ΒΟΜΒΑ! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – “ΤΡΥΠΑΝΕ” ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    embolio-emboliasmos

    Ήταν κοινό μυστικό αλλά εδώ και λίγα λεπτά είναι επίσημο. Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε τρίτη δόση για όλους τους πολίτες ακόμα και αυτούς κάτω των 50. Ουσιαστικά όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, τώρα ξαφνικά θεωρούνται “μερικώς εμβολιασμένοι” Άραγε για ποια κανονικότητα μιλάμε όταν κάθε 6 μήνες οι κυβερνώντες θα απαιτούν και νέα δόση;;;

    Όλα αυτά τα είπε ο γ.γ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους σε τηλεοπτική συνέντευξή του χαρακτηρίζοντας αναπόφευκτο το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπη η Ελλάδα με το 4ο κύμα της πανδημίας.

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και επικαλούμενος τα σημαντικά ευρήματα της μελέτης σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών στη χώρα μας, τα οποία ανακοίνωσε χθες ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας, ο κ. Θεμιστοκλέους υπογράμμισε πως ο τρόπος να νικήσουμε την πανδημία είναι τα εμβόλια. «Ο κορωνοϊός είναι εδώ και δεν θα φύγει», είπε και συμπλήρωσε πως όσο περισσότεροι εμβολιαζόμαστε, τόσο συντομότερα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

    Αναφορικά με την 3η δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, προανήγγειλε πως σύντομα θα έρθει η σειρά και για τους κάτω των 50 ετών, καθώς αναμένεται η ανάλυση των δεδομένων από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

    Βέβαια δεν ανέφερε τίποτα για το γεγονός ότι κανένας Οργανισμός Υγείας δεν έχει δώσει άδεια για την τρίτη δόση αλλά η Κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη πρωί – βράδυ να βομβαρδίζει με τρομοκρατία τον λαό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Δεν ξέρω..εγώ συνεχίζω ακάθεκτος πρωί βράδυ να τους γράφω στα @@ μου.

    2. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να φύγει ο κορονοιός, δύο σκαμπίλια στον καθένα από όλους εσάς και θα εξαφανιστεί από προσώπου γης!!!

    3. θέλω να τελειώνουμε με τους εμβολιάρηδες, 3η, 4η, 5η, κάπου θα τα τινάξει…..

    4. Να ΜΗ τρυπηθει κανείς, να αναγκαστεί η κούλα να φαει τα μβόλια

    5. Άντε ψοφ πιάστε σειρά για το μπόλι. Εξαρτημένοι από την τηλεόραση εξαρτημένοι από το μπόλι. Κεράκι στον Τσόρδα τον πόρδα και το κακό συναπάντημα να ανάβετε που σάς έσωσε πάλι. Τόση αγάπη δεν αντέχεται.

    6. ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΣΟ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ,ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ….ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ,ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ..ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .

    7. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΣΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
      ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ!!
      ΕΔΩ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΑΠ!!!…

    8. Επαναληψη, διδακτεας υλης! Θα εξεταστειτε! Εσο ετοιμοι!

      ☆ Κατά τις πρώτες 10 τουλάχιστον ημέρες μετά τον εμβολιασμό, οι
      εμβολιασθέντες δεν θα έχουν συμπτώματα, λόγω προσωρινής καταστολής από το εμβόλιο του αμυντικού τους συστήματος, ενώ θα
      είναι επικίνδυνοι φορείς της νόσου για όσους ανύποπτους βρίσκονται γύρω τους, γι’ αυτό και πρέπει να τους αποφεύγουμε.

      Έτσι μπορεί με μικρό ποσοστό εμβολιασθέντων (θεωρούν οι σκοτεινές δυνάμεις ότι ως τέτοιο αρκεί και το 10%), θα μπορεί να επεκταθεί γρήγορα η πανδημία και στους μη εμβολιασθεντες!

      Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η πανδημία θα δημιουργηθεί ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

    9. Γονιδιακή επέμβαση για όλους. Τι είπε ο Κλάους Σβαμπ; Στην 4η βιομηχανική επανάσταση αλλάζει ο άνθρωπος, γονιδιακά. Παίρνει και ηλεκτρονικά κυκλώματα στο σώμα του για να είναι «διασυνδεδεμένος». Δεν περιμένουν πια την «εξέλιξη των ειδών»,την επιβάλλουν οι ίδιοι.

    10. Τους είπε ο Αβραμόπουλος να ξεμπαζωσουν, μή τυχών και τους πάρουν με τις πέτρες όπως αυτόν.

    11. ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ!
      ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ-ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ-ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ!

    12. ☆ FDA: “Όχι” στην τρίτη δόση του εμβολίου της PFIZER για το γενικό πληθυσμό!

      ☆ Εμβόλιο Moderna / «Μπλόκο» του FDA στην τρίτη δόση!

      ☆ Το δε εμβολιο της Johnson & Johnson, εχει αποσυρθει απο τις υπολοιπες Χωρες!

    13. Όσοι τη γλύτωσαν με τιs δυο δόσειs,θα κάνουν και τη τρίτη που θα είναι η φαρμακερή.Mια του κλέφτη,δυο του κλέφτη,τη τρίτη γίνεται η κλήρωση του τζόκερ.

    14. Και πολύ καλά κάνουν και 3η και 4η και 5η και 6η δόση κοκ. Αφού το προβατοκοπάδι τρώει το σανό αμάσητο και δεν διαμαρτύρεται σε τίποτα.
      Έχουν ακριβύνει τα πάντα, η βενζίνη που είναι βασικό αγαθό για να παει κανείς στη δουλειά του έχει φτάσει στην Αθήνα το 1,70/λίτρο!!! Και μέσα σε όλα αυτά πάρε και τα εβδομαδιαία ράπιντ τεστ σε όσους δεν έχουν κάνει το μπόλι.
      Τι σου μένει βλάκα απ΄τον μισθό; Είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεν βγαίνεις στους δρόμους;

    15. θα τρυπανε τον κοσμο μεχρι να πεθανουν στο τελος αυτο θελουν αλλωστε

    Comments are closed.