανικά και τουρκοπακιστανικα προξενεία στην Ελλάδα…εάν θες να προλάβεις τον εχθρό κοιταγε μέσα από τα νότα τού…

    7. διαβαζω στο τιτλο του αρθρου με τη φωτογραφια του κ. ΦΙΛΗ που λεει”εδω ειναι υπουργειο εποικων και οχι μεταναστευσης”Αν το ειπε αυτο ο κ φιλης χιλια μπραβο.αυτη ειναι η κατασταση

    8. Εδω ειναι αγκαλιες και φιλια θα κλησουν προξενειο; Οσο κυβερνουν τυραννοι και προδοτες μονο οι μογγολοι και λαθρο θα χαιρονται οχι εμεις.

      1. Εμείς ψηφίζουμε τούς “τυράννους” καί τούς “προδότες” πού κυβερνούν. 45 χρόνια τώρα ψηφίζουμε τούς ίδιους “τυράννους” καί “προδότες”…!! Θέλουμε καί τά ρέστα???

    9. Τσακιστε τον καρπαζοεισπρακτορα 🤡 τσ@βουσο🦃🦃🦃🦃🦃
      Κλείστε την πρεσβεία των κατσαπλιαδων άμεσα.., και κατεδαφιστε αυτά τα “κακοριζικα άθλια” από κάθε άποψη αρχιτεκτονικής τζαμιά, είναι άσχημα..και ανεπιθύμητα..
      Με 2 λόγια στείλτε τους στον αγύριστο.., η μήπως είμαι φασίστας..?¿😂
      Ο κ.Φιλης κ ο κ. Μάζης είναι οι άνθρωποι μας👏👏
      …οι υπόλοιποι είναι φρου φρου κ αρώματα..

    10. Κούλης;”Ειμαστε φίλοι με τους απέναντι” !!!!!!!!

    11. Αυτοι οι καραγκιοζηδες, οι χεστες θα κλεισουν το Τουρκικο Προξενειο;;;;;;; Αυτοι φοβουνται και την σκια τους!!!!!!! Αν καποια μερα ο ηλιος ανατειλει απο την Δυση, τοτε μπορει να το κλεισουν!!!!!!!

    Comments are closed.