“ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΛΙΝΟΥ! ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ; ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    RAPID_TEST-6-1024x640

    Τι ειπώθηκε για τα rapid test και τα επιδόματα…

    Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, έδωσε εκ νέου ρεσιτάλ.

    Σχολιάζοντας τα δωρεάν άμεσα προσβάσιμα rapid test κορονοϊού από τα φαρμακεία που θα μπορούν να κάνουν οι Έλληνες πολίτες, η κυρία Λινού είπε ότι, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, «έχουν κριθεί πολλές φορές σαν μη αξιόπιστα. Δεν ξέρω ποια θα έχουμε. Οδηγούν σε εσφαλμένα αποτελέσματα στους μη συμπτωματικούς. Και το θέμα είναι ότι με αυτά δεν θα ξέρουμε την ιχνηλάτηση. Η ιχνηλάτηση στην Ελλάδα είναι οικτρή. Αφού σιγουρευτούμε ότι θα πιάνουν ασυμπτωματικούς, θα πρέπει να οργανωθεί η ιχνηλάτηση».

    Τότε γιατί γίνονται τόσα rapid test ακόμα και πρωκτικά (βλ. Κίνα) σε αεροδρόμια, δρόμους, πλατείες ακόμα και σπίτια;;;

    Σύμφωνα με την καθηγήτρια, ο κύριος λόγος που δεν είχαν αποδώσει τα μέτρα που ίσχυαν μέχρι τώρα είναι ότι υπήρχε το μέτρο περιορισμού της εξόδου στο ύπαιθρο. Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα, σύμφωνα με τα οποία δεν επιτρέπεται ακόμη η μετακίνηση από δήμο σε δήμο, η κυρία Λινού τάχθηκε υπέρ της συγκεκριμένης μετακίνησης και ανέφερε ότι «το μέτρο αυτό δεν θα έχει αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία, γιατί ποιος μπορεί να πάει στην Ακρόπολη με τα πόδια. Είναι δώρον άδωρον. Με το αυτοκίνητό σου δεν κολλάς κανένα, θα έπρεπε να επιτρέπεται η μετακίνηση από δήμο σε δήμο. Όλοι λένε ότι ο ανοιχτός χώρος είναι σωτήριος».

    Η ίδια θεωρεί ότι οι οικονομικές δραστηριότητες που άνοιξαν, δηλαδή η λειτουργία κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής, δεν βοηθά στον περιορισμό της διασποράς και ζητά να δοθούν επιδόματα.

    «Καλύτερα να δώσουμε επιδότηση, παρά να πάρουμε το ρίσκο για την υγεία των εργαζομένων. Αποστάσεις, κλειστοί χώροι και ο μεγάλος συνωστισμός είναι εκείνα που πρέπει να προσέξουμε. Ας δώσουμε επαρκείς επιδοτήσεις ώστε οι άνθρωποι να μη χρειάζεται να πηγαίνουν κρυφά από σπίτι σε σπίτι. Η απόσταση δεν μπορεί να τηρηθεί στα κομμωτήρια και στην περιποίηση νυχιών. Ας τους βάλουμε σε προτεραιότητα εμβολιασμού, είναι ένα επιβαρυμένο επάγγελμα, δεν είναι χαμηλού κινδύνου».

     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. NTOKOYMENTO: To Ινστιτούτο Παστέρ στη Γαλλία παραγγέλνει πρωκτικά τεστ για την ανίχνευση της μετάλλαξης της Βρετάνης Clade 20C …

      .
      ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΣΤΕΡ
      .
      https://dimpenews.com/2021/03/20/ntokoymento-to-%ce%b9%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%81-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3/

    2. Όταν είσαι καλά γιά ποιό λόγο να στηθείς στήν ουρά γιά να σού κάνουν rapid test?
      Είμαστε μπούφοι,δέν μας φταίει κανείς.

    3. Αν ακούγατε κυβερνώντες τον καθηγητή Ιωαννίδη δε θα είχαμε αυτά τα χάλια.

    4. Αν οντως υπηρχε οικονομικη καταστροφη θα επρεπε να ηταν ολοι στους δρομους….
      Που ειναι?????

    5. Του κωλου,rapid τεστ τα ιδια σκατα ειναι….μακρια…
      Υπαρχουν ανθρωποι που δεν κολλανε παρολο που στο περιβαλλον τους εχουν κρουσματα πολλα!…και υπαρχουν και ανθρωποι που το περνανε δυο και τρεις φορες..σε αυτους οσα εμβολια και να κανεις παλι θα κολλησουν…προφανος υπαρχει μια προδιαθεση του οργανισμου σε αυτοι την αρρωστεια δεν κολλανε ολοι!.

    6. Έκανα το rapid test στο Αιγάλεω.. είχα αριθμό 150, είχε περάσει το 120 , τα νούμερα έφτασαν στα 180.. Στις 13:00 μας είπαν ότι 14:15 Θα σταματήσουν και μάλλον θα πάρουν μέχρι το 160..ισωε λιγότερα. Στις 13:40 είχαν πάρει 140 περίπου νούμερα, είχαν βρει 14 θετικά κρούσματα… όλα μαζί εξετάστηκαν το πολύ 160 άτομα.. σήμερα διάβασα ότι εξετάστηκαν 600 περιπου άτομα και βρέθηκαν 60 πάνω κάτω θετικοί.. και ο νοών κλπ… Δεν μου έδωσαν, ούτε σε άλλους χαρτί ότι ειμαι αρνητικός,, οπότε λέω ότι είδα εγώ..

    7. Όνομα και πράμα…..δρ. Τσιμπουκης
      ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕ???????
      ……
      ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ ΟΜΩΣ, ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.
      ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΜΑΚΡΌΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΤΈΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΊΑΣ (ΈΓΓΡΑΦΑ)
      dimpenews.com

      ΆΝΤΕ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ….

    8. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

      Όλοι οι “λοιμοξιολόγοι” και η συγκεκριμένη, μαζί με το π@@στογκούβερνο είναι για πολύ ξύλο.
      Και πλησιάζει όλο και περισσότερο η ώρα σας. Αναθεματισμένοι,

    9. οχι πανε να καταστρεψουν την οικονομια.η οικονομια δυστυχως εχει διαλυθει και οταν με το καλο τελειωσει αυτος ο παρανοικος εγκλεισμος τοτε θα δουμε το μεγεθος της οικονομικης καταστροφης αλλα και της ψυχικης υγειας των Ελληνων ..

    10. εδω στην Ελλαδα,λοιμοξιολογοι εμπειρογνωμονες,πολιτικοι,δημοσιογραφοι,ειναι ενα …team!!
      ολα μαγειρευονται πια,ειναι καταφανες!
      τα ιδια και τα ιδια,οι ιδιοι παντα!
      οι μονοι αξιοπιστοι ειναι διεθνους φημης καθηγητες ,ερευνητες,νομπελιστες,και ειδικα ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,τον οποιο αγνοουν επιδεικτικα,και ενω ξερουμε καλα τις δηλωσεις,τις προβλεψεις και τις προτασεις που ειχε κανει απο τον Δεκεμβριο.

    11. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
      20 Μαρτίου, 2021 5 Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
      – 208 προβολές ( Μέτρηση έως 22:06:36 )
      Στις 27 Ιανουαρίου 2021, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ψήφισε την απαγόρευση στον αναγκαστικό εμβολιασμό των πολιτών των κρατών μελών, να κάνουν διάκριση ή να το χρησιμοποιούν εναντίον όσους δεν έχουν εμβολιασθεί.

    12. Δεν καταλαβατε καλα τι ειπε η Λινου.Η Λινου ειπε οντως οτι ειναι αναξιοπιστα τα rapid test,οχι οτι βγαζουν επιπλεον θετικα αλλα το αντιθετο ,οτι δηλαδη αποτυγχανουν να βγαλουν θετικους τους ασυμπτωματικους.

    13. ολη μερα στα καναλια οι λοιμωξιολογοι,αυτη ειναι η δουλεια τους,απο την αρχη αν συγκρινουμε τι λεγανε και ποσες φορες τα αλλαξανε …. αντι να εχουμε σημερα 200 -300 μεθ τα λεφτα τα εδωσαν στα καναλια!ξανα ψιφηστε τους ιδιους.
      50 εκατομμυρια φανερα χωρια τα κρυφα,τα λεφτα μας τα δικα μας λεφτα που μας φορολογουν και πληρωνουμε ενοικιο στο ιδιο μας το σπιτι!

    14. Η Λινού και την προηγούμενη φορά έιπε ότι υπήρχαν λάθη στον τρόπο καταμέτρησης των κρουσμάτων. Αν ήταν του συστήματος δεν θα έκανε τέτοια δήλωση.

    15. Ο στεφανος αποκαλυψε οτι ηταν υποψηφια του γιωργακη. Αυτο τα λεει ολα. Αντι να βαλουνε ανεξαρτητους επιστημονες βαζουνε τον τσιοδρα και την λινου. Και μετα ρωτατε πως δεν μειωνονται τα κρουσματα. Αυτοι θα κανουν λοκ νταουν 3 χρονια και μετα θα τα ριχνουν σε εμας που μας καταστρεψανε οταν αυτοι αμοιβονται τρελα. Αν ειχε βγει με τον γιωργακη, θα δικαιολογουσε και τα μνημονια. Ρε ανοιξτε τα ολα κομματοσκυλα.

    16. ΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑ??? ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ “LOCKDOWN ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ”??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ OPEN…ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ ΤΟΝ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      1. Η ΑΘΗΝΆ ΛΊΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ PFIZER…

        .
        “” PROLEPSIS FOUNDATION””.
        ΈΤΣΙ ΛΈΓΕΤΑΙ…..
        ΔΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΎΣ ΤΗΣ ΚΥΡΊΑΣ.
        ΨΆΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ.

    17. Η Λινού είναι παντελώς αναξιόπιστη και μιλάει εντελώς κομματικά. Ήδη είναι στο επικρατείας του συριζα και την έχει παραμυθιάσει ο Αλέξης ότι θα την κάνει υπουργό υγείας. Επίσης Χιο, η Λίνου ήταν συνεργάτιδα του “αγαπημένου” σου ΓΑΠ. Γράφεται και γράφεται συνέχεια η κυβέρνηση θέλει να καταστρέψει την οικονομία και τον λαό της χώρας, αλλά ποτέ δεν μας λέτε το γιατί να το κάνει αυτό εσκεμμένα μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Άλλο κάνω κριτική και άλλο γράφω συνέχεια μπούρδες καταστροφολογίας. Στα social media εμφανίζονται χιλιάδες “αγανακτισμένοι” με τα μέτρα και στην πραγματική ζωή, σήμερα στην Θεσσαλονίκη είχαν συγκέντρωση και δεν ήταν ούτε 20 άτομα.

    18. Tεστ αντισωμάτων χρειαζόμαστε όχι τεστ του ιού της κορωνιαίας ελιτ.
      Πέρα απ αυτό, τα λεφτά για τα τεστ θα μπορούσαν να πάνε στους σεισμόπληκτους , σε φτωχες οικογένειες και σε άλλους που τα έχουν ανάγκη.

    Comments are closed.