ΒΟΜΒΑ! ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ; ΧΡΕΗ ΣΟΚ 1.133.605,87 ΕΥΡΩ – ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΤΟΥ «MY STYLE ROCKS» ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ!

    Κοινοποίηση:
    1-3

    O Τέρενς Κουίκ που αμαύρωσε το δημοσιογραφικό λειτούργημα και αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος παραμυθατζής της πολιτικής ζωής του τόπου τα τελευταία δέκα χρόνια, χρειάζεται επειγόντως ρευστό παραδάκι. Τα χρέη, που ο ίδιος δημιούργησε παίρνοντας «αβέρτα κουβέρτα» -και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο- δάνεια με την ιδιότητα του εθνοπατέρα, κοντεύουν να τον πνίξουν. Αμέσως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019, ο πολιτικάντης, είδε το έδαφος, να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Με παρέμβαση Τσίπρα, όπως πρώτη αποκάλυψε η στήλη, διορίστηκε στο ∆ιοικητικό Συμβούλιο του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Ο μισθός εκεί είναι, τετραψήφιος.

    Όπως, επίσης, πρώτη ανέφερε η στήλη μας, την προηγούμενη εβδομάδα, ο ίδιος αυτοπροτάθηκε για την παρουσίαση των καλοκαιρινών κεντρικών δελτίων του ΟΡΕΝ. Η απάντηση των ιθυνόντων του καναλιού ήταν αρνητική. Η ανάγκη για το «χρώμα του μπικικινίου» τον οδήγησαν πλέον μέχρι την Κύπρο. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε από τα κοινωνικά του δίκτυα, θα παρουσιάζει στο κυπριακό τοπικό κανάλι, ΕΞΤΡΑ TV (κάτι σαν το HIGH TV της Αττικής), κάθε Σαββατοκύριακο και ∆ευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ κάθε ∆ευτέρα θα παρουσιάζει και μια εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας. Στο πλευρό του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του δελτίου θα βρίσκεται και το κορίτσι του φετινού «My Style Rocks 3», Τζώρτζια Παναγή.

    τερενς

    Από τις τελευταίες δηλώσεις, της περιουσιακής κατάστασης του Τέρενς Κουίκ που δημοσιεύει η Βουλή των Ελλήνων για το έτος 2018 προκύπτουν ότι, τα χρέη μόνο για τα δάνειά του σε τράπεζες, ανέρχονται στο απίστευτο ποσό του 1.133.605,87 ευρώ. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αποδειχτεί και κακοπληρωτής του ∆ημοσίου. Εκεί οι οφειλές του ανέρχονται στις 198.001,68 ευρώ.

    Συνολικά τα χρέη του είναι 1.331.607,55 και ένα είναι σίγουρο: ότι σε αυτήν τη ζωή και δελτίο ειδήσεων να λέει και να μοντάρει και γκάλοπ να κάνει και το στούντιο να σφουγγαρίζει, τα χρέη του δεν μπορεί να τα ξεπληρώσει.

    eikona 1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ποιοί του ενέκριναν τέτοια ποσά σε δάνεια, άνευ αντικρίσματος;;; Ποιοί έδωσαν τις εντολές;;; Ο Τσίπρας;;; Ο Καμμένος;;; Γιατί ΔΕΝ έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη;;; ΤΙ ΣYMBAINEI (και) EΔΩ;;;;;;;

    2. Να προσέχει τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ, εκεί που πάει…

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    3. Ο ελεεινός ραγιας που ψηφίζει μόνο προδότες και αλλοδαπούς με ονόματα όπως το Νες Κουικ για να τον κυβερνησουν…

    4. Εγώ γιατί πίστευα ότι βρίσκεται ακόμα στην Ταγκανίκα ψάχνοντας για “επενδύσεις” για το καλό του Έθνους και μόνο?

    5. Το αρχιλαμόγιο ο μπ@σταρδος γιός μεθύστακα Άγλλου λόχια ο Κουικάρας!!!Με τον βοιδούμπα αρχιπροδότη Καμμένο μας φέσωσαν άλλα 150 δις!!!Μαζί φυσικά με όλα τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ.Τι μνημόνια θα έσκιζαν τι χρέη θα δίέγραφαν.Θα άλλαζαν την Ευρώπη δεν θα έδιναν το όνομα της Μακεδονίας και θα μοίραζαν (απο άδεια ταμεία) σε όλους ζεστό χρήμα.Και φυσικά μας γέμισαν και με Λάθρο οι δήθεν υπερπατριώτες.Αλλά δεν φταίνε αυτοί φταίνε όλοι αυτοί οι ψεκασμένοι που πίστεψαν τις αρλούμπες τους και τους ανέβασαν στην εξουσία.

    6. Σε τέτοια ΑΡΧΙΔΙ@ ΟΦΕΊΛΕΙ το κακό της όνομα,η Δεξιά. Που έπρεπε να τον έχει αποκεφαλίσει!
      Χάρη σε τέτοια σάπια δίποδα,επιβίωσε και επιβιώνει η Αριστερά. Και πήγε στον πάτο η Πατρίδα..

    7. Τετοιοι ξευτιλες κυβερνουσαν και κυβερνουν αυτη την χωρα!!!!!! Παπατζης με ολη την σημασια της λεξεως!!!!!! Απο τους Ανελ, βρεθηκε στους αρλουμπολογους του Συριζα ο Καραγκιοζης!!!!!!!

    8. Πήρε ένα δις ευρώ από τους Έλληνες τα πρόβατα και την κοπανάει σαν κύριος.
      Γειά σου ρε Νεοέλληνα μαζόχα.

    9. Κάντε κάτι για να μείνει, πρόκειται για εθνική απώλεια!!!!

    10. Παίξε κανένα τζόκερ Κουικάρα! Μπορεί να σου κάτσει και να ξεχρεώσεις!!

    11. Να είσαι 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραίας, να έχεις περάσει από τα μεγαλύτερα κανάλια με παχυλούς μισθούς και να έχεις τέτοια χρέη δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή πολύ πονηρός είσαι και τα έχεις κρυμμένα η πολύ μ@κ@κ@ς.

      1. Αυτός ειναι το 2ο και άλλο τόσο αυτοι που τον ψήφιζαν.

    12. Απ’ το ελαδισταν
      Οι ισλαμιστές ετοιμάζονται
      Οι βαλίτσες το ίδιο
      Τα σύνορα πριν κλείσουν πάλι έχουν περιθώριο αποχώρησης
      Και τα λαμόγια έχουν λίγο χρόνο ακόμα
      Παιδιά ετοιμαστείτε , αφήστε τα νησάκια και τα ξέγνοιαστα χρόνια γιατί εδώ βιώνουμε άλλα 3άθλια σκοτεινά χρόνια και κάντε έκαστος τα κουμάντα του γιατί το πράγμα οδεύει σε καθοριστικό εθνικό και οικονομικό χάος
      Το ΣΥΡΙΖΑ την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλοι όσοι τα ψήφιζαν μας έστειλαν στην άβυσσο της αβεβαιότητας για το μέλλον μας και πιο πολύ των επόμενων γενιών Ελλήνων και όχι ξένων και λαθρομεταστών απολίτιστων αούγγανων βαρβαρικών φύλων του ισλάμ

    13. Τόση ένδεια έχει η Κύπρος από σωστά άτομα που παίρνει ό,τι σαπίζει σε άλλες χώρες;

    Comments are closed.