“ΒΟΜΒΑ” ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! «ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ»!

    Κοινοποίηση:
    kasidiaris

    Με μία ανατρεπτική πολιτικά κίνηση με την οποία μπορεί να αποφύγει το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής της Α’ Αθηνών στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

    Με την κίνησή του αυτή βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό καθώς πριν τον αποκλεισμό του κόμματός του από τον Άρειο Πάγο για τις πρώτες εκλογές της 21 Μαΐου, με βάση τις εκλογικές εκτιμήσεις κατέγραφε ένα ποσοστό της τάξης του 5%.

    Συγκεκριμένα είπε: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών με τον συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων υπό την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ».

    «Η δήλωση της υποψηφιότητας μου θα βασιστεί στις προβλέψεις του εκλογικού νόμου και στην γνωμοδότηση Αλιβιζάτου: ” Αν ο Κασιδιάρης και οι φίλοι του εμφανισθούν ως «συνασπισμός ανεξαρτήτων» και όχι ως κόμμα και συγκεντρώσουν πάνω από το 3% των ψήφων (κάτι πολύ πιθανόν πλέον), θα μπορούν να μπουν στη Βουλή πλησίστιοι. Το ορίζει ρητά η παράγραφος 1 του άρθρου 99 του εκλογικού νόμου (π.δ. 26/2012)”.

    Ο συνασπισμός ανεξάρτητων υποψηφίων δεν είναι κόμμα καθώς δεν διαθέτει ψηφοδέλτιο επικρατείας και δεν δικαιούται κρατικής χρηματοδότησης, ως εκ τούτου δεν περιορίζεται από τις αντισυνταγματικές τροπολογίες Μητσοτάκη.

    Οι ψήφοι που λαμβάνει ο συνασπισμός ανά εκλογική περιφέρεια αθροίζονται στην επικράτεια, όπως ακριβώς ισχύει και με τους συνασπισμούς κομμάτων, εξού και η βεβαιότητα Αλιβιζάτου πώς θα συγκεντρώσουμε πάνω από το 3% των ψήφων και θα μπούμε στη Βουλή πλησίστιοι.

    Στις πρώτες εκλογές δεν στήριξα κανένα κόμμα γιατί όπως δήλωσε ρητά ο Σκέρτσος: “Όποιος λάβει την υποστήριξη Κασιδιάρη στις πρώτες εκλογές θα κοπεί από τον Αρειο Πάγο στις δεύτερες”. Για το λόγο αυτό παρέμεινα αποστασιοποιημένος και συνέστησα ψήφο κατά συνείδηση.

    Είχα προβλέψει όμως πως την ημέρα που το σύστημα θα απέκλειε το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, θα εμφάνιζε ως δια μαγείας κάποιο ανύπαρκτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις για να σπρώξει προς τα εκεί τους ψηφοφόρους μας. Επειδή επιβεβαιώθηκα πλήρως, θέλω να θέσω δύο ευθεία ερωτήματα:

    Ποιος πλήρωσε τις πανάκριβες διαφημίσεις του κόμματος Νίκη στο διαδίκτυο και στην Prime time Ζώνη του mega channel;

    Γιατί ο Βελόπουλος υπερψήφισε το νόμο για το μπόνους των 50 εδρών με τον οποίο χάνει έδρες το κόμμα του και τις παίρνει η Νέα Δημοκρατία;

    Ο Μητσοτάκης επιθυμεί διακαώς μία ελεγχόμενη δήθεν “αντιπολίτευση” στα δεξιά του, με κηραλοιφές και άλλα απολύτως κατευθυνόμενα κομματίδια για να ολοκληρώσει τα εθνομηδενιστικά του σχέδια (δημογραφική αλλοίωση του Ελληνισμού, εκχώρηση Εθνικού πλούτου, Πρέσπες του Αιγαίου).

    Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή αυτής της μεγάλης πολιτικής μάχης που θα επηρεάσει το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Παρά τον απόλυτο πόλεμο που δεχόμαστε, παρά τις πρωτοφανείς και παράνομες μεθοδεύσεις πιστεύω ακράδαντα ότι στο τέλος της ημέρας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα αναδειχθούμε νικητές», συμπληρώνει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    160 Σχόλια

    1. ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ Η 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΥ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ……..ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙΣ..

    2. 21 ποντοι παργαλατσο σας έριξε ο Κουλης και σε εσάς και στα φιλαράκια σας τους ζαιους.
      Θελετε κι άλλο όμως εε ρε ψεκες ; υπομονή μέχρι της 25 Ιούνη θα μεγαλώσει 3 , 4 πόντους ακομα.

    3. Στις πρώτες εκλογές ήταν ανοιχτή η βουλή μπορούσε να περάσει μια συμπληρωματική ρύθμιση για να κλείσει και αυτό το παράθυρο, τώρα όμως δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα επειδή θα ανοίξει και την άλλη μέρα το πρωί θα κλείσει… Οπότε τώρα αν παραβιάσουν οι αεροπαγίτες για άλλη μια φορά το σύνταγμα και δούμε στην ψηφοφορία μόνο έναν να ψηφίζει υπέρ του κόμματος Έλληνες, τότε μπορεί να γίνει χρήση της ακροτελεύτιας διάταξης… Αυτό σημαίνει ότι η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, δηλαδή μπορούμε να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει δεν γίνεται να τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν…

    4. Το 10% που ψηφίζουμε Ηλία είτε ψηφίσαμε μικρότερα πατριωτικά κόμματα είτε δεν πήγανε να ψηφίσουν. Αν κατέβει ο Ηλίας, εννοείται θα ψηφίσουμε το Ελληνόπουλο που το καθεστώς του κούλη τον έχει φυλακή. Ηλία ετοίμασε δεύτερο κόμμα που δεν θα μπορούν να το κόψουν. Και δώσε γραμμή αν σε κόψουν. Για κόμμα με πατριώτες και μακριά σπό βελόπουλους που ψήφισαν μνημόνια κει κουμμουνιστές σαν τον Καζάκη. Ηλία σε αγαπάμε και θα είμαστε πάντα μαζί σου γιατί θα μπορούσες να γίνεις βοριδο-πλευρο-γεωργιάδης, να παίρνεις τα 8 χιλιάρικα και να μην λες κουβέντα για το τζαμί, τις Πρέσπες και τους λαθρομςτανάστες!. Γιαυτό σε αγαπάμε Ηλία γιατί δεν έγινες σαν και αυτούς που μέχρι συγνώμη ζήτησαν από την Εβραική Κοινότητα που παλιά την έβριζαν! Ηλία γερά, η νίκη πλησιάζει.

      1. Ο/Η Για της διανοητικές ικανότητες σας 1 % και πολυ σας παει λέει:

        Που το είδες το 10% βρε; 1% και πολυ σας είναι, αμα θες παραπάνω ξανα ψηφιστε συριζα ανοητοι.

    5. Ολος ο κοσμος λεει για τον Ηλια.

      Μονο αυτος ειναι Ελληνας και μπορει να διωξει τα Αλβανοσκατα και τα ΙσλαμοΟρκ , που κυβερνουν και ψηφιζουν Μητσοτακη .

      Εαν εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ μονο Ηλιας.

      Εαν εισαι λαμογιο,κλεφτης,απατεωνας και ανθελληνας ψηφιζεις τους υπολοιπους.

      1. Αυτός δεν είναι που σας έστειλε μέσο του Μπαρμπαρούση στον ΣΥΡΙΖΑ;κ αφού θα μπορούσε να κατέβει ως ανεξάρτητος γιατί δεν κατέβηκε στις εκλογές του Μαΐου;ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ είναι ξυπνήστε τώρα τον χρειάζονται για να κόψει ψήφους από μικρά κομματα κ το ξέρει όποτε κ την ψυχή του στον εξαποδω θα πουλούσε για να βγει από την φυλακή. Εδώ πρόδοσε τον φίλο του τον μπαλτακο εσάς δεν θα πρόδιδε;άιντε γίδια τον κάνατε κ είδωλο κ τον προσκυνάτε κιόλας.

        1. Κανέναν δεν έστειλε ο Ηλίας στον σύριζα των προδοτών και ο σύριζα πάτωσε. Είπαμε εξαρχής ότι προδότες δεν ψηφίζουμε και ο Ηλίας είναι πατριώτης. Τα τρολάκια του κούλη και του τσίπρα τα έλεγαν αυτά που ψηφίζουν μνημόνια, πρέσπες, μιζοεμβόλια, σπίτια σε μετανάστες, εγκλεισμούς λόγω κοροιδοιού. Τράβα τώρα να πάρεις το food pass του κούλη και άσε τον πατριώτη Ηλία που τον έχουν στη φυλακή και τον λέτε συστημικό, εσείς τα γιουσουφάκια του ερντογάν που αποστρατικοποιήσατε και τα νησιά προδοταριό!

          1. Όσοι για εσάς δεν υποστηρίζουν Ηλία παγανιστή, είναι τρολακια; Ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη είμαι ούτε μπλε ουτε ροζ .Μια χαρά σας έστειλε μήπως είναι κ ψέμμα ότι βγήκε ο Μπαρμπαρούσης κ το είπε ; δεν απαντάς σε αυτά όμως…όσο για το φουντ πας Αιλυναρα μια χαρά το πήρατε εσείς ειδικά που φωνάζετε.
            Μπατριωτες της οκας.
            Είστε τόσο φανατισμένοι μέχρι κ πίπες θα του περνάτε του ναζιστή. Γίδια που μια χαρά μασκουλα φορέσατε κ μπολιαστηκατε .

    6. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΧΟΛΙΑ.

      ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ .

      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    7. Πονάει η αλήθεια ανά τους αιώνες θα διαπιστώσετε εν ΧΙΣΤΩ αδέλφια μου ότι οσο δοξαζετε ανθρώπους και ειδικά αθεους μασονους και αιρετικούς πάντα θα απογοητευεστε αργα η γρήγορα….. οσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε με κατηγορίες και κοροϊδία εγω συνεχίζω με προσευχή για όλους μας.

    8. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΗΛΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.

    9. ΑΥΤΟ(ΔΗΛ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ) ΤΟ ΈΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ ΤΟΥ “ΣΤΟΧΟΥ”(ΆΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ” ΣΤΟΧΟΥ”)!…

    10. ξεσαλωσαν τα κομματιδια και ο βελοπουλος, βλεποντας οτι αν κατεβει ο ηλιας, θα τους μαζεψει ολους τους ψηφους! ο ηλιας εχει δικαιωμα να κατεβει σαν ανεξαρτητος, τι λεει τωρα ο αλιβιζατος, απλα λεει οτι δεν μπορει να κατεβει σ ολη τη χωρα..αλλα δεν μας ενδιαφερει τι λεει ο αυλικος της πασοκονουδου, υπαρχουν κι αλλοι συνταγματολογοι..στο φιναλε, ακομα και σε μια περιφερεια να κατεβει ο ηλιας, οποια κι αν ειναι αυτη, θα συντριψει το μητσοτακη! ετσι για να καταλαβει ο κοσμος γιατι τον εκοψε!

    11. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το ποιος είναι ο επικινδυνος για τον πατριωτικό χώρο. Μέχρι χθες γινόταν διάλογος προτάσεις κουβέντα. Με το που σηκώθηκε το πρωί ο Κασιδιαρης και έκανε την αηθη επίθεση ΜΟΝΟ στον πατριωτικό χωρο άρχισε και το φάγωμα. Για το σύριζα ούτε λέξη, κουβέντα. Ο μέγας.. Μπατριώτης Ηλίας λέει ότι του φταίει ο πατριωτικός χωρος και κανείς αλλος. Παιδιά τίποτα, δύο επιλογές έχουμε. Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ, όλα τα άλλα είναι μ@λακιες. Ο Βελοπουλος βέβαια έχει κάνει τις μ@λακιουλες του και αυτός με μνημόνια κτλ αλλά τουλάχιστον μιλάει για Ελλάδα και έχει δώσει αγώνα εμπράκτως. Για την ΝΙΚΗ απλά δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθει γιατί μόνο λάσπη ακούμε εναντίον της, αλλά έχει πολύ σοβαρά άτομα στο κόμμα αξιόλογο κόσμο και μιλάει για πατρίδα και ορθοδοξία. Και μην ξεχνάτε πως ο Νατσιος ήταν αυτός που ξεσκέπασε την Ρεπουση με τον συνωστισμό, έχει έρθει πολλές φορές σε άγρια κόντρα με ελιαμεπ και συριζοπ@υστρες για θέματα πίστης και έθνους έχει γράψει σημαντικά άρθρα και είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος με ήθος και ευγένεια. Θέλετε τσαμπουκάδες μπινελίκια και ψευτομαγκιες στην βουλή ή κάποιον άνθρωπο σοβαρό που με τον λόγο και επιχειρήματα να τους αποστομωνει?

    12. Ενωθείτε ρε μλκες να τελειώνουμε.. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

    13. Στις πρώτες εκλογές ήταν ανοιχτή η βουλή μπορούσε να περάσει μια συμπληρωματική ρύθμιση για να κλείσει και αυτό το παράθυρο, τώρα όμως δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα επειδή θα ανοίξει και την άλλη μέρα το πρωί θα κλείσει… Οπότε αν παραβιάσουν οι αεροπαγίτες για άλλη μια φορά το σύνταγμα και δούμε στην ψηφοφορία μόνο έναν να ψηφίζει υπέρ του κόμματος Έλληνες, τότε μπορεί να γίνει χρήση της ακροτελεύτιας διάταξης… Αυτό σημαίνει ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει…

    14. Μην φοβαστε ολοι οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί ηλια θα ψηφισουν🙂
      Μεσα στην φυλακη φυσικά.

    15. ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ “ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΙΗΣΟΥ”, ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΞΥΠΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΗ!…
      ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ, ΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΗΣ, ΆΒΓΑΡΟ!…
      ΆΛΛΟΙ ΤΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΌΧΙ(ΑΛΙΜΟΝΟ! ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ)!…

      ΑΠΛΩΣ ΜΟΛΙΣ ΈΓΙΝΕ ΝΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΟΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!…

    16. Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!… ΌΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΌΛΩΝ!…

      ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΈΝΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)!…

      ΨΗΦΙΣΤΕ ΌΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ-ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ-ΈΠΟΙΚΟΥ!…

      ΜΕ ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΌΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΛΗΝ ΤΩΝ-ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ “ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ”!…

    17. Ηλία,σκύψε να πάρεις το σαπούνι….
      Σε γλεντάνε οι Πακιστανοί μέσα στο κελί…

      1. Επειδή μάλλον γουστάρεις, τράβα να ψηφίσεις τσιπροκούληδες που και οι 2 θέλουν γάμους γκέι και θα τους ψηφίσουν παρέα. Όπως παρέα ψήφισαν τα μνημόνια, παρέα θέλουν τώρα τις Πρέσπες και παρέα ψήφισαν και το λοκντάουν για να πάρουν τις μίζες από τις φαρμακευτικές! Σε πονάει ο Ηλίας ανθέλληνα του ανθελληνικού τόξου της ανωμαλίας.

    18. Ναζιδιαρης , το πουτ@ν@κι του συριζα ,οξωωωωω ρεεεεε

      1. Μαύρο σε κουλοτσίπρες. Ο Ηλίας πολεμάει τον σφύριζα των ανοιχτών συνόρων και ο κούλης σας είναι με τον σύριζα και ο κούλης φέρνει μετανάστες με απευθείας πτήσεις από το πακιστάν και κάνει αγώνα να μπουν τα Σκόπια στην Εόκ! Εσείς είστε ναζί που θέλετε να υπάρξει αντικατάσταση πληθυσμού από λαθρομετανάστες, όχι ο Ηλίας και εμείς που αντιστεκόμαστε. Εσείς είστε οι ναζί που προβάλλετε ομοφυλοφιλικά έργα σε δημοτικά σχολεία σε 10χρονα παιδάκια ανώμαλοι!

    19. Έλα ρε Λιάκο χτύπα κανά φραπεδάκι και άραξε πίσω από τα κάγκελα καμαρώνοντας τον λεβέντη μας Κυριάκο άλλα 4 χρονάκια !

    20. Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης. Αν κατέβει ανεξάρτητος ο κ. Κασιδιάρης κόβει ποσοστά από πατριωτικά κόμματα αλλά όχι έδρες από το Μητσοτάκη, αφού θα εκλεγεί μόνος του, σωστά; Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

      1. Δόξα το Θεό αρχίζουν να καταλαβαίνουν οι συμπατριωτες μου το συστημικο ναζιδιο.

      2. Δεν εκλέγεται μόνος του, ο συνασπισμός ανεξάρτητων βουλευτών θα βγάλει κι άλλους

    21. Ο Κασιδιάρης θα μπορούσε να στηρίξει ανοιχτά στις πρώτες εκλογές Νέα Δημοκρατία….. Στις δεύτερες θα τους έκοβε ο Αρειος Πάγος…..

      1. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ¨””ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ”” ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ

    22. Στις επιστολές του Χριστού αναφέρεται να ψηφίσουμε Βελόπουλο. Δε το γνωρίζετε?

    23. Ένας συνασπισμος πατριωτικων-αντισυστημικών δυνάμεων θα μπορουσε πραγματικά να κανει την διαφορά.Αφού αυτό δεν γίνεται να συμβει με ευθυνη των ηγετων των κομματων του χωρου που θεωρουν τους εαυτους τους τους μοναδικους αυθεντικους πατριωτες ας βαλουμε τουλαχιστον στην βουλή όσους περισσοτερους σχηματισμους ειναι εφικτο.Θεωρω λαθος το να ψηφισουμε ολοι το ίδιο κομμα χωρις να ειναι όλος ο χώρος ενωμένος.

    24. Ηλία άλλαξε ρότα γιατί στις προχθεσινές εκλογές τον ήπιαμε. Δεν πρόκειται να σε αφήσει η μαφία να κατέβεις.
      Φτιάξε κόμμα με έμπιστους, χωρίς εσένα, πάρε το οκ από Αρειο Πάγο και την επομένη δώσε σύνθημα να ψηφίσουμε, ούτως ή άλλως φυλακή θα είσαι, τουλάχιστον να υπάρχουν πατριώτες στη βουλή να τους ξεμπροστιάζουν.

      1. Ξανα ψηφισε συριζα ηλιθιο γιωτομπαλο

    25. Ο Ηλίας θα μπορούσε να πει στις πρώτες εκλογές : Ψηφίστε όλοι οι Έλληνες για την Πατρίδα τη Νέα Δημοκρατία…. Έτσι το κόμμα του Κουλη θα έβγαινε άκυρο τώρα στις δεύτερες εκλογές….

    26. Εσείς που είστε από την Αθήνα κάντε το καθήκον σας και ψηφίστε δαγκωτό και μονοκούκι τον συναγωνιστή εθνικιστή πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη..Το θέμα είναι οι εκτός Αθηνών τι κάνουμε;

    27. Ενωση μικρων κομματων με τον ΗλιαΜε ποιους Αυτους που τον αποκαλουν μορφομα Με τον βελοπουλο που καθε βραδυ με τον καψαμπελη ορειεται να ψηφισουμε μονο βελοπουλο Που στο κατω κατω τι μα ς προσφερε η παρουσια του στην βουλη Τα νομοσχεδια του κουλη που ψηφιζε Βεβαια τωρα εχει ο καψαμπελης και βοηθο τον χιο Λυπηρο και απαγοητευτικο Και συ τεκνο Βρουτε Αν θελεις δημοσιευσε αυτα που γραφω

    28. Ο Βελόπουλος είναι προδότης. Και 1ο μνημόνιο ψήφισε, 4675/2020 ΝΑΙ, 4682/2020 ΠΑΡΟΝ, 4961/2020 ΠΑΡΟΝ. ΜΗΔΕΝ αντιπολίτευση που έπρεπε να έχει γκρεμίσει το σύμπαν με όσα έγιναν 4 χρόνια τώρα. Έκανε μέχρι και προεκλογική εκστρατεία λέγοντας ότι υπερψήφισε λιγότερα από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ. ΟΥΣΤ.

      Όχι άλλα καθεστωτικά λαμόγια όπως Νατσιούς, Κασιδιάρηδες, Βελόπουλους, Κατατζαφέρηδες, Κανελόπουλους.
      Όλοι οι μνημονιακοί στην μπουζού για εσχάτη προδοσία.

      Καζάκης, ΕΠΑΜ μόνο.

      1. τι λες ρε τρόμπα διεθνιστή τροτσκιστή του κνιτη καζακη.Κασιδιάρης δαγκωτό και μονοκούκι αν κατεβεί ρε πουθενάδες!!

    29. Και εγώ θα προτιμούσα να στελεχώσουν την «Πατριωτική Δύναμη» (του Εμφιετζόγλου) και υποψήφιοι από το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» για να πάρει το κόμμα όλες τις ψήφους των πραγματικών Δεξιών. Όμως, αφού όλοι ξέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσουν και πάλι αντισυνταγματικά τον Ηλία, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε. Αυτό θα γίνει σύντομα και θα υπάρχουν 2-3 εβδομάδες ακόμη μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ίσως ο Κασιδιάρης να το κάνει αυτό στα πλαίσια της προσφυγής του στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

      Τα κόμματα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ένωση θα είναι η «Νίκη» του Νατσιού, η «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου και η «Φωνή Λογικής» της Λατινοπούλου. Δεν τους βλέπω να έχουν καμία πρόθεση για συνεργασία με κανέναν.

    30. Η κούλα είναι ικανή να βάλει και μαφιόζους μέσα στην φυλακή να φάνε τον Ηλία για να μην χάσει τα ψηφαλάκια.Αυτό το μασωνάκι η κούλα είναι αδίστακτος και κανονική καμόρα.Λίγα να ναι τα χρόνια του.Ένας αφορισμένος κρετίνος δεν έχει ευλογία για τίποτε.Το πολύ να καταστρέψει κι άλλο τη χώρα

    31. Μακάρι αυτή την φορά να ξεπεράσει αυτό τον σκόπελο με επιτυχία ο Ηλίας που λέγεται Α.Π. – Κούλης , αλλά πολύ φοβάμαι οτι δεν θα τον αφήσουν πάλι οι επίορκοι του Α.Π. vs Μητσοτάκης Α.Ε. να είναι υποψήφιος στίς 25 Ιουνίου , ο Κούλας κάνει τα πάντα για να γίνει ο αυτοκράτορας – τσάρος του Ελλαδιστάν
      πατάει πτώματα για να αναιβεί ψηλά πατώματα που έλεγε και ο Καζαντζίδης

    32. Να πάτε να γίνεται συνιστώσα του σύριζα παλι@μαλακες. Κατευθείαν επίθεση στον πατριωτικό χωρο. Ένα @ θα κατέβετε στις εκλογές αλλά και να κατεβαινατε πάλι 2 @@ θα παίρνατε. Αυτό που κάνετε είναι ξεφτίλα. Γ@@@ το το σύριζα σου Ηλία..

      1. Εσυ που πας με την όπισθεν τι καταλαβες;
        Του κωλο σου την γλυκα;
        Δεν ειναι ολοι σαν εσενα

    33. Χιο μετα τον καρατζαφερη σε εψησε και ο Βλενοπουλος? δε μασαμε ρε , ΕΠΑΜ ολοι στις εκλογες αν δεν κατεβει ο Ηλιας

      1. Μόνο ΕΠΑΜ φίλε μου. Και ας ελπίσουμε αυτή τη φορά ο Μπέχλης θα συνεργαστεί.

      2. Δεν τον εψησε ο Βδελοπουλος;;;; η οσμη του χρηματος τον εψησε τον αρχιπατριωτη !!!!

    34. Η γκαβή με την παλάτζα θα κάνει πάλι την βρωμοδουλειά της και θα κόψει τον Ηλία όπως και αν κατέβει. Μακάρι να κατέβει, αλλά η πανίσχυρη χούντα της Νουδου δεν θα το επιτρέψει. Θα γράψουν το όνομά του και στο Σύνταγμα για να μην κατεβαίνει υποψήφιος. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε κουτσό άλογο. Μετά την απόφαση της γκαβής με την παλάτζα θα δούμε ποιά πατριωτικά κόμματα πρέπει να ψηφίσουμε.

    35. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ Η ΚΑΜΜΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΛΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΣΤΕ Η ΚΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ

    36. ψηφίζουν Βελόπουλο!!! οι Πρέσπες ήταν μια κακή συμφωνία αλλά όχι προδοσία, ΠΑΡΩΝ στα υποχρεωτικά εμβόλια!!!!

      1. απατεωνες ψηφιζουν απατεωνα

    37. Δε μου λες ρε μπαγλαμα κοκοβιε φελλοπουλε , γιατι να σε ψηφισω εσενα ? Για να μας εμβολιαζεις εσυ αντι για τη κουλα ? Αντε χασου ρε τσαρλατανο αρχικαραγκιοζη , δεκανικι του δρακουμελ ANTE ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

    38. Ρε σας δουλεύουνε ρε κι ακόμα να ξυπνησετε;;;;ολοι του συστήματος είναι ρεεε…

    39. Ψηφιστε βελοπα που ψηφισε μνημονια ψηφισε το πλειοψηφικο συστημα του κουλη! Και 30 βουλευτες να βγαλει θα καταντησει σαν τους ανελ του καμμενου ! Θα του φυγουν ολοι ρε χιο αφου τους χρηματιζουν! Εγω αν δεν κατεβει ο κασιδιαρης ! Δεν ψηφιζω τιποτα

    40. Ουγκ ουγκ..ψηφιστε συριζα ουγκ..

      1. Δεν είπε ο Λιάκος να ψηφίσουμε σύριζα.
        Μόνο ο Μπαρμπαρούσης το είπε.

    41. Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    42. Οσοι λενε για ενωση μικρων κομματων τωρα δεν ειναι η καταλληλη στιγμη γιατι κανενα δεν ξερουμε τι πιστευει πραγματικα Οσοι πιστεψαν στους Ελληνες τωρα πρεπει να τον στηριξουν και να δειξουν ποσο παρανομο ηταν αυτο που εκαναν με τον αποκλησμο του Κασιδιαρη απο τις εκλογες με την παρεμβαση τΗς ΝΔ στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Διφορετικα ολο λογια λετε και οταν πρεπει φευγετε δειλιαζοντας φοβουμενοι να υπερασπιστειτε το ΔΙΚΑΙΟ Ντροπη

    43. Τα γυρνάει τώρα τούμπα το λαμόγιο ο Αλιβιζάτος δεν είναι ανεξάρτητος συνδιασμός είναι πολιτικό κόμμα αυτά είπε το πληρωμένο φερέφωνο πρίν λίγες ώρες , καληνύχτα Ελλάδα

    44. Ηλία είμαστε μαζί σου κόντρα στο σάπιο σύστημα τους και στους ξεφτιλισμενους ψηφοφόρους ραγιάδεςσκαταρηδες με ένα καρτοτηλέφωνο τους γλεντας φανταζόμαστε στην βουλή τι θα πάθουν τα κουνάβια πάμε γερά Ηλία

    45. Ο κ. Βελοπουλος, τσιριζε στον φοκους καθε μερα 11-12 το πρωί πως οι ψηφοφόροι του Ηλία ειναι ολοι τους ναζι, ουγκανα, αμορφωτοι κλπ.
      Αυτές τις μέρες ο φοκους και ο Βελοπουλος τα έχουν χαμένα: απο τη μια πατριωτες ενωθείτε υπό την αρχηγία του παμεγιστου και αλανθανστου παπα, ε συγνώμη, Βελοπουλου , για να δυναμωσει το κίνημα και μπλα,μπλα και από την άλλη πως μοναδική περίπτωση να μην έχει αυτοδυναμία και αλλαξει και το συνταγμα ο κουλης, είναι να μπουν πολλά κόμματα στη βουλή ( σωστό, ισχύει). Τελικά ας αποφασίσουν τι θελουν: κουλη με 180 και Βελοπουλος αρχηγαρα, ή να ειναι στη βουλή ο κουλης με 151 και μέσα Βελοπουλος, Νατσιος,Ηλίας?( μακάρι)

    46. Ηλια προχωρα Οσοι απο την αρχη πιστεψαμε σε εσενα ειμαστε μαζι σουΣτα δυσκολα φαινονται οι πραγματικοι υποστηρικτες σου Εμεις μαζι σου ως το τελος Οι δειλοι ας πανε με τους δειλους οι κοτες με τις κοτες τα λαμογια με τα λαμογια οι ανωμαλοι με τους ανωμαλους οι ανευθηνοι δολοφονοι με τους ανευθηνους δολοφονους οι αρπαγες της περιουσιας των ελληνων με οσους αρπαζουν σπιτια οι φιλοι των τουρκων με τους υποστηρικτες τους Εμεις πιστευουμε σε ιδανικα και αυτη τη στιγμη εισαι ομονος που μας εκφραζειςΟΘεος μαζι σου

    47. Μαζί με το Βελόπουλο, δεν υπάρχει χρόνος για εγωισμόυς πατριώτες, λειτουργήστε μια φορά ενωτικά, μιας κ αριστερά πνέει τα λήσθια.

      1. Δεν μπορούν να ενωθούν με το λαμόγιο τον φελόπουλο.

      2. O Βελό είναι λαμόγιο.
        Έχει ψηφίσει μνημόνιο όταν ήταν στο ΛΑΟΣ. Ψήφισε νόμους της κορονοχούντας όπως ο 4675/2020. Δεν τόλμησε ένα ΟΧΙ να πει σθεναρά σε όλα τα καθεστωτικά 4 χρόνια. Μέχρι ΠΑΡΟΝ έφτασε.

        Ο αδελφός του είναι βουλευτής της ΝΔ πλέον επίσης.

        1. λαμογιο ο βδελοπουλος λαμογια και οι ψηφοφοροι του.

      3. (ανα)πνέει τα ‘λοίσθια’ [εκ του λοίσθιος = τελευταίος]

    48. Ρε Ηλία τι πίνεις και δε μας δίνεις; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Α.Π. με την ίδια σύνθεση θα κάνει πράξη τις φαντασιώσεις σου; Ήδη ο Αλεβιζάτος που επικαλείσαι σε άδειασε. Περιμένεις να σε στηρίξει ο Ντογιάκος και η Κλάπα; Ή ξέρεις πάλι κάτι που δεν ξέρουμε εμείς; Το μόνο που καταφέρνεις είναι να δυναμιτίζεις την όποια προσπάθεια συνένωσης γίνεται. Το χειρότερο είναι ότι προσπαθώντας να ικανοποιήσεις την προσωπική σου φιλοδοξία παρασύρεις κόσμο που αφελώς πίστεψε σε σένα. Αλλά γιατί να σε νοιάζει;

      1. Ρε νούμερο οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι δεν περνάνε από έλεγχο.. Δεν ισχύουν για αυτούς οι νέες αντισυνταγματικές διατάξεις.. Ξύπνα..

        1. Ο/Η ετσι ακριβως σαν κ21 ....δεν εβαλαν επικρατειας και ετσι περασαν μια χαρα απο τον αγριο παγκο λέει:

          ας τον τον ασχετο ετσι ακριβως εκαναν και στο κ21 ….δεν εβαλαν επικρατειας και ετσι περασαν μια χαρα απο τον αγριο παγκο και μπηκαν υποψηφιοι … το ειπε ο χατζαρας σε εκπομπη στον χιο … φυσικα δεν εδωσε εξηγησεις γιατι δεν ηταν και υποχρεωμενος να δωσει.
          ετσι περναει λοιπον και ο κασιδιαρης …. σαν το κ21 ακριβως

    49. Στα τέτοια μας τι κάνει το ψώνιο ανεπάγγελτος νεοναζί. Αρκετά πλέον τον πλασάρετε για πολιτικό παράγοντα του τόπου. Μόνο ζημιά κάνετε στον πατριωτικό χώρο. Πραγματικά πιο συστημικοί από όσους πλασάρουν το Κασιδιάρη δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

      1. Σοβαρά ρε αλβανέ τρολλακα ο Ηλίας ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

      2. Ο αναπάγγελτος έχει πιο πολλά ένσυμα από σένα.
        Είναι φυλακή άδικα αλλά δεν έχει προσκυνήσει όπως οι άλλοι.
        Αλλού η τρέλα.

      3. Οι μοναδικοί που πολεμούν τον Ηλία και δεν τον θέλουν είναι οι λοατκιδες πισωγλεντιδες, τα λαμόγια, οι προδότες του Έθνους – Δοσίλογοι και οι ουτσεκάδες Αλβανοί!!!

        ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΕΙΣΑΙ;

      4. Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια αρκεί να μην είναι κουνέλι με αυτά που γράφεις κάνεις ζημιά στην δημοκρατία… Τι σχέση έχει ο πατριωτισμός με το σύστημα από ότι βλέπω ούτε τα βασικά δεν ξέρεις λογικά με βύσμα έβγαλες το δημοτικό αλλιώς δεν εξηγείται τόση ασχετοσύνη… Επίσης δεν τον πλασάρουμε για πολιτικό παράγοντα ως ανεξάρτητος υποψήφιος είναι ήδη αφού δεν έγραψες ότι είναι άνεργος στην φυλακή πάλι καλά πραγματικά οι clowns νιώθουν πιο σοβαροί από αυτό το ζώο…

    50. προτεινω οσα μικρα κομματα (του 0,5% ) ,
      να συμπορευτουν σαν ανεξαρτητοι διπλα στον Ηλια….
      τωρα ειναι η ευκαιρια για ενοτητα……η ΤΩΡΑ η ΠΟΤΕ……

      Ενοτητα δεν μπορει να γινει με τον παραδοπιστο Βελοπουλο….
      το μυαλο του Βελο ειναι στο χρημα

    51. Οκ,αλλά αυτα δεν τα λεμε,ο χαζοχαρουμενος καιροφυλακτει για νεο αποκλεισμο…

    52. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος… Κατεβει δεν κατεβει ο Κασιδιαρης , τα προγραμματισμενα ανθρωποειδή δαιμόνια- κουρ@δομηχ@νες, νεοέλληνες (διοτι ,δεν είναι Άνθρωποι,πλεον) πάλι θα εκλεξουν ΝΔ και θα περασει η χώρα μας τη …σκοτεινή ατραπό, 2024-2025… Ειναι εγγεγραμμένο το λάθος στο DNA του νεοέλληνα 200χρονια χρόνια τώρα… Ισως είναι προδιαγεγραμμένο γεγονός απ’ τον ίδιο το ΘΕΟ να γινει ενα τελικό ‘ξεσκαρταρισμα’ ποιος ειναι έτοιμος να μεινει στο ποίμνιό του μέχρι ΤΕΛΟΥΣ (μεσα απο συμπληγαδες…) και ποιός όχι…

      1. Όποιος και να βγει το μέλλον της χώρας είναι προδιαγεγραμμένο. Ο τρόπος θα αλλάξει όχι το αποτέλεσμα.

    53. Ηλια εισαι λαθος , ενας ηγετης κανει πισω κ σκεφτεται το καλο της Χωρας του !!! Κανε πισω κ αποδειξε το . Ο κοσμος οχι απλα θα το εκτιμησει αλλα οταν βγεις εξω θα σε ψηφισει ολη η Ελλαδα . Σκεψου το καλα , ειτε θα δοξαστεις ειτε θα ξεχαστεις , διαλεξε .

      1. Τι λες μωρή άπλυτη μανία να μείνει ο Ηλίας φυλακή για να γλεντοκοπούν και να χαίρονται οι προδότες και οι κλέφτες της βουλής;
        Εσένα να βάλουμε φυλακη που πηγες και ψήφισες Μητσοτάκη,

    54. Είχα και έχω την άποψη, για να φύγει ο χειρότερος πρωθυπουργός που έχει δει η Ελλάδα μας, τουλάχιστον όσα χρόνια θυμάμαι και είναι πολλά, πρέπει να ενωθούν όλοι όσοι ακόμα πιστεύουν στις έννοιες Θεός, Πατρίδα, αξιοπρέπεια. Αλλιώς είναι (είμαστε) άξιοι της μοίρας μας. Ηλία λυπάμαι αλλά είσαι, τώρα ειδικά οφσάιτ. Αντί να είσαι υπέρμαχος της ένωσης φέρεσαι σαν διασπαστής του χώρου. Αυτήν την ώρα δεν έχει διαχωρισμούς και μπηχτές αυτός είναι έτσι, αυτός είναι αλλιώς. Ούτως ή άλλως δεν είναι όλοι ίδιοι ούτε στις οικογένειες μας. Αλλά πρέπει να ενωθούμε με μια κοινή στόχευση, έστω σε πρώτη φάση ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από τους δεινόσαυρους. Αυτά με πολύ εκτίμηση Ηλία.

    55. Λάθος η κίνηση του, πρέπει να στηρίξει χωρίς να βάλει υποψηφιότητα για αυτές τις εκλογές. Χρειάζεται ένωση του πατριωτικού χώρου, όχι προσωπικά

    56. Έχουμε γίνει πιο ισχυροί, επειδή είμαστε μαζί. Ζούμε στην αλήθεια! Αλήθεια σημαίνει δύναμη και κατ’ επέκταση νίκη. Η νίκη είναι δική μας!

    57. Άστοχη κίνηση η κάθοδος Κασιδιάρη! Να βάλει στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες και να συμπορευθεί με το Βελόπουλο ή να μην κατέβει καθόλου σαν ανεξάρτητος. Κινδυνεύουμε όλοι από τον αλλαζονικό Μητσοτάκη και τη διαρκή λιτότητα και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      1. Ο Βελοπουλος που εβγαινε μετα τις παρανομες διωξεις των εθνικιστων και ελεγε θα εξαφανισει τους ναζι και αλλα τετοια, ο κατοχος μονιμης θεσης στα μεγαλα δελτια, ο αχυρανθρωπος ψευτοπατριωτης? θα ηταν φυλακη αν ηταν αληθινος, τον κρατανε.

    58. Σχετικα με τη Σουηδικη ταινία που προβαλλε η δασκαλα. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΟΦΙΛΙΑ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΥΣΗ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΎ ΤΟΥ . ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΕΙ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΉ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ Ή ΤΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    59. για να δουμε τωρα τον Αρειο Παγο……
      Ηλια τωρα ειναι που θα εισαι 2ο κομμα …πανω απο 20%

    60. Δεν μπορει να γινει πραξη να ζητησει ψηφους μεμονωμενος υποψηφιος σε εθνικες εκλογες, ειναι δεμενος ο ανθρωπος, πολιτικος κρατουμενος και θα μεινει χρονια μεσα στα γκουλαγκ του μητσοτακη γιατι η δικη θα ειναι απο αναβολη σε αναβολη.

      1. Ο Ηλίας αποφυλακίζεται τον Φεβρουάριο του 2024. Θα έχει εκτίσει ολοκληρωτικά την ποινή του. Είτε αθωωθεί είτε κριθεί ένοχος στη 2ου βαθμού δική που ήδη διενεργείται.

    61. οριστε λοιπον ο «συνασπισμός ανεξαρτήτων» για να δουμε πόσοι πατριώτες υπάρχουν … για την ανατροπή του πολιτικου γίγνεσθαι και οπως το γνωρίζαμε εως σημερα … τα μπλα, μπλα τελος.!!

    62. ΌΤΙ ΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΆΡΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΆΝΕΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΊ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ.

    63. Κουλαρααα ….στερησε του τα πολιτικα δικαιωματα ενα λαθος που εκανες απ την αρχη και μετα “εμπλεξες” μαζι με τον αρειο… “παγο” ! Λιακο προχωρα να ξεβρωμισει ο τοπος!

    64. Λιακο.. σκισε τα στρακια γιατι καταντησαμε να ελπιζουμε στον γιαλατζη Βελοπουλο.

    65. Θα συνιστούσα στα ενθουσιώδη τρολ να πανηγυρίσουν μετά την οριστική συμμετοχή του Ηλία. Ηλία καλή επιτυχία. Ας ευχηθούμε να γίνει όπως το ονειρεύεσαι. Όλοι οι Έλληνες μαζί σου

    66. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ . ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 6% ΤΟ 2019 ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ 16% ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!! ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΩ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ . ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ . ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ

    67. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί όχι εγωισμοι δεν υπάρχει χρόνος. Μ αυτό π διάβασα παραπάνω θα ωφεληθεί το πρώτο κόμμα.

    68. Γιαυτους που λένε γιατί δεν το έκανε στις 21 Μαΐου γιατί στην τροπολογία που κατέβασαν για να αποκλείσουν το κόμμα θα βάζαν και αυτό μέσα και δεν θα μπορούσε να κατέβει ούτε και έτσι.

    69. Χιο αν γινει ενωση πισω απο τον Βελο που εχει ενα 4.5% κ ηδη εχει μπει , δεν ψηφιζω Ηλια . Οποιος σκεφτεται την παρτη του δεν αγαπαει την Ελλαδα . Οποιος θελει 180 βουλευτες , διασπαση κ αλλα 4 χρονια εφιαλτικης διαβιωσης ας ψηφισει τον Ηλια . Οποιος θελει ενα 20% τουλαχιστον κ δευτερο κομμα ας μπει πισω απο τον Βελο . Εαν δεν καταλαβαινετε τι ερχεται με αυτον τον Μοναρχη τοτε συγνωμη αλλα δεν εχετε μυαλο . Κριμα Ηλια κριμα .

      1. Την πάρτη του σκέφτεται ο Βελόπουλος που το 2013 ζήταγε να μπει στην Χ.Α και έφαγε πόρτα.
        Ο Ηλίας είναι άδικα φυλακισμένος, χαραμίζει τα καλύτερα του χρόνια και αντί να προσκυνήσει συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του τίμια.
        Ξύπνα.

      2. ψηφισε μνημονια εσυ με το πολυ μυαλο

      3. Ο κοιραληφας ρε βλακα κατέβηκε μόνος του αφου, όπως ζητούσε και ο ίδιος από την κουλά κόπηκαν όλα τα πατριωτικά κόμματα και πανυγηριζει που πήρε 4,5%…ποιο 20%,να πάρει το λαμογιο: σε κουτσό άλογο ποντάρεις η μόνη λύση είναι να κατέβει ο Κασιδιαρης αν τα καταφέρει και οι υπόλοιποι πλην Κασι όλοι μαζί ένα κόμμα πλην βελοπουλου και να τους βάλουμε βουλή οπότε να είναι τουλάχιστον 7κομματικη…

    70. 2 εκατομμύρια δανειολήπτες, κοντεύουμε να χάσουμε τα σπίτια μας από την επιδρομή των κορακιών και έτρεξαν να ψηφίσουν κωλομπαράδες!
      Για πρώτη φορά στην ζωή μου, νιώθω τόση ανάγκη να εμφανιστεί ένας άξιος ηγέτης, ένα παλληκάρι να συντάξει όλα τα αποσβολωμένα αγρίμια.
      Να μην νικήσουν οι ύαινες.

    71. Το γνωριζετε οτι Αλβανοι με εικοσι το πολυ χρονια διαμονης στην Ελλαδα, ψηφισαν στις εκλογες εχοντας λαβει την ιθαγενεια. Το ξερετε οτι Αλβανοι ηταν εφορευτικη επιτροπη σε πολλα εκλογικα τμηματα και μιλαω για Αλβανους επειδη ειναι η μεγαλυτερη αριθμητικα μειονοτητα αλλοδαπων στην χωρα. Αυτοι χωρις να εχουν επαφη με την ιστορια της χωρας, ως ξενο σωμα, αποφασισαν για την Ελλαδα. Για αυτους η γνωση τους νοητα και συνειδητα για την Ελλαδα περιοριζεται στα ορια της πολης που μενουν, οπου γης και πατρις. Αυτα με τους νομους ΣΥΡΙΖΑ που διατηρησε η ΝΔ. Αυτα και για καποιους που μας εχουν ζαλισει με το ΝΑΖΙ, εμενα ο πατερας μου πολεμησε στην πρωτη γραμμη σε ολη την διαρκεια του Β’ παγκ. και ο παππους μου βασανιστηκε απο τους ΝΑΖΙ. Αλλα προτιμω τον Ηλια οταν βλεπω να χανεται η χωρα μου, αλλοεθνεις και Ερντογαν να καιροφυλακτουν να εξαφανισουν την Ελλαδα.

      1. Το λάθος σου είναι ότι απολογείσαι …
        Στα παπάρια σου κι αν λένε ότι λένε άθεα κοπρόσκυλα ακροαριστεροί απάτριδες….
        Παράσημο είναι κι αν δε βρίζουν αυτοί οι αληταράδες…
        Ηλία θέλεις, Ηλία ψήφισε….αν και οι Αεροκοπρίτες κάτι θα εφεύρουν για να τον μπλοκάρουν !!!

      2. Κόμματα όπως ΝΔ ΣΎΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ ΜΕΡΑ25 είναι υπέρ των παλιο Αλβανών αλλοδαπών και κατά των Ελλήνων για ευνοήτους λογούς

    72. Δεν ενώνονται Στέφανε κατέβασε κόμμα οι μάσκες έχουν πέσει είσαι ο μόνος που μιλάς για ένωση δεν θέλουν ένωση όσο για το κόμμα Νίκη θυμίζει την Χρυσή αυγή στις αρχές πολύ διαφήμιση ο Μιχαλολιάκος που βρίσκεται;

    73. Ο Ηλιας δεν εχει στερηση πολιτικων δικαιωματων.
      Ειναι προκλητικο να του επιτρεπουν να εκλέγει,,,,,…….αλλα οχι να εκλεγεται!

    74. Δεν νομίζω να ενωθούν ο Βελόπουλος με τον Κασιδιάρη, αλλά με τους άλλους που δεν ψηφίζουν στην Α΄ Αθήνας, τι θα γίνει

    75. Όσο και να φωνάζουν κάποιοι όσο και να σκίζεται ο Στέφανος εκεί κάποιοι. Ρε λέμε ενωθείτε. 15-20% έχετε όλοι μαζί ενωμένοι γιατί με την κίνηση αυτή θα έρθουν και πολλοί άλλοι που δεν πήγαν να ψηφίσουν. Το εγώ τους πάνω απ’το εμείς. Όποιος στις επόμενες μέρες δεν καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους του πατριωτικού χώρου δεν είναι πατριώτης. Επίσης δεν έχει καταλάβει τελικά ότι η πολιτική είναι ρεαλισμός και νούμερα. Έτσι στις 26 Ιουνίου θα λέμε πάλι τα ίδια και αν έχει 180 βουλευτές ο Κούλης αλλάζει το Σύνταγμα και υγεία, παιδεία, νερό, και άλλα ιδιωτικά και ο Ηλίας θα είναι αποκλεισμένος και βάσει του Συντάγματος. Καλά κρασιά. Μια ζωή η πατριωτική, λαϊκή δεξιά ήταν και θα είναι στο περιθώριο από δικά της λάθη. Κρίμα. Φαίνεται άκουσε το κίνημα 21 και το Μπογδάνο χθες και δεν του άρεσε η ιδέα. Και 8% να πάρεις που δεν υπάρχει περίπτωση με τη ΝΔ καβάλα στο άλογο, κάποιοι έχουν γυρίσει πίσω στο μαντρί, μέχρι το 15-20% και 70 βουλευτές είναι τεράστια απόσταση. Άσε που πολλοί θα πουν ή ένωση ή είσαι βαλτος.

    76. Ηλία την ψηφο μας θα την εχεις οπως και να εχει.

    77. Ρε παιδιά τώρα…δεν θέλω να γίνω καχύποπτος αλλά γιατί να αφήσουν τώρα να κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές;Μήπως επειδή πάει να δημιουργηθεί ένα πατριωτικό κίνημα με όλα τα πατριωτικά κόμματα μαζί;;Κάτι δεν κολλάει εδώ….

      1. Πολύ σωστά σκεφταισε κάνουν τα πάντα για να μην μπουν άδολοι πατριώτες χριστιανοί ορθόδοξοι.

    78. Ηλία αν καταφέρεις να κατέβεις εκλογές εγώ θα σε ψηφίσω

    79. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    80. Να ρωτήσω;Εμείς όμως στη επαρχία δεν θα μπορέσουμε να τον ψηφίσουμε.

      1. Θα βρεις τον αντίστοιχο ανεξάρτητο υποψήφιο, που θα ανήκει στον εν λόγω συνασπισμό…

      1. Πολύ ωραία ερώτηση ,γιατί πολύ απλά δεν ήξεραν ότι το κόμμα Νίκη Του Χριστού θα μπορέσει να μπει στην βουλή. Σου λέει άσε τώρα να βάλουμε τον παγανιστή που τους μάγεψε με τον “πατριωτισμό”του. Η Μακεδονία γνωρίζει ποιος κ ποιοι είναι στο κίνημα αυτό ,τώρα που τους μαθαίνει κ η υπόλοιποι Ελλάδα έχει άνοδο για αυτό θέλουν να βάλουν τώρα τον Ηλία . Τον Χριστό δεν θέλουν φίλε μου .

        1. Καλοπροαίρετα, νομίζω ότι κοιμάστε. Το κόμμα αυτό, είναι ειδικού σκοπού και το προβάλλουν όλα τα πορνοκαναλα, ως ευχάριστη έκπληξη. Έχουν ομοιότητες με τον Φελοπουλο και ψαρεύουν στον προβληματισμένο χώρο των πατριωτών.

          1. Ουδεμία ομοιωτης με τον χριστεμπορο που δεν γνωρίζει τι λέει το Ευαγγέλιο κ την θέση Των Αγίων Πατέρων για τις εκτρώσεις αλλά λέει την δική του άποψη πάνω στον Λόγο Του Θεού.
            Πιθανόν να μην είδατε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΙΚΗ τις ελληνικές κ ορθοδοξοτατες τοποθετήσεις του.
            Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα σωθούν από ανθρώπους ή ανθρωποειδή τότε λυπάμαι αλλά μάλλον είστε άστοχος κ κοιμαστε κ εσείς μαζί τους μη σας πω ότι υπνοβατειτε κιόλας.

          2. Ακριβώς. Και μόνο που το προμοτάρουν τα ΜΜΕ καταλαβαίνει κανείς ότι είναι δικός τους δούρειος ίππος.

            1. Καλέ τι μας λες;εσύ τόσα χρόνια δεν έμαθες τίποτα από τα επικοινωνιακά τρικ των ΜΜΕ;Ανεβάζουν κ κατεβάζουν κυβερνήσεις δεν σου το είπανε;Εννοείται πως μόλις είδαν ένα νέο κόμμα να μιλάει για Χριστό οι αντίχριστοι αλιβανιστοι είπαν να του δώσουν “φωνή”για να του τσαλακώσουν την εικόνα.
              Ακούς τον κάθε συκοφάντη κ δεν έχεις γνώμη μόνος σου ν ανακαλύψεις ποιοι είναι να ερευνήσεις δηλ. παρά μόνον τι λέει ο κάθε αρπακολατζης;

    81. Αυτές είναι οι αλητείες των ΓEΛOIΩN ΚΟΥΛΗΔΩΝ… Δεν κατάφεραν AKOMA να αποκλείσουν ένα φυλακισμένο εγκληματικό ναζιστόμουτρο, να εξακολουθεί να διεκδικεί ψήφους ως ΔHMOKPATHΣ ευπατρίδης!!! MHTΣOTAKH Γ@MIEΣAI!!! OYΣT ΣIXAMA!!! AHΔIA…

      1. τον ψηφο της μανας σου ψαχνουμε απελπισμενα να μας γλυκανει την σαλμελια και να την ασπρισουμε την μαπα της

    82. Τι μαλ@#κιες γράφουν ρε σεις οι πιο κάτω.. ;; και τους αφήνετε..;;
      Τώρα εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΡΙ.. από τα δικονομικα και τα κομματικά, γιατί δεν μπορούσε την 1η φορά και τώρα ως ανεξάρτητος μπορεί και αλλάζει, φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος, οστωσο, έτερον εκάτερον.. είναι μία ελπίδα έστω…
      Πάμε γερά ρε…….!!!

    83. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ!!!!
      ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩΣ ΔΙΩΚΩΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!

    84. Άντε να ξανα μαζέψουμε τους ψηφοφόρους στους Έλληνες…. Μια από δω κι μια από κει…

    85. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
      ΤΕΛΕΊΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΛΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΓΓΓΓΚΑΥΛΑ!!!

    86. Η Γ Ε Τ Η Μ Ο Υ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ! ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ! ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! Ελληνες ξυπνατε ! Ψηφιστε τον ΠΙΟ ικανο , την μοναδικη ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ στη χωρα ! ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΣΟΓΟ Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε ! ! !

    87. ΛΙΑΚΟ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ , ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    88. Ε ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Κ ΓΙΑΥΤΟ.
      ΗΜΑΡΤΟΝ.
      ΡΕ ΚΑΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ.

    89. Ασε τσογλανακι σε μαθαμε και σένα μεινε με τα τατουαζ σου και τράβα Ουκρανία σε περιμένει ο ζελές να κουνιεστε παρέα…..

      1. Ρε Νικολακη Ζ σαλτα και …. που σε βαλε ο ΤΣΥΡΙΖΑ στα 58 σου στο παπανικολαου λινατσα εχεις και αποψη παλιολαμογιο !!!!!

        1. Προς οξω λαμογια: καταρχάς δεν ειμαι 58 και ειμαι άνεργος και κατα 2ον οχι κομματοσκυλο αλλα κατι πράξεις δυσφήμισης οτι και καλά με ξέρεις για να εντυπωσιασεις ειναι εντελως ανήθικες…. οπότε αδελφέ εύκολη η κατάκριση αλλα οχι η αυτοκριτική…. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ και με ολο τον κόσμο…

      2. Nikolaoς Ζ αντε βρε ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙ.

    90. από το 100% του εκλογικού σώματος, με εξαίρεση την πλειοψηφία του 62%-60% που είτε απέχει είτε κατευθύνεται σε άλλα κομματίδια, το ποσοστό 38%-40% δηλαδή μία εξαιρετικά υπερκινητική μειοψηφία-συμπεριφέρεται σαν τον μολυσματικό χυλο-πολτό .. σαν δηλητηριώδης βακτηριακός “ζελές”-ή σαν την ΑΔΗΦΑΓΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑ, που κινείται διαρκώς μεταξύ των ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ … το αποτέλεσμα αυτού: η Ελλάς να παραπαίει μεταξύ της Σκύλας και της Χάρυβδης και σε κάθε επαφή με τα θηρία να ακρωτηριάζεται και να χάνει ελληνικό πληθυσμό οικονομική ισχύ εθνική κυριαρχία εθνική και κρατική υπόσταση και να καταλήγει από ΠΑΤΡΙΔΑ σε πολιτειακώς ασύντακτο χώρο

    91. Ωραια μολις δωσαμε 180 βουλευτες στον Μητσοτακη . Συγχαρητηρια Ηλια εγω μεχρι το 24 την εχω κανει απο το Μπουρδελισταν , καθιστε εδω να κανετε την μια μαλακια μετα την αλλη κ να περιμενουμε καθε 4 χρονια το τιποτα . 3% λεει , αντε 5% λεω εγω , ε ΚΑΙ ;;;;;;;; ΚΑΙ ;;;;;;;; Καλα κρασια κ πιστευω ουτε σε 1000 χρονια δεν προκειται να ενωθουμε , Ελλαδα τελος , αν ποτε υπηρξε σαν Κρατος κ οχι σαν Χωρος .

      1. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

        1. Ο Ηλιας ειναι σοβαρος ανθρωπος δεν ειναι κοιραληφάκιας…..

          1. Γι αυτό Μητσοτάκη μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρε τρολ

    92. ΝΑΙ ΡΕ ΛΙΑΚΟ…..ΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Comments are closed.