ΒΟΜΒΑ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ!!! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΕΤΟΙΑ “ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ [ΕΓΓΡΑΦΑ]

    Κοινοποίηση:
    georgiadis-kerameos-0

    Βόμβα έσκασε το πρωί του Σαββάτου μετά την αποκάλυψη ότι το Υπουργείο Παιδείας μέσω του ΙΕΠ έχει εγκρίνει εκπαδευτικά προγράμματα για τα δημόσια σχολεία.

    Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας, το οποίο είναι αρμόδιο για την έγκριση εφαρμογής προγραμμάτων στα σχολεία, φαίνεται να έχει εγκρίνει από το 2020 – 2021, και πολλά προγράμματα της «Ελληνικής Αγωγής» του Άδωνι Γεωργιάδη! Αυτό αποκάλυψε, ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Πολυχρονιάδης μέσω άρθρου του.

    Η σχετική έγκριση έγινε στις 13 Μαρτίου του 2021 και αφορά 14 προγράμματα στο σύνολο. Μερικά από αυτά είναι “τα Ανθεστήρια”, ο “Οίκος”, το “Παίζωμεν παιδιά” κτλ.

    Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

    357634g-screenshot_7 357634g-screenshot_6

    Εδώ πέρα από το ζήτημα της ποιότητας των εν λόγω προγραμμάτων, ζήτημα σε τελική ανάλυση υποκειμενικό (αν και σοβαρό) προκύπτει και θέμα μίας ενδοκυβερνηικής διαπλοκής.

    Η Ελληνική Αγωγή ανήκει στον Υπουργό Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη. Στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της υπάρχει και χαιρερισμός του Υπουργού (https://ellinikiagogi.gr/poioi-eimaste/) ο οποίος έτσι και αλλιώς ουδέποτε έχει αποκρύψει την εν λόγω επιχειρηματική του δραστηριότητα.

    Στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται ότι είναι ηθικό, εκπαιδευτικά προγράμματα που ανήκουν σε εταιρία υπουργού να εγκρίνονται από άλλο Υπουργείο και να “παραδίδονται” στα σχολεία για, έστω, προαιρετική χρήση…

    Είναι σαφές ότι μέσω του δημόσιου σχολείου η Ελληνική Αγωγή επιτυγχάνει μία έμμεση διαφήμιση σε γονείς και μαθητές (του δημοτικού σχολείου), γεγονός αν μην τι άλλο αξιοσημείωτο και μάλλον πρωτοφανές.

    Το Υπουργείο Παιδείας, και προσωπικά η Νίκη Κεραμέως, χρωστούν απαντήσεις… Φαντάζει τρομερά προβληματικό πολιτικά εταιρίες (που έχουν σκοπό το κέρδος) Υπουργών να διαφημίζονται εμμέσως στα δημόσια σχολεία.

    Μιλάμε για μπανανία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Με τον εκδοτικο οικο “Γεωργιαδη” ειχε συνεργαστει και η 21η Απριλιου,για την εκδοση συγγραματων Ελληνων συγγραφεων,νεων και αρχαιων,και το διαμοιρασμο τους στα σχολεια.Το γραφει στο βιβλιο του,την βιογραφια του Γ.Παπαδοπουλου,ο Μ.Ν.Χατζηδακης.

    2. Για να μαθαίνουν αρχαία ελληνικά τα Αλβανάκια κι οι Ρώσοπόντιοι. Μάλιστα…

    3. Παιδιά, το μόνο υγιές και θετικό που απέμεινε στον πάλαι ποτέ πατριώτη Άδωνι είναι η Ελληνική Αγωγή (είναι και άλλοι φυσικά μέτοχοι). Αυτός μεταλλάχθηκε σε νεοταξίτη, και σκεφθήτε ότι τόσα χρόνια βρίσκεται στην κυβέρνηση και ουδέν θετικό στην Παιδεία και στον Πολιτισμό δεν κατάφερε. Κάθε χρόνο εγκρίνονται ένα σωρό Προγράμματα ιδιωτικών φορέων στα σχολεία, αλλά σπανίως υλοποιούνται. Πρέπει να βρεθεί κατάλληλος Εκπαιδευτικός και συμφωνία τμήματος μαθητών (και των γονέων τους). Μόνο ιδιωτικά σχολεία πιθανόν να συνεργάζονται, διότι ποιά παιδιά έχουν τόσα χρήματα σε δημόσια σχολεία; Αλλά προς τούτο είναι απαραίτητη η έγκριση από το Υπουργείο…

    4. τελικα οι ελληνες ειμαστε πολυ λιγοι………………………λυπαμε πολυ

    5. Γιατί; Μιά χαρά τόν βρίσκω.. Αλλού τρώς , αλλού πίνεις, αλλού πάς καί τά δίνεις!!!
      Εν τώ μεταξύ, ήπια αυτό πού διαφημίζεις με το σκουλήκι που βγαίνει από μέσα σου, πού είναι σέ μέγεθος κροταλία (!!!)..
      Μας δουλεύετε..έτσι?
      Α ρε Ελλαδίτσα πώς κατάντησες με τούς μουνικακες…

    6. ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΛΗΒΙΩΤΗΚΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ

    7. Καλύτερα τα βιβλία του Άδωνι πάρα της Ρεπούση.

      1. σωστα ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟΥ Κ ΤΩΝ ΠΑΚΙΔΩΝ….

      2. Δηλαδη πρεπει να παμε από τη μια μαλακια στην αλλη.Δεν υπάρχουν τιποτα αλλοι.Μονο οι κολλητοι.

    8. Μ@λ@κα Ελληνα ούτε με πυρηνικά δεν ξυπνάς γιαυτό θα σε γλεντάνε πάντα οι πολιτικοί.

    Comments are closed.