“ΒΟΜΒΑ” ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ!! “ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ” – ΚΑΙ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ – ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

    Κοινοποίηση:
    fb8bbbca-a056-48c2-a66d-fa36d5aa0e7b

    Στην επαναφορά της πρότασης της “Ελληνικής Λύσης” για τους παιδοβιαστές, προχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή την αποφυλάκιση Λιγνάδη και την πολιτική θύελλα που αυτή προκάλεσε.

    Διαβάστε το δελτίο τύπου του κόμματος:

    ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΊΟΥ 2022

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

    Οι νόμοι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ προτάσσουν τα «δικαιώματα» κακούργων έναντι της ασφάλειας της κοινωνίας και ειδικά των ανηλίκων παιδιών.

    Για την Ελληνική Λύση, η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή.

    Καλούμε για άλλη μία φορά το σύνολο του πολιτικού συστήματος να υιοθετήσει και να εφαρμόσει την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για χημικό ευνουχισμό στους παιδοβιαστές.

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Στο makeleio.gr φιλοξενούνται όλες οι απόψεις. Πείτε μας τη γνώμη σας για την πρόταση του κ. Βελόπουλου…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Συμφωνώ με τον κ. Βελόπουλο, αλλά θα άφηνα τον κόσμο να κάνει την τιμωρία

    2. Καλά τα λέει ο Βελόπουλος….ΑΝ τα πίστευε κιόλας όλα όσα λέει θα ήταν ακόμα καλύτερα!
      Κλασικός εκπρόσωπος της αστικής ακροδεξιάς ο Κυριάκος, θα πει οτιδήποτε για να χαιδέψει τα πατριωτικά αφτάκια…να μαζέψει ψηφαλάκια και να είναι το εφεδρικό δεκανικι του συστηματος!

    3. Και αν τελικά αποδειχθεί ότι δεν υπήρχε βιασμός, τι θα πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους, συγνώμη γράψτε λάθος που σας καταστρέψαμε την ζωή. Ρε πάτε καλά. Όσο δε για το σίχαμα τον Λιγναδη, για αυτά που τον πήγαν στο δικαστήριο, σε δεύτερο βαθμό θα αθωωθεί. Γιατί αυτά τα και καλά παιδάκια που τον κατηγορούν, δεν είναι τίποτα άλλο από ανήλικες αρσενικές πόρνες, που ενώ ήξεραν ποιος είναι ο Λιγναδης, πήγαιναν στο σπίτι του για την δόξα και το χρήμα. Αν θέλετε να ψάξετε αληθινό έγκλημα βιασμού, δείτε την υπόθεση της Μυρτώς. Ναι αυτή που τα φεμινοναζιδια και λοιπά αριστεροφασισταρια κουβέντα δεν λένε, γιατί τους χαλάει το αφήγημα.

    4. Πας καλά ρε Βελόπουλε; Θες να ευνουχίσεις όλη την κυβέρνηση;;;

    5. Βελοπουλε δεν πειθεις δυστυχως! Και δεκανικι του Μητσοτακη το παιζεις με τις “συμβουλες” σου οπως και καποιοι αλλοι “καλοι” συναδελφοι σου του παρελθοντος που το παιζουνε τωρα υπουργοι! Παιδια το σανο ακριβυνε τωρα με τον πολεμο και το ριξαμε στη….διαιτα!

    6. Ότι χημικό και να βάλεις ένας ανώμαλος θα βρει τρόπους να ικανοποιήσει τις ορέξεις του… ισόβια και μέσα αιωνίως για να υπάρχει πραγματική προστασία των παιδιών μας …

    7. Άντε ρε από εδώ μας.πρηξατε με τους βιαστές. Σιγά το σοβαρό αδίκημα. Το αδίκημα αυτό έχει υπερεκτιμηθεί σε.βαρυτητα από την κοινωνία. Ο Βελόπουλος να κάνει προτάσεις για τους πολιτικούς που παίρνουν μίζες από τους φαρμακοβιομήχανους και ο κόσμος πέφτει κάτω από ανακοπές. Εδώ έχουμε παράβαση καθήκοντος με παθητική δωροδοκία, έγκλημα κατά συρροή και με καθαρή συνείδηση και γενοκτονία. Αντε βελοπουλε. Άντε μας πρήξατε με τους βιασμούς. Στα πλημμελήματα και μέχρι εκεί.

    8. μπουρδελο ΓΛΕΙΦΤΗΣ του κερατα. Όταν λέει ότι Οι ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΊ ΕΙΝΑΙ ΠΡΏΤΑ ΞΑΔΈΡΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ πως λέγεται αυτός;;;;.αν ο ίδιος έχει γυφτοτουρκαλμπανικη καταγωγή κ. ξέμειναν οι παππούδες του εδώ να το λέει. ΜΌΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΆΡΙ ΤΟΥ. ΌΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κ. Ο’ΠΟΙΟΣ ΨΉΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ Κ. ΣΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ.

    9. Κύριε Βελόπουλος σου έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν.. Σε ξαναρωτώ σα μεγάλος Έλληνας που εισαι. Που είναι Μακεδονία; Που το πάτε τώρα με το Αιγαίο που συμεττεχουν οι πρώην οι πρώην Ελληναραδες συνάδελφοί σου αυτοί που εγλειψαν εκει που εφτυναν και τώρα αγκαλια με όλα τα κουνιστα Ερπετά..Και που
      έχεις εσύ οΕλληναρας τα λεφτά σου; Είναι στη Μέρκελ τα τετρακόσια χιλιάδες ευρώ; Αν έχεις Κοτσια απαντησε..

    10. Αμανννν με όλους εσάς είπε μια σούπερ μαλακιαρα για κανενα ψήφο παραπάνω και εσείς ολοιιιιι ενθουσιάστηκατε ηρεμήσετε ενας πατσαβουρας του κολπου είναι οκ? Και μετα η ασθένεια αυτη (παιδοανωμαλια κτλ ), δεν γιατρεύεται με ευνουχισμους και τρίχες αλλο ειναι το φάρμακο?????

    11. το σημερινο δεκανικι που διψαει για υπουργεια μιλησε. βελοπουλε σε πηρανε χαμπαρι λαμογιο

    12. Για αυτο η ελλαδα δεν θα παει ποτε μπροστα γιατι υπαρχουν που ακομη με αυτα που λενε υποστηριζουν συριζα νδ και αλλους που κυβερνησαν και θα ξανακυβερνησουν γιατι ειμαστε μ…….ςχρυση αυγη και κουραφαξελα τιυς ειδαμε και αυτους μονο ελληνικη λυση και βλεπουμε δεν εμεινε κανεις αλλος οχι ξανα τα ιδια δοκιμη και βλεπουμε αλλιως και αυτος μετα στον καιαδα τουλαχιστον αυτος τα λεει οι αλλοι μουγκα

    13. όχι ρε μάγκες για ένα γ*μ*σι ΟΧΙ και πάλι όχι

    14. Το ανάχωμα της κυβέρνησης που μας το παίζει και πατριώτης ο κολοτούμπας Βελόπουλος , 1ον αν ήταν πατριώτης δεν θα τον φιλοξενούσε κανένα βοθροκάναλο , οσο για τούς παιδεραστές αν ήταν στήν κυβέρνηση τα ίδια θα έκανε και αυτός τι δεν καταλαβαίνεται δηλαδή

    15. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    16. βελοπουλος ένα σύγχρονο δεκανίκι της ΝΤΠ

    17. Το συστημα πασχει απο παντου οποτε θα ελεγα οχι…..οταν βλεπουμε οτι εαν εχεις πλατες,λεφτα,δημοσιοτητα την γλυτωνεις! εαν ζουσαμε σε κρατος που να ητανε ισο με ολους και με τελεσιδικη αποφαση λεω ναι.
      Αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν λυνει το προβλημα! θελω να πω δηλαδη οτι μετα απο αυτο δεν θα υπαρχουν παιδεραστες?

    18. Αυτοι που ψηφισαν τη προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων ειναι προδοτες -η οχι βελοπουλε? Αυτοι που ψηφισαν μνημονιο τι ειναι βελοπουλε ανδρικελο του συστηματος? Αρα και αυτοι πρεπει να τιμωριθουν παραδειγματικα οπως και οι παιδεραστες. Γκεγκε βελοπουλε?

      1. Αυτό ακριβώς. Υπάρχουν κατά πολύ βαρύτερα αδικήματα από την παιδεραστία. Εμπορία ναρκωτικών, προδοσίες, παθητική δωροδοκία, κατάχρηση δημοσίου χρήματος, δωροδοκία με μίζες για εμβόλια και κόσμος με ανακοπές, όλα αυτά είναι πολύ βαρύτερα αδικήματα

    19. Οταν λες ρε ΟΥ ΤΙΣοι τακτικοι δικαστες τον αθωωσαν και οι ενορκοι,τοτε ποιος του’ριξε 12 χρονια;Οσο για τον οχλο,το Συνταγμα τον ονομαζει λαο.Αμα ξερεις γραμματα διαβασε το μαζι με τα κομματικα σουργελα της Ενωσης δικαστων και Εισαγγελεων.Αλλιως,βαλτε ενα παιδακι να σας το διαβασει.Και αφου το εμπεδωσετε ελατε να σας εξηγησω το ονειρο.Καποιο κρατικοι υπαλληλοι ας καταλαβουν οτι υπηρετουν τον λαο και οχι περιεργα καθεστωτικα σχηματα,οσο και εαν εκβιαζονται ,αλλιως σπιτι τους.Επισης υπαρχουν καλυτεροι γνωστες του Συνταγματος των νομων και των κανονων για να μας πουλανε μουρη τα μισθαρνα φασιστοειδη που μπροστα στη πρεμουρα να δικαιολογησουν τον ενδοτισμο τους παρεκτρεπονται Συνταγματικα.

    20. Ο/Η Τον λόγο θα αναλάβουν οι ερπυστριες και τα αρματαγωγα λέει:

      Δεεεεν μασάμε από ψευτοπατριωτες , πραξικόπημα, κλείσιμο βουλής,συλλήψεις και εξορια.
      Ανασύσταση χωροφυλακης ,αστυνομιας πόλεων ,ΕΑΤ ΕΣΑ, ΤΕΔ ΜΑΥ με στελέχη καθαρά εθνικιστικά.
      Μόνο έτσι η πατρίδα θα δει άσπρη ερα και θα επανέλθει η γαλήνη η τάξη και η ασφάλεια.

    21. Πρώτα σοδομισμός των βιαστών με πυρωμένο σίδερο και ύστερα φαλτσέτα στα αρχ@δ@α!!!!

    22. Βελοπουλε πες μας , δικαια ειναι μεσα ο Κασιδιαρης????
      γιατι πρωτος πρωτος ψηφισες το νομοσχεδιο Βοριδη ,
      να μην μπορει να κατεβει στις εκλογες σαν αρχηγος κομματος ο Ηλιας,
      παρα μονο σαν απλος υποψηφιος βουλευτης…….

      μαζι με το φιλαρακι σου τον Βοριδη κανατε το νομο….
      ειστε της σχολης Καρατζαφερη……η σαπιλα της ψευτοπατριωτικης παραταξης

    23. χα χα μπούρντισμα όπως λέγανε στο χωριό, και μετά τηγανιά να τα φάει.

    24. Αν ηξερε ο κοσμος τη κουμαση εισαι βελοπουλε δεν θα ασχολουνταν καθολου με σενα,,

    25. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Χ.Α . ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η Χ.Α ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η Χ.Α ΑΠΟ ΤΟ 1990. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    26. Βέλο , βάλε κεραλοιφή στην καράφλα σου να βγάλει μολόχες.

    27. Να επανελθει η θανατικη ποινη για ολα τα ειδεχθη εγκληματα ανεξαιρετως

    28. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ
      ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    29. Κόψιμο ή εξουδετέρωση των οργάνων με τα οποία διαπράττουν τα εγκλήματα οι ανώμαλοι παιδεραστές, αυτό χρειάζεται.

    30. Κρεμάλα σε πρεζέμπορους και παιδεραστές-ανώμαλους βιαστές!!

    31. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη της ελληνικής λύσης. Διαφορετικά ας τον στείλουν φυλακή σε κελί με αράπη από Αφρική που έχει να μαμησει μήνες…

    32. Γράφει για ανήλικα παιδιά.υπαρχουν και ενήλικα παιδιά?ας ασχοληθεί με τις επιστολές του Ιησού και το νερό του Καματερού ο Καραγκιόζης.

    33. Επειδή οι 301 όλο για δημοκρατία λένε, ας κάνουν ένα δημοψήφισμα να δούνε ότι πάνω από το 95% του λαού συμφωνεί. Αυτοί,όμως, που ψηφίζουν παρέα τα μνημόνια και πρέσπες, σιγά μη κάνουν δημοψήφισμα. Το καλό είναι ότι όλοι τους πήρανε χαμπάρι. Μένει να τους το δείξουμε και στην κάλπη ψηφίζοντας μόνο πατριωτικά κόμματα.

    34. Δεν έχει τελεσιδικησει ή αποφαση . Οί Τακτικοί Δικαστές τόν αθώωσαν . Οί Ενορκοι τόν αθώωσαν . Τί δουλειά έχει ο όχλος στά δικαστήρια γιά νά αποφασίζει ;

    35. μακαρι να γινοταν να γλυτωναμε απο τις κοπριες

    Comments are closed.